|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
5.1.2010 21:20:24   
amy26

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Naty pa še nič, kdaj je pa imela rok?

9.1. ima PDP, tako da ji še dajmo nekaj časa user posted image  Bo že sporočila.

Torej ima še čas, sem bila prepričana da je imela rok konec decembra očitno se motimuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.1.2010 8:07:09   
ada2
Nina koliko snega pa imate danes? pri nas je nekje 15 cm, pa spet je začelo snežitiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.1.2010 12:01:33   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Nina koliko snega pa imate danes? pri nas je nekje 15 cm, pa spet je začelo snežitiuser posted image

user posted image kakih 5 cm user posted image
sem bila zdajle v Lj. in ga je tam vsaj še enkrat več user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.1.2010 9:26:04   
ada2
pri nas je vedno več snegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.1.2010 9:50:58   
ada2

pri nas je vedno več snegauser posted image

pa vedno več kriminalauser posted image user posted image user posted image  
včeraj je namreč bil cel ormož zastražen, ker je bilo javljeno, da naj bi bila nastavljena bomba na avtobusni postaji v enem avtu...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.1.2010 20:55:29   
NinaŠ
user posted image Ada, nič kaj prijetno user posted image

Smo vam pa zavidam vam vzhodnjakom, vsaj sneg imate user posted image . Pri nas ga še ni uspelo 10 cm zapast user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.1.2010 10:32:40   
ada2
Včeraj smo preživeli eno tako krasno popoldneuser posted image

šli smo v osluševce (kjer je bil prej doma andrej) in tam nas je sosed vzel s sabo na vožnjo po njivahuser posted image

zavezali smo 3 sanke za neke vrste traktor ali štirikolesnik al kaj pač že ( adamu se je predvsem dopadlo, da je bil zeleno rumen, pa da je gor pisalo john deereuser posted image ), otroci so se posedli na sanke, kdor ni imel prostora na sankah se je vseded na kripo tega "traktorja", zraven voznika je pa še en prostor, kjer sva izmenično sedela jaz ali andrej in hijaaaa .... vozili smo se do trde teme, saj smo si lepo osvetljevali pot. potem je babica dala še večerjo in lahko si mislite, da so spali zvečer kot ubitiuser posted image
žal mi je samo, ker nisem vzela s sabo fotoaparatauser posted image

aja, pa da me ne bo katera socialni prijavila... miha se ni voziluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.1.2010 12:13:35   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Smo vam pa zavidam vam vzhodnjakom, vsaj sneg imate user posted image . Pri nas ga še ni uspelo 10 cm zapast user posted image

pri nas je tudi dosti snega, včeraj ga je bilo cca 25-30cm doma, tudi tukaj v Grosuplju ga je kar precej cca 20cm, s tem da je začel na polno padati pred eno uro tako da se spet novi lima na cesto 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.1.2010 13:34:34   
NinaŠ
Sneg gre, glej zunaj sneg gre,..... user posted image user posted image mislim, da ga bomo končno tudi mi dobili lepo bero user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.1.2010 17:09:00   
ada2
no lepo, pri nas pa že cel dan dežujeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.1.2010 21:46:11   
amy26

moje sožaljeuser posted image
pri nas ga je spet precej padlo, samo danes cca 15-20cm, z mojim sva ga sedaj odmetavala 1,5 ure, sem čist crknjena
sploh ker se grem spet post, danes 5.dan - samo na javorjevem sirupu, mal se moram spucati novoletnih grehov, je bilo vsega tu muchuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.1.2010 21:51:38   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

moje sožaljeuser posted image

ja res podpis user posted image

Amy vsa čast da zdržiš ob javorjevem sirupu... ...sama si sploh ne predstavljam da "ne bi smela" jest user posted image , pa OK mogoče bi se"resnega obroka" lahko vzdržala, pri posladkih in poslankih bi pa padla user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.1.2010 9:25:09   
NinaŠ
Dans pa jaz kuham
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
9.1.2010 17:54:05   
ada2
že celi dan mislim na naty, a se je komu kaj javila?

