|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.10.2009 21:26:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ja, ta bi bila pa težka user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Torej Naty je januarka, katero pa bubi sumi, da je Aprilčica? user posted image ...

Če sem jo zadnjič dobro razumela, ni nobena od nas novemberk. Sicer pa...

Bubi, čakamo...user posted image

user posted image user posted image user posted image  je bila provokacija user posted image

Se je že skoraj ena javila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.10.2009 21:28:09   
ada2
jao jaouser posted image

moj se prej prisuče nekaj tu mimo in jaz mu vsa navdušena razlagam, da je naty noseča, on pa reče ja saj vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa celo, da to že od začetka veuser posted image user posted image user posted image

no, potem sma pa ugotovila, da je on mislil eno drugo, ko sem mu pa razložila za katero se gre je pa rekel no boš končno vsaj res lahko vrnila obiskuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.10.2009 21:28:17   
petarda

To vam še moram povedat. Par dni nazaj se je moje dete ukvarjalo z mislijo, kje bo, ko bom šla jaz rodit. Bil je prav zaskrebljen kdo bo pazil na njega ko mene nebo. Pa sem ga lepo potolažila, da če nebo pri botri, da bo pri dedeku tačas da ata pride iz službe. In se mu je odgovor nekako zdel sprejemljiv in je zvečer lepo zaspal.
No, naslednje jutro, ko sva se odpravljala v vrtec, pa me zopet začne spraševat. In ga je zanimalo, kdo bo pral perilo, ko bom jaz v bolnici user posted image . Pa mu lepo razlagam, da ata tudi zna prat in da bo on to porihtal. Pa Sergej tako dvomljivo nazaj: Aja, ata to tudi zna delati? user posted image user posted image user posted image

Jao, bogo moje dete. Kakšne probleme ima revček...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .... podobno razmišlja kot petardito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.10.2009 21:29:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jao jaouser posted image

moj se prej prisuče nekaj tu mimo in jaz mu vsa navdušena razlagam, da je naty noseča, on pa reče ja saj vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa celo, da to že od začetka veuser posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.10.2009 21:30:49   
Naty_ka

jao jaouser posted image

no, potem sma pa ugotovila, da je on mislil eno drugo, ko sem mu pa razložila za katero se gre je pa rekel no boš končno vsaj res lahko vrnila obiskuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nebova slučajno kaj kriva...user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.10.2009 21:33:48   
ada2

jao jaouser posted image

Da nebova slučajno kaj kriva...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.10.2009 21:33:57   
*bubi*
Nič, punce, moram it.

Lahko noč!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.10.2009 21:35:22   
Naty_ka
Kam pa se tebi tako mudi? Saj še ura ni deset.user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.10.2009 21:37:29   
*bubi*
Imam še za službo stvari za prištimat

Pa za vrtec nahrbtnik

pa utrujena sem, danes pa res.

Lahko noč!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.10.2009 21:39:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Aaaaaa Naty čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.... no sicer je bilo zadnje dni toliko namigovanja in zbadanja, da se mi je kar zdelo user posted image

No, potem pa še ti povej, kaj je zdaj s temi tvojimi kokicami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.10.2009 21:39:59   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image  Lahko noč Bubi.

Jaz bi pa vam rada pokazala ene par slik, pa je ta rr postala tako zakomplicirana, da niti ene slike več ne znam prilimat.user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.10.2009 21:42:28   
ada2
ajd, da se še pohvalim, da je bila nuša danes na govorilni uri pohvaljena, da lepo sodeluje pri pouku, pa da ne klepeta večuser posted image user posted image user posted image   
(toliko, odkar so jih presedli in sedi z enim fantom, ampak, da se pa še zgodi, ker ima ta fant tudi 2 mlajša bratca in imata z nušo debate o dojenčkihuser posted image )user posted image

pa da pohvalim še dečke iz rokometa, ki so zasegli mesto državnih prvakov (ta nušin letnik in eno leto starejši) in so danes odigrali tekmo s svojimi starši in jih gladko premagaliuser posted image user posted image , je pa vse posnela rtv slovenija in bo pri šport špasu, pa mogoče se bova tudi mi2 z nušo kaj videli, ker sva zvesto navijali.... meni pa so se kradle v glavo neke čudne misli, kako bi zgledalo, če kateri od mojih fantov slučajno zapade v tako ekipo in bi moral eden od staršev it odigrat .... Andreja bi po moje kap že, ko bi prvič pretekel igrišče, jaz pa tudi nisem glih neki športni materialuser posted image ....

aja, pa po doooolgem času sem imela v uporabi taščin avto in res nikoli se še nisem v ta avto usedla ne, da bi škatla začivkala "warning.. fuel level LOW!"
sem prav trepetala, če bom do doma prišlauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.10.2009 21:43:41   
ada2

Jaz bi pa vam rada pokazala ene par slik, pa je ta rr postala tako zakomplicirana, da niti ene slike več ne znam prilimat.user posted image

saj imaš maileuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.10.2009 21:44:10   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Aaaaaa Naty čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.... no sicer je bilo zadnje dni toliko namigovanja in zbadanja, da se mi je kar zdelo user posted image

No, potem pa še ti povej, kaj je zdaj s temi tvojimi kokicami user posted image user posted image user posted image

jih, ravn danes sem jih pozabila kupit user posted image ...da trebušček od teh kokic preveč ne narase pa skrbim z redno rekreacijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.10.2009 21:44:23   
petarda
Saj imaš čas do jutri zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz tudi grem...me že lovi zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image .... bom pa zelooooooooo vesela, če mi bo S delal družbo ob kavici jutri zjutraj. user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.10.2009 21:47:04   
petarda

aja, pa po doooolgem času sem imela v uporabi taščin avto in res nikoli se še nisem v ta avto usedla ne, da bi škatla začivkala "warning.. fuel level LOW!"

