|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
15.10.2009 20:40:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Hvala obema. Iz srca hvala.

Bubi, jutri imam pregled pri moji G. Ne vem če mi bo delala UZ. Če pa bo, pa boš ti prva zvedela spol-.................... MOGOČE.
Mogoče pa te bom malo hecala. Saj veš...user posted image

Saj ne rabiš povedat. Glavno, da ti izveš user posted image  Da lahko prideš malo v šoping user posted image

Obljubim, da bom vstran gledala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
15.10.2009 20:40:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kar se pa čevljev tiče... Jaz v masa ne grem, ker so cene previsoke za moje pojme. Se da dobit zelo fajn modele za bistveno nižjo ceno v Pamiju- v to sva se že obe z Bubi prepričali, pa v Ms je ena trgovina, kjer dobiš usnjene čeveljčke z ortopedskim vložkom že za 15 €.

Je pa tako, da se tudi jaz peljem do teh trgovin v Ljutomer (25 km) ali pa v Mb (40 km)- samo takrat greva še z Bubi na kavo user posted image

JA res je. Pa tista druga opcija mi je bolj všeč user posted image

Saj ti pravim, petarda, v Daichmanu so tile Spidermanovi 25€. 2 modela imajo, malo višje in malo nižje. Enako kot v Massu.

Aja, pa bubi bo imel št. 29 user posted image

A res že toliko? Koliko imajo pa drugi novembrčki? user posted image .... Bumbar...kaj pa vem... zaenkrat se še vedno raje izogibam teh zaprtih centrov user posted image user posted image user posted image ..... tudi, če je malo mrzlo, nič zato...mogoče na kakšen deževen dan bi se pa res lahko odpravili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.10.2009 20:41:15   
Naty_ka
Jaz samo šibam Sergeju prebrat pravljico. Potem pa pridem nazaj. Ne pobegnita mi. Pliiiiiiiiiiiiiiissss

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.10.2009 20:42:33   
petarda

Hvala obema. Iz srca hvala.

Bubi, jutri imam pregled pri moji G. Ne vem če mi bo delala UZ. Če pa bo, pa boš ti prva zvedela spol-.................... MOGOČE.
Mogoče pa te bom malo hecala. Saj veš...user posted image

Saj ne rabiš povedat. Glavno, da ti izveš user posted image  Da lahko prideš malo v šoping user posted image

Obljubim, da bom vstran gledala.

..... če verjameš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.10.2009 20:46:55   
petarda

Jaz samo šibam Sergeju prebrat pravljico. Potem pa pridem nazaj. Ne pobegnita mi. Pliiiiiiiiiiiiiiissss

Prav....upam, da ni kaka predolga user posted image user posted image user posted image .... Mi smo tudi družno danes brali...Malo klepetuljo, ki jo ima za malčka bralčka, potem pa še knjigico o kužitu Žigcu user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.10.2009 20:47:06   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image  jeee, bravo naty, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

a to pol pomeni, da si doma? a obiske pa sprejemaš? no, saj zdaj v oktobru še itak ne, ampak v začetku novembra, po praznikih, pa bi se z mihom 1x res (ampak zdaj pa čisto res) oglasila... al pa če bo še S doma, potem bi prišla še z adamomuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.10.2009 20:50:02   
ada2
aja, št. noge pa ima adam tudi še 26, ampak zimske bomo kar 27 kupili, za kake debele zokne not.
drugače pa so naše mere 106 cm in 17 kg pred operacijo in 16,5 zdajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.10.2009 20:58:44   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tega posta prej sploh nisem upala komentirat, ker moj Sergej bo zdaj zdaj prerasel št. 27 in bomo prešaltatli na številko 28 user posted image

Bubi ima zdaj vse 28. Zimske pa sem številko večje naročila (mi smo bolj praktični pri darilih za RD user posted image ), jih je probal in mu niso kaj ful preveliki. Pa nosil jih bo še januarja, februarja.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.10.2009 21:00:49   
Naty_ka
Evo mene.
Ja, Ada, seveda sprejemam obiske. Tebe pa še posebej. Lahko prideš ko te bo volja. Ne rabiš čakat na november. Pa če bo lep dan, se lahko A in S igrata zunaj na igralih. Imamo ene take specilane. Vprašaj Bubi. Ona jih je že videla.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.10.2009 21:01:58   
Teni_
Naty_ka, čestitke. user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da bo vse ok in še en čas na toplem počaka. user posted image  Če bi se pri meni izšlo, bi bili samo par dni narazen. Oz. slaba dva tedna.

