ada2
|
kak sta dobra tina in anže, kak se gledata kaj imate že vse smrečice? mi jo bomo šele v četrtek delali a smo že podebatirale o darilih? no, pri nas so želje take: Adam lego gasilska postaja (jo dobi, ampak ni original lego, pač pa tista iz hoferja- tu prišparamo kakih 60 eur ) Nuša sanke kot jih je dobil adam za RD, ampak rdeče (dobi, samo upam, da mi jih kolega dostavi iz nemčije še pred božičem ) Miha - hm, tu je pa najbolj težka vztrajno nam nekaj kaže in zraven govori ajajaja mmmm, pa ne vemo kaj no, dobil bo pa verjetno kako hoduljo, ali nek voziček, ki ga poriva pred sabo, ker on bi kar naprej hodil... kar naprej se mota od mizice do kavča in obhodi kar cel kavč, pa včeraj se je spustil od mizice do klavirčka, ki je bil postavljen čisto v bližini. včasih ga še malo noge izdajo pa še eno vprašanje... a vaši novembrčki kažejo kaj zanimanja za pisanje in črke nasploh? pri nas je bil do tega vikenda prav skregan s papirjem in pisali , v soboto je pa prišel k meni v kuhinjo in rekel, da mora zapisat kaj počnem in je potem delal neke vijuge in vmes bi se mogoče dal prepoznati kak "A", če bi se človek potrudil , no, pol je pa narisal še traktor s prikolico jabolk kako vleče za sabo kamen ... danes zjutraj pa prileti k meni v posteljo in reče : glej, tak se jaz napišem. in imel je napisano adam, s tem, da je bil m dvojni oz. tak raztegnjen, če si lahko predstavljate. in ker je naš ati tak skeptik je seveda mislil, da mu je napisala nuša in je moral potem napisat še 1x pred njegovimi očmi, pa je bilo spet isto pa naj še povem, da zdaj za vikend ni bilo nuše doma, da bi mu kazala, jaz mu pa tudi nisem, ker se mi zdi še prezgodaj ... verjetno so v vrtcu...