A tankat se pa ni dalo? user posted image user posted image user posted image user posted image ... Drgač pa tašča ve, kdaj ga mora posodit...samo zastonj upa, očitno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.10.2009 21:47:59   
petarda
Drgač pa se mi zdiš ti čist športen tip. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.10.2009 21:49:20   
Naty_ka

A tankat se pa ni dalo? user posted image user posted image user posted image user posted image ... Drgač pa tašča ve, kdaj ga mora posodit...samo zastonj upa, očitno user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.10.2009 21:53:16   
ada2

od tam, ko sem se peljala, pa do doma je cca 12 km, tankštela je pa 300 m pred domom, pa sem si mislila, če sem do tu prišla bom pa še teh 300 m, pol si ga naj pa sama tanka, ko se bo domov pelala, ker glih za 2 eur pa tudi ne bom tankala, več ji pa nisem zanucala.... rajši našega natankam, ko se potem vsaj kdaj kam peljem...
sem pa ful hvaležna, da mi ga je posodila... ampak, kot zakleto no, ene 5x v življenju sem vozila sama njen avto in vsakokrat tisti moški glas to reče, da se prav ustrašimuser posted image ... pa ne vem zakaj je moški glas, če je pa ta avto ženskega spola (laguna - tista lagunauser posted image ), če bi npr. to imel moj stari hrošč, bi še razumela....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.10.2009 21:53:56   
Naty_ka
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bravo jaz. Ta zadnja je iz morja. Ostale pa so stare kak mesec.

Drugače pa pozdrav od mojega sina user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 15.10.2009 21:55:32 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.10.2009 21:56:08   
ada2

joj, kje so tisti, ki se po tleh mečejouser posted image

pa če bi te zdaj slišal moj učitelj telovadbeuser posted image user posted image user posted image  tisti v OŠ mi je rekel, da sem pri rokometu kot počasni posnetek počasnega posnetka user posted image user posted image user posted image , oni v srednji pa mi je na koncu leta čestital, da mi je uspelo se cel mesec opravičevat izvajanju telovadbe z drugačnimi razlogi.... ocena je bila pa seveda temu primerna...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.10.2009 21:57:30   
NinaŠ

ne vem, ampak meni je pa to malo mem - če že posodiš avto, za katerega veš da ima prazen tank, je nekako pričakovano da boš to dejstvo povedal in (mogoče) tudi dal denar za natankat user posted image user posted image user posted image user posted image . OK recimo, da bi ga nekdo potreboval pogosto in z njim naredil več km je logično, da ga je lepo kdaj pa kdaj tudi natankat ampak mislim da si Ada ne izposoja tega avta ravno pogosto in za nenujne stvari.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.10.2009 21:57:48   
petarda

od tam, ko sem se peljala, pa do doma je cca 12 km, tankštela je pa 300 m pred domom, pa sem si mislila, če sem do tu prišla bom pa še teh 300 m, pol si ga naj pa sama tanka, ko se bo domov pelala, ker glih za 2 eur pa tudi ne bom tankala, več ji pa nisem zanucala.... rajši našega natankam, ko se potem vsaj kdaj kam peljem...
sem pa ful hvaležna, da mi ga je posodila... ampak, kot zakleto no, ene 5x v življenju sem vozila sama njen avto in vsakokrat tisti moški glas to reče, da se prav ustrašimuser posted image ... pa ne vem zakaj je moški glas, če je pa ta avto ženskega spola (laguna - tista lagunauser posted image ), če bi npr. to imel moj stari hrošč, bi še razumela....

A nima Andrej tudi novo laguno? A njegov avto pa nič ne govori? user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.10.2009 21:58:02   
Naty_ka

joj, kje so tisti, ki se po tleh mečejouser posted image

pa če bi te zdaj slišal moj učitelj telovadbeuser posted image user posted image user posted image  tisti v OŠ mi je rekel, da sem pri rokometu kot počasni posnetek počasnega posnetka user posted image user posted image user posted image , oni v srednji pa mi je na koncu leta čestital, da mi je uspelo se cel mesec opravičevat izvajanju telovadbe z drugačnimi razlogi.... ocena je bila pa seveda temu primerna...

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.10.2009 21:59:38   
ada2
user posted image user posted image user posted image  Sergej ima pa še vedno take zapeljive modre očke....

našega pa ne bi niti pod razno dobila na tako bližino kakega stroja... razen mešalca za beton, te pa naravnost obožujeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?