|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
17.12.2009 18:54:16   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  junior

saj se mi zdi, da je rekel takrat po telefonu, da ga dlesen boli... verjetno je hotel miha posvarituser posted image

user posted image user posted image user posted image ....

Danes sva imela sistematski 8840g, koliko pa je velik pa nisem ulovilauser posted image ....ga moram doma zmerit. Drugače pa vse BP, razen kar mu malo iz noska teče.

Smo pa dobili danes klic, da se je sprostilo eno mesto v vrtcu, samo žal v drugi enoti kot je petardito user posted image .... ma, saj ne vem ali bi bila jezna ali vesela user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.12.2009 21:56:48   
*bubi*

tu se mi bo pa verjetno bubi pridružila, pa Urša tudiuser posted image   KOMAJ ČAKAM, DA BODO POČITNICE!!!!!!
tak tempo, kot je pa ta teden pa je res za znoretuser posted image  si kar težko predstavljam, ko bodo vsi trije v šoli, ali v vrtcu, pa jaz v službi, pa skoz neki nastopi pa govorilne pa sestanki..... bi res rabila en klonuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No, evo, približno tako ja...... gužva. sem se pri septembrkah nekaj trudila naštevat, kaj vse se dogaja v zadnjem času, pa verjetno pol vsega nisem naštela. V glavnem - komaj čakamo počitnice user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.12.2009 11:27:29   
petarda
Dobro jutro user posted image

Naty? Si še z nami? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
18.12.2009 18:22:51   
ada2
aloha .....

jaz sem pa čisto sama v hiši user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
18.12.2009 19:44:12   
Naty_ka
Pozdravljene

Ja, tukaj sem še. 2 v 1. Pa takšne neke čudne volje sem. Ne vem kaj mi je. Za nič nisem prav razpoložena.

Sem pa prej malo brskala po Mon-u. Pa moram povedat da se resno sprašujem o prisebnosti nekaterih user posted image
Evo, preberite si tole. Mislim, ej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?117,4744508

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
18.12.2009 19:45:24   
Naty_ka

aloha .....

Ada, jaz sem tudi sama doma. No, S je z mano.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
18.12.2009 20:24:45   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

aloha .....

Ada, jaz sem tudi sama doma. No, S je z mano.

jaz sem bila 10 minut čisto samauser posted image  babi in dedi sta na dopustuže od srede, nuša je šla na balet, andrej je pa s fantoma bil pri njegovi mami....

se ne spomnim kdaj sem bila sama v hišiuser posted image .... no, edino naša žabica mi je delala družbo, še dobro, da je začela regljati, ker drugače bi bila pa res smrtna tišinauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.12.2009 8:16:37   
Naty_ka
Dobro jutro.

Tako sezona januark se je pa zdaj zares začela. Je danes šla že druga rodit user posted image

Zunaj pa taka lepa idila... user posted image Mmmmm... idealen dan za roditi...user posted image

Pa da nebo katera narobe razumela. Meni se zaenkrat še nič ne dogaja...user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.12.2009 8:17:39   
Naty_ka
Aja, kavico pa nam lahko privoščim... Kja pravite ?user posted image

user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.12.2009 9:35:14   
Naty_ka
A spet sem jaz na vrsti monologe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.12.2009 9:51:45   
ada2
dobro jutrouser posted image

ja naty, res je lepo zunaj, če gledaš izza toplega okna ali če si toplo oblečen v popolni opremi za sneg in se lahko igraš zunaj, malo manj je pa lepo, če moraš kam z avtomuser posted image

no, na srečo nam ni treba nikamoruser posted image

bova pa šla z adamom na sani, samo malo še počakava.... 

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.12.2009 11:14:19   
petarda
user posted image user posted image user posted image pri nas je tudi krasno zunaj, pa tudi znotraj user posted image user posted image user posted image ....oči se igra s sinčkoma, mami peče kruh in išče recept za kake dobre piškote, juhica je že od včeraj kuhana...prava zimska idilauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.12.2009 12:49:09   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image pri nas je tudi krasno zunaj, pa tudi znotraj user posted image user posted image user posted image ....oči se igra s sinčkoma, mami peče kruh in išče recept za kake dobre piškote, juhica je že od včeraj kuhana...prava zimska idilauser posted image user posted image user posted image ....

vsaj edenuser posted image

no, naty, si še z nami?

jaz sem pravkar s sankanjauser posted image user posted image , škoda, da nimam bolj primernih hlač, bi še kar ostala, tak pa mi je vse premočilouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.12.2009 14:37:04   
Urša
Jaz si moram pa nujno ene fajn skibucke nabavit, ker mi je prej na snegu skoraj zanohtalo! user posted image  Zdaj gremo pa k Božičku. user posted image  Je že malo skomercializirano vse skupaj, danes časi občina, v petek je prišel v vrtec, v torek pride na telovadbo, si bo treba počasi notesnik omislit! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.12.2009 18:12:06   
NinaŠ
si bo treba počasi notesnik omislit! user posted image

ja samo res user posted image ...sploh tale december je čist preveč naporen

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.12.2009 20:51:26   
*bubi*
Mi smo tudi danes uživali na snegu user posted image

