Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 8:13:34
|
|
|
|
petarda
|
Pa naj bo nova stran, po dolgem času
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 8:15:51
|
|
|
|
ada2
|
se pridružim tistim, ki ne morejo verjet, kam je čas minil poskušam pa tudi jaz maximalno uživat, pa ker se danes kaže sonček imam v planu en tak večji sprehod, samo mojo kapo še moram prej poiskat, ker zadnjič me je fajn v uha zazeblo zdaj moram še samo nekoga dobit, da bo šel z mano, da bom še glasilke razmigala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 8:17:01
|
|
|
|
ada2
|
joooj, petarda škoda, da nista z Žigijem bliže....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 17:10:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
Alora babe Ej, Ada in Petarda, vidvi pa sta bidriki. Tu zdaj jamrata zakaj sta tako daleč narazen doma, to pa ne da bi se zmenili in se recimo peljali vsaka pol poti in bi se lepo šetali... Jej, jej. S kom bom pa jaz vozičkala? Teni me je na žalost zapustila, druga novemberka pa ni nobena . No, vsaj ne da bi vedeli...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 17:11:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, babe, uživajte zdaj, ko ste na porodniški. se podpišem pod to, sej vas sploh več ne folgam, sploh ne morem verjeti da je Naty noseča in bo kmalu spet zibala, pa Petardin in Adin sinek da sta že tok stara, kdaj je čas minil Tega še včasih jaz sama prav ne dojemam... Pa mislim da mi bo počasi čas...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 18:53:32
|
|
|
|
petarda
|
Čer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2009 18:53:46
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Alora babe Ej, Ada in Petarda, vidvi pa sta bidriki. Tu zdaj jamrata zakaj sta tako daleč narazen doma, to pa ne da bi se zmenili in se recimo peljali vsaka pol poti in bi se lepo šetali... Jej, jej. S kom bom pa jaz vozičkala? Teni me je na žalost zapustila, druga novemberka pa ni nobena . No, vsaj ne da bi vedeli... kot prvo kaj vraga je to bidrika kot drugo pa... jaz sem za, če je tudi petarda kot tretje pa... mi2 bova malo lahko skupaj vozičkale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 9:15:52
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 9:49:58
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro, babike. Jaz čisto nič ne sledim več odkar sem v službi. Ja, Natyka, sploh si ne morem predstavljat, da bi čez en mesec že lahko rodila. Upam, samo, da bom čimprej spet noseča, da bo vsaj malo lažje. Mogoče bo božiček fejst prijazen, ko sem bila takoooo zeloooo pridna čez leto.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 15:13:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Alora babe Ej, Ada in Petarda, vidvi pa sta bidriki. Tu zdaj jamrata zakaj sta tako daleč narazen doma, to pa ne da bi se zmenili in se recimo peljali vsaka pol poti in bi se lepo šetali... Jej, jej. S kom bom pa jaz vozičkala? Teni me je na žalost zapustila, druga novemberka pa ni nobena . No, vsaj ne da bi vedeli... kot prvo kaj vraga je to bidrika kot drugo pa... jaz sem za, če je tudi petarda kot tretje pa... mi2 bova malo lahko skupaj vozičkale Kot drugo...kje se pa dobiva? ... A Ljubljana je na polovici? .... sicer pa imam v kratkem namen obiskati MB in bubi...pa se lahko tam dobimo... ...pa še katera iz tistega konca se nam lahko pridruži
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 15:42:19
|
|
|
|
ada2
|
joj petarda, Ljubljana pa res ni na polovici jaz imam do LJ kakih 160 km, ti pa sigurno pol manj, ne? do MB pa pridem, ko boš pri bubi, če me vzameta zraven
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 15:51:33
|
|
|
|
ada2
|
aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 19:05:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopat Pol moramo pa počakat, da kje zgubim kakih 10kg
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2009 21:02:34
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, polovica bi pa bila kak podčetrtek, pa se lahko gremo kopat Pol moramo pa počakat, da kje zgubim kakih 10kg eh....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 10:17:55
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Pri nas je tak temačen dan... in smo se odločili, da gremo v kino pogledat Jelenčka Nika...a je katera že bila? En dan bi šla pa pogledat malo lučke po ljubljani... bubi bi šla ti tudi? Lepo se imejte...šibam...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 11:57:06
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo šli lučke že gledat, Niko nas pa še čaka. Komaj že čakata, ampak bomo počakali še kak teden, dva, da bo bolj praznično vzdušje. Je pa luštna risanka, vsaj otroci v šoli so jo pohvalili!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 12:25:46
|
|
|
|
ada2
|
no, jaz grem v kino v sredo, z nušo, gledat greva pa mlado luno.... to je njen izbor, saj sva bili dogovorjeni, da če bo v šoli več 5 izbira film ona, če pa več 4 pa jaz. upam, da me ne bo preveč strah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 16:41:04
|
|
|
|
petarda
|
Ne vem kakšna je mlada luna ...ampak Niko je zakon! Res tak prijazen jelenček, so malce grozni volki tudi noter, samo ni sile ....zdaj v kratkem pa prihajajo še ene male veveričke ..... evo zdaj pa delava okraske iz slanega testa in imamo jelenčka in se je tako zagrebel, da on bo delal Nikota
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 17:52:32
|
|
|
|
Urša
|
Za Mlado luno morata pa 1. del (Somrak) prej pogledat ali pa prebrat ali pa kar oboje, tako kot jaz! Se gre pa to o vampirjih in volkodlakih, tako da te bo strah!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 19:09:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Za Mlado luno morata pa 1. del (Somrak) prej pogledat ali pa prebrat ali pa kar oboje, tako kot jaz! Se gre pa to o vampirjih in volkodlakih, tako da te bo strah! Ajoj...tole pa nebi bilo zame ...samo enkrat v življenju sem gledala en film o volkodlaku...in mi je kar žal, da sem sploh ga, ker me je ful strah zdaj, če gledam kaj takega...vem pa, da je bil ful, ful dober, ker ga sploh nisem mogla nehat gledat...pol sem pa kukala izpod odeje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 19:19:09
|
|
|
|
Urša
|
Sej ni nič groznega, hehe, to so prijazni volkodlaki!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 20:05:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sej ni nič groznega, hehe, to so prijazni volkodlaki! Pol pa dobr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 20:44:49
|
|
|
|
petarda
|
Urša sem ti poslala tri slikice mojih sončkov na mail, ker nisi uporabnica FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 21:26:15
|
|
|
|
Urša
|
Ja, sem dobila, kakšna lepotca sta!!! Samo Junior pa res raste, neverjetno kako gre hitro čas!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.12.2009 21:36:48
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Za Mlado luno morata pa 1. del (Somrak) prej pogledat ali pa prebrat ali pa kar oboje, tako kot jaz! Se gre pa to o vampirjih in volkodlakih, tako da te bo strah! ja, nuša je gledala, pa tudi prebrala, jaz pa nič.... no, upam, da se bom vsaj malo znašla
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?