|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
9.5.2011 6:39:59   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
9.5.2011 6:53:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro...in hvala za kavico...danes jo bom pila na Petrolu...mmmmmmmmmm

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
9.5.2011 7:21:51   
petarda
Sem bila že skoraj na vratih, samo tole pa še moram napisat...maloprejle se rihtam v kopalnici in zadnje dni se malo pazim, da ne jem ravno kruha, pa ravno zvečer...in očitno se mi že pozna user posted image ...pride moj user posted image  v kopalnico in pravi:"Uau mami, kolk si sexi. Zdaj bom jaz vsak večer mirkal otroke in jih dajal spat, ti pa pojdi tečt?!?" user posted image user posted image user posted image ... Sem kar takoj rekla...OK; super! user posted image user posted image user posted image user posted image ..... in bom kar že danes šla...je treba takoj zagrabit, predno si premisli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
9.5.2011 7:38:15   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  petarda, upam, da je tek tvoja želja. Ker če bi mene kdo poslal laufat user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
9.5.2011 9:33:57   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem bila že skoraj na vratih, samo tole pa še moram napisat...maloprejle se rihtam v kopalnici in zadnje dni se malo pazim, da ne jem ravno kruha, pa ravno zvečer...in očitno se mi že pozna user posted image ...pride moj user posted image  v kopalnico in pravi:"Uau mami, kolk si sexi. Zdaj bom jaz vsak večer mirkal otroke in jih dajal spat, ti pa pojdi tečt?!?" user posted image user posted image user posted image ... Sem kar takoj rekla...OK; super! user posted image user posted image user posted image user posted image ..... in bom kar že danes šla...je treba takoj zagrabit, predno si premisli user posted image

opa....  user posted image

a naj že iščemo vzdevek za novega pertarditinija minija user posted image ?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
9.5.2011 9:50:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  petarda, upam, da je tek tvoja želja. Ker če bi mene kdo poslal laufat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....ne zdaj, da je ravno moja želja....ampak s temi kilogrami pa tudi ne mislim dočakati starost user posted image ....in to, da bo vsak večer mirkal otroke...odlična priložnost, da se malo umaknem in zadiham....saj danes bom verjetno bolj hodila, kot tekla, pa jutri tudi, pa pojutrišnjem tudi user posted image ....ampak počasi...pa bo, ne? user posted image  .... pa bolj kot tek mi je všeč, da imam tisto urico čisto zase....četudi bom šla v McDonalds user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... ali pa če se samo peljem z avtom, pa muziko ful na glas....samo, da mam malo mira...potem pa pred bajto dvakrat poskočim in trikrat počepnem, pa bom vsa zadihana prišla gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Paštetka....z otroki smo pa nehal....čisto zares user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
9.5.2011 21:19:07   
*bubi*

pa bolj kot tek mi je všeč, da imam tisto urico čisto zase....četudi bom šla v McDonalds user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... ali pa če se samo peljem z avtom, pa muziko ful na glas....samo, da mam malo mira...potem pa pred bajto dvakrat poskočim in trikrat počepnem, pa bom vsa zadihana prišla gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veš kaj - danes sem bila jaz prisiljena lavfat... za otroki na kolesih user posted image user posted image user posted image  bubika je začela svojega poganjalčka študirat... lepo na izi, hoja.... za nazaj pa je nečakec vzel tega poganjalčka - viiiijuuuuu, kak je švigal, bubi na svojem kolesu tudi, jaz pa za njima, ker smo šli po precej nevarni cesti user posted image

