ada2
|
evo mene nazaj no, pogrešale me nevem kak itak niste, sem pa bila brez neta oz. delno brez neta, ker smo prenavljali dnevno sobo in je bil hišni računalnik izklopljen, na prenosniku pa nisem imela gesla za RR.... saj brala pa sem drugače pa sem na bolniški , adam in miha imata oba vneto grlo, uha, oči... kašljata kot da ju kdo plačuje za to, no, vročine smo se pa zdaj že skoraj rešili, čeprav za vikend je pa bila katastrofa potem je pa v ponedeljek še nuša klicala iz šole, da jo grozno boli glava in sem morala še po njo. včeraj sem tako imela vse tri doma, danes je nuša šla v šolo, dečka pa sta seveda še doma, ker nista še niti približno zdrava. jaz sem doma še danes, jutri grem delat popoldne, andrej pa bo prišel prej domov, da ju bo prevzel. in kadar ima hudič mlade, ne, moji mami so odpovedale roke , na desni so se ji potrgale vezi na palcu in ne more ničesar prijeti, pa od komolca navzgor jo obe roki tako bolita, da ju ne more dvignit. še pri oblačenju ji mora ata pomagat. me je prav strah, da je to kaka posledica borelioze tak, zdaj grem pa dalje nose brisat, pa frišni čaj skuhat, pa neko juhico, pa upat na to, da bom vsaj za pol ure lahko legla z njima, pa da vsaj pol ure ne bo nobeden zakašljal...