Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2010 21:47:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz bom verjetno letos pri DM naročila. A3 format pride 19,90€, pa bon za -25% bom vzela in koristila. Imajo pa enega A3 za mali denar, to je po moje kot plakat, torej samo en list. Drugače pa pri nas v vrtcu ponujajo letne koledarje s sliko otroka na tkanini, pa tudi ni tako veliko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.12.2010 22:37:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz bom verjetno letos pri DM naročila. A3 format pride 19,90€, pa bon za -25% bom vzela in koristila. Imajo pa enega A3 za mali denar, to je po moje kot plakat, torej samo en list. Drugače pa pri nas v vrtcu ponujajo letne koledarje s sliko otroka na tkanini, pa tudi ni tako veliko. Kje ga boš pa vzela? A to misliš na terminalu...z njihovo kartico? ...sem zdaj našla na njihovi spletni strani...ej, jaz imam pa kartico očitno samo za okras .... vidim, da je kar nekaj ugodnosti, ki jih lahko koristim...
< Sporočilo je popravil petarda -- 8.12.2010 22:46:47 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.12.2010 13:43:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, na terminalu vzamem. Ravno danes sem vzela en blokec popustov za 50 točk, ker sem mami dvignila fotoknjigo. V blokcu za 50 točk je enak kupon kot v blokcu za 150 točk. Tak da če ostalih listkov ne rabiš (jaz reeeeedko kdaj kaj ostalega porabim), pazi, da ne zapraviš preveč pik .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.12.2010 16:42:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, na terminalu vzamem. Ravno danes sem vzela en blokec popustov za 50 točk, ker sem mami dvignila fotoknjigo. V blokcu za 50 točk je enak kupon kot v blokcu za 150 točk. Tak da če ostalih listkov ne rabiš (jaz reeeeedko kdaj kaj ostalega porabim), pazi, da ne zapraviš preveč pik . Jih nisem še nič uporabljala in jih imam zdaj okoli 340 ali 430 nisem čisto ziher....če kaj rabiš samo povej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 10:47:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro... ...ali raje dober dan Pri nas spet malo snegec naletava, čeprav so napovedali sonce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 10:47:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
no evo, samo napišem in se od nekod pojavi sonce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 11:09:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moram povedat: zdaj smo pa spet sredi zinske plohe, joj ga mede
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 11:11:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tega DMjevega sistema pik jaz še nisem osvojila oz. pojma nimam za kaj sploh gre . Bohvedi koliko pik že imam, jih samo nalagam na kartico ob vsakem nakupu, kako jih pa koristit pa sploh ne vem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 11:13:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ima katera kak recept za doooobre piškote (za modelčke), ki bi bili kolkortoliko obstojni in, če jih naredimo ta vikend, še vedno primerni za novoletna darila ? Se proporočam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 11:15:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj je pa že zadnji čas da se spravim speglat cunje za na šiht . Jaaaa kaj je moj hotel naredit: crknil mu je peglezn za voskanje tekaških smuč in si je hotel kar "mojega" sposodit ...dobro da sem bila prisotna in mu stvar preprečila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 18:44:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ima katera kak recept za doooobre piškote (za modelčke), ki bi bili kolkortoliko obstojni in, če jih naredimo ta vikend, še vedno primerni za novoletna darila ? Se proporočam http://www.kulinarika.net/recepti/9457/sladice/mehki-cimetovi-keksi/ Tile so dobri, lahko jih narediš tudi malce po svoje... .... Mislim, da bi mogli zdržat...nisem pa čisto ziher... mogoče kake medenjake...ti pa morajo zdržat. Mi smo delali prejšnji vikend tele čisto enostavne http://www.kulinarika.net/recepti/4377/sladice/preprosti-keksi/ Notri smo dali še čisto malo cimeta, pa na koncu smo jih pomočili v čokolado, nekaj premazali z limoninim ledom.... Otroka sta bila navdušena in nisem imela priložnosti sprobat koliko časa "zdržijo"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 18:48:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tega DMjevega sistema pik jaz še nisem osvojila oz. pojma nimam za kaj sploh gre . Bohvedi koliko pik že imam, jih samo nalagam na kartico ob vsakem nakupu, kako jih pa koristit pa sploh ne vem Zato se pa pogovarjamo, ne? Evo tule si lahko preveriš stanje pik...samo številko z zadnje strani kartice vpišeš in tvojo poštno številko. https://secure.cardsys.at/idmssi/ Ti vrže potem ven tudi katere ugodnosti lahko koristiš. V njihovih poslovalnicah pa si potem na njihovih terminali sprintaš bon, ki ga vnovčiš ob nakupu na blagajni...tega pa tudi jaz še nisem sprobala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 18:51:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Zdaj je pa že zadnji čas da se spravim speglat cunje za na šiht . Jaaaa kaj je moj hotel naredit: crknil mu je peglezn za voskanje tekaških smuč in si je hotel kar "mojega" sposodit ...dobro da sem bila prisotna in mu stvar preprečila A to se tudi da? ....ja, saj eni si tudi lase z njim polikajo!?!... Drugače pa...daj mi povej..tisti vložki, ki se jih da v čevlje, pancerje...in ki naj bi sproščali toploto...so fajn? Kupi se jih lahko kje vse? Cena? Kako dolgo pa zdržijo? To so na osnovi gela...ali kako?