Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 19:53:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, kje pa sploh je ta Bumbar? Mislim, točna lokacija?
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 19:57:15
|
|
|
|
Teni_
|
bubi - jaz bi se tudi pridružila z mojima2. Je bilo Teji zadnjič full všeč. Naty_ka - če se pelješ po koroškem mostu, kot, da bi hotela it proti pohorju, na drugem izvozu zaviješ ven, na krožni promet, proti studencem, pa že imaš na tisti cesti table Ena čisto na začetku, ena pa tam, ko zaviješ noter Ne moreš zgrešit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 19:58:24
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj spet nobene nebo blizu, ker sem jaz tu Nič, grem malo kmetijo pogledat. Baje se bojo danes oreng kregali. Aja, babe, bo šla katera kaj v bližnji prihodnosti v Ikeo? Rabim eno lučko, pa se mi tako odkrito povedano za 5 € ne splača peljati tja.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 19:58:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, kje pa sploh je ta Bumbar? Mislim, točna lokacija? www.bumbar.si Tu na Studencih, mi smo danes lepo peš z vozičkom prešetali. Takrat pa se itak obvezno javi, ko greš k zdravniku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:00:05
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR bubi - jaz bi se tudi pridružila z mojima2. Je bilo Teji zadnjič full všeč. Naty_ka - če se pelješ po koroškem mostu, kot, da bi hotela it proti pohorju, na drugem izvozu zaviješ ven, na krožni promet, proti studencem, pa že imaš na tisti cesti table Ena čisto na začetku, ena pa tam, ko zaviješ noter Ne moreš zgrešit. Aha, zdaj pa vem. Hvala Teni.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:00:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, Naty, jaz sem tu Bi sicer imela ful za službo za delat, pa..... se mi ne da
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:01:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, teni, z veseljem. Ti se kar javi, ko boste kaj v MB. Pri nas je sicer pester teden, bubi je bil danes na RD, včeraj na vrtčevski telovadbi, jutri ga peljem na "šport z angleščino". Bomo videli, kako bo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:02:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Takrat pa se itak obvezno javi, ko greš k zdravniku Kaj pa če boš v službi? Boš špricala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:03:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty, dvomim, da bom kaj v Ikeo hodila, nimam po kaj it in nimam s čim it Jao, včeraj sva bili z mamo v Seiersbergu, kupili poln kuferam plenic, robčkov in praškov . , je drago vse to.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:04:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Takrat pa se itak obvezno javi, ko greš k zdravniku Kaj pa če boš v službi? Boš špricala Za tako pomembno stvar bi Pa saj ne boš šla dopoldan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:06:57
|
|
|
|
Teni_
|
Ni za kaj bubi - ti kar javi, ko boš imela v planu, mi bomo pa prišli Ponedeljek, torek in sredo sicer ne, ker ima Teja plavanje v ponedeljek in sredo, v torek pa folkloro, drugače pa ni problem. Lahko pridemo kadarkoli.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:08:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, zdaj sem se spomnila, da sem avto veni pustila Imam 2 možnosti: 1. da pustim otroka sama (cca 5 min) in ga skočim v garažo zapeljat. 2. da zjutraj z obema otrokoma led s šip čoham. Pa avto bo ful bolj ohlajen kot če bi bil v garaži
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:09:38
|
|
|
|
*bubi*
|
ok, teni. Malo je tudi od vremena odvisno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:12:05
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, saj ni problem, ti samo javi. Kaj pa vem, jaz bi raje pustila avto zunaj, ko pa njiju sami. Samo jaz sem itak cela panična in imam v glavi razne scenarije, kaj se vse lahko zgodi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:13:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Takrat pa se itak obvezno javi, ko greš k zdravniku Kaj pa če boš v službi? Boš špricala Za tako pomembno stvar bi Pa saj ne boš šla dopoldan Nimam pojma kdaj bo. Ne ure in ne datuma.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:14:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao...... sem mislila, da bom še šla z avtom ven, potem pa smo peš prešetali do bumbarja. ko sva prišli domov, pa mojega več ni bilo, da bi bubiko počuval. Bubija mi je itak soseda domov pripeljala Pa saj spita, itak ne bi več k njima hodila.... no, preden grem spat ju še pokrijem. Pa zbujata se po navadi tudi ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:15:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, zdaj sem se spomnila, da sem avto veni pustila Imam 2 možnosti: 1. da pustim otroka sama (cca 5 min) in ga skočim v garažo zapeljat. 2. da zjutraj z obema otrokoma led s šip čoham. Pa avto bo ful bolj ohlajen kot če bi bil v garaži 3. Lahko pa počakaš, da oba zaspita in potem greš avto v garažo odpeljat. Ali pa pokliči moža, naj urgentno pride domov (da ti postavi avto v garažo )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:17:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Že kaj kupujete zimsko garderobo? Jaz sem zadnjič slučajno enega zimskeg pajaca v BC prijela, lanska zaloga in je bil znižan na 18€. Je šel kar z mano. Bubika pa je za RD dobila enega lepega pajaca, pa še bubijevega bo lahko ponosila. Za čevlje je tudi že rešeno, bubi dobi za RD, bubiki bodo bubijevi prav. Sem jih spravila, ker so zelo dobri, nosil pa jih je itak samo parkrat tisto prvo zimo. Imam pa baby pajaca in zimsko vrečo odveč, če rabi katera? Ena je rekla, da je kokice jedla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:17:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
Teni, kako pa ti kaj drugače? Na FB vidim, da redno hodiš v fitnes. KAko pa kaj služba? Iščeš kaj? Ali si si vzela malo oddiha od vsega skup?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:19:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že kaj kupujete zimsko garderobo? Jaz sem zadnjič slučajno enega zimskeg pajaca v BC prijela, lanska zaloga in je bil znižan na 18€. Je šel kar z mano. Bubika pa je za RD dobila enega lepega pajaca, pa še bubijevega bo lahko ponosila. Za čevlje je tudi že rešeno, bubi dobi za RD, bubiki bodo bubijevi prav. Sem jih spravila, ker so zelo dobri, nosil pa jih je itak samo parkrat tisto prvo zimo. Sem ravno danes vidla da nam bo prav še lanski
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:19:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, zdaj sem se spomnila, da sem avto veni pustila Imam 2 možnosti: 1. da pustim otroka sama (cca 5 min) in ga skočim v garažo zapeljat. 2. da zjutraj z obema otrokoma led s šip čoham. Pa avto bo ful bolj ohlajen kot če bi bil v garaži 3. Lahko pa počakaš, da oba zaspita in potem greš avto v garažo odpeljat. Ali pa pokliči moža, naj urgentno pride domov (da ti postavi avto v garažo ) Ja, saj točka 1 je bila mišljena, ko oba zaspita. Pravzaprav že spita ne, bubike nikoli ne pustim same, ko je budna. Bubija sem že pustila, če sem recimo smeti dol nesla. Bubike pa itak ne morem spustit spred oči in dosega roke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:19:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Imam pa baby pajaca in zimsko vrečo odveč, če rabi katera? Ena je rekla, da je kokice jedla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:20:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Sem ravno danes vidla da nam bo prav še lanski Vsem? Jaz imam novo bundo. Mi je mami kupila Pa moj ima novo bundo, si je sam kupil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:21:13
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi, po moje nima kaj biti narobe, če te 3 minute nebo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.10.2009 20:23:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Sem ravno danes vidla da nam bo prav še lanski Vsem? Jao, jao. Ti se malo hecaš, kaj? Jaz si letos ne kupim nič novega. Bom kar v kopalkah preživela zimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?