Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 15:41:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi a si ti član ZPS? ne, nisem. Samo njihov fan na FBju. Me včasih malo mika, ker so dobri testi. Če rabiš slučajno zaradi pralnega stroja, imam tisto revijo doma, so jo gratis pošiljali. Drugače pa.... včasih tudi po vezah dobim kaki test :) Ne...tole me zanima za fotoknjige... bom zvečer poiskala (upam, da se spomnim), mi je kolegica takrat mailala Letim jaz zdaj nazaj v službo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 15:41:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet... Dijaški dom = Youth hostel. Ful lepo porihtan Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 16:07:37
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet... Dijaški dom = Youth hostel. Ful lepo porihtan Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 20:16:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet... Dijaški dom = Youth hostel. Ful lepo porihtan Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj ...tale je pa res dobra! .... drugače pa hvala...mi boš še enkrat povedala, ko bom rabila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 20:28:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet... Dijaški dom = Youth hostel. Ful lepo porihtan Motil me je samo napis na mojih vratih: Dežurni vzgojitelj podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 21:58:56
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Urša me veseli, da ste dobro, me je že malo skrbelo, ker se nisi nič javila ... veš kaj? Rada te imam ...cel dopust sem mislila nate....besede, ki si mi jih napisala ob moji skrbi z mlekom so mi ful pomagale, napotki za linke tudi.... na morju sem vztrajala, vztrajala, vztrajala....velikokrat zvečer naredila flašo, včasih je jedel, včasih ni... zdaj pa je že tri dni ne potrebujemo.....upam samo, da bo teža v redu, samo zdaj se itak ne sekiram preveč, ker flaške itak noče, kar si jaz razlagam, da se je najedel...sploh, ker je dobre volje, lepo spi, plenice polulane.... ....ko malo zrasteta mala dva škrata, te povabim na kakšno večerjico Me veseli, da vama je uspelo! Pridna sta! Pa če bo sem ter tja kakšna flaša tud ne bo nič narobe. Večerje se pa ne bom branila! Jaz imam še kar naprej dober apetit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 22:01:59
|
|
|
|
Urša
|
Drugače pa ima Izak probleme na lasišču z razdraženo kožo. Najprej sem mislila, da so temenca, je bila koža malo razpokana in sem delala terapije z oljem in kapico pa glavničkom, ma se je samo razširilo naprej. Tako ga srbi, da se revček prska po glavici. Sem danes kupila od Mustele kremo, baje je dobra za razdraženo kožo, pa bom jutri videla, če bo kaj bolje. Kot se jaz spomnim, so temenca bolj rumenkasta, tole pa je čisto bele barve.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 22:07:39
|
|
|
|
Urša
|
Ada, tisto s prometno nesrečo je pa grozljivo. Mene kar srh spreletava. Trije otroci naenkrat, pa saj to ni za preživet. Veliko mislim na uboge svojce. Mene take stvari tako prizadanejo in se mi zasidrajo. Grozno! Sem slišala, da se je povzročitelj obesil. Ko bi človek lahko zavrtel čas nazaj! Mene je bilo od nekdaj strah vozit avto, samo zaradi nesreč, sem ga šla zelo pozno delat, pred dobrima dvema letoma šele in tega strahu še vedno nisem premagala, zdaj pa sploh, ko sem še sama doživljala tiste stotinke in mislila, da je vsega konec. Ja, so naju z Izakom res angelčki čuvali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.5.2011 22:09:32
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj grem pa pospravljat...sem v zaostanku...jaooooo...pa tako sem mislila, da bom imela vse lepo in pospravljeno, ko bom na porodniški Jaz sem se prav polenila odkar sem na porodniški!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2011 7:09:18
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Urša, ja...temenca pridejo bolj rumenkaste barve...mi jih imamo tudi polno ....imam pa tisti šamponček od mustele doma in mu moram zdaj spet enkrat narediti kuro....poročaj kako bo z Izakom..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2011 20:12:08
|
|
|
|
Paštetka
|
minutaaaaaa so zmage mamiiiiii!!!!!! evo eno uro miru imam . Mala dva me vsak dan vprašata: kdaj bo petek, je že petek, jutli bo minuta do zmage,..... In zdaj imam že 2 tedna novo taktiko: Če se slabo sliši, da se je potrebno iti oblečt, zobke oprat ali kaj pospraviti, rečem: Imaš minuto do zmage! In potem se igra začne: mami še koliko sekund imam? ... 1. stopnja dokončana, sledi druga stopnja: pospravljanje sobe
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.5.2011 20:14:10 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2011 20:30:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Minuti do zmage sledi Wipeout bubi cel teden nestrpno čaka ti dve oddaji. In se večinoma prešverca k babici na počitnice, ker lahko tam gleda v postelji. No, danes gleda doma, si je naštimal pojšter in dekico na sedežni. Pa itak bo zaspal zraven
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.5.2011 21:26:20
|
|
|
|
Urša
|
Moja dva tudi obožujeta Minuto do zmage! Pol pa slišiš: Waw, 10 tisoč evrov, mami, a smo mi že imeli kdaj toliko denarja?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 7:37:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
za dobro jutro! Minuta do zmage je aktualna tudi pri nas . Včeraj se je ati moral hokeju odpovedat za tačas . Tina je že veliko bolje, sicer je še vsa v hrasticah, vendar novih pik nima in vročina je danes tudi popustila oz. izginila . V ponedeljek ima kontrolo in upam da dobi zeleno luč za vrtec, ker ji je doma grooozno dolgčas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 8:55:59
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, Mustelina kremica mu je zelo pomagala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 9:00:04
|
|
|
|
petarda
|
Očitno samo pri nas ne poznamo minuto do zmage ... Kdaj pa je na sporedu? Kdaj pa hodijo vaši otroci spat? Mi gremo okoli 19.30 v posteljo, potem branje knjigic in okoli 20. ure imam jaz minuto do zmage in zapustim sobo.... Zaspita včasih takoj, včasih tam nekje do 20.30, včeraj pa sem juniorja še ob 21. uri lovila tu po kuhinji ... Če bi bila kaka zanimiva oddaja zvečer na TV, bi petarditu pustila gledat, samo potem bi ziher hotel še junior... Kako pa imate pri vas to porihtano? Pa dobro jutro Nina me veseli, da je Tina OK, glede vrtca ti pa verjamem, ker petardito tudi ful rad hodi in mu je po parih dnevih doma že dolgčas...sploh, če junior ta čas hodi v vrtec...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 9:01:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, Mustelina kremica mu je zelo pomagala. No, super ...jaz sem mu šla tudi potem včeraj temenca pucat in sem najprej z olivnim oljem namazala, pa kapico gor kakšno urico...potem pa mustelino peno in sčesat....in je šlo tudi lepo dol
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 14:04:13
|
|
|
|
petarda
|
Low battery ...pride kakšen dan, ko me prime, da bi napokala ene kavbojke in eno majčko v ruzak, pa krenila sama, čisto sama za en vikend nekam v eno kočo....v naravo...v samoto...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 16:34:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če bi bila kaka zanimiva oddaja zvečer na TV, bi petarditu pustila gledat, samo potem bi ziher hotel še junior... Kako pa imate pri vas to porihtano? Že od nekdaj je bubika navajena, da gre pej spat kot bubi. On je lahko v dnevni sobi do 20ih, bubika večinoma do takrat že zaspi. Če gresta oba hkrati v sobo ni miru vsaj do 20.30. V petek je lahko bubi buden kolikor hoče. Minuto do zmage je gledal, pri Wipeout pa se je obrnil v kot in zaspal Včasih pride bubika ven, če ne more zaspat (ali nisem jaz z njo) in večinoma takrat gleda risanke z bubijem, potem pa gresta oba ob osmih v posteljo. Sicer pa se gremo rihtat po risanki, sledi prebiranje pravljic, najraje v spalnici, ko se stisneta vsak iz svoje strani. Sem pa zdaj na morju videla, kako hitro lahko otroku ritem zamakneš. Smo bili pokonci do cca 21.30 in šli vsi hkrati spat, zjutraj pa sta spala celo do osmih Ja, to je za nas , ker imamo zelo konstanten ritem spanja ali vsaj poležavanja do 6.45 . Pa sem mogla zadnji vikend poskrbet, da smo se nazaj na staro uro naštimali, drugače bi bili problemi zjutraj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 22:38:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem pa zdaj na morju videla, kako hitro lahko otroku ritem zamakneš. Smo bili pokonci do cca 21.30 in šli vsi hkrati spat, zjutraj pa sta spala celo do osmih Ja, to je za nas , ker imamo zelo konstanten ritem spanja ali vsaj poležavanja do 6.45 . Pa sem mogla zadnji vikend poskrbet, da smo se nazaj na staro uro naštimali, drugače bi bili problemi zjutraj. Za nas to ne velja...tudi če zdržita dlje, sta potem zjutraj še vedno ob 6.30 auf....in potem cel dan sitna ....se ne spomnim kdaj smo nazadnje do osmih spali....se mi zdi, da še nikoli No....lahko noč....jaz sem tudi sitna, če se ne naspim ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2011 23:08:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Za nas to ne velja...tudi če zdržita dlje, sta potem zjutraj še vedno ob 6.30 auf....in potem cel dan sitna ....se ne spomnim kdaj smo nazadnje do osmih spali....se mi zdi, da še nikoli ne gre v enem dnevu/noči. Prvo jutro smo na morju vstali normalno, čeprav smo šli spat kasneje... drugo jutro pol urce več, tretje eno uro.... in smo to držali skoraj do konca počitnic. Potem sem tudi po pol ure na dan uspela zamaknit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2011 12:12:16
|
|
|
|
Paštetka
|
Petarda, pri znas hodita mala dva spat najkasneje ob 20.00. Razen v petek, ko gledamo skupaj minuto do zmage ali v soboto, ko gledamo film. Drugače pa gresta oba skupaj spat. Oz. Takrat sta že v postelji. Prej pa seveda tuškanje, zobki, pravljica.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2011 19:26:42
|
|
|
|
petarda
|
Naša dva tudi hodita skupaj spat s tem, da petardito prej zaspi, junior se pa še šeta v kuhinjo, pa pit, pa noska obrisat, pa lupčka dat.... in kar traja, da zaspi...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2011 21:05:32
|
|
|
|
ada2
|
moram se še tu pohvalit... moju nečak je državni prvak v kickboxu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2011 21:11:41
|
|
|
|
petarda
|
Še tukaj čestitke! ...a kako slikico bomo tudi videli?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?