Nika ima zdaj št. 27 ali 28 - odvisno od modela.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.10.2009 21:07:50   
NinaŠ
Aaaaaa Naty čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.... no sicer je bilo zadnje dni toliko namigovanja in zbadanja, da se mi je kar zdelo user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.10.2009 21:09:21   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem...user posted image

user posted image user posted image user posted image to mi je pa čist jasno, zato sem mogla pripomnit. Pa še na rit lahko zraven sediš, ni ti treba čepeti v gredici user posted image user posted image user posted image user posted image ...in na tekočem si z vsem kar se aktualnega dogaja user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.10.2009 21:09:33   
ada2

Evo mene.
Ja, Ada, seveda sprejemam obiske. Tebe pa še posebej. Lahko prideš ko te bo volja. Ne rabiš čakat na november. Pa če bo lep dan, se lahko A in S igrata zunaj na igralih. Imamo ene take specilane. Vprašaj Bubi. Ona jih je že videla.

saj veš, sem zadnjič, ko sem se iz Rakičana peljala mislila nate, ko sem zijala v tablo SV. Jurij, pa sem bila psihično preveč zmatrana.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.10.2009 21:10:43   
ada2

Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje user posted image user posted image user posted image user posted image   

Nina, z akvarijem se ukvarjam not na toplem, vrt pa je zunaj na mrzlem...user posted image

user posted image user posted image user posted image to mi je pa čist jasno, zato sem mogla pripomnit. Pa še na rit lahko zraven sediš, ni ti treba čepeti v gredici user posted image user posted image user posted image user posted image ...in na tekočem si z vsem kar se aktualnega dogaja user posted image

saj bi na FB lahko tudi vrtnarila... pa bila na toplemuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.10.2009 21:10:58   
NinaŠ
Čeveljce Tina nosi 26 oz. zimske bom kupovala 27 user posted image . Velika je tam okrog 103 cm, težka okrog 15 kg. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.10.2009 21:12:10   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

saj bi na FB lahko tudi vrtnarila... pa bila na toplemuser posted image user posted image user posted image

vrtnarjenje tako in drugače mi čist nič ne diši user posted image ... ...da bi se aktivno ukvarjala s FB pa sploh nimam časa user posted image , jaaaa za Naty bi bila pa to odlična rešitev, le to ne vem kako bi njena fanta sprejela kosilo brez solate user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 15.10.2009 21:13:17 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.10.2009 21:17:07   
Naty_ka
Hvala vsem skupaj za čestitke.

Ada, ti verjamem da si bila zadnjič čisto aut. Drugače pa se res veselim tvojega obiska.

Nina, saj jaz sem tudi bolj na knap s časom, a sem s tem akvarijem čisto not padla. To je namreč ena mojih želja. Da bi enkrat v življenju imela en tak konkreten resničen akvarij. Recimo ene 200 l. S pravimi rastlinami. A je to kar precejšen finančen zalogaj. Tako da se zaenkrat moram zadovoljiti kar s tem.

Po drugi strani pa zelo rada vrtnarim in letos mi je moj dragi porihtal vrt. Sem dobila robnike okrog gredic pa tisto zeleno ograjo ki se mi tako dopade. No, pa moram rečti da tudi user posted image  preživi veliko časa z mano na vrtu. Nekako oba uživava.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.10.2009 21:18:08   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Pridelek bi pa potem ven sprintala in ga dala kar na krožnik...user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 368
15.10.2009 21:19:17   
petarda
Ja, ta bi bila pa težka user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Torej Naty je januarka, katero pa bubi sumi, da je Aprilčica? user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.10.2009 21:22:12   
petarda

Po drugi strani pa zelo rada vrtnarim in letos mi je moj dragi porihtal vrt. Sem dobila robnike okrog gredic pa tisto zeleno ograjo ki se mi tako dopade. No, pa moram rečti da tudi user posted image  preživi veliko časa z mano na vrtu. Nekako oba uživava.

