Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.1.2010 21:20:24
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Naty pa še nič, kdaj je pa imela rok? 9.1. ima PDP, tako da ji še dajmo nekaj časa Bo že sporočila. Torej ima še čas, sem bila prepričana da je imela rok konec decembra očitno se motim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2010 8:07:09
|
|
|
|
ada2
|
Nina koliko snega pa imate danes? pri nas je nekje 15 cm, pa spet je začelo snežiti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.1.2010 12:01:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Nina koliko snega pa imate danes? pri nas je nekje 15 cm, pa spet je začelo snežiti kakih 5 cm sem bila zdajle v Lj. in ga je tam vsaj še enkrat več
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2010 9:26:04
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je vedno več snega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2010 9:50:58
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pri nas je vedno več snega pa vedno več kriminala včeraj je namreč bil cel ormož zastražen, ker je bilo javljeno, da naj bi bila nastavljena bomba na avtobusni postaji v enem avtu...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.1.2010 20:55:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada, nič kaj prijetno Smo vam pa zavidam vam vzhodnjakom, vsaj sneg imate . Pri nas ga še ni uspelo 10 cm zapast
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2010 10:32:40
|
|
|
|
ada2
|
Včeraj smo preživeli eno tako krasno popoldne šli smo v osluševce (kjer je bil prej doma andrej) in tam nas je sosed vzel s sabo na vožnjo po njivah zavezali smo 3 sanke za neke vrste traktor ali štirikolesnik al kaj pač že ( adamu se je predvsem dopadlo, da je bil zeleno rumen, pa da je gor pisalo john deere ), otroci so se posedli na sanke, kdor ni imel prostora na sankah se je vseded na kripo tega "traktorja", zraven voznika je pa še en prostor, kjer sva izmenično sedela jaz ali andrej in hijaaaa .... vozili smo se do trde teme, saj smo si lepo osvetljevali pot. potem je babica dala še večerjo in lahko si mislite, da so spali zvečer kot ubiti žal mi je samo, ker nisem vzela s sabo fotoaparata aja, pa da me ne bo katera socialni prijavila... miha se ni vozil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2010 12:13:35
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Smo vam pa zavidam vam vzhodnjakom, vsaj sneg imate . Pri nas ga še ni uspelo 10 cm zapast pri nas je tudi dosti snega, včeraj ga je bilo cca 25-30cm doma, tudi tukaj v Grosuplju ga je kar precej cca 20cm, s tem da je začel na polno padati pred eno uro tako da se spet novi lima na cesto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2010 13:34:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sneg gre, glej zunaj sneg gre,..... mislim, da ga bomo končno tudi mi dobili lepo bero
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2010 17:09:00
|
|
|
|
ada2
|
no lepo, pri nas pa že cel dan dežuje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2010 21:46:11
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no lepo, pri nas pa že cel dan dežuje moje sožalje pri nas ga je spet precej padlo, samo danes cca 15-20cm, z mojim sva ga sedaj odmetavala 1,5 ure, sem čist crknjena sploh ker se grem spet post, danes 5.dan - samo na javorjevem sirupu, mal se moram spucati novoletnih grehov, je bilo vsega tu much
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.1.2010 21:51:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no lepo, pri nas pa že cel dan dežuje moje sožalje ja res podpis Amy vsa čast da zdržiš ob javorjevem sirupu... ...sama si sploh ne predstavljam da "ne bi smela" jest , pa OK mogoče bi se"resnega obroka" lahko vzdržala, pri posladkih in poslankih bi pa padla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2010 9:25:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2010 17:54:05
|
|
|
|
ada2
|
že celi dan mislim na naty, a se je komu kaj javila? no, sicer pa smo itak rekli, da bo čez rok
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.1.2010 21:06:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 že celi dan mislim na naty, a se je komu kaj javila? no, sicer pa smo itak rekli, da bo čez rok Ja, se je javila. Domov so jo poslali, očitno gre dete po S. stopinjah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.1.2010 21:50:46
|
|
|
|
ada2
|
smo se malo potepali danes, pa sem zdaj bila že prav na trnih, da grem sem pogledat, če je kaj novic pri naty, potem pa tole.... madona babe, ste se mi poslabšale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2010 9:35:54
|
|
|
|
Urša
|
Dejmo Naty, danes je fajn datum! Če katera kaj planira, se splača letos računat na 20.11.2011 Še je čas! Saj veste, novembrčki so zakon!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2010 14:58:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Dejmo Naty, danes je fajn datum! Če katera kaj planira, se splača letos računat na 20.11.2011 Še je čas! Saj veste, novembrčki so zakon! Ampak res! .... Ajde...Naty...kaj je zdaj? Vsaj napiši, če si dobro, če že težko prenašaš al pokaš po šivih....od energije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2010 16:51:54
|
|
|
|
Urša
|
20.10.2010 sem mislila napisat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.1.2010 20:13:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša 20.10.2010 sem mislila napisat! hehe...jaz pa še pogruntala nisem ....za oktober se pa že kar mudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 10:41:26
|
|
|
|
kvaka
|
Dan moje novemberke Pa da se še jaz malo pofočkam po dolgem času. Imam ravno čas Pri nas nič posebnega otroci pridni, rastejo, tekmujejo med sabo tako da je pestro vsak dan. Ta teden sem tudi na preizkušnji, mami sama s tremi faloti. Ampak zaenkrat vse brez problemov, celo bolje ... Trenutno pa pri nas sneži in upam da bodo tudi temperature kaj padle, da se bomo lahko šli sankat in da ne bomo že po 1o minutah vsi mokri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 13:52:14
|
|
|
|
petarda
|
Oooooooooooo Kvaka...lepo te je brati. A pri vas še sneži? Ker pri nas nič več .... Kako je v službi? Sem te zadnjič na hitro videla iz avta in vidim, da si fuuuul shujšala...upam, da te ne matrajo preveč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 17:08:38
|
|
|
|
kvaka
|
Petarda v službi mi je zaenkrat z eno besedo suuupppperrrrr Upam, da bo kljub temu da sem pohvalila še vedno tako. Ja v NM je še nekaj časa snežilo, potem je pa nehalo. Ja no pa shujšala sem tudi, ne zaradi službe, ne zaradi otrok, ampak predvsem zaradi sebe. Sem si zadala cilj, da po tridesetem bo potrebna korenita sprememba in mi je kar uspelo (mi uspeva). Tako da sedaj že oblečem vse hlače pred nosečnostjo dvojčkov in komaj čakam da bo pomlad, da spet začnem migat Sem pa obstala z kg v tem času praznikov in samo z nočno telovadbo ne gre dol .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 17:10:04
|
|
|
|
kvaka
|
Petarda če boš kaj po mestu hodila, daj pokliči pa se dobimo na kavi
< Sporočilo je popravil kvaka -- 12.1.2010 17:11:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 18:14:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Petarda če boš kaj po mestu hodila, daj pokliči pa se dobimo na kavi Zmenjeno...če ne prej potem februarja...bom skoz v mestu Pa čestitke za voljo in izgubljene kg. ....jao...jaz raje nebi o tem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Datumi izplačil socialnih transferjev za l...Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji? kokos4 RRPraznovanjeNa veliko (
9%)
Samo bliznji (
91%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!