ada2
|
uuu kak ste pridne, kolke ste načvekale no, da se javim še jaz malo iz naše male bolnišnice stanje se popravlja (vsaj mislim ), edini problem je prepričevat adama, da je nujno potrebno vzeti AB, ker on pač ni nagnjen k zdravilom (za razliko od nuše, ki bi spila celo flaško calpola, če bi lahko). zimska garderoba nuši so oblačila skoraj vsa še prav, nove ima ene žametne hlače in eno trenirko, nekaj je dobila še od sestrične, pa nove ima zimske čevlje, ki sma jih mogle že kupit silom prilike, ker so šli zadnjič na eno ekskurzijo in ni imela kaj obuti , no, sva potem prav gledale, da kupiva nekaj, kar bo dolgo uporabno in to so bili superfitovi škorenjčki, ki so res super v vseh pogledih, razen pri ceni me je skoraj kap (80 eur), ampak na srečo je prodajalka moja najboljša prijateljica in je odstopila še svoj popust, tako sem jih dobila za 56 eur (kar še vedno ni malo, ampak je nuša pristala na to, da polovico primakne ona iz denarja, ki ga je prišparala v šolski hranilnici). adam ima vsega dovolj, razen čevljev miha ima še nušino bundico , nekaj bolj debelih hlač, nima pa kombinezončka, oz. mu je adamov prevelik, ker je št. 86 , pa sploh ne vem, ali mu naj kupujem ali ne