Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.5.2011 22:19:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Anže je zgleda iz najhujšega ...sicer (še) ne prenese nobenih oblačil na sebi (hodi po stanovanju nagec ali zavit v bombažno rjuho kot kak beduin ), vendar danes vsaj ni cel dan tožil zaradi srbenja, celo na hotcool pack je popoldne pozabil . Vročina sicer še vztraja, a je tudi nižja kot včeraj . Zdaj pa že dve uri spi , kar je bila zadnji dve noči znanstvena fantastika Me veseli, da gre na bolje ....kaj ste pa delali ponoči, ko ni mogel spati? Ni mogel zaradi srbenja ali zaradi vročine, slabega počutja...? joj, so bogi ti naši otročki...pa mi tudi z njimi, ko jim ne moremo dosti pomagat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 7:13:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Tina je danes vsa naspidirana za v vrtec, ker imajo ta teden rolarski tečaj in se ga ful veseli. Meni pa tudi ustreza, ker drugače bi pravgotovo šla v vrtec z zavestjo, da je Anže doma in posledično seveda s slabim priokusom Ni mogel zaradi srbenja ali zaradi vročine, slabega počutja...? mislim da skupkom vsega tega Najbolj moteče je bilo pa vsekakor srbenje, saj vročino (in z njo povezano slabo počutje) že ukrotiš z Lekadolom , za srbenje pa ni učinkovitega stredstva (kombinacija antihistmatika in pene samo MALO oblaži težave) in najbolj blažilno deluje čohanje maminih rok
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 10:15:22
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Pravkar iz pregleda... teža 6420g...dobil je VEČ kot dovolj .... zdaj moram samo pazit, da ga ne bom preveč fotrala ... Drugače nam pa kar lepo še teče dojenje+flaška+krompir+korenček ... enkrat je več, enkrat manj, ampak zdaj vsaj vem, da napreduje in se lahko malo zrelaksiram ... Ajdi...zdaj pa šibam kake enostavne piškote pečt...mamo popoldne zaključni izlet z juniorjevo skupino...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 12:37:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zdaj pa eno mal hecno vprašanje.... tiste, ki imate elektriko preko elektro maribor.... a vam je na položnici za marec (torej tisti, ki ste jo prejele aprila) napisan rok za plačilo 18.5.? pa potem na naslednji spet isto? Mislim, da nas ni tukaj veliko, ki bi ti lahko odgovorile Aprila delajo poračun, tako da je verjetno ena položnica iz tega naslova, ta druga pa je redna za mesec maj. TAko da čisto možno, da imata obe isti rok plačila, ampak jaz zaradi trajnika na to nisem niti pozorna. Saj cifra pa verjetno ni ista Odvisno, koliko imaš poračuna, jaz imam cca 10€
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 12:40:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes vsa naspidirana za v vrtec, ker imajo ta teden rolarski tečaj in se ga ful veseli. jao, kaj vse imate v vaših vrtcih. V soboto mi je Naty ravno rekla, da gre S na plavalni tečaj. Aja, ja.... vam je bilo všeč - pri Naty smo bili na obisku Je bil zelo odrešilen njen: "Pridete na kavo?" Pa še za minija, da pridno papca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 14:30:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zdaj pa eno mal hecno vprašanje.... tiste, ki imate elektriko preko elektro maribor.... a vam je na položnici za marec (torej tisti, ki ste jo prejele aprila) napisan rok za plačilo 18.5.? pa potem na naslednji spet isto? Mislim, da nas ni tukaj veliko, ki bi ti lahko odgovorile Aprila delajo poračun, tako da je verjetno ena položnica iz tega naslova, ta druga pa je redna za mesec maj. TAko da čisto možno, da imata obe isti rok plačila, ampak jaz zaradi trajnika na to nisem niti pozorna. Saj cifra pa verjetno ni ista Odvisno, koliko imaš poračuna, jaz imam cca 10€ cifra ni ista, nekih bistvenih sprememb pa tudi ni.... je pa ena položnica prišla prejšnji mesec, ena pa zdaj, ampak ker imam tudi jaz to na trajnik sploh nisem bila pozorna, dokler nisem ugotovila, da mi je ni potegnilo s trajnika, čeprav je bilo na računu kritje počakala bom zdaj še 2 dni in videla, če mi obe odtegnejo.... drugače bom pač ta drugo posebej plačala. če se pa ne javim več, pa veste, da so mi elektriko odklopili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 14:31:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro. Pravkar iz pregleda... teža 6420g...dobil je VEČ kot dovolj .... zdaj moram samo pazit, da ga ne bom preveč fotrala ... Drugače nam pa kar lepo še teče dojenje+flaška+krompir+korenček ... enkrat je več, enkrat manj, ampak zdaj vsaj vem, da napreduje in se lahko malo zrelaksiram ... Ajdi...zdaj pa šibam kake enostavne piškote pečt...mamo popoldne zaključni izlet z juniorjevo skupino... mini, pa minijeva mama. mi pa imamo danes športni dan z vrtcem in gremo tečt.... jaz z adamom, ati pa z mihom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 14:32:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes vsa naspidirana za v vrtec, ker imajo ta teden rolarski tečaj in se ga ful veseli. jao, kaj vse imate v vaših vrtcih. V soboto mi je Naty ravno rekla, da gre S na plavalni tečaj. Aja, ja.... vam je bilo všeč - pri Naty smo bili na obisku Je bil zelo odrešilen njen: "Pridete na kavo?" Pa še za minija, da pridno papca če si že bila pri naty.... a si jo vprašala zakaj se nič ne oglasi tu? a ima spet preveč dela?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 14:35:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Je pojamrala, ja, da nima časa za RR. Zdaj ko je lepo vreme so skoz zunaj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 14:58:16
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro. Pravkar iz pregleda... teža 6420g...dobil je VEČ kot dovolj .... zdaj moram samo pazit, da ga ne bom preveč fotrala ... Drugače nam pa kar lepo še teče dojenje+flaška+krompir+korenček ... enkrat je več, enkrat manj, ampak zdaj vsaj vem, da napreduje in se lahko malo zrelaksiram ... Ajdi...zdaj pa šibam kake enostavne piškote pečt...mamo popoldne zaključni izlet z juniorjevo skupino... mini, pa minijeva mama. mi pa imamo danes športni dan z vrtcem in gremo tečt.... jaz z adamom, ati pa z mihom Oooooo super! Mi imamo pa z juniorjevo skupino končni izlet v mini živalski vrt...tu blizu nas...menda imajo celo kamelo ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 15:01:01
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa...da se pohvalim...sem šla ENKRAT tečt ...samo tu malo do hoste in nazaj...pa petardita sem s sabo vzela in moram rečt, da se je izkazal za super družbo ....me je skoz spodbujal in zdaj sem ga določila za osebnega trenerja .....sva potem še malo telovadila tukaj, je pokazal kake vaje delajo na treningih....sva bila oba na tleh in delala trebušnjake, pa se nam je pridružil še junior.... ....ne rabim govort kolk smeha je bilo, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 15:05:40
|
|
|
|
petarda
|
uuuuuuuuu kmal bomo na dvesto!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 16:25:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuuuuuu kmal bomo na dvesto! misliš? če ne bo zdaj prišlo do kakega zatišja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 19:08:57
|
|
|
|
Paštetka
|
Naš je pa šel z vrtcem na dvo dnevni izlet. Šli so iskat škrata.imeli so pa tudi že plavalni tečaj, na katerega ni šel saj że zna palavati, čaka ga pa še tečaj rolanja. To imajo vse v sklopu programa za zlati sonček.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.5.2011 19:11:04 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 19:49:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naš je pa šel z vrtcem na dvo dnevni izlet. Šli so iskat škrata.imeli so pa tudi že plavalni tečaj, na katerega ni šel saj że zna palavati, čaka ga pa še tečaj rolanja. To imajo vse v sklopu programa za zlati sonček. Super. Kam so pa šli? A rolati pa še ne zna?...čist čudno za tvojega otroka ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 21:41:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes vsa naspidirana za v vrtec, ker imajo ta teden rolarski tečaj in se ga ful veseli. jao, kaj vse imate v vaših vrtcih. V soboto mi je Naty ravno rekla, da gre S na plavalni tečaj. Aja, ja.... vam je bilo všeč - pri Naty smo bili na obisku Je bil zelo odrešilen njen: "Pridete na kavo?" Pa še za minija, da pridno papca če si že bila pri naty.... a si jo vprašala zakaj se nič ne oglasi tu? a ima spet preveč dela? Evo Naty Ja, časa mi kar zmanjkuje. Cele dneve smo zunaj ker naš E skoraj ponori, če mora biti not. Zvečer pa se mi ne ljubi več čisto nič. Ampak res NIČ! Me običajno čaka še kup naloge (hja, malo sem spet zajadrala v šolske vode) in sem moram zbrcat da se usedem zraven in dokončam zadeve Drugače pa je vse po starem. S je v polnem pričakovanju šole, E pa vsak dan sproti poskuša prestavljati meje Včasih se komaj zadržim, da me ne vrže iz tira Grem malo pošnofat za nazaj in kaj pokomentirat
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 16.5.2011 21:46:38 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 21:45:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina je danes vsa naspidirana za v vrtec, ker imajo ta teden rolarski tečaj in se ga ful veseli. jao, kaj vse imate v vaših vrtcih. V soboto mi je Naty ravno rekla, da gre S na plavalni tečaj. Aja, ja.... vam je bilo všeč - pri Naty smo bili na obisku Je bil zelo odrešilen njen: "Pridete na kavo?" Pa še za minija, da pridno papca Verjemi, da tvoj "ja" še bolj
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 21:54:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 zdaj pa eno mal hecno vprašanje.... tiste, ki imate elektriko preko elektro maribor.... a vam je na položnici za marec (torej tisti, ki ste jo prejele aprila) napisan rok za plačilo 18.5.? pa potem na naslednji spet isto? Mislim, da nas ni tukaj veliko, ki bi ti lahko odgovorile Aprila delajo poračun, tako da je verjetno ena položnica iz tega naslova, ta druga pa je redna za mesec maj. TAko da čisto možno, da imata obe isti rok plačila, ampak jaz zaradi trajnika na to nisem niti pozorna. Saj cifra pa verjetno ni ista Odvisno, koliko imaš poračuna, jaz imam cca 10€ cifra ni ista, nekih bistvenih sprememb pa tudi ni.... je pa ena položnica prišla prejšnji mesec, ena pa zdaj, ampak ker imam tudi jaz to na trajnik sploh nisem bila pozorna, dokler nisem ugotovila, da mi je ni potegnilo s trajnika, čeprav je bilo na računu kritje počakala bom zdaj še 2 dni in videla, če mi obe odtegnejo.... drugače bom pač ta drugo posebej plačala. če se pa ne javim več, pa veste, da so mi elektriko odklopili Ada, sem šla čekirat. Valuta je bila 20.4.2011, zdaj pa 20.5.2011. S tem, da mi nimamo poračuna. Leta 2007 so nam namontirali števec, ki beleži direktno porabo. Kar pa pomeni da je položnica vsak mece drugačna (no, običajno za par centov) ali pač odvisno od porabe. Pokliči na elektro in vprašaj kaj se dogaja
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 16.5.2011 22:01:38 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 21:56:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuuuuuu kmal bomo na dvesto! misliš? če ne bo zdaj prišlo do kakega zatišja Bubi, mislim, da postajaš jasnovidna Jaz imam že cel čas monologe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 21:58:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Naš je pa šel z vrtcem na dvo dnevni izlet. Šli so iskat škrata.imeli so pa tudi že plavalni tečaj, na katerega ni šel saj że zna palavati, čaka ga pa še tečaj rolanja. To imajo vse v sklopu programa za zlati sonček. Naši so lani (mislim, to šolsko leto-lani jeseni) imeli tridnevni izlet v planine. Aprila en dooooolg pohod. Zdaj pa še plavalni tečaj. Ja, vse je v okviru zlati sonček.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 21:59:26
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa...da se pohvalim...sem šla ENKRAT tečt ...samo tu malo do hoste in nazaj...pa petardita sem s sabo vzela in moram rečt, da se je izkazal za super družbo ....me je skoz spodbujal in zdaj sem ga določila za osebnega trenerja .....sva potem še malo telovadila tukaj, je pokazal kake vaje delajo na treningih....sva bila oba na tleh in delala trebušnjake, pa se nam je pridružil še junior.... ....ne rabim govort kolk smeha je bilo, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 22:07:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuuuuuu kmal bomo na dvesto! misliš? če ne bo zdaj prišlo do kakega zatišja Bubi, mislim, da postajaš jasnovidna Jaz imam že cel čas monologe Evo, da malo prekinem ....me veseli, da ste dobro ....o prestavljanju mej si pa lahko prebereš na zadnjih straneh....je kar nekaj takih bratcev novembrčkov.... ..... samo E je začel zgodaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 22:15:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Babe, meni se bo zmešalo.... ali pa se mi že meša Že cel popoldan slišim v dnevni sobi neko piskanje - tako zelo visoko frekvenco, komaj slišno, ampak zelo motečo. V drugih prostorih ne, odpiram okna, zunaj tišina oz. normalni zvoki. Jaz res več ne vem, al se mi al kaj Bubi je rekel, da tudi sliši oz. je rekel, da je že zjutraj nekaj slišal (po pravici povedano se je meni že včeraj nekaj zdelo ). Problem je v tem, da ne vem, kaj je ta zvok in od kod prihaja..... in spravlja me ob živce!!!! Ne morem ga niti prav locirat. Iz vtičnic sem potegnila vse mogoče naprave... ne vem, al se naj sistematsko lotim vsega? Se je kateri že kdaj kaj podobnega zgodilo oz. ima kako idejo, kaj bi lahko bilo krivo.... ker ne bom več dolgo zdražala tako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2011 22:15:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda je kar nekaj takih bratcev novembrčkov.... ..... samo E je začel zgodaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!