|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
10.12.2009 8:13:34   
petarda
Pa naj bo nova stran, po dolgem času user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.12.2009 8:15:51   
ada2
se pridružim tistim, ki ne morejo verjet, kam je čas miniluser posted image

poskušam pa tudi jaz maximalno uživat, pa ker se danes kaže sonček imam v planu en tak večji sprehod, samo mojo kapo še moram prej poiskat, ker zadnjič me je fajn v uha zazeblouser posted image

zdaj moram še samo nekoga dobit, da bo šel z mano, da bom še glasilke razmigalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.12.2009 8:17:01   
ada2
joooj, petarda škoda, da nista z Žigijem bliže....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.12.2009 17:10:22   
Naty_ka
Alora babe user posted image

Ej, Ada in Petarda, vidvi pa sta bidriki. Tu zdaj jamrata zakaj sta tako daleč narazen doma, to pa ne da bi se zmenili in se recimo peljali vsaka pol poti in bi se lepo šetali... Jej, jej.
S kom bom pa jaz vozičkala? Teni me je na žalost zapustila, druga novemberka pa ni nobena user posted image . No, vsaj ne da bi vedeli...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.12.2009 17:11:39   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, babe, uživajte zdaj, ko ste na porodniški.

se podpišem pod to, sej vas sploh več ne folgam,

sploh ne morem verjeti da je Naty noseča in bo kmalu spet zibala, pa Petardin in Adin sinek da sta že tok stara, kdaj je čas miniluser posted image

Tega še včasih jaz sama prav ne dojemam...user posted image Pa mislim da mi bo počasi čas...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.12.2009 18:53:32   
petarda
Čeruser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.12.2009 18:53:46   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Ej, Ada in Petarda, vidvi pa sta bidriki. Tu zdaj jamrata zakaj sta tako daleč narazen doma, to pa ne da bi se zmenili in se recimo peljali vsaka pol poti in bi se lepo šetali... Jej, jej.
S kom bom pa jaz vozičkala? Teni me je na žalost zapustila, druga novemberka pa ni nobena user posted image . No, vsaj ne da bi vedeli...user posted image

kot prvo kaj vraga je to bidrikauser posted image user posted image user posted image
kot drugo pa... jaz sem za, če je tudi petardauser posted image
kot tretje pa... mi2 bova malo lahko skupaj vozičkaleuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.12.2009 9:15:52   
ada2
dobro jutro!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.12.2009 9:49:58   
Teni_
Jutro, babike.

Jaz čisto nič ne sledim več odkar sem v službi.

Ja, Natyka, sploh si ne morem predstavljat, da bi čez en mesec že lahko rodila. Upam, samo, da bom čimprej spet noseča, da bo vsaj malo lažje. Mogoče bo božiček fejst prijazen, ko sem bila takoooo zeloooo pridna čez leto. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.12.2009 15:13:05   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

kot prvo kaj vraga je to bidrikauser posted image user posted image user posted image
kot drugo pa... jaz sem za, če je tudi petardauser posted image
kot tretje pa... mi2 bova malo lahko skupaj vozičkaleuser posted image

Kot drugo...kje se pa dobiva? user posted image ... A Ljubljana je na polovici? user posted image .... sicer pa imam v kratkem namen obiskati MB in bubi...pa se lahko tam dobimo...user posted image ...pa še katera iz tistega konca se nam lahko pridruži user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.12.2009 15:42:19   
ada2
joj petarda, Ljubljana pa res ni na poloviciuser posted image user posted image user posted image  jaz imam do LJ kakih 160 km, ti pa sigurno pol manj, ne?

do MB pa pridem, ko boš pri bubi, če me vzameta zravenuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.12.2009 15:51:33   
ada2
aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.12.2009 19:05:35   
petarda

aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopatuser posted image

Pol moramo pa počakat, da kje zgubim kakih 10kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.12.2009 21:02:34   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pol moramo pa počakat, da kje zgubim kakih 10kg user posted image user posted image user posted image

eh....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.12.2009 10:17:55   
petarda
Dobro jutro user posted image

Pri nas je tak temačen dan...user posted image in smo se odločili, da gremo v kino pogledat Jelenčka Nika...a je katera že bila?

En dan bi šla pa pogledat malo lučke po ljubljani... bubi bi šla ti tudi? user posted image

Lepo se imejte...šibam...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.12.2009 11:57:06   
Urša
Mi smo šli lučke že gledat, Niko nas pa še čaka. Komaj že čakata, ampak bomo počakali še kak teden, dva, da bo bolj praznično vzdušje. user posted image  Je pa luštna risanka, vsaj otroci v šoli so jo pohvalili! user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.12.2009 12:25:46   
ada2
no, jaz grem v kino v sredo, z nušo, gledat greva pa mlado luno.... to je njen izbor, saj sva bili dogovorjeni, da če bo v šoli več 5 izbira film ona, če pa več 4 pa jaz.

upam, da me ne bo preveč strahuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.12.2009 16:41:04   
petarda
Ne vem kakšna je mlada luna user posted image ...ampak Niko je zakon! user posted image Res tak prijazen jelenček, so malce grozni volki tudi noter, samo ni sile user posted image ....zdaj v kratkem pa prihajajo še ene male veveričke user posted image ..... evo zdaj pa delava okraske iz slanega testa in imamo jelenčka in se je tako zagrebel, da on bo delal Nikota user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.12.2009 17:52:32   
Urša
Za Mlado luno morata pa 1. del (Somrak) prej pogledat ali pa prebrat ali pa kar oboje, tako kot jaz! user posted image user posted image user posted image  Se gre pa to o vampirjih in volkodlakih, tako da te bo strah! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.12.2009 19:09:16   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Za Mlado luno morata pa 1. del (Somrak) prej pogledat ali pa prebrat ali pa kar oboje, tako kot jaz! user posted image user posted image user posted image  Se gre pa to o vampirjih in volkodlakih, tako da te bo strah! user posted image

Ajoj...tole pa nebi bilo zame user posted image ...samo enkrat v življenju sem gledala en film o volkodlaku...in mi je kar žal, da sem sploh ga, ker me je ful strah zdaj, če gledam kaj takega...vem pa, da je bil ful, ful dober, ker ga sploh nisem mogla nehat gledat...pol sem pa kukala izpod odeje user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.12.2009 19:19:09   
Urša
Sej ni nič groznega, hehe, to so prijazni volkodlaki! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.12.2009 20:05:04   
petarda

Sej ni nič groznega, hehe, to so prijazni volkodlaki! user posted image

Pol pa dobr user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.12.2009 20:44:49   
petarda
Urša sem ti poslala tri slikice mojih sončkov na mail, ker nisi uporabnica FB

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.12.2009 21:26:15   
Urša
Ja, sem dobila, kakšna lepotca sta!!! user posted image user posted image user posted image  Samo Junior pa res raste, neverjetno kako gre hitro čas!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.12.2009 21:36:48   
ada2

ja, nuša je gledala, pa tudi prebrala, jaz pa nič.... no, upam, da se bom vsaj malo znašlauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?