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 20:53:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa...daj mi povej..tisti vložki, ki se jih da v čevlje, pancerje...in ki naj bi sproščali toploto...so fajn? ja mi smo imeli, no imamo tiste gel vložke, samo niso ravno OK. Morajo biti točno toliko veliki kot pancar, drugače je moteče, ohladijo se razmeroma hitro, pa še nogo je težje dat v pancar (če bi imel panacarje "čist na knap" verjetno niti ne bi šlo). Če se misliš spravit v nakup je bolje dati več denarja in kupit tiste na baterijo. Res pa je cena vsaj 5x višja . Pa če ti po pravici povem - lani smo smučali tudi pri -10 in več, pa ni bilo neke krize z premraženimi nogami ...no samo smo pa smučali aktivno in ne zabušavali vmes, vozili se z vlečnico in ne sedežnico, kjer hitro kaj primrzne,...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 20:56:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri DMju imam pa že čez 500 pik, samo tiste ugodnosti pa ne vem če mi bo kaka prav prišla . Kr neki so mi... ...tako da, če katera kar potrebuje kar rečte
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 21:12:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober večer Hm, tudi jaz še nisem teh dm-ovih zadev nič koristila. Moram malo pogledat zadeve. A veste kaj je novega? Jutri se meni konča porodniška!!! Adijo pamet
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 21:14:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, ene par nasvetov za peko http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php Jaz nisem delala še nič od tega, tak da ne morem nič pokomentirat
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 21:52:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri DMju imam pa že čez 500 pik, samo tiste ugodnosti pa ne vem če mi bo kaka prav prišla . Kr neki so mi... ...tako da, če katera kar potrebuje kar rečte Vsaj tisto knjižico si lahko vzameš, kjer imaš bon za 25% popust kateregakoli izdelka in potem pač vnovčiš, ko boš kupila kaj dražjega... Recimo prašek...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 21:54:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugače pa...daj mi povej..tisti vložki, ki se jih da v čevlje, pancerje...in ki naj bi sproščali toploto...so fajn? ja mi smo imeli, no imamo tiste gel vložke, samo niso ravno OK. Morajo biti točno toliko veliki kot pancar, drugače je moteče, ohladijo se razmeroma hitro, pa še nogo je težje dat v pancar (če bi imel panacarje "čist na knap" verjetno niti ne bi šlo). Če se misliš spravit v nakup je bolje dati več denarja in kupit tiste na baterijo. Res pa je cena vsaj 5x višja . Pa če ti po pravici povem - lani smo smučali tudi pri -10 in več, pa ni bilo neke krize z premraženimi nogami ...no samo smo pa smučali aktivno in ne zabušavali vmes, vozili se z vlečnico in ne sedežnico, kjer hitro kaj primrzne,... Niti nisem toliko razmišljala, da bi dala petarditu v panecerje, ker tudi še ni imel premrzlih nog, ker so skoz aktivni...ampak mojega tasta čedalje bolj zebe v noge...pa sem mu mislila tole dati za božička - da bi imel za v čevlje...Potem ne zdržijo recimo eni vložki cel dan? Kakšna pa sploh je cena?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.12.2010 21:56:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Dober večer Hm, tudi jaz še nisem teh dm-ovih zadev nič koristila. Moram malo pogledat zadeve. A veste kaj je novega? Jutri se meni konča porodniška!!! Adijo pamet Ampak adijo pamet res!!!.... meni se zdi, da si pravkar rodila?!? Kar ne morem verjeti! .... upam, da si jo dobro izkoristila ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2010 8:56:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri DMju imam pa že čez 500 pik, samo tiste ugodnosti pa ne vem če mi bo kaka prav prišla . Kr neki so mi... ...tako da, če katera kar potrebuje kar rečte Jaz koristim samo za knjižico s 50 točkami, kjer je edini pametni kuponček tisti za -25% na poljuben izdelek. Pri fotoknjigi se to fuuuul pozna. Včasih pa imajo akcije v smislu, da za 30 točk vzameš kupon, s katerim imaš -15% na čistila/otroško kozmetiko/dekorativno kozmetiko/darilne komplete/ ali pač nekaj Se tudi splača (v kolikor seveda že itak kupuješ te stvari pri njih). Samo akcije je treba spremljat, so po navadi objavljene v njihovem prospektu. Pa še to: v Avstriji ti tudi pike naložijo na slovensko kartico, ne moreš pa jih tam koristit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2010 8:57:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka A veste kaj je novega? Jutri se meni konča porodniška!!! Adijo pamet saj bo, Naty, saj bo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2010 17:20:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka A veste kaj je novega? Jutri se meni konča porodniška!!! Adijo pamet saj bo, Naty, saj bo podpis ...saj boš hitro spet prišla v delovni ritem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 11.12.2010 17:23:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Potem ne zdržijo recimo eni vložki cel dan? Kakšna pa sploh je cena? Mislim da tisti z baterijo zdržijo kake tri do štiri ure. Cena je pa tam od 60€ naprej - da so vsaj približno vredni nakupa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......