Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 9:16:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro mrrrrrzlo jutro! Ena vroča za vse Otroka delata nalogo, no Anže jo dela, Tina pa "kao" tudi , pol pa pičimo ven na sneg . Žal naše lokalno smučišče še ne dela , pa ne vem zakaj, ker izgovor, da ni dovolj snega pa letos res ne pride v poštev
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 15:24:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Božičku sta pa tudi že pisala - Anže si je zaželel dinozavrove kosi za izkopavanje (ne vem kako se temu drugače reče ) - no to je bila ena 4. želja, ker na preve tri nisem pristala , Tina pa Lego kocke (ki bi jih tako ali tako dobila ). Kaj pa se ti vtikaš v pismo dedku Mrazu? Jaz sem mislila, da bo Miklavž prinesel samo suho sadje, pa bo očitno dodal še po eno knjigico za vsakega. Je imel Interspar tako akcijo, da res nisem mogla it mimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 17:50:12
|
|
|
|
petarda
|
Junior je dobil koze .... pa ravno zdaj ...zdaj pa nimam pojma kaj naj Petardito jih zaenkrat še nima (jih ni videti)...ali ga pošljem v vrtec ali naj ga imam doma ...saj sploh ne vem ali je bolje, da jih dobi ali ne...če že...bi bilo najboljše, da bi jih imel že sedaj, da bo mimo, ko pride ....zraven tega pa se še tašča ne spomni ali jih je imel ali ne .... jaz sem jih že imela...in menda sem jih imela fuuul....vsaj to, hvala bogu, ker potem res skoraj nimam možnosti, da bi jih dobila....me pa skrbi, če jih še ni imel...si ne predstavljam, da jih zdaj dobi... ...eh....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 18:35:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, ne skrbi. Koze niso nevarne, za mislim. Če si jih že imela, pa itak ni panike. Petardito jih še ni imel? Itak nimaš kaj.... boljše, da jih preboli. V vrtec pa ga kar pošlji, če nima izpuščajev.... spet - nimaš kaj. Če se jih je šele zdaj od juniorja nalezel, potem jih pričakuj.... ojoj.... za božič. Razmišljam, da bi jaz bubiko malo na obisk pripeljala Hmmm.... ena micena micena možnost je, da je ona že tudi okužena in teče inkubacija... potem bo itak izbruh v naslednjih dneh. Ampak dvomim. No, za praznike pa sem ravno fajn en teden doma in bi rabila samo še en teden bolniške. Kar je po eni strani ugodno.... hmmmm.... bom razmislila. Ima kdo kje kake koze malo bližje?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 18:49:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ima kdo kje kake koze malo bližje? če primakneva za poštnino, jih Petarda mogoče po pošti lahko pošlje ...jaz bi jih tudi ...čimprej, tem bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 19:03:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, ne skrbi. Koze niso nevarne, za mislim. Če si jih že imela, pa itak ni panike. Petardito jih še ni imel? Itak nimaš kaj.... boljše, da jih preboli. V vrtec pa ga kar pošlji, če nima izpuščajev.... spet - nimaš kaj. Če se jih je šele zdaj od juniorja nalezel, potem jih pričakuj.... ojoj.... za božič. Razmišljam, da bi jaz bubiko malo na obisk pripeljala Hmmm.... ena micena micena možnost je, da je ona že tudi okužena in teče inkubacija... potem bo itak izbruh v naslednjih dneh. Ampak dvomim. No, za praznike pa sem ravno fajn en teden doma in bi rabila samo še en teden bolniške. Kar je po eni strani ugodno.... hmmmm.... bom razmislila. Ima kdo kje kake koze malo bližje? To me toliko ne skrbi, kot dejstvo, da se jih do prihoda verjetno ne bomo losali .... upam, res upam, da jih petardito čimprej dobi in da jih je lubi že prebolel, tako bi se edino lahko zmazali.... pa zdaj me begajo razne misli...kaj, če rodim prej... ... Junior ima pa vročino, zdaj sem mu morala dati svečko 39.4°C... pa malo ga zanaša, nima ravnotežja.....eh... bedaaaa. Vidve dragi moji...če si jih pa res želita...lepo, lepo vabljeni na obisk...mi bomo itak doma. ....in družba nam bo verjetno dobro dela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 20:07:07
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene ž Najprej, da ne pozabim: hvala vsem za čestitke (za S). In itak, da vam vsem želim vse najboljše in najlepše (pa pardon za zamudo). Včasih nimam časa za računalnik, včasih pa mi čist odkrito povedano ni !
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 20:11:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ima kdo kje kake koze malo bližje? če primakneva za poštnino, jih Petarda mogoče po pošti lahko pošlje ...jaz bi jih tudi ...čimprej, tem bolje Še meni... še meni... še meni... Mi smo se preden sem bila z E hodili okrog sosedove punčke ko so imeli koze. Pa v prvo jih S ni dobil. Potem jih je dobil še njihov fantek in smo spet leteli tja-pa se našega S niso prijele . Tak da, mogoče bi pa zdaj ratalo...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 20:33:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina in Anže sta bila danes naprošena, da bosta moji sestrični (čez pol leta) na poroki nosila vlečko . No, tako da ju bom vsekakor morala ogvantat, čemur sem malo upala, da se bom izognila - saj bi ju itak lepo oblekla, samo tako svečano kot zdaj pa ne bi bilo treba . Tina je bila itak takoj za to, Anže, ki je bolj sramežljive sorte, pa ni preveč navdušen (ni rekel ne, samo po reakciji sodeč.... ) - pač mu bom stvar morala predstaviti kot dolžnost da ne bo imel izbire . Barva bela in bordo rdeča - tako da, če vam slučajno v kaki trgovini kaj svečanega v teh barvah pade v uč, mi prooosim malo namignite, saj se bojim, da bom imela sploh s fantovsko obleko malo težav . Aja, poroka bo začetek (11.) junija, tako da v poštev pridejo bolj lahke/poletne stvari (ki se dajo kombinirati s čim toplejšim za primer slabega vremena ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.12.2010 20:44:05
|
|
|
|
petarda
|
Naty tudi vi lepo vabljeni na kozice party Nina fuuuuuuuuul lepo...jaz ju že kar vidim, kak bosta cortkana ... Anžetu bi verjetno kake lanene hlače prav prišle...pa kaka bordo srajčka s kratkimi rokavi....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2010 14:30:07
|
|
|
|
petarda
|
Naty ste vi vsi v redu? Menda je bila danes grda nesreča pri vas...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2010 16:12:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hm, petarda, danes? Ni bila včeraj? Ali se je zgodila še katera pa še niti ne vem? Mah, glede na to, kako folk vozi, je prav čudno da se ne zgodi še večkrat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2010 18:22:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mmmmmm, peče se jabolčna pita ... čez pol ure jo vzamem z pečice ... ... imate še ca 2 uri časa, da ujamete košček Zdaj tri dni imam dopust ... ...vzela sem si ga za lenarjenje ...in zelo dobro zastavila - dopoldne sem prespala in preležala s knjigo v roki , no popoldne pa itak ne smem pričakovati preveč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.12.2010 20:00:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mmmmmm, peče se jabolčna pita ... čez pol ure jo vzamem z pečice ... ... imate še ca 2 uri časa, da ujamete košček Zdaj tri dni imam dopust ... ...vzela sem si ga za lenarjenje ...in zelo dobro zastavila - dopoldne sem prespala in preležala s knjigo v roki , no popoldne pa itak ne smem pričakovati preveč Uhhh...ti zavidam... tako sem si jaz predstavljala drugi del porodniške (prvi za pripravljanje in pospravljanje)...pa so mi koze zagodle
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 20:31:08
|
|
|
|
petarda
|
Kaj zdaj..kje ste? A vse jeste sir?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 21:04:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
...evo, razkrinkana sem IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj zdaj..kje ste? A vse jeste sir? ja, Jošt dimljeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 21:05:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dež naj pada,..... aaaaaaaaaaa je zamoril
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 21:43:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas danes ni nič padalo.... tako da smo si privoščili en lušen sprehod po mestu . Luuučkeeeeeeeeee
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 22:08:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas danes ni nič padalo.... tako da smo si privoščili en lušen sprehod po mestu . Luuučkeeeeeeeeee Eh...mi jih očitno letos pri vas letos ne bomo videli ....joj, kako se hitro vsi plani obrnejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 22:09:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...evo, razkrinkana sem IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj zdaj..kje ste? A vse jeste sir? ja, Jošt dimljeni Bljek...tega kar sama jej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.12.2010 22:18:55
|
|
|
|
petarda
|
Ful sem se razpisala....in že pritisnila potrdi....in me je spreletelo.....kaj, če me doleti?????.....in me je... We are sorry...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2010 10:02:30
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica ....uživajte v zadnjih dneh letošnjega leta...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2010 16:10:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, uživanje v zadnjih dneh se lahko začne po 25. Do takrat pa garanje v zadnjih dneh konference.... ko je še dovoljeno teste pisat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2010 20:13:31
|
|
|
|
petarda
|
Jaz uživam že zdaj, ker bog ve kje bom res tiste zadnje dni ....pravzaprav razmišljam, da bi čez vikend ali naslednji teden že postavila smrečico, čeprav jo vedno šele 24., čisto tako...da me nebi slučajno presenetilo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2010 20:16:32
|
|
|
|
petarda
|
A ste ve kaj naročale koledarje letos? Lani so imeli v fotostudiu tu pri nas take ful lepe, ena stran pa 9 slikic in koledar...za OK ceno...zdaj gledam pri Digifot...nimajo samo na eni strani....tisti 13 listni so pa ful dragi 14 oz. 18 EUR in bi jih res lahko privoščila samo babicam/dedkom, oziroma pač tistim najbližjim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......