|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
14.10.2009 20:25:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem ravno danes vidla da nam bo prav še lanski user posted image

Vsem? user posted image user posted image user posted image

Jao, jao. Ti se malo hecaš, kaj?

Jaz si letos ne kupim nič novega. Bom kar v kopalkah preživela zimo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš pač na toplem noge v zrak držala, ko sneg zapade user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.10.2009 20:25:43   
*bubi*

Bubi, po moje nima kaj biti narobe, če te 3 minute nebo.

jaz tudi mislim..... letim. Bom prav štopala user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.10.2009 20:30:19   
Naty_ka

Sem ravno danes vidla da nam bo prav še lanski user posted image

Vsem? user posted image user posted image user posted image

Jao, jao. Ti se malo hecaš, kaj?

Jaz si letos ne kupim nič novega. Bom kar v kopalkah preživela zimo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš pač na toplem noge v zrak držala, ko sneg zapade user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.10.2009 20:30:56   
Naty_ka
Bubi, še slabo minuto...

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
14.10.2009 20:32:40   
*bubi*
3 minute user posted image

Niti (avtomatska) luč na hodniku se še ni vgasnila user posted image

Samo res, zakaj za user posted image  gori tako dolgo? To ni eko pridno. Sem že večkrat ugotovila, da pridem peš v klet, vzamem kaj iz avta ali shrambe, pa nazaj gor - luč pa še vedno gori user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
14.10.2009 20:42:48   
Naty_ka
Jo bo treba narihtat in zmanjšat časovni interval.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
14.10.2009 20:46:53   
*bubi*
Ja, bi bilo treba hišnika zagnjavit. Pa smo v čudni fazi, menjavamo upravitelja, tak da nekaj že ima novi prek, nekaj pa še stari. Edino če na oglasno desko listek napopam, pa naj si pogleda tisti, ki je odgovoren. Itak se pride vsak dan pocajhnat user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.10.2009 20:49:49   
*bubi*
Tak, počasi vas bom zapustila, bom še vseeno nekaj za službo naredila.

Naty, lepo, da si prišla po dolgem času spet poklepetat z nami. Pa teni tudi.

Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.10.2009 21:10:30   
Naty_ka
Tudi jaz se počasi odpravljam v mižovce.

Lahko noč Bubi. Pa tudi vsem ostalim, ki ste brale, pa se niste oglasile.

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.10.2009 23:55:22   
petarda
jaoooooooooooo pa kdaj ve hodite spat! user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pridem domov iz fešte in dve strani natipkani, sem mislila, da je kera user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ..... oziroma, da se je razkrila user posted image user posted image user posted image user posted image ....  Lepo ve to čvekate, ko mene ni user posted image ...

No, smo bili danes na tisti fešti in če boste kdaj povabljene vam povem... nekaj za otroke mora nujno bit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa seveda vsaj šopek za lepši spol. user posted image  Mi smo k sreči imeli vse pod kontrolo. user posted image

Takole....bodi danes dovolj, se tipkamo spet jutri. user posted image  ( že čez 8 minut! ) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.10.2009 0:09:16   
petarda
jutrooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image ....sej neeeeeeeeee....ajdi grem zdaj res pod kovtre, čeprav še nič zaspana....ampak bo treba jutri zgodaj vstat user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.10.2009 7:37:14   
Teni_
Jutro!

Naty - nič ne iščem. Imam malo oddiha, razen, če bi res kakšna vredu služba mimo mene skočila. user posted image  Zaenkrat meni in malima2 paše, da sem doma, ker se jima lahko na polno posvetim za vse nazaj. Če bo pa vse po sreči, pa upam, da bomo kmalu imeli user posted image .

Fitnes ja. Mi je fajn, ker ni gužve nikoli in sem ponavadi sama.

Mi še nismo nič zimskega kupovali, razen Teji bundo. Nika pa ima Tejino. Vse ostalo je še prav. Bomo verjetno še samo kak puloverček nabavli in škornje.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.10.2009 8:35:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

jaoooooooooooo pa kdaj ve hodite spat! user posted image user posted image user posted image user posted image .... Pridem domov iz fešte in dve strani natipkani, sem mislila, da je kera user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ..... oziroma, da se je razkrila user posted image user posted image user posted image user posted image ....  Lepo ve to čvekate, ko mene ni user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo tebe čakale, ko si zadnjič ene kokice jedla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.10.2009 9:29:19   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image

Samo Petarda, jaz sem se pa sinoči resno spraševala kje si.

Drugače pa dober dan.

Mačke, kaj boste danes kuhale? Jaz rabim idejo. Pa nisem glih pri volji za kakšne mojstrovine. Tako da, kaj hitrega in okusnega user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.10.2009 10:30:34   
*bubi*
Jazsem krompir skuhala, kaj bo iz njega nastalo, pa nimam pojma user posted image  Zdaj grem itak v službo.

Mmmmmm, jaz bi pa repinc z veliko krompirja user posted image . Saj si te dni pisala, da ga imaš na vrtu user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.10.2009 10:48:08   
Naty_ka
Ja, mam repincl. Pa mogla bi še enega posejat, prav tako še eno zimsko solato. Pa ti odkrito povem, dsa se mi ne ljubi ven na ta mraz. Bilo bi pa zelo pametno, da porežem zelje in ga dam skladiščit, pa endivijo je tudi že velika. Hm... Ampak to zopet pomeni da moram ven na mrzlo.... user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.10.2009 11:04:51   
ada2
uuu kak ste pridne, kolke ste načvekaleuser posted image

no, da se javim še jaz malo iz naše male bolnišniceuser posted image
stanje se popravlja (vsaj mislimuser posted image ), edini problem je prepričevat adama, da je nujno potrebno vzeti AB, ker on pač ni nagnjen k zdravilom (za razliko od nuše, ki bi spila celo flaško calpola, če bi lahko).

zimska garderobauser posted image user posted image user posted image
nuši so oblačila skoraj vsa še prav, nove ima ene žametne hlače in eno trenirko, nekaj je dobila še od sestrične, pa nove ima zimske čevlje, ki sma jih mogle že kupit silom prilike, ker so šli zadnjič na eno ekskurzijo in ni imela kaj obutiuser posted image , no, sva potem prav gledale, da kupiva nekaj, kar bo dolgo uporabno in to so bili superfitovi škorenjčki, ki so res super v vseh pogledih, razen pri ceni me je skoraj kap (80 eur), ampak na srečo je prodajalka moja najboljša prijateljica in je odstopila še svoj popust, tako sem jih dobila za 56 eur (kar še vedno ni malo, ampak je nuša pristala na to, da polovico primakne ona iz denarja, ki ga je prišparala v šolski hranilnici).

adam ima vsega dovolj, razen čevljev

miha ima še nušino bundicouser posted image , nekaj bolj debelih hlač, nima pa kombinezončka, oz. mu je adamov prevelik, ker je št. 86user posted image , pa sploh ne vem, ali mu naj kupujem ali neuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.10.2009 11:55:16   
Naty_ka
Aaaaaaaaddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... komaj sem ti malo akvarije spucala. Daj prodaj tiste ribe ki so že odrasle. Pa tak maš nagužvane da je hudo.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.10.2009 12:02:33   
Teni_
Jaz sem danes delala krompirjev golaž.

So me pa danes klicali iz Merkurja in če bo vse po sreči bom šla nazaj. Bom kar zagrabila, če bo možnost, pa magari za par mesecev.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.10.2009 12:25:41   
ada2

Aaaaaaaaddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... komaj sem ti malo akvarije spucala. Daj prodaj tiste ribe ki so že odrasle. Pa tak maš nagužvane da je hudo.

to jih je adam nagužvaluser posted image  mi je zapravil ves denar, skoraj 6000 C user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.10.2009 15:19:10   
NinaŠ
Hoj!

Nam od zimske garderobe manjkajo ski bucke po dva para za vsakega (sem danes gledala v Hofru ko imajo akcijo, pa so se mi zdele kr neki) , kombinezon za Tino, bundi za oba, nepremočljive rokavice - najmanj 2 para za vsakega in tople kape. Aaaaaaa skratka en kup user posted image  Pa da ne govorimo še o smučah za Anžeta, drsalkah za Tino,.... user posted image user posted image user posted image  

Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.10.2009 18:29:12   
petarda

Mačke, kaj boste danes kuhale? Jaz rabim idejo. Pa nisem glih pri volji za kakšne mojstrovine. Tako da, kaj hitrega in okusnega user posted image

Mi smo imeli pico, če ti kaj pomaga user posted image user posted image user posted image ... sem predvčerajšnjim delala ene kifljčke s šunko in sirom, pa mi je ostalo vsega po malo in je bilo ravno prav. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.10.2009 18:30:34   
petarda

Jazsem krompir skuhala, kaj bo iz njega nastalo, pa nimam pojma user posted image  Zdaj grem itak v službo.

Mmmmmm, jaz bi pa repinc z veliko krompirja user posted image . Saj si te dni pisala, da ga imaš na vrtu user posted image

Kaj je to repinc? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.10.2009 18:38:12   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Hoj!

Nam od zimske garderobe manjkajo ski bucke po dva para za vsakega (sem danes gledala v Hofru ko imajo akcijo, pa so se mi zdele kr neki) , kombinezon za Tino, bundi za oba, nepremočljive rokavice - najmanj 2 para za vsakega in tople kape. Aaaaaaa skratka en kup user posted image  Pa da ne govorimo še o smučah za Anžeta, drsalkah za Tino,.... user posted image user posted image user posted image  

Naty lepo da poskrbiš vsaj za akvarije, če že za vrt nimaš volje user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image  

No, mi tudi še nismo šli prav v zimski šoping...če vidim kje kaj pametnega pa kupim. Recimo zadnjič sem šla po vodo v Špar in vidla ene lepe žametne hlače za petardita za 6 EUR in sem jih vzela in so super. user posted image  Bundi ima obe še lanski, kape in rokavice bo treba sprobat.... Edino po škorenjčke smo šli zadnjič, ker smo morali kupiti še gumijaste škornje za v vrtec. Smo šli v mas, si ogledali Superfitove, zvedli ceno 75 EUR...skor dol padli user posted image ....in vzeli ene cenejše škorenjčke, podložene za 35 EUR. user posted image  In še to smo vzeli malo večje in upamo, da bo še za naslednjo zimo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.10.2009 18:44:42   
petarda
Danes bom pa jaz verjetno prva novembrka, ki bo zajadrala med rjuhe user posted image user posted image user posted image ...in to takoj po risankah, še predno user posted image  pride iz službe, da si nebi slučajno kake kokice zaželel user posted image user posted image user posted image user posted image .....Jao, jaz očitno nisem več za vešte user posted image user posted image user posted image .....ful sem se imela dobro včeraj, prav kot v kakšni pravljici sem se počutila, ko je bilo vse tako fensi šmensi, dobro vino, dobra glasba (tamburice), dobra hrana..... sem bila polna adrenalina, smeha, dobre volje....danes pa čist utrujena user posted image ... Je pa res, da so natakarji vino dotakali v kozarce in potem nimaš občutka koliko spiješ user posted image .... meni se je itak zdelo, da se samo okrog mene vrtijo user posted image user posted image user posted image ...sem pa naročila mojemu user posted image , da če me bo preveč zaneslo, naj me naloži in odpelje domov user posted image user posted image user posted image user posted image .... on je pa čist užival in rekel, da bi se morala večkrat mal sprostit user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?