Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 21:58:55
|
|
|
|
petarda
|
A Andrej pa ne gre zraven? Ga je strah?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 18:32:02
|
|
|
|
ada2
|
on mora pa otroke čuvat sploh pa bo to dan za punce
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 19:07:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopat Pol moramo pa počakat, da kje zgubim kakih 10kg Pa se še mi vsem pridružimo Jaz pa petardi še posebej
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 19:07:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda En dan bi šla pa pogledat malo lučke po ljubljani... bubi bi šla ti tudi? to imamo tudi v planu, ampak mislim, da pred počitnicami ne bo šlo. Po 25. torej. Niko pa tudi nas še čaka, verjetno že ta teden.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 20:15:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Niko pa tudi nas še čaka, verjetno že ta teden. Mi smo pa malo prej prišli domov. Smo si ogledali. In se narežali zraven. Je taka fajna risanka.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 20:16:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, dober večer Grem S porihtat za spanje, potem pa pridem na čvek če bo kera tu Aja, Bubi, na Gmailu te čaka sporočilo
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 21:19:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, dober večer Grem S porihtat za spanje, potem pa pridem na čvek če bo kera tu Aja, Bubi, na Gmailu te čaka sporočilo uh, videla..... upam, da boš ti tu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 22:09:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
Videla . Prebrala . Komentirala Vas pa itak nikjer nobene... Mislim ej, ene kure ste Tak grem pa zdaj raje spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.12.2009 22:15:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Videla . Prebrala . Komentirala Vas pa itak nikjer nobene... Mislim ej, ene kure ste Tak grem pa zdaj raje spat jaz sem tu...sem bila zaposlena...sem Murkota gledala .....ampak BV...boljš, da bi tu čvekala .... No...pa lahko noč...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.12.2009 6:33:22
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ej naty, ob taki uri pa jaz že spim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.12.2009 9:34:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dan babe Petarda, Murko???????????????????????????????????m Pa ti nisi resna. Mislim, ej... Ada, ti si se pa verjetno spet raje tvojemu posvečala kot pa tu nam... Tako, pri nas SNEŽI!!!!!! Tak bolj umirjeno, pa vendar. Joj, kako mi je to lepo. Aja, Bubi v sredo sem naročena ob desetih. Upam, da nama naslednjič rata da uskladiva termine-če seveda jaz spet ne bom kaj zašmustrala Ada, že veš kaj je bidrika?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.12.2009 9:46:11
|
|
|
|
ada2
|
joj, naty, kako naj vem kaj je bidrika, če mi ne poveš pri nas tudi tak lepo sneži, pa glih razmišljam, če naj miha zavijem pa vržem čez vozek dežno prevleko in grema malo na luft
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.12.2009 11:10:02
|
|
|
|
petarda
|
Dan....Ada kakšen luft...jaz samo, da sem videla ob sedmih, da sneži, sem takoj naredila juniorju flaško, zrihtala petardita za v vrtec in se veselo vrgla nazaj k juniorju pod odejo ...nekaj časa se je igral, potem pa sva oba zaspala nazaj .... zdaj pa nekaj skuhat, potem pa res malo na zrak snežinke lovit...bova šla kar brez vozička samo malo tu pred hišo...mu je pa ful zanimiv sneg, ga je ful gledal čez okno. .... potem po petardita v vrtec, pa malo ga nakepat , potem pa zvečer kake piškote pečt.... Jeeeeee ....OBOŽUJEM december, sneg, cimet, svečke, lučke, okraske VSE!!! ..... Da ne govorim, da mi je moj včeraj spekel fuuuul dobre orehovo-vanilijeve rogljičke ....saj preveč jih ne smem, samo so res ful, ful dobri...kar stopijo se v ustih....pa še danes tako lepo po hiši diši....mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.12.2009 11:11:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Dan babe Petarda, Murko???????????????????????????????????m Pa ti nisi resna. Mislim, ej... Kaj? Meni je ful simpatičen.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.12.2009 8:57:36
|
|
|
|
Naty_ka
|