Sicer sem vse skupaj omejila na pol urce, pa mislim, da sta imela kar dovolj. Bubiki itak ni preveč zabavno, bubi pa je bil čisto dovolj moker user posted image

Jaz pa sem tudi bolj za morje kot za sneg user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.12.2009 21:03:25   
petarda
Jaz pa letos noro uživam v snegu user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo bi morala tudi kake nove hlače nabavit, ker stare so mi premajhne user posted image in mi verjetno ne bodo nikoli več prav user posted image ....tak, da sem šla v kavbojkah, spodaj pa žabe in je blo čist OK. Smo pa bili cel dan zunaj, jaz in petardito sva se nasankala, oči in junior pa nahodila, navozila, spala sta vmes...no, junior je user posted image ....

Nina...čakam kake tvoje zimske fotke user posted image ...imam še vedno lanske v spominu, ko ste take dobre tunele zgradili....si moram tudi jaz nabavit kake nepremočljive rokavice....samo kaj, ko je vse tako drago user posted image user posted image ...pa malo tu, malo tam in se nabere user posted image ... da ne govorim kaki stroški so s petarditovo šolo smučanja, opremo, obleko.... user posted image user posted image .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.12.2009 22:07:17   
Urša
da ne govorim kaki stroški so s petarditovo šolo smučanja, opremo, obleko....

Si predstavljam! Jaz sem šolo smučanja in nakup opreme prestavila na naslednje leto! user posted image   Petardito je že začel s treningi?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
21.12.2009 7:50:26   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

da ne govorim kaki stroški so s petarditovo šolo smučanja, opremo, obleko....

Si predstavljam! Jaz sem šolo smučanja in nakup opreme prestavila na naslednje leto! user posted image   Petardito je že začel s treningi?

Jap, sem kar vesela, da bubi še ni dobil te ideje user posted image  Pa glede na to, da misva ne smučava.... upam, da ga ne bo preveč resno zagrabilo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.12.2009 8:15:43   
NinaŠ
Dobro jutro!

Nina...čakam kake tvoje zimske fotke user posted image ...imam še vedno lanske v spominu, ko ste take dobre tunele zgradili

user posted image pri nas je še čistpremal snega za kake tunele user posted image , ne vem če ga je 10 cm user posted image ...pa še ta bo verjetno jutri šel, ko napovedujejo otoplitev user posted image Smo pa že drsali na bližnjem drsališču in danes popoldne gremo še malo posmučat v Kr.Goro (umetno zasneženo), če se vreme ne sfiži. Letos bo spet zalavfalo smučišče v Mojstrani, se že zelo trudijo za umetnim snegom in ne manjka več veliko user posted image - samo kaj ko so vremenski obeti za naslednje dni tako bogi, da se bojim, da je vloženo delo zadnjih dni bolj za prazen nič  user posted image .
Tudi Anže in Tina "trenirata smučanje", vendar pravita, da bosta hodila na suhe treninge, smučala bosta pa le za nama user posted image - ma ju ne mislim silit če nočeta.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
21.12.2009 8:20:23   
NinaŠ
Poskusim prilepit eno "novoletno" fotko (shrani.si ne dela, zato.....):
user posted image

....sta bila opedenana za nastop ob 40 letnici vrtca user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.12.2009 9:06:21   
ada2
user posted image user posted image user posted image  kak sta dobra tina in anže, kak se gledatauser posted image

kaj imate že vse smrečice? mi jo bomo šele v četrtek delaliuser posted image

a smo že podebatirale o darilih? no, pri nas so želje take:

Adam lego gasilska postaja (jo dobi, ampak ni original lego, pač pa tista iz hoferja- tu prišparamo kakih 60 euruser posted image user posted image )
Nuša sanke kot jih je dobil adam za RD, ampak rdeče (dobi, samo upam, da mi jih kolega dostavi iz nemčije še pred božičemuser posted image )
Miha - hm, tu je pa najbolj težkauser posted image user posted image user posted image  vztrajno nam nekaj kaže in zraven govori ajajaja mmmm, pa ne vemo kajuser posted image user posted image  no, dobil bo pa verjetno kako hoduljo, ali nek voziček, ki ga poriva pred sabo, ker on bi kar naprej hodil... kar naprej se mota od mizice do kavča in obhodi kar cel kavč, pa včeraj se je spustil od mizice do klavirčka, ki je bil postavljen čisto v bližini. včasih ga še malo noge izdajouser posted image