In sem si mislila, da komaj čakam, da bo bubika tak obvladala in bom lahko za obema tekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
9.5.2011 21:40:20   
petarda
Evo...petardito je pa tudi danes po dolgem času šel na kolo in sem itak skoz tekala za njim, ga lovila...tak, da sem bila zvečer že pošteno zdelana in nisem čutila nobene potrebe po dodatnem treningu user posted image .... Junior je pa tudi bil na svojem poganjalčku, samo on gre čisto počasi user posted image ....a ima bubika tudi tistega brez pedalov...al kerega drugega? ..Bubi je šel brez koleščkov? Petardito še ne obvlada, pa tu po dvorišču ima premalo prostora za trening...ravno zalaufa, pa mora že obrnit...jutri ima rolanje, v sredo pa se moramo odpravit na kakšno igrišče, da bo lahko orng zalaufau...jaz bom pa spet zraven tekla user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
9.5.2011 21:49:45   
*bubi*
ja, bubika ima poganjalčka brez pedalov. Street girl user posted image  Pa premalo bubijevo kolo s pedali ji bom zdaj porihtala.

Eh, bubi še ima pomožna koleščka... sem jih dodatno kupila k temu novemu kolesu. Ampak je kar problem - kolo je veliko in ima visoko težišče, zato kar hitro pade. Če ne drugega, se je zdaj že naučil noge nastavit, ko se začne nagibat user posted image  
Je vseeno ful ponosen, da se tako pelje z njim. Jaz pa vesela, ker začetki niti slučajno niso bili obetavni user posted image
Drugače pa je za učenje ta naša potka med bloki super - ravna in dovolj dolga.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
9.5.2011 22:53:01   
Urša
Petarda, waw, to pa je kompliment! user posted image user posted image user posted image  Pridna za miganje! user posted image user posted image user posted image  Ah, jaz bom pri 6m začela. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
9.5.2011 23:09:21   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, waw, to pa je kompliment! user posted image user posted image user posted image  Pridna za miganje! user posted image user posted image user posted image  Ah, jaz bom pri 6m začela. user posted image user posted image user posted image

....saj jaz tudi še nič ne pretiravam....ker še vedno dojim, čeprav je danes kar 3xčez dan rabil še flašo...jutri bo star polne 4 mesece in komaj čakam, da mu korenček skuham user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
9.5.2011 23:12:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ja, bubika ima poganjalčka brez pedalov. Street girl user posted image  Pa premalo bubijevo kolo s pedali ji bom zdaj porihtala.

Eh, bubi še ima pomožna koleščka... sem jih dodatno kupila k temu novemu kolesu. Ampak je kar problem - kolo je veliko in ima visoko težišče, zato kar hitro pade. Če ne drugega, se je zdaj že naučil noge nastavit, ko se začne nagibat user posted image  
Je vseeno ful ponosen, da se tako pelje z njim. Jaz pa vesela, ker začetki niti slučajno niso bili obetavni user posted image
Drugače pa je za učenje ta naša potka med bloki super - ravna in dovolj dolga.

A brez koleščkov se pa ni hotel vozit? Ker jaz sem jih petarditu dol pobrala in jih zdaj ne mislim gor dajat...kar naj se malo pomatra....pa jaz tudi zraven user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
10.5.2011 8:44:23   
*bubi*
Eh, iz ta malega sem jih dol odšravfala, pa ni hotel poskusit. S poganjalčkom tudi ne.

Tak da sem mu raje pomožna zraven kupila, drugače bi novo kolo zasovražil prvi trenutek in bi bilo konec. Bubi je pač tak... bo, ko bo sam želel. V marsikateri stvari (konkreten primer pisanje) zaostaja za prijateljčki, ampak ko se odloči, jih vse šišne po dolgem in počez user posted image user posted image user posted image
Pač nima interesa, da bi se naučil vozit ali pa plavat, jaz pa ga ne silim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
10.5.2011 8:45:10   
*bubi*
Pa še ena kavica za dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
10.5.2011 11:34:21   
petarda
Hvala za kavico, bo šele zdaj prijala user posted image ....jao, premetavali smo se po postelji od 4. ure zjutraj....s tem, da ni jokal, ampak je čebljal, pa igral se je s plenico...motilo me je edino to, da ni hotel jesti.....očitno mu je včeraj tista flaša tolk pasala, da danes nič več ne diši pri meni...zagrabi, pol pa tak cuclja, ko dudo user posted image .... ampak ni panike....danes bo že korenček špilal user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
10.5.2011 21:38:51   
ada2
mene je pa popadla nora želja po koncertu đorđa balaševiča naslednji teden v varaždinu.... že celi dan tuhtam kaj naj si zastavim za cilj, da bo potem ta koncert nagrada.... ok, saj bi lahko bila nagrada za učenje, samo kaj, ko do takrat še ne bo vidno, če je bil kaki hasek, ker še ne bom imela izpita....