Sneg je, glej zunaj sneg je,... Alo, gremo auf. Pa kje ste vse? Ne mi rečt da še spite? Jaz sem že sneg zmetala okrog hiše. Je pa tak fajn sveeeeeeeeeeeežžžžžžžeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Zimsko..... Škoda da je sneg nehal naletavat... Evo, mogoče bo pa dišeča katero priklicala... Sem pa optimist...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.12.2009 9:21:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Sneg je, glej zunaj sneg je,... Alo, gremo auf. Pa kje ste vse? Ne mi rečt da še spite? Jaz sem že sneg zmetala okrog hiše. Je pa tak fajn sveeeeeeeeeeeežžžžžžžeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Zimsko..... Škoda da je sneg nehal naletavat... Evo, mogoče bo pa dišeča katero priklicala... Sem pa optimist... Hvala .... Me veseli, da si polna energije ....jaz sem lani oziroma letos tudi odmetavala sneg z juniorjem v trebuščku...sem tudi imela energije za izvoz .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.12.2009 10:12:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Sneg je, glej zunaj sneg je,... Alo, gremo auf. Pa kje ste vse? Ne mi rečt da še spite? Jaz sem že sneg zmetala okrog hiše. Je pa tak fajn sveeeeeeeeeeeežžžžžžžeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Zimsko..... Škoda da je sneg nehal naletavat... Evo, mogoče bo pa dišeča katero priklicala... Sem pa optimist... a ne bi mogla počivat no, mene čaka danes samo še balkon.... sem mislila včeraj, pa sem vedno, ko sem šla dol pozabila čevlje ... danes bom pa šla samo po čevlje in to opravila smo se pa zmenili, da se gremo danes sankat moramo sprobat adamove sani , tako, da ga dvignemo iz vrtca po kosilu in ... hija jeleni!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.12.2009 21:09:32
|
|
|
|
ada2
|
a spite? no, mi smo se sankali... malo po blatu, malo po travi in malo po snegu jutri kino odpade, ker ima nuša vaje za musical, tak, da sma mogle prestavit za 1 teden
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.12.2009 21:36:23
|
|
|
|
petarda
|
Ne... ...in se sploh ne upam it spat, ker že eno uro daje spat juniorja pa ni mira .... ju bom pustila še malo... Pri nas pa ni več tolko snega, da bi se lahko sankali...edino, če bi šli k dediju, samo nam med tednom sploh ne znese... mogoče ga pa še kaj nanese za vikend
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.12.2009 9:10:11
|
|
|
|
ada2
|
očitno sta junior in miha včeraj imela enake težave.... miha tudi ni mogel zaspati in je kar naprej nekaj godel v postelji, dokler ni adam poklical, da ne sliši pravljice, ker miha kar naprej "govori"... in sem mogla potem miha odstranit, se je lahko šel še malo igrat, ampak samo zato, ker je bil verjetno res naspan, saj je popoldan spal od pol 5 do 6, potem pa ob 8 res ni mogel že spati tu se mi bo pa verjetno bubi pridružila, pa Urša tudi KOMAJ ČAKAM, DA BODO POČITNICE!!!!!! tak tempo, kot je pa ta teden pa je res za znoret si kar težko predstavljam, ko bodo vsi trije v šoli, ali v vrtcu, pa jaz v službi, pa skoz neki nastopi pa govorilne pa sestanki..... bi res rabila en klon
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.12.2009 11:43:44
|
|
|
|
ada2
|
petarda tvoj junior me je pravkar poklical po mobiju!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.12.2009 13:18:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda tvoj junior me je pravkar poklical po mobiju! tradicija se nadaljuje ....ma tak je zahteven danes... verjetno bodo zobki , ker se tudi slini na polno in nič mu ni prav... ....jutri ima sistematiko, pa bomo videli, če mu še kaj drugega nagaja ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.12.2009 21:21:36
|
|
|
|
ada2
|
naty...... NATY....... naty...... no, saj če že spiš ne rabiš vstajat, samo zjutraj se pa le oglasi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.12.2009 21:35:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda tvoj junior me je pravkar poklical po mobiju! tradicija se nadaljuje ....ma tak je zahteven danes... verjetno bodo zobki , ker se tudi slini na polno in nič mu ni prav... ....jutri ima sistematiko, pa bomo videli, če mu še kaj drugega nagaja .... ...in odprla se je dlesen za 6.zobek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.12.2009 8:21:57
|
|
|
|
ada2
|
junior saj se mi zdi, da je rekel takrat po telefonu, da ga dlesen boli... verjetno je hotel miha posvarit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?