Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:40:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Hvala obema. Iz srca hvala. Bubi, jutri imam pregled pri moji G. Ne vem če mi bo delala UZ. Če pa bo, pa boš ti prva zvedela spol-.................... MOGOČE. Mogoče pa te bom malo hecala. Saj veš... Saj ne rabiš povedat. Glavno, da ti izveš Da lahko prideš malo v šoping Obljubim, da bom vstran gledala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:40:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kar se pa čevljev tiče... Jaz v masa ne grem, ker so cene previsoke za moje pojme. Se da dobit zelo fajn modele za bistveno nižjo ceno v Pamiju- v to sva se že obe z Bubi prepričali, pa v Ms je ena trgovina, kjer dobiš usnjene čeveljčke z ortopedskim vložkom že za 15 €. Je pa tako, da se tudi jaz peljem do teh trgovin v Ljutomer (25 km) ali pa v Mb (40 km)- samo takrat greva še z Bubi na kavo JA res je. Pa tista druga opcija mi je bolj všeč Saj ti pravim, petarda, v Daichmanu so tile Spidermanovi 25€. 2 modela imajo, malo višje in malo nižje. Enako kot v Massu. Aja, pa bubi bo imel št. 29 A res že toliko? Koliko imajo pa drugi novembrčki? .... Bumbar...kaj pa vem... zaenkrat se še vedno raje izogibam teh zaprtih centrov ..... tudi, če je malo mrzlo, nič zato...mogoče na kakšen deževen dan bi se pa res lahko odpravili
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:41:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jaz samo šibam Sergeju prebrat pravljico. Potem pa pridem nazaj. Ne pobegnita mi. Pliiiiiiiiiiiiiiissss
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:42:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Hvala obema. Iz srca hvala. Bubi, jutri imam pregled pri moji G. Ne vem če mi bo delala UZ. Če pa bo, pa boš ti prva zvedela spol-.................... MOGOČE. Mogoče pa te bom malo hecala. Saj veš... Saj ne rabiš povedat. Glavno, da ti izveš Da lahko prideš malo v šoping Obljubim, da bom vstran gledala. ..... če verjameš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:46:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz samo šibam Sergeju prebrat pravljico. Potem pa pridem nazaj. Ne pobegnita mi. Pliiiiiiiiiiiiiiissss Prav....upam, da ni kaka predolga .... Mi smo tudi družno danes brali...Malo klepetuljo, ki jo ima za malčka bralčka, potem pa še knjigico o kužitu Žigcu ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:47:06
|
|
|
|
ada2
|
jeee, bravo naty, čestitke a to pol pomeni, da si doma? a obiske pa sprejemaš? no, saj zdaj v oktobru še itak ne, ampak v začetku novembra, po praznikih, pa bi se z mihom 1x res (ampak zdaj pa čisto res) oglasila... al pa če bo še S doma, potem bi prišla še z adamom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:50:02
|
|
|
|
ada2
|
aja, št. noge pa ima adam tudi še 26, ampak zimske bomo kar 27 kupili, za kake debele zokne not. drugače pa so naše mere 106 cm in 17 kg pred operacijo in 16,5 zdaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 20:58:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jaz pa tega posta prej sploh nisem upala komentirat, ker moj Sergej bo zdaj zdaj prerasel št. 27 in bomo prešaltatli na številko 28 Bubi ima zdaj vse 28. Zimske pa sem številko večje naročila (mi smo bolj praktični pri darilih za RD ), jih je probal in mu niso kaj ful preveliki. Pa nosil jih bo še januarja, februarja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:00:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
Evo mene. Ja, Ada, seveda sprejemam obiske. Tebe pa še posebej. Lahko prideš ko te bo volja. Ne rabiš čakat na november. Pa če bo lep dan, se lahko A in S igrata zunaj na igralih. Imamo ene take specilane. Vprašaj Bubi. Ona jih je že videla.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:01:58
|
|
|
|
Teni_
|
Naty_ka, čestitke. Držim pesti, da bo vse ok in še en čas na toplem počaka. Če bi se pri meni izšlo, bi bili samo par dni narazen. Oz. slaba dva tedna. Nika ima zdaj št. 27 ali 28 - odvisno od modela.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:07:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aaaaaa Naty čestitke .... no sicer je bilo zadnje dni toliko namigovanja in zbadanja, da se mi je kar zdelo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:09:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem... to mi je pa čist jasno, zato sem mogla pripomnit. Pa še na rit lahko zraven sediš, ni ti treba čepeti v gredici ...in na tekočem si z vsem kar se aktualnega dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:09:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Evo mene. Ja, Ada, seveda sprejemam obiske. Tebe pa še posebej. Lahko prideš ko te bo volja. Ne rabiš čakat na november. Pa če bo lep dan, se lahko A in S igrata zunaj na igralih. Imamo ene take specilane. Vprašaj Bubi. Ona jih je že videla. saj veš, sem zadnjič, ko sem se iz Rakičana peljala mislila nate, ko sem zijala v tablo SV. Jurij, pa sem bila psihično preveč zmatrana.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:10:43