no, sicer pa smo itak rekli, da bo čez rokuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
9.1.2010 21:06:41   
*bubi*

že celi dan mislim na naty, a se je komu kaj javila?

no, sicer pa smo itak rekli, da bo čez rokuser posted image

Ja, se je javila. Domov so jo poslali, očitno gre dete po S. stopinjah user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.1.2010 21:50:46   
ada2
smo se malo potepali danes, pa sem zdaj bila že prav na trnih, da grem sem pogledat, če je kaj novic pri naty, potem pa tole....

madona babe, ste se mi poslabšaleuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.1.2010 9:35:54   
Urša
Dejmo Naty, danes je fajn datum! user posted image user posted image
Če katera kaj planira, se splača letos računat na 20.11.2011 Še je čas! user posted image user posted image user posted image Saj veste, novembrčki so zakon!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.1.2010 14:58:19   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Dejmo Naty, danes je fajn datum! user posted image user posted image
Če katera kaj planira, se splača letos računat na 20.11.2011 Še je čas! user posted image user posted image user posted image Saj veste, novembrčki so zakon!

Ampak res! user posted image user posted image user posted image ....

Ajde...Naty...kaj je zdaj? user posted image Vsaj napiši, če si dobro, če že težko prenašaš al pokaš po šivih....od energije user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.1.2010 16:51:54   
Urša
20.10.2010 sem mislila napisat! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.1.2010 20:13:37   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

20.10.2010 sem mislila napisat! user posted image user posted image user posted image

hehe...jaz pa še pogruntala nisem user posted image user posted image user posted image ....za oktober se pa že kar mudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.1.2010 10:41:26   
kvaka
Dan moje novemberke

Pa da se še jaz malo pofočkam po dolgem času. Imam ravno čas user posted image

Pri nas nič posebnega otroci pridni, rastejo, tekmujejo med sabo tako da je pestro vsak dan.
Ta teden sem tudi na preizkušnji, mami sama s tremi faloti. Ampak zaenkrat vse brez problemov, celo bolje ...

Trenutno pa pri nas sneži in upam da bodo tudi temperature kaj padle, da se bomo lahko šli sankat in da ne bomo že po 1o minutah vsi mokri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.1.2010 13:52:14   
petarda
Oooooooooooo Kvaka...lepo te je brati. user posted image A pri vas še sneži? Ker pri nas nič več user posted image user posted image user posted image .... Kako je v službi? Sem te zadnjič na hitro videla iz avta in vidim, da si fuuuul shujšala...upam, da te ne matrajo preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
12.1.2010 17:08:38   
kvaka
Petarda v službi mi je zaenkrat z eno besedo suuupppperrrrr user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo kljub temu da sem pohvalila še vedno tako. Ja v NM je še nekaj časa snežilo, potem je pa nehalo.

Ja no pa shujšala sem tudi, ne zaradi službe, ne zaradi otrok, ampak predvsem zaradi sebe. Sem si zadala cilj, da po tridesetem bo potrebna korenita sprememba in mi je kar uspelo (mi uspeva). Tako da sedaj že oblečem vse hlače pred nosečnostjo dvojčkov in komaj čakam da bo pomlad, da spet začnem migat user posted image user posted image user posted image Sem pa obstala z kg v tem času praznikov in samo z nočno telovadbo user posted image ne gre dol user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.1.2010 17:10:04   
kvaka
Petarda če boš kaj po mestu hodila, daj pokliči pa se dobimo na kavi user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 12.1.2010 17:11:04 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.1.2010 18:14:35   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Petarda če boš kaj po mestu hodila, daj pokliči pa se dobimo na kavi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno...če ne prej potem februarja...bom skoz v mestu user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za voljo in izgubljene kg. user posted image user posted image ....jao...jaz raje nebi o tem user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!