Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 18:47:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jazsem krompir skuhala, kaj bo iz njega nastalo, pa nimam pojma Zdaj grem itak v službo. Mmmmmm, jaz bi pa repinc z veliko krompirja . Saj si te dni pisala, da ga imaš na vrtu Kaj je to repinc? Al repincl?...al sem te to že lani spraševala ...je to tista kao solata, ki smo jo pri tebi jedli?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 18:50:31
|
|
|
|
petarda
|
Danes mi vsaj kmetije ne bo treba gledat, ko je Marjan itak dva dni nazaj domov prišel in tako vem, da ne bo zmagal .... Sem navijala zanjga, ker je tu blizu doma in čisto OK poba s težko zgodovino.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:03:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, koliko številko pa bi rabil Miha? Za njega bi bila še vreča fajn, je bolj toplo not in lažje je oblačit. Jaz imam eno svetlo modro št. 68 se mi zdi. Samo je vprašanje, če bi Miha še zlezel not Glej, glede na to, da se ti še ne bo po snegu metal, bo tisti pajac iz Hoferja ali Lidla čisto ok. Počakaj na akcijo. Kar se čevljev tiče, pa bo bubi dobil ene s Spidermanom (kaj pa drugega ) iz Daichmana. Čisto isti so v Massu 15€ dražji V Mass ne grem več, pa naj kar imajo te akcije 3za2 al 2za3 al kaj že. Oni to 5x not spravijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:03:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ja, mam repincl. Pa mogla bi še enega posejat, prav tako še eno zimsko solato. Pa ti odkrito povem, dsa se mi ne ljubi ven na ta mraz. Bilo bi pa zelo pametno, da porežem zelje in ga dam skladiščit, pa endivijo je tudi že velika. Hm... Ampak to zopet pomeni da moram ven na mrzlo.... eh, daj no, od tega mraza pa te že ne bo pobralo Glavno, da je zakladek na toplem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:03:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR sem danes delala krompirjev golaž. So me pa danes klicali iz Merkurja in če bo vse po sreči bom šla nazaj. Bom kar zagrabila, če bo možnost, pa magari za par mesecev. Teni, držim pesti, da bo kruh iz te moke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:04:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jazsem krompir skuhala, kaj bo iz njega nastalo, pa nimam pojma Zdaj grem itak v službo. Mmmmmm, jaz bi pa repinc z veliko krompirja . Saj si te dni pisala, da ga imaš na vrtu Kaj je to repinc? repincl sem hotela napisat. Motovilec drugače
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:10:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ja, mam repincl. Pa mogla bi še enega posejat, prav tako še eno zimsko solato. Pa ti odkrito povem, dsa se mi ne ljubi ven na ta mraz. Bilo bi pa zelo pametno, da porežem zelje in ga dam skladiščit, pa endivijo je tudi že velika. Hm... Ampak to zopet pomeni da moram ven na mrzlo.... eh, daj no, od tega mraza pa te že ne bo pobralo Glavno, da je zakladek na toplem
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:12:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jazsem krompir skuhala, kaj bo iz njega nastalo, pa nimam pojma Zdaj grem itak v službo. Mmmmmm, jaz bi pa repinc z veliko krompirja . Saj si te dni pisala, da ga imaš na vrtu Kaj je to repinc? Al repincl?...al sem te to že lani spraševala ...je to tista kao solata, ki smo jo pri tebi jedli? A ti zdaj pričakuješ, da se bom jaz po vseh teh letih spomnila kakšno solato smo takrat jedli??? Jao jao, Petarda.... Sicer pa ti je že Bubi odgovorila
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:14:30
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:15:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Danes mi vsaj kmetije ne bo treba gledat, ko je Marjan itak dva dni nazaj domov prišel in tako vem, da ne bo zmagal .... Sem navijala zanjga, ker je tu blizu doma in čisto OK poba s težko zgodovino.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:15:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ja, mam repincl. Pa mogla bi še enega posejat, prav tako še eno zimsko solato. Pa ti odkrito povem, dsa se mi ne ljubi ven na ta mraz. Bilo bi pa zelo pametno, da porežem zelje in ga dam skladiščit, pa endivijo je tudi že velika. Hm... Ampak to zopet pomeni da moram ven na mrzlo.... eh, daj no, od tega mraza pa te že ne bo pobralo Glavno, da je zakladek na toplem A to lahko že čestitamo, al kako?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:16:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
...in spet razlagam sama sebi... babe, takoj na čvek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:18:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ja, mam repincl. Pa mogla bi še enega posejat, prav tako še eno zimsko solato. Pa ti odkrito povem, dsa se mi ne ljubi ven na ta mraz. Bilo bi pa zelo pametno, da porežem zelje in ga dam skladiščit, pa endivijo je tudi že velika. Hm... Ampak to zopet pomeni da moram ven na mrzlo.... eh, daj no, od tega mraza pa te že ne bo pobralo Glavno, da je zakladek na toplem A to lahko že čestitamo, al kako? Hvala. Še malo pa boste lahko zapile...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:18:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kar se čevljev tiče, pa bo bubi dobil ene s Spidermanom (kaj pa drugega ) iz Daichmana. Čisto isti so v Massu 15€ dražji V Mass ne grem več, pa naj kar imajo te akcije 3za2 al 2za3 al kaj že. Oni to 5x not spravijo Mi smo tudi v Massu gledali ene Spidermanke ....se mi zdi, da so bili okoli 40 EUR , samo niso imeli 26 številke, samo 25, pa potem nismo vzeli... Nam ne preostane drugega, ker Daichmana nimamo v NM.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:19:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Ja, mam repincl. Pa mogla bi še enega posejat, prav tako še eno zimsko solato. Pa ti odkrito povem, dsa se mi ne ljubi ven na ta mraz. Bilo bi pa zelo pametno, da porežem zelje in ga dam skladiščit, pa endivijo je tudi že velika. Hm... Ampak to zopet pomeni da moram ven na mrzlo.... eh, daj no, od tega mraza pa te že ne bo pobralo Glavno, da je zakladek na toplem A to lahko že čestitamo, al kako? Hvala. Še malo pa boste lahko zapile... Aaaaaaaaaaaaaaa reeeeeeeeeeees????? Kdaj pa je rok? ....Jao, si bila dolgo tiho!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:20:52
