ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa po doooolgem času sem imela v uporabi taščin avto in res nikoli se še nisem v ta avto usedla ne, da bi škatla začivkala "warning.. fuel level LOW!" sem prav trepetala, če bom do doma prišla A tankat se pa ni dalo? ... Drgač pa tašča ve, kdaj ga mora posodit...samo zastonj upa, očitno od tam, ko sem se peljala, pa do doma je cca 12 km, tankštela je pa 300 m pred domom, pa sem si mislila, če sem do tu prišla bom pa še teh 300 m, pol si ga naj pa sama tanka, ko se bo domov pelala, ker glih za 2 eur pa tudi ne bom tankala, več ji pa nisem zanucala.... rajši našega natankam, ko se potem vsaj kdaj kam peljem... sem pa ful hvaležna, da mi ga je posodila... ampak, kot zakleto no, ene 5x v življenju sem vozila sama njen avto in vsakokrat tisti moški glas to reče, da se prav ustrašim ... pa ne vem zakaj je moški glas, če je pa ta avto ženskega spola (laguna - tista laguna ), če bi npr. to imel moj stari hrošč, bi še razumela.... A nima Andrej tudi novo laguno? A njegov avto pa nič ne govori? ne, naša pa nima dar govora, pa čeprav je precej novejša od taščine... taščina je stara 10 let, ima prevoženih malo manj kot 400.000 km in jo je treba že prav vikat