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem... to mi je pa čist jasno, zato sem mogla pripomnit. Pa še na rit lahko zraven sediš, ni ti treba čepeti v gredici ...in na tekočem si z vsem kar se aktualnega dogaja saj bi na FB lahko tudi vrtnarila... pa bila na toplem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:10:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čeveljce Tina nosi 26 oz. zimske bom kupovala 27 . Velika je tam okrog 103 cm, težka okrog 15 kg.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:12:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem... to mi je pa čist jasno, zato sem mogla pripomnit. Pa še na rit lahko zraven sediš, ni ti treba čepeti v gredici ...in na tekočem si z vsem kar se aktualnega dogaja saj bi na FB lahko tudi vrtnarila... pa bila na toplem vrtnarjenje tako in drugače mi čist nič ne diši ... ...da bi se aktivno ukvarjala s FB pa sploh nimam časa , jaaaa za Naty bi bila pa to odlična rešitev, le to ne vem kako bi njena fanta sprejela kosilo brez solate
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 15.10.2009 21:13:17 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:17:07
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hvala vsem skupaj za čestitke. Ada, ti verjamem da si bila zadnjič čisto aut. Drugače pa se res veselim tvojega obiska. Nina, saj jaz sem tudi bolj na knap s časom, a sem s tem akvarijem čisto not padla. To je namreč ena mojih želja. Da bi enkrat v življenju imela en tak konkreten resničen akvarij. Recimo ene 200 l. S pravimi rastlinami. A je to kar precejšen finančen zalogaj. Tako da se zaenkrat moram zadovoljiti kar s tem. Po drugi strani pa zelo rada vrtnarim in letos mi je moj dragi porihtal vrt. Sem dobila robnike okrog gredic pa tisto zeleno ograjo ki se mi tako dopade. No, pa moram rečti da tudi preživi veliko časa z mano na vrtu. Nekako oba uživava.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:18:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem... to mi je pa čist jasno, zato sem mogla pripomnit. Pa še na rit lahko zraven sediš, ni ti treba čepeti v gredici ...in na tekočem si z vsem kar se aktualnega dogaja saj bi na FB lahko tudi vrtnarila... pa bila na toplem Pridelek bi pa potem ven sprintala in ga dala kar na krožnik...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:19:17
|
|
|
|
petarda
|
Ja, ta bi bila pa težka ... Torej Naty je januarka, katero pa bubi sumi, da je Aprilčica? ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:22:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Po drugi strani pa zelo rada vrtnarim in letos mi je moj dragi porihtal vrt. Sem dobila robnike okrog gredic pa tisto zeleno ograjo ki se mi tako dopade. No, pa moram rečti da tudi preživi veliko časa z mano na vrtu. Nekako oba uživava. Ko bomo mi imeli vikend, bomo tudi tam uredili vrt...je to moja želja...ni ga boljšega, kot nekaj direkt odtrgat, skuhat, narezat, pojest.... K sreči me zdaj z vso domačo zelenjavo zalagajo babice in podgurka .... še kako leto, dve pa bom tudi jaz vrtnarila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:22:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
To vam še moram povedat. Par dni nazaj se je moje dete ukvarjalo z mislijo, kje bo, ko bom šla jaz rodit. Bil je prav zaskrebljen kdo bo pazil na njega ko mene nebo. Pa sem ga lepo potolažila, da če nebo pri botri, da bo pri dedeku tačas da ata pride iz službe. In se mu je odgovor nekako zdel sprejemljiv in je zvečer lepo zaspal. No, naslednje jutro, ko sva se odpravljala v vrtec, pa me zopet začne spraševat. In ga je zanimalo, kdo bo pral perilo, ko bom jaz v bolnici . Pa mu lepo razlagam, da ata tudi zna prat in da bo on to porihtal. Pa Sergej tako dvomljivo nazaj: Aja, ata to tudi zna delati? Jao, bogo moje dete. Kakšne probleme ima revček...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:22:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, koliko številko pa bi rabil Miha? Za njega bi bila še vreča fajn, je bolj toplo not in lažje je oblačit. Jaz imam eno svetlo modro št. 68 se mi zdi. Samo je vprašanje, če bi Miha še zlezel not Glej, glede na to, da se ti še ne bo po snegu metal, bo tisti pajac iz Hoferja ali Lidla čisto ok. Počakaj na akcijo. Kar se čevljev tiče, pa bo bubi dobil ene s Spidermanom (kaj pa drugega ) iz Daichmana. Čisto isti so v Massu 15€ dražji V Mass ne grem več, pa naj kar imajo te akcije 3za2 al 2za3 al kaj že. Oni to 5x not spravijo miha bi rabil vsaj 74, če ne 80 glede čevljev pa sem jaz tudi za daichmana in ne za massa... sem dala lani za nike copate v D. 19 eur, v massu pa so kr eni x 23
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:23:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, ta bi bila pa težka ... Torej Naty je januarka, katero pa bubi sumi, da je Aprilčica? ... Če sem jo zadnjič dobro razumela, ni nobena od nas novemberk. Sicer pa... Bubi, čakamo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:24:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Nina, saj jaz sem tudi bolj na knap s časom, a sem s tem akvarijem čisto not padla. To je namreč ena mojih želja. Da bi enkrat v življenju imela en tak konkreten resničen akvarij. Recimo ene 200 l. S pravimi rastlinami. A je to kar precejšen finančen zalogaj. Tako da se zaenkrat moram zadovoljiti kar s tem. Nehajte s tem akvarijem, ker bom morala it pogledat, o čem je govora Je že toliko teh stvari, da bi lahko samo še v virtualnem svetu živel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.10.2009 21:25:43
|
|
|
|
petarda
|
Petardito je danes sam izjavil željo, da želi it v šolo smučanja. ...Pravi, da hodi njegov prijateljček v vrtcu in da bi šel rad vsaj pogledat, potem pa se bo odločil, če želi hodit ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?