|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
5.5.2011 15:41:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi a si ti član ZPS? user posted image

ne, nisem. Samo njihov fan na FBju. Me včasih malo mika, ker so dobri testi.

Če rabiš slučajno zaradi pralnega stroja, imam tisto revijo doma, so jo gratis pošiljali. Drugače pa.... včasih tudi po vezah dobim kaki test :)

Ne...tole me zanima za fotoknjige... user posted image

bom zvečer poiskala (upam, da se spomnim), mi je kolegica takrat mailala user posted image  Letim jaz zdaj nazaj v službo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
5.5.2011 15:41:10   
*bubi*

Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet...

Dijaški dom = Youth hostel. Ful lepo porihtan user posted image  Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
5.5.2011 16:07:37   
Paštetka

Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet...

Dijaški dom = Youth hostel. Ful lepo porihtan user posted image  Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
5.5.2011 20:16:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...tale je pa res dobra! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... drugače pa hvala...mi boš še enkrat povedala, ko bom rabila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
5.5.2011 20:28:00   
NinaŠ

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
5.5.2011 21:58:56   
Urša

Urša me veseli, da ste dobro, me je že malo skrbelo, ker se nisi nič javila user posted image ... veš kaj? Rada te imam user posted image ...cel dopust sem mislila nate....besede, ki si mi jih napisala ob moji skrbi z mlekom so mi ful pomagale, napotki za linke tudi.... na morju sem vztrajala, vztrajala, vztrajala....velikokrat zvečer naredila flašo, včasih je jedel, včasih ni... zdaj pa je že tri dni ne potrebujemo.....upam samo, da bo teža v redu, samo zdaj se itak ne sekiram preveč, ker flaške itak noče, kar si jaz razlagam, da se je najedel...sploh, ker je dobre volje, lepo spi, plenice polulane.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....ko malo zrasteta mala dva škrata, te povabim na kakšno večerjico user posted image

Me veseli, da vama je uspelo! user posted image user posted image user posted image  Pridna sta! user posted image user posted image user posted image  Pa če bo sem ter tja kakšna flaša tud ne bo nič narobe. user posted image   Večerje se pa ne bom branila! Jaz imam še kar naprej dober apetit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
5.5.2011 22:01:59   
Urša
Drugače pa ima Izak probleme na lasišču z razdraženo kožo. Najprej sem mislila, da so temenca, je bila koža malo razpokana in sem delala terapije z oljem in kapico pa glavničkom, ma se je samo razširilo naprej. user posted image  Tako ga srbi, da se revček prska po glavici. Sem danes kupila od Mustele kremo, baje je dobra za razdraženo kožo, pa bom jutri videla, če bo kaj bolje. Kot se jaz spomnim, so temenca bolj rumenkasta, tole pa je čisto bele barve. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
5.5.2011 22:07:39   
Urša
Ada, tisto s prometno nesrečo je pa grozljivo. user posted image user posted image user posted image  Mene kar srh spreletava. Trije otroci naenkrat, pa saj to ni za preživet. user posted image user posted image user posted image  Veliko mislim na uboge svojce. Mene take stvari tako prizadanejo in se mi zasidrajo. Grozno! Sem slišala, da se je povzročitelj obesil. Ko bi človek lahko zavrtel čas nazaj! Mene je bilo od nekdaj strah vozit avto, samo zaradi nesreč, sem ga šla zelo pozno delat, pred dobrima dvema letoma šele in tega strahu še vedno nisem premagala, zdaj pa sploh, ko sem še sama doživljala tiste stotinke in mislila, da je vsega konec. Ja, so naju z Izakom res angelčki čuvali. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
5.5.2011 22:09:32   
Urša

Zdaj grem pa pospravljat...sem v zaostanku...jaooooo...pa tako sem mislila, da bom imela vse lepo in pospravljeno, ko bom na porodniški user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se prav polenila odkar sem na porodniški!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
6.5.2011 7:09:18   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, ja...temenca pridejo bolj rumenkaste barve...mi jih imamo tudi polno user posted image ....imam pa tisti šamponček od mustele doma in mu moram zdaj spet enkrat narediti kuro....poročaj kako bo z Izakom.. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
6.5.2011 20:12:08   
Paštetka
minutaaaaaa so zmage mamiiiiii!!!!!!

user posted image
evo eno uro miru imam user posted image user posted image .

Mala dva me vsak dan vprašata: kdaj bo petek, je že petek, jutli bo minuta do zmage,..... 
In zdaj imam že 2 tedna novo taktiko: Če se slabo sliši, da se je potrebno iti oblečt, zobke oprat ali kaj pospraviti, rečem: Imaš minuto do zmage!

In potem se igra začne: mami še koliko sekund imam? user posted image

... 1. stopnja dokončana, sledi druga stopnja: pospravljanje sobe  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.5.2011 20:14:10 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
6.5.2011 20:30:43   
*bubi*
Minuti do zmage sledi Wipeout user posted image user posted image user posted image  bubi cel teden nestrpno čaka ti dve oddaji. In se večinoma prešverca k babici na počitnice, ker lahko tam gleda v postelji.

No, danes gleda doma, si je naštimal pojšter in dekico na sedežni. Pa itak bo zaspal zraven user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
6.5.2011 21:26:20   
Urša
Moja dva tudi obožujeta Minuto do zmage! user posted image user posted image user posted image  Pol pa slišiš: Waw, 10 tisoč evrov, mami, a smo mi že imeli kdaj toliko denarja? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
7.5.2011 7:37:27   
NinaŠ
user posted image za dobro jutro!

Minuta do zmage je aktualna tudi pri nas user posted image . Včeraj se je ati moral hokeju odpovedat za tačas user posted image .

Tina je že veliko bolje, sicer je še vsa v hrasticah, vendar novih pik nima in vročina je danes tudi popustila oz. izginila user posted image user posted image user posted image . V ponedeljek ima kontrolo in upam da dobi zeleno luč za vrtec, ker ji je doma grooozno dolgčas user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
7.5.2011 8:55:59   
Urša
Petarda, Mustelina kremica mu je zelo pomagala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
7.5.2011 9:00:04   
petarda
Očitno samo pri nas ne poznamo minuto do zmage user posted image ... Kdaj pa je na sporedu? Kdaj pa hodijo vaši otroci spat? Mi gremo okoli 19.30 v posteljo, potem branje knjigic in okoli 20. ure imam jaz minuto do zmageuser posted image in zapustim sobo.... Zaspita včasih takoj, včasih tam nekje do 20.30, včeraj pa sem juniorja še ob 21. uri lovila tu po kuhinji user posted image ... Če bi bila kaka zanimiva oddaja zvečer na TV, bi petarditu pustila gledat, samo potem bi ziher hotel še junior... Kako pa imate pri vas to porihtano?

Pa dobro jutro user posted image

Nina me veseli, da je Tina OK, glede vrtca ti pa verjamem, ker petardito tudi ful rad hodi in mu je po parih dnevih doma že dolgčas...sploh, če junior ta čas hodi v vrtec... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
7.5.2011 9:01:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, Mustelina kremica mu je zelo pomagala. user posted image user posted image user posted image

No, super user posted image ...jaz sem mu šla tudi potem včeraj temenca pucat in sem najprej z olivnim oljem namazala, pa kapico gor kakšno urico...potem pa mustelino peno in sčesat....in je šlo tudi lepo dol user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
7.5.2011 14:04:13   
petarda
Low battery user posted image ...pride kakšen dan, ko me prime, da bi napokala ene kavbojke in eno majčko v ruzak, pa krenila sama, čisto sama za en vikend nekam v eno kočo....v naravo...v samoto...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
7.5.2011 16:34:30   
*bubi*

Če bi bila kaka zanimiva oddaja zvečer na TV, bi petarditu pustila gledat, samo potem bi ziher hotel še junior... Kako pa imate pri vas to porihtano?

Že od nekdaj je bubika navajena, da gre pej spat kot bubi. On je lahko v dnevni sobi do 20ih, bubika večinoma do takrat že zaspi. Če gresta oba hkrati v sobo user posted image  ni miru vsaj do 20.30.

V petek je lahko bubi buden kolikor hoče. Minuto do zmage je gledal, pri Wipeout pa se je obrnil v kot in zaspal user posted image

Včasih pride bubika ven, če ne more zaspat (ali nisem jaz z njo) in večinoma takrat gleda risanke z bubijem, potem pa gresta oba ob osmih v posteljo.

Sicer pa se gremo rihtat po risanki, sledi prebiranje pravljic, najraje v spalnici, ko se stisneta vsak iz svoje strani.

Sem pa zdaj na morju videla, kako hitro lahko otroku ritem zamakneš. Smo bili pokonci do cca 21.30 in šli vsi hkrati spat, zjutraj pa sta spala celo do osmih user posted image user posted image  Ja, to je za nas user posted image , ker imamo zelo konstanten ritem spanja ali vsaj poležavanja do 6.45 user posted image . Pa sem mogla zadnji vikend poskrbet, da smo se nazaj na staro uro naštimali, drugače bi bili problemi zjutraj.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
7.5.2011 22:38:51   
petarda

Sem pa zdaj na morju videla, kako hitro lahko otroku ritem zamakneš. Smo bili pokonci do cca 21.30 in šli vsi hkrati spat, zjutraj pa sta spala celo do osmih user posted image user posted image  Ja, to je za nas user posted image , ker imamo zelo konstanten ritem spanja ali vsaj poležavanja do 6.45 user posted image . Pa sem mogla zadnji vikend poskrbet, da smo se nazaj na staro uro naštimali, drugače bi bili problemi zjutraj.

Za nas to ne velja...tudi če zdržita dlje, sta potem zjutraj še vedno ob 6.30 auf....in potem cel dan sitna user posted image ....se ne spomnim kdaj smo nazadnje do osmih spali....se mi zdi, da še nikoli user posted image

No....lahko noč....jaz sem tudi sitna, če se ne naspim user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
7.5.2011 23:08:58   
*bubi*

Za nas to ne velja...tudi če zdržita dlje, sta potem zjutraj še vedno ob 6.30 auf....in potem cel dan sitna user posted image ....se ne spomnim kdaj smo nazadnje do osmih spali....se mi zdi, da še nikoli user posted image

ne gre v enem dnevu/noči.
Prvo jutro smo na morju vstali normalno, čeprav smo šli spat kasneje... drugo jutro pol urce več, tretje eno uro.... in smo to držali skoraj do konca počitnic. Potem sem tudi po pol ure na dan uspela zamaknit.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
8.5.2011 12:12:16   
Paštetka
Petarda, pri znas hodita mala dva spat najkasneje ob 20.00. Razen v petek, ko gledamo skupaj minuto do zmage ali v soboto, ko gledamo film. Drugače pa gresta oba skupaj spat. Oz. Takrat sta že v postelji. Prej pa seveda tuškanje, zobki, pravljica.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
8.5.2011 19:26:42   
petarda
Naša dva tudi hodita skupaj spat s tem, da petardito prej zaspi, junior se pa še šeta v kuhinjo, pa pit, pa noska obrisat, pa lupčka dat.... in kar traja, da zaspi...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
8.5.2011 21:05:32   
ada2
moram se še tu pohvalit... moju nečak je državni prvak v kickboxu user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
8.5.2011 21:11:41   
petarda
Še tukaj čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a kako slikico bomo tudi videli? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?