|
|
|
|
petarda
|
Aja...pa lahko greš kar danes...bolj kot se odmikajo minute, bolj sem budna ...glih zdaj bom začela....Evo noči, evo ludila.... .... Če si seveda že blizu roka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:25:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, saj malo še je časa. Rok imam 9.1.2010 Danes sem točno 28/1. Tak da... Hja... nekako se mi je zdelo, da če bom povedala ven, da bo šlo kaj narobe. Ker moje nosečnosti so vse rizične. Oz. je bila prva in je tudi sedaj druga taka. Mam pa srečo, da se mi skoraj še nič ne vidi in še vedno nosim "normalne" hlače in tisti ki me dlje niso videli, si mislijo da sem se samo malo zredila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:28:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kar se čevljev tiče, pa bo bubi dobil ene s Spidermanom (kaj pa drugega ) iz Daichmana. Čisto isti so v Massu 15€ dražji V Mass ne grem več, pa naj kar imajo te akcije 3za2 al 2za3 al kaj že. Oni to 5x not spravijo Mi smo tudi v Massu gledali ene Spidermanke ....se mi zdi, da so bili okoli 40 EUR , samo niso imeli 26 številke, samo 25, pa potem nismo vzeli... Nam ne preostane drugega, ker Daichmana nimamo v NM. Pa jih boste kupili v MB, ko pridete na obisk v Bumbarja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:29:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
Kar se pa čevljev tiče... Jaz v masa ne grem, ker so cene previsoke za moje pojme. Se da dobit zelo fajn modele za bistveno nižjo ceno v Pamiju- v to sva se že obe z Bubi prepričali, pa v Ms je ena trgovina, kjer dobiš usnjene čeveljčke z ortopedskim vložkom že za 15 €. Je pa tako, da se tudi jaz peljem do teh trgovin v Ljutomer (25 km) ali pa v Mb (40 km)- samo takrat greva še z Bubi na kavo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:32:20
|
|
|
|
petarda
|
Čestitke Naty.... naj se vse srečno izteče, da boš kmalu cargala svojega v naročju ... Zdaj pa še kar naj slabe tri mesece notri na toplem počaka. Pa uživaj vsak trenutek nosečnosti... meni je kar malo težko ob misli, da verjetno ne bom nikoli več ... nikoli pa se ne ve, kajne? ... V glavnem veliko, veliko sreče, da bo vse tako, kot mora biti!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:33:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka No, saj malo še je časa. Rok imam 9.1.2010 Danes sem točno 28/1. Tak da... Zdaj pa je že čas, da izvemo, kake barve bodo copatki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:34:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Čestitke Naty.... naj se vse srečno izteče, da boš kmalu cargala svojega v naročju ... Zdaj pa še kar naj slabe tri mesece notri na toplem počaka. Pa uživaj vsak trenutek nosečnosti... meni je kar malo težko ob misli, da verjetno ne bom nikoli več ... nikoli pa se ne ve, kajne? ... V glavnem veliko, veliko sreče, da bo vse tako, kot mora biti! No evo, tukaj pa se kar podpišem.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:36:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kar se pa čevljev tiče... Jaz v masa ne grem, ker so cene previsoke za moje pojme. Se da dobit zelo fajn modele za bistveno nižjo ceno v Pamiju- v to sva se že obe z Bubi prepričali, pa v Ms je ena trgovina, kjer dobiš usnjene čeveljčke z ortopedskim vložkom že za 15 €. Je pa tako, da se tudi jaz peljem do teh trgovin v Ljutomer (25 km) ali pa v Mb (40 km)- samo takrat greva še z Bubi na kavo JA res je. Pa tista druga opcija mi je bolj všeč Saj ti pravim, petarda, v Daichmanu so tile Spidermanovi 25€. 2 modela imajo, malo višje in malo nižje. Enako kot v Massu. Aja, pa bubi bo imel št. 29
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:37:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hvala obema. Iz srca hvala. Bubi, jutri imam pregled pri moji G. Ne vem če mi bo delala UZ. Če pa bo, pa boš ti prva zvedela spol-.................... MOGOČE. Mogoče pa te bom malo hecala. Saj veš...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:39:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kar se pa čevljev tiče... Jaz v masa ne grem, ker so cene previsoke za moje pojme. Se da dobit zelo fajn modele za bistveno nižjo ceno v Pamiju- v to sva se že obe z Bubi prepričali, pa v Ms je ena trgovina, kjer dobiš usnjene čeveljčke z ortopedskim vložkom že za 15 €. Je pa tako, da se tudi jaz peljem do teh trgovin v Ljutomer (25 km) ali pa v Mb (40 km)- samo takrat greva še z Bubi na kavo JA res je. Pa tista druga opcija mi je bolj všeč Saj ti pravim, petarda, v Daichmanu so tile Spidermanovi 25€. 2 modela imajo, malo višje in malo nižje. Enako kot v Massu. Aja, pa bubi bo imel št. 29 Jaz pa tega posta prej sploh nisem upala komentirat, ker moj Sergej bo zdaj zdaj prerasel št. 27 in bomo prešaltatli na številko 28
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?