Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 6:39:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 6:53:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Dobro jutro...in hvala za kavico...danes jo bom pila na Petrolu...mmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 7:21:51
|
|
|
|
petarda
|
Sem bila že skoraj na vratih, samo tole pa še moram napisat...maloprejle se rihtam v kopalnici in zadnje dni se malo pazim, da ne jem ravno kruha, pa ravno zvečer...in očitno se mi že pozna ...pride moj v kopalnico in pravi:"Uau mami, kolk si sexi. Zdaj bom jaz vsak večer mirkal otroke in jih dajal spat, ti pa pojdi tečt?!?" ... Sem kar takoj rekla...OK; super! ..... in bom kar že danes šla...je treba takoj zagrabit, predno si premisli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 7:38:15
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, upam, da je tek tvoja želja. Ker če bi mene kdo poslal laufat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 9:33:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem bila že skoraj na vratih, samo tole pa še moram napisat...maloprejle se rihtam v kopalnici in zadnje dni se malo pazim, da ne jem ravno kruha, pa ravno zvečer...in očitno se mi že pozna ...pride moj v kopalnico in pravi:"Uau mami, kolk si sexi. Zdaj bom jaz vsak večer mirkal otroke in jih dajal spat, ti pa pojdi tečt?!?" ... Sem kar takoj rekla...OK; super! ..... in bom kar že danes šla...je treba takoj zagrabit, predno si premisli opa.... a naj že iščemo vzdevek za novega pertarditinija minija ?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 9:50:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, upam, da je tek tvoja želja. Ker če bi mene kdo poslal laufat ....ne zdaj, da je ravno moja želja....ampak s temi kilogrami pa tudi ne mislim dočakati starost ....in to, da bo vsak večer mirkal otroke...odlična priložnost, da se malo umaknem in zadiham....saj danes bom verjetno bolj hodila, kot tekla, pa jutri tudi, pa pojutrišnjem tudi ....ampak počasi...pa bo, ne? .... pa bolj kot tek mi je všeč, da imam tisto urico čisto zase....četudi bom šla v McDonalds ..... ali pa če se samo peljem z avtom, pa muziko ful na glas....samo, da mam malo mira...potem pa pred bajto dvakrat poskočim in trikrat počepnem, pa bom vsa zadihana prišla gor Paštetka....z otroki smo pa nehal....čisto zares ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 21:19:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda pa bolj kot tek mi je všeč, da imam tisto urico čisto zase....četudi bom šla v McDonalds ..... ali pa če se samo peljem z avtom, pa muziko ful na glas....samo, da mam malo mira...potem pa pred bajto dvakrat poskočim in trikrat počepnem, pa bom vsa zadihana prišla gor Pa veš kaj - danes sem bila jaz prisiljena lavfat... za otroki na kolesih bubika je začela svojega poganjalčka študirat... lepo na izi, hoja.... za nazaj pa je nečakec vzel tega poganjalčka - viiiijuuuuu, kak je švigal, bubi na svojem kolesu tudi, jaz pa za njima, ker smo šli po precej nevarni cesti In sem si mislila, da komaj čakam, da bo bubika tak obvladala in bom lahko za obema tekla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 21:40:20
|
|
|
|
petarda
|
Evo...petardito je pa tudi danes po dolgem času šel na kolo in sem itak skoz tekala za njim, ga lovila...tak, da sem bila zvečer že pošteno zdelana in nisem čutila nobene potrebe po dodatnem treningu .... Junior je pa tudi bil na svojem poganjalčku, samo on gre čisto počasi ....a ima bubika tudi tistega brez pedalov...al kerega drugega? ..Bubi je šel brez koleščkov? Petardito še ne obvlada, pa tu po dvorišču ima premalo prostora za trening...ravno zalaufa, pa mora že obrnit...jutri ima rolanje, v sredo pa se moramo odpravit na kakšno igrišče, da bo lahko orng zalaufau...jaz bom pa spet zraven tekla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 21:49:45
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, bubika ima poganjalčka brez pedalov. Street girl Pa premalo bubijevo kolo s pedali ji bom zdaj porihtala. Eh, bubi še ima pomožna koleščka... sem jih dodatno kupila k temu novemu kolesu. Ampak je kar problem - kolo je veliko in ima visoko težišče, zato kar hitro pade. Če ne drugega, se je zdaj že naučil noge nastavit, ko se začne nagibat Je vseeno ful ponosen, da se tako pelje z njim. Jaz pa vesela, ker začetki niti slučajno niso bili obetavni Drugače pa je za učenje ta naša potka med bloki super - ravna in dovolj dolga.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 22:53:01
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, waw, to pa je kompliment! Pridna za miganje! Ah, jaz bom pri 6m začela.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 23:09:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, waw, to pa je kompliment! Pridna za miganje! Ah, jaz bom pri 6m začela. ....saj jaz tudi še nič ne pretiravam....ker še vedno dojim, čeprav je danes kar 3xčez dan rabil še flašo...jutri bo star polne 4 mesece in komaj čakam, da mu korenček skuham
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2011 23:12:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, bubika ima poganjalčka brez pedalov. Street girl Pa premalo bubijevo kolo s pedali ji bom zdaj porihtala. Eh, bubi še ima pomožna koleščka... sem jih dodatno kupila k temu novemu kolesu. Ampak je kar problem - kolo je veliko in ima visoko težišče, zato kar hitro pade. Če ne drugega, se je zdaj že naučil noge nastavit, ko se začne nagibat Je vseeno ful ponosen, da se tako pelje z njim. Jaz pa vesela, ker začetki niti slučajno niso bili obetavni Drugače pa je za učenje ta naša potka med bloki super - ravna in dovolj dolga. A brez koleščkov se pa ni hotel vozit? Ker jaz sem jih petarditu dol pobrala in jih zdaj ne mislim gor dajat...kar naj se malo pomatra....pa jaz tudi zraven
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2011 8:44:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, iz ta malega sem jih dol odšravfala, pa ni hotel poskusit. S poganjalčkom tudi ne. Tak da sem mu raje pomožna zraven kupila, drugače bi novo kolo zasovražil prvi trenutek in bi bilo konec. Bubi je pač tak... bo, ko bo sam želel. V marsikateri stvari (konkreten primer pisanje) zaostaja za prijateljčki, ampak ko se odloči, jih vse šišne po dolgem in počez Pač nima interesa, da bi se naučil vozit ali pa plavat, jaz pa ga ne silim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2011 8:45:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še ena kavica za dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2011 11:34:21
|
|
|
|
petarda
|
Hvala za kavico, bo šele zdaj prijala ....jao, premetavali smo se po postelji od 4. ure zjutraj....s tem, da ni jokal, ampak je čebljal, pa igral se je s plenico...motilo me je edino to, da ni hotel jesti.....očitno mu je včeraj tista flaša tolk pasala, da danes nič več ne diši pri meni...zagrabi, pol pa tak cuclja, ko dudo .... ampak ni panike....danes bo že korenček špilal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2011 21:38:51
|
|
|
|
ada2
|
mene je pa popadla nora želja po koncertu đorđa balaševiča naslednji teden v varaždinu.... že celi dan tuhtam kaj naj si zastavim za cilj, da bo potem ta koncert nagrada.... ok, saj bi lahko bila nagrada za učenje, samo kaj, ko do takrat še ne bo vidno, če je bil kaki hasek, ker še ne bom imela izpita.... aja, pa še to... sem danes dobila od enega pacienta, ki je drugače doktor darilo za trud - mozartove kuglice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.5.2011 13:14:58
|
|
|
|
petarda
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.5.2011 19:55:31
|
|
|
|
petarda
|
http://www.hipp.si/hipp-hana Tole sem videla in sem najprej mislila, da gre za našo Hano....samo očitno ni ona...vsaj po zaključku sodeč...ali pa kaj ne vemo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.5.2011 20:31:14
|
|
|
|
ada2
|
tako smo se lepo zapeljali v varaždin, poiskali en kafič, kjer naj bi se prodajale karte in ker je pisalo, da so posamične razprodane, da lahko samo v kompletu s filmom za naslednji dan kupiš, sem mislila pač, da bovsa šla pogledat oboje, ampak sreča vrhunska, tip reče, da ima posamične karte in tako sem namesto 240 kn plačala le 180 kn aja, za v sloveniji junija so pa karte po 49 eur ful sem vesela, da ga bom končno vidla v živo, pa še daleč se mi ne bo treba vozit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.5.2011 21:00:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tako smo se lepo zapeljali v varaždin, poiskali en kafič, kjer naj bi se prodajale karte in ker je pisalo, da so posamične razprodane, da lahko samo v kompletu s filmom za naslednji dan kupiš, sem mislila pač, da bovsa šla pogledat oboje, ampak sreča vrhunska, tip reče, da ima posamične karte in tako sem namesto 240 kn plačala le 180 kn aja, za v sloveniji junija so pa karte po 49 eur ful sem vesela, da ga bom končno vidla v živo, pa še daleč se mi ne bo treba vozit Jaz se tudi ne bi branila tega koncerta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.5.2011 10:27:59
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda http://www.hipp.si/hipp-hana Tole sem videla in sem najprej mislila, da gre za našo Hano....samo očitno ni ona...vsaj po zaključku sodeč...ali pa kaj ne vemo glede na že znano, bi verjetno Hana končala na urgenci po teh lončkih Se pa tudi jaz sprašujem kako je kaj z našo Hano, če že kaj več je.... Meni se danes že tretjič kolca. Ženske ne me toliko šinfat Sem si pa včeraj odprla nov skype naslov, ker starega več ne vem. A še kaj skajpate ali še samo fejsbukate?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.5.2011 10:33:01
|
|
|
|
Urša
|
Sem si pa včeraj odprla nov skype naslov, ker starega več ne vem. A še kaj skajpate ali še samo fejsbukate? Jaz nič od tega! Petarda, kako kaj korenček? Je bil jamiii???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.5.2011 19:55:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo, vozimo drugi krog.... ....kozjereje namreč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.5.2011 22:32:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Evo, vozimo drugi krog.... ....kozjereje namreč In? Kako je? Upam, da jo bolje odnese od Tine
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?