Ko bomo mi imeli vikend, bomo tudi tam uredili vrt...je to moja želja...ni ga boljšega, kot nekaj direkt odtrgat, skuhat, narezat, pojest.... user posted image  K sreči me zdaj z vso domačo zelenjavo zalagajo babice in podgurka user posted image .... še kako leto, dve pa bom tudi jaz vrtnarila user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.10.2009 21:22:20   
Naty_ka
To vam še moram povedat. Par dni nazaj se je moje dete ukvarjalo z mislijo, kje bo, ko bom šla jaz rodit. Bil je prav zaskrebljen kdo bo pazil na njega ko mene nebo. Pa sem ga lepo potolažila, da če nebo pri botri, da bo pri dedeku tačas da ata pride iz službe. In se mu je odgovor nekako zdel sprejemljiv in je zvečer lepo zaspal.
No, naslednje jutro, ko sva se odpravljala v vrtec, pa me zopet začne spraševat. In ga je zanimalo, kdo bo pral perilo, ko bom jaz v bolnici user posted image . Pa mu lepo razlagam, da ata tudi zna prat in da bo on to porihtal. Pa Sergej tako dvomljivo nazaj: Aja, ata to tudi zna delati? user posted image user posted image user posted image

Jao, bogo moje dete. Kakšne probleme ima revček...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.10.2009 21:22:44   
ada2

Ada, koliko številko pa bi rabil Miha? Za njega bi bila še vreča fajn, je bolj toplo not in lažje je oblačit. Jaz imam eno svetlo modro št. 68 se mi zdi. Samo je vprašanje, če bi Miha še zlezel not user posted image  

Glej, glede na to, da se ti še ne bo po snegu metal, bo tisti pajac iz Hoferja ali Lidla čisto ok. Počakaj na akcijo.

Kar se čevljev tiče, pa bo bubi dobil ene s Spidermanom (kaj pa drugega user posted image ) iz Daichmana. Čisto isti so v Massu 15€ dražji user posted image  V Mass ne grem več, pa naj kar imajo te akcije 3za2 al 2za3 al kaj že. Oni to 5x not spravijo user posted image

miha bi rabil vsaj 74, če ne 80user posted image

glede čevljev pa sem jaz tudi za daichmana in ne za massa... sem dala lani za nike copate v D. 19 eur, v massu pa so kr eni x 23user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.10.2009 21:23:59   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ja, ta bi bila pa težka user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Torej Naty je januarka, katero pa bubi sumi, da je Aprilčica? user posted image ...

Če sem jo zadnjič dobro razumela, ni nobena od nas novemberk. Sicer pa...

Bubi, čakamo...user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 373
15.10.2009 21:24:24   
*bubi*

Nina, saj jaz sem tudi bolj na knap s časom, a sem s tem akvarijem čisto not padla. To je namreč ena mojih želja. Da bi enkrat v življenju imela en tak konkreten resničen akvarij. Recimo ene 200 l. S pravimi rastlinami. A je to kar precejšen finančen zalogaj. Tako da se zaenkrat moram zadovoljiti kar s tem.

Nehajte s tem akvarijem, ker bom morala it pogledat, o čem je govora user posted image user posted image user posted image

Je že toliko teh stvari, da bi lahko samo še v virtualnem svetu živel user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.10.2009 21:25:43   
petarda
Petardito je danes sam izjavil željo, da želi it v šolo smučanja. user posted image ...Pravi, da hodi njegov prijateljček v vrtcu in da bi šel rad vsaj pogledat, potem pa se bo odločil, če želi hodit user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?