Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 7:44:42
|
|
|
|
petarda
|
Že za dobro jutro sem imela We are sorry.... še dobro, da nisem veliko napisala V glavnem DOBRO JUTRO ....in lep dan....in bodite previdne na cesti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 10:00:40
|
|
|
|
ada2
|
ja, to stran z idejami sem jaz pred cca 3 dnevi odkrila in jo shranila med priljubljene.... bo zelo dobrodošla v prihajajočih dneh nekaj sem že včeraj ustvarjala, nekaj še danes, pa potem še nekaj z deco skup, čeprav (pa ne me zatožit) bom dečkoma namesto fimo mase podturila kar navaden plastelin. drugače pa... prenavljamo dnevno sobo če katera rabi kaj finega praha je dobrodošla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 10:49:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ja, to stran z idejami sem jaz pred cca 3 dnevi odkrila in jo shranila med priljubljene.... bo zelo dobrodošla v prihajajočih dneh nekaj sem že včeraj ustvarjala, nekaj še danes, pa potem še nekaj z deco skup, čeprav (pa ne me zatožit) bom dečkoma namesto fimo mase podturila kar navaden plastelin. drugače pa... prenavljamo dnevno sobo če katