|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
4.5.2011 19:13:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Pozdravljene. Samo, da javim.

Izvid od AC je negativen, tako, da je vse ok in se toksa ni prenesla. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še enkrat je potrdila, da zdaj pa res vidi, da je fantek.user posted image

Super Teni, samo da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
4.5.2011 19:22:41   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...priletela nazaj user posted image

Kje pa ste ve vse? user posted image ...Ok...pri Nini pasejo kozice...pa ostale? user posted image

user posted image  z bubi sva kafetkale, medtem, ko so otroci noreli po igralihuser posted image

drugače pa.... danes se mi že meša kako se adam in miha kar naprej nekaj dregata in si pipljeta igrače iz rok.... nikoli do zdaj še ni bilo nekih problemov, danes sta pa nemogoča.... pa ne vem, a naj temu pripišem, da smo mihu izgubili dudo in je od sobote brez (sprašuje po njej še vedno, ampak ni pa neke krize user posted image ), ali temu, da sem jaz malo napeta, ker imam jutri en izpit, ki je pogoj za strokovca, pa se mi ni uspelo naučitiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
4.5.2011 19:24:59   
ada2
user posted image user posted image  teni, sem ful vesela, da je vse v redu. zdaj vam ostane le še čakanje, da bo fant pripravljen na ta svetuser posted image

pa tista sorodnica, ki ste mi že 1x pomagale držati pesti za njo je tudi že dobila rezultate in je vse ok in tudi bodo imeli fantkauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
4.5.2011 20:20:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Kje pa ste ve vse? user posted image ...Ok...pri Nini pasejo kozice...pa ostale? user posted image

user posted image  z bubi sva kafetkale, medtem, ko so otroci noreli po igralihuser posted image

drugače pa.... danes se mi že meša kako se adam in miha kar naprej nekaj dregata in si pipljeta igrače iz rok.... nikoli do zdaj še ni bilo nekih problemov, danes sta pa nemogoča.... pa ne vem, a naj temu pripišem, da smo mihu izgubili dudo in je od sobote brez (sprašuje po njej še vedno, ampak ni pa neke krize user posted image ), ali temu, da sem jaz malo napeta, ker imam jutri en izpit, ki je pogoj za strokovca, pa se mi ni uspelo naučitiuser posted image

A veš, da sem te ravno danes hotela vprašati, če je kaj problemov pri vas...ker naš junior je ratal nemogoč user posted image user posted image user posted image ....stalno mu nekaj ne paše, pa ne bi pil iz tega kozarčka, pa ne bi jedel s to žličko, pa ne bi banano, če mu preveč olupim, pa sam bi se obul, pa če mu jaz samo malo hočem pomagat, se potem ne bi več obul, pa vse bi tako naredil kot petardito, tudi če je škarpa reeeeeeees previsoka za njegove skoke, pa petardita tolče in se potem oni joka, pa včeraj sem ga po celi trgovini lovila, ker se mu je to zdelo zabavno user posted image user posted image user posted image user posted image .... jaz to jemljem kot fazo, da sprobava kaj lahko... po drugi strani pa je to verjetno tudi iskanje pozornosti zaradi minija... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
4.5.2011 20:23:20   
petarda

user posted image user posted image  teni, sem ful vesela, da je vse v redu. zdaj vam ostane le še čakanje, da bo fant pripravljen na ta svetuser posted image

pa tista sorodnica, ki ste mi že 1x pomagale držati pesti za njo je tudi že dobila rezultate in je vse ok in tudi bodo imeli fantkauser posted image

no, super user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
4.5.2011 20:37:36   
ada2

A veš, da sem te ravno danes hotela vprašati, če je kaj problemov pri vas...ker naš junior je ratal nemogoč user posted image user posted image user posted image ....stalno mu nekaj ne paše, pa ne bi pil iz tega kozarčka, pa ne bi jedel s to žličko, pa ne bi banano, če mu preveč olupim, pa sam bi se obul, pa če mu jaz samo malo hočem pomagat, se potem ne bi več obul, pa vse bi tako naredil kot petardito, tudi če je škarpa reeeeeeees previsoka za njegove skoke, pa petardita tolče in se potem oni joka, pa včeraj sem ga po celi trgovini lovila, ker se mu je to zdelo zabavno user posted image user posted image user posted image user posted image .... jaz to jemljem kot fazo, da sprobava kaj lahko... po drugi strani pa je to verjetno tudi iskanje pozornosti zaradi minija... user posted image

evo, kot da opisuješ nas.... samo brez minijauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
4.5.2011 21:01:48   
petarda

evo, kot da opisuješ nas.... samo brez minijauser posted image

Jeeeeeeeeeee, potem je res samo faza user posted image ....zdaj pa samo še upajmo, da kmalu mine user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
4.5.2011 21:36:38   
*bubi*

Bubi a si ti član ZPS? user posted image

ne, nisem. Samo njihov fan na FBju. Me včasih malo mika, ker so dobri testi.

Če rabiš slučajno zaradi pralnega stroja, imam tisto revijo doma, so jo gratis pošiljali. Drugače pa.... včasih tudi po vezah dobim kaki test :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
4.5.2011 21:39:40   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  teni user posted image user posted image user posted image

in user posted image user posted image user posted image  za Adino prijateljico.

Ja, z Ado sva malo pokofetkali.... user posted image user posted image user posted image  nagrada za zadnji dan počitnic user posted image

Zdaj smo preživeli dva luštna dneva v Prekmurju, zdaj bo pa treba stiiiiiiiisnit še te 3 dni do (skrajšanega) vikenda user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
4.5.2011 21:46:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi a si ti član ZPS? user posted image

ne, nisem. Samo njihov fan na FBju. Me včasih malo mika, ker so dobri testi.

Če rabiš slučajno zaradi pralnega stroja, imam tisto revijo doma, so jo gratis pošiljali. Drugače pa.... včasih tudi po vezah dobim kaki test :)

Ne...tole me zanima za fotoknjige... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
4.5.2011 21:48:47   
petarda
Kje ste pa spali v Prekmurju...kak lep plac (turistična kmetija...) bi prav prišel, ko se bomo odločili za izlet...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
5.5.2011 0:51:29   
Urša
Pri nas vse po starem. user posted image  
Teni, superca! user posted image user posted image user posted image
Ada, drugič pa kar pokliči za kakšno kavico. user posted image  
Nina, naj koze hitro minejo! user posted image
Lahko noč!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
5.5.2011 7:33:38   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Teni user posted image user posted image user posted image da je vse OK. Ime že izbranouser posted image user posted image

Ja, ja luna je pa tokrat dobro opravila svoje delo user posted image . Sicer se pri nas na otrocih ni toliko poznalo kot pa na...  psssst bom raje tiho, ker danes je očitno že popustila user posted image

Tina je danes že bolje, vsaj vročine (trenutno) nima oz. vsaj ne visoke, spala je pa tudi odlično user posted image Zgleda se bo stanje počasi normaliziralo user posted image . Repriza nas čaka čez slabih 14 dni user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
5.5.2011 8:13:49   
Urša
Dobro jutro!
Glava me boli. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
5.5.2011 8:45:16   
Paštetka
joj, jaz sem pa mislila, da se bo meni spipalo. Prav tako kot vidve ada in petarda opisujeta, sta moja dva. user posted image

Nemogoča sta. Muser posted image nekaj časa mirno prenaša, Muser posted image muhe, potem pa ji da nazaj. Potem se pa začne.
Včeraj v avtu je malo malo manjkalo, da bi jo nekje odložila user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
5.5.2011 8:46:00   
Paštetka
drugače, pa tui mi smo prileteli zagoreli nazaj in se ne moremo privaditi na zimo v SLO. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
5.5.2011 8:47:01   
Paštetka
ada, ti mi še vedno nisi poslala tvojega naslova za slikice . Niti na SMS. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
5.5.2011 9:11:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

joj, jaz sem pa mislila, da se bo meni spipalo. Prav tako kot vidve ada in petarda opisujeta, sta moja dva. user posted image

Nemogoča sta. Muser posted image nekaj časa mirno prenaša, Muser posted image muhe, potem pa ji da nazaj. Potem se pa začne.
Včeraj v avtu je malo malo manjkalo, da bi jo nekje odložila user posted image .

Ma, hvala bogu! ...ker jaz sem res že mislila, da smo mi preveč popustljivi in je zato tak user posted image .... sploh, ker mi je njuna prababica rekla, da tega pa ne smem pustit...ja hudiča...saj ne pustim...samo kaj naj user posted image ...ga nažgem ko bikauser posted image .... še vedno mislim, da bomo vse rešili s pogovorom, s kaznijo....in najbolj z doslednostjo...res za vsako ga bom kaznovala in mu povedala za kaj je kazen...zdaj sem si prav zadala ta projekt, časa imam itak dovolj, živce pa tudi spočite, ker nisem v službi... user posted image ... evo danes zjutraj sem jih pokala vse tri v avto, da ju peljem v vrtec in mi je pobegnil po parkirišču...pa mu pravim...POČAKAJ, junior POČAKAJ....on pa veselo naprej...in ko sem krenila za njim mi je hotel pobegnit, gledal nazaj, tekel naprej in se zabil v naš kombi...itak jok...sem ga samo pobrala, mu rekla prav je tako, ker ne ubogaš in potem se poškoduješ...mogoče si boš zapomnil za naslednjič, da če pravim počakaj je treba počakat....je tulil skoz do vrtca, tam sva se pogovorila in je potem rekel: "Oprosti, mami", ampak sem prepričana, da se ga še ni prijelo....ampak počasi pa bo...enkrat user posted image user posted image user posted image  ...jaz mislim, da pri tako malih otročkih še ni problem, ker samo sprobavajo koliko daleč lahko grejo in do kje jih pustimo...ko bo pa enkrat tako velik kot petardito....oziroma tam štiri leta...potem pa ni več trte mrte....potem pa že mora vedet kje je meja user posted image .

Je pa res, da pri petarditu verjetno nisem toliko zaznala tega iskanja meje, ker je bil sam, edini...in smo se lahko samo njemu posvečali...zdaj nas je malo več, vsak nekaj po svoje in itak je otrok zmeden...ampak, kot sem že rekla...bo že...enkrat user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
5.5.2011 9:17:21   
petarda
Urša me veseli, da ste dobro, me je že malo skrbelo, ker se nisi nič javila user posted image ... veš kaj? Rada te imam user posted image ...cel dopust sem mislila nate....besede, ki si mi jih napisala ob moji skrbi z mlekom so mi ful pomagale, napotki za linke tudi.... na morju sem vztrajala, vztrajala, vztrajala....velikokrat zvečer naredila flašo, včasih je jedel, včasih ni... zdaj pa je že tri dni ne potrebujemo.....upam samo, da bo teža v redu, samo zdaj se itak ne sekiram preveč, ker flaške itak noče, kar si jaz razlagam, da se je najedel...sploh, ker je dobre volje, lepo spi, plenice polulane.... user posted image user posted image user posted image user posted image ....ko malo zrasteta mala dva škrata, te povabim na kakšno večerjico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
5.5.2011 9:18:45   
petarda
Aja....glava je pa mene bolela zdaj dva dni... user posted image .... ni šlo brez Dalerona...danes je pa bolje user posted image ... upam, da tudi pri tebi kmalu mine.... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
5.5.2011 9:23:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Teni user posted image user posted image user posted image da je vse OK. Ime že izbranouser posted image user posted image

Ja, ja luna je pa tokrat dobro opravila svoje delo user posted image . Sicer se pri nas na otrocih ni toliko poznalo kot pa na...  psssst bom raje tiho, ker danes je očitno že popustila user posted image

Tina je danes že bolje, vsaj vročine (trenutno) nima oz. vsaj ne visoke, spala je pa tudi odlično user posted image Zgleda se bo stanje počasi normaliziralo user posted image . Repriza nas čaka čez slabih 14 dni user posted image user posted image

Dokler je samo vprašanje lune, je še OK user posted image ....

Nina...mogoče jih pa Anže ne bo dobil...petardito jih tudi ni pobral od juniorja, pa sta bila ogroooomno skupaj... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
5.5.2011 9:32:33   
petarda

Itak obvladaš....vseeno pa srečno...ti pošiljam pozitivne vibracije... user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
5.5.2011 9:33:32   
petarda
Zdaj grem pa pospravljat...sem v zaostanku...jaooooo...pa tako sem mislila, da bom imela vse lepo in pospravljeno, ko bom na porodniški user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
5.5.2011 9:36:59   
Urša
Petarda, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
5.5.2011 12:32:00   
Paštetka

Zdaj grem pa pospravljat...sem v zaostanku...jaooooo...pa tako sem mislila, da bom imela vse lepo in pospravljeno, ko bom na porodniški user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?