pa še eno vprašanje... a vaši novembrčki kažejo kaj zanimanja za pisanje in črke nasploh? pri nas je bil do tega vikenda prav skregan s papirjem in pisaliuser posted image , v soboto je pa prišel k meni v kuhinjo in rekel, da mora zapisat kaj počnemuser posted image  in je potem delal neke vijuge in vmes bi se mogoče dal prepoznati kak "A", če bi se človek potrudiluser posted image , no, pol je pa narisal še traktor s prikolico jabolk kako vleče za sabo kamenuser posted image ... danes zjutraj pa prileti k meni v posteljo in reče : glej, tak se jaz napišem. in imel je napisano adam, s tem, da je bil m dvojni oz. tak raztegnjen, če si lahko predstavljate. in ker je naš ati tak skeptik je seveda mislil, da mu je napisala nuša in je moral potem napisat še 1x pred njegovimi očmi, pa je bilo spet istouser posted image user posted image user posted image
pa naj še povem, da zdaj za vikend ni bilo nuše doma, da bi mu kazala, jaz mu pa tudi nisem, ker se mi zdi še prezgodajuser posted image ... verjetno so v vrtcu...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.12.2009 11:18:53   
petarda
Definitivno so v vrtcu, ker je petardito tudi zadnje čase čisto zagret za pisanje, pa ga črke in barvice nasploh niso nikoli ne vem kaj zanimale.... zdaj so nam pa v vrtcu pisali čestitko domov in se je moral znat podpisat in se tudi je, edino K mu je pomagala vzgojiteljica...vse ostale črke so mu pokazale na papir in potem se jih je naučil...tudi doma se zdaj sam podpiše, samo K je malo smešen user posted image ....

Nina..potem imamo še mi več snega, kot vi user posted image .... Daj povej mi prosim samo informativno koliko plačujete šolo smučanja? In koliko pride potem še šola smučanja na snegu? Da vidim, če so samo pri nas tako dragiuser posted image

Darila...verjetno kako malenkost doma, ker bo itak povsod nekaj in se potem čist preveč nabere vsega...user posted image .... Pri nas je glavni Miklavž, ta prinese po željah, ta druga dva sta pa čist tak bajdvejuser posted image ...mogoče kake tople nogavice, čaj in to je to user posted image

No...to na kratko...mi imamo tudi divje, čeprav nimamo šoloobveznih otrok niti mamice user posted image user posted image user posted image

Pa fuuuuuul imamo lepe barve, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.12.2009 16:51:26   
NinaŠ

pa še eno vprašanje... a vaši novembrčki kažejo kaj zanimanja za pisanje in črke nasploh?

ja in lahko pohvalim Tino, da črke obvlada vsaj tako dobro kot Anže user posted image , no prepoznavanje črk user posted image , besedo črkovati in napisati črke v pravilnem redu, pa ji še ne gre (no razen svoje ime seveda)

Daj povej mi prosim samo informativno koliko plačujete šolo smučanja? In koliko pride potem še šola smučanja na snegu? Da vidim, če so samo pri nas tako dragiuser posted image

15€ letna članarina + 15€ tudi za enega starša, ki mora biti včlanjen user posted image + smučarsko karto za "mokri trening" moramo sami kupovati

No OK, se moram it spedenat za eno večerjo, tko da kaj več povem zvečer user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.12.2009 19:01:57   
*bubi*

Adam lego gasilska postaja (jo dobi, ampak ni original lego, pač pa tista iz hoferja- tu prišparamo kakih 60 euruser posted image user posted image )

Dobil bubi pri atiju v službi za DM (smo dali sami darila) in je res fuuuuul dobra. Veliko detajlov, nisem niti pričakovala tega. No, doma pa bo dobil še komplet navadnih kock, ker šele začenjamo s temi ta malimi in bo rabil za kako hišo zgradit user posted image  In res so čisto kompatibilne z Lego, sem to najprej probala. Drugače bi jim itak kar nazaj nesla user posted image

pa še eno vprašanje... a vaši novembrčki kažejo kaj zanimanja za pisanje in črke nasploh? pri nas je bil do tega vikenda prav skregan s papirjem in pisaliuser posted image ,

Približno podobno.... do nedavnega sploh ni hotel pogledat črk. Edino na tisti leseni tabli, ko se črke in sličice vrtijo. Začel je zdaj z Modrim Jankom, ki ga je dobil za RD. Tudi R se je naučil rečt, malo preveč ga še poudari v besedah (se sliši, da ga zavedno not vstavlja), ampak bo počasi.
Evo, od prejšnjega tedna pa tudi kaj napiše, čez vikend je tudi svoje ime sam pisal. Ni bilo ravno ****** za prebrat, ampak ko veš, kaj piše, vidiš vse user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?