aja, pa še to... sem danes dobila od enega pacienta, ki je drugače doktor darilo za trud - mozartove kugliceuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
11.5.2011 13:14:58   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
11.5.2011 13:16:22   
petarda
Ada....ti si kar privošči...nič mislit zakaj...ziher si zaslužiš!

http://www.youtube.com/watch?v=ym6Zo1ixp6Q&feature=related

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
11.5.2011 19:55:31   
petarda
http://www.hipp.si/hipp-hana 

Tole sem videla in sem najprej mislila, da gre za našo Hano....samo očitno ni ona...vsaj po zaključku sodeč...ali pa kaj ne vemo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
11.5.2011 20:31:14   
ada2
tako user posted image  
smo se lepo zapeljali v varaždin, poiskali en kafič, kjer naj bi se prodajale karte in ker je pisalo, da so posamične razprodane, da lahko samo v kompletu s filmom za naslednji dan kupiš, sem mislila pač, da bovsa šla pogledat oboje, ampak sreča vrhunska, tip reče, da ima posamične karte in tako sem namesto 240 kn plačala le 180 knuser posted image
aja, za v sloveniji junija so pa karte po 49 euruser posted image

user posted image  ful sem vesela, da ga bom končno vidla v živo, pa še daleč se mi ne bo treba vozituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
11.5.2011 21:00:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tako user posted image  
smo se lepo zapeljali v varaždin, poiskali en kafič, kjer naj bi se prodajale karte in ker je pisalo, da so posamične razprodane, da lahko samo v kompletu s filmom za naslednji dan kupiš, sem mislila pač, da bovsa šla pogledat oboje, ampak sreča vrhunska, tip reče, da ima posamične karte in tako sem namesto 240 kn plačala le 180 knuser posted image
aja, za v sloveniji junija so pa karte po 49 euruser posted image

user posted image  ful sem vesela, da ga bom končno vidla v živo, pa še daleč se mi ne bo treba vozituser posted image

Jaz se tudi ne bi branila tega koncerta user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.5.2011 10:27:59   
Paštetka

http://www.hipp.si/hipp-hana 

Tole sem videla in sem najprej mislila, da gre za našo Hano....samo očitno ni ona...vsaj po zaključku sodeč...ali pa kaj ne vemo user posted image

glede na že znano, bi verjetno Hana končala na urgenci po teh lončkih user posted image

Se pa tudi jaz sprašujem kako je kaj z našo Hano, če že kaj več je.... user posted image

Meni se danes že tretjič kolca. Ženske ne me toliko šinfat user posted image

Sem si pa včeraj odprla nov skype naslov, ker starega več ne vem. A še kaj skajpate ali še samo fejsbukate? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.5.2011 10:33:01   
Urša
Sem si pa včeraj odprla nov skype naslov, ker starega več ne vem. A še kaj skajpate ali še samo fejsbukate? user posted image

Jaz nič od tega! user posted image user posted image user posted image

Petarda, kako kaj korenček? Je bil jamiii???

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.5.2011 19:55:39   
NinaŠ
Evo, vozimo drugi krog.... ....kozjereje namreč user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
12.5.2011 22:32:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Evo, vozimo drugi krog.... ....kozjereje namreč user posted image

In? Kako je? Upam, da jo bolje odnese od Tine user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?