|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
12.12.2009 21:58:55   
petarda
A Andrej pa ne gre zraven? Ga je strah? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.12.2009 18:32:02   
ada2
on mora pa otroke čuvatuser posted image

sploh pa bo to dan za punceuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.12.2009 19:07:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopatuser posted image

Pol moramo pa počakat, da kje zgubim kakih 10kg user posted image user posted image user posted image

Pa se še mi vsem pridružimo user posted image  Jaz pa petardi še posebej user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.12.2009 19:07:31   
*bubi*

En dan bi šla pa pogledat malo lučke po ljubljani... bubi bi šla ti tudi? user posted image

to imamo tudi v planu, ampak mislim, da pred počitnicami ne bo šlo. Po 25. torej.

Niko pa tudi nas še čaka, verjetno že ta teden.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
13.12.2009 20:15:16   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Niko pa tudi nas še čaka, verjetno že ta teden.

Mi smo pa malo prej prišli domov. Smo si ogledali. In se narežali zraven. Je taka fajna risanka. user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
13.12.2009 20:16:14   
Naty_ka
Aja, dober večer user posted image

Grem S porihtat za spanje, potem pa pridem na čvek če bo kera tu user posted image

Aja, Bubi, na Gmailu te čaka sporočilo

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.12.2009 21:19:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Aja, dober večer user posted image

Grem S porihtat za spanje, potem pa pridem na čvek če bo kera tu user posted image

Aja, Bubi, na Gmailu te čaka sporočilo

uh, videla..... upam, da boš ti tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.12.2009 22:09:30   
Naty_ka
Videla user posted image . Prebrala user posted image . Komentirala user posted image

Vas pa itak nikjer nobene...user posted image Mislim ej, ene kure ste user posted image

Tak grem pa zdaj raje spat user posted image

user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.12.2009 22:15:21   
petarda

Videla user posted image . Prebrala user posted image . Komentirala user posted image

Vas pa itak nikjer nobene...user posted image Mislim ej, ene kure ste user posted image

Tak grem pa zdaj raje spat user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz sem tu...sem bila zaposlena...sem Murkota gledala user posted image user posted image .....ampak BV...boljš, da bi tu čvekala user posted image ....

No...pa lahko noč...user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.12.2009 6:33:22   
ada2
dobro jutro!
ej naty, ob taki uri pa jaz že spimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.12.2009 9:34:14   
Naty_ka
Dan babe user posted image

Petarda, Murko???????????????????????????????????m Pa ti nisi resna. Mislim, ej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada, ti si se pa verjetno spet raje tvojemu posvečala kot pa tu nam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, pri nas SNEŽI!!!!!! Tak bolj umirjeno, pa vendar. Joj, kako mi je to lepo. user posted image

Aja, Bubi v sredo sem naročena ob desetih. Upam, da nama naslednjič rata da uskladiva termine-če seveda jaz spet ne bom kaj zašmustrala user posted image user posted image

Ada, že veš kaj je bidrika? user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.12.2009 9:46:11   
ada2
joj, naty, kako naj vem kaj je bidrika, če mi ne povešuser posted image user posted image

pri nas tudi tak lepo sneži, pa glih razmišljam, če naj miha zavijem pa vržem čez vozek dežno prevleko in grema malo na luftuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.12.2009 11:10:02   
petarda
Dan....Ada kakšen luft...jaz samo, da sem videla ob sedmih, da sneži, sem takoj naredila juniorju flaško, zrihtala petardita za v vrtec in se veselo vrgla nazaj k juniorju pod odejo user posted image user posted image user posted image ...nekaj časa se je igral, potem pa sva oba zaspala nazaj user posted image .... zdaj pa nekaj skuhat, potem pa res malo na zrak snežinke lovit...bova šla kar brez vozička samo malo tu pred hišo...mu je pa ful zanimiv sneg, ga je ful gledal čez okno. user posted image .... potem po petardita v vrtec, pa malo ga nakepat user posted image , potem pa zvečer kake piškote pečt.... Jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....OBOŽUJEM december, sneg, cimet, svečke, lučke, okraske VSE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Da ne govorim, da mi je moj user posted image včeraj spekel fuuuul dobre orehovo-vanilijeve rogljičke user posted image user posted image user posted image ....saj preveč jih ne smem, samo so res ful, ful dobri...kar stopijo se v ustih....pa še danes tako lepo po hiši diši....mmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.12.2009 11:11:31   
petarda

Dan babe user posted image

Petarda, Murko???????????????????????????????????m Pa ti nisi resna. Mislim, ej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj? user posted image Meni je ful simpatičen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.12.2009 8:57:36   
Naty_ka
Sneg je, glej zunaj sneg je,...
Alo, gremo auf. Pa kje ste vse? Ne mi rečt da še spite? Jaz sem že sneg zmetala okrog hiše. Je pa tak fajn sveeeeeeeeeeeežžžžžžžeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Zimsko..... user posted image user posted image user posted image Škoda da je sneg nehal naletavat...

Evo, mogoče bo pa dišeča user posted image user posted image user posted image katero priklicala... user posted image user posted image user posted image Sem pa optimist...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.12.2009 9:21:40   
petarda

Alo, gremo auf. Pa kje ste vse? Ne mi rečt da še spite? Jaz sem že sneg zmetala okrog hiše. Je pa tak fajn sveeeeeeeeeeeežžžžžžžeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Zimsko..... user posted image user posted image user posted image Škoda da je sneg nehal naletavat...

Evo, mogoče bo pa dišeča user posted image user posted image user posted image katero priklicala... user posted image user posted image user posted image Sem pa optimist...user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image .... Me veseli, da si polna energije user posted image ....jaz sem lani oziroma letos tudi odmetavala sneg z juniorjem v trebuščku...sem tudi imela energije za izvoz user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
15.12.2009 10:12:24   
ada2

a ne bi mogla počivatuser posted image user posted image user posted image

no, mene čaka danes samo še balkon.... sem mislila včeraj, pa sem vedno, ko sem šla dol pozabila čevljeuser posted image ... danes bom pa šla samo po čevlje in to opravilauser posted image

smo se pa zmenili, da se gremo danes sankatuser posted image   moramo sprobat adamove saniuser posted image , tako, da ga dvignemo iz vrtca po kosilu in ... hija jeleni!user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
15.12.2009 21:09:32   
ada2
a spite?

no, mi smo se sankali... malo po blatu, malo po travi in malo po sneguuser posted image

jutri kino odpade, ker ima nuša vaje za musical, tak, da sma mogle prestavit za 1 tedenuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
15.12.2009 21:36:23   
petarda
Ne... user posted image ...in se sploh ne upam it spat, ker user posted image že eno uro daje spat juniorja pa ni mira user posted image .... ju bom pustila še malo... user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ni več tolko snega, da bi se lahko sankali...edino, če bi šli k dediju, samo nam med tednom sploh ne znese... mogoče ga pa še kaj nanese za vikend user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
16.12.2009 9:10:11   
ada2
user posted image user posted image  očitno sta junior in miha včeraj imela enake težave....
miha tudi ni mogel zaspati in je kar naprej nekaj godel v postelji, dokler ni adam poklical, da ne sliši pravljice, ker miha kar naprej "govori"... in sem mogla potem miha odstranit, se je lahko šel še malo igrat, ampak samo zato, ker je bil verjetno res naspan, saj je popoldan spal od pol 5 do 6, potem pa ob 8 res ni mogel že spatiuser posted image

tu se mi bo pa verjetno bubi pridružila, pa Urša tudiuser posted image   KOMAJ ČAKAM, DA BODO POČITNICE!!!!!!
tak tempo, kot je pa ta teden pa je res za znoretuser posted image  si kar težko predstavljam, ko bodo vsi trije v šoli, ali v vrtcu, pa jaz v službi, pa skoz neki nastopi pa govorilne pa sestanki..... bi res rabila en klonuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
16.12.2009 11:43:44   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda tvoj junior me je pravkar poklical po mobiju!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
16.12.2009 13:18:11   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tradicija se nadaljuje user posted image user posted image user posted image ....ma tak je zahteven danes... verjetno bodo zobki user posted image , ker se tudi slini na polno in nič mu ni prav... user posted image ....jutri ima sistematiko, pa bomo videli, če mu še kaj drugega nagaja user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
16.12.2009 21:21:36   
ada2
naty...... NATY....... naty......

no, saj če že spiš ne rabiš vstajat, samo zjutraj se pa le oglasiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
16.12.2009 21:35:42   
petarda

user posted image user posted image user posted image tradicija se nadaljuje user posted image user posted image user posted image ....ma tak je zahteven danes... verjetno bodo zobki user posted image , ker se tudi slini na polno in nič mu ni prav... user posted image ....jutri ima sistematiko, pa bomo videli, če mu še kaj drugega nagaja user posted image ....

...in odprla se je dlesen za 6.zobek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.12.2009 8:21:57   
ada2
user posted image  junior

saj se mi zdi, da je rekel takrat po telefonu, da ga dlesen boli... verjetno je hotel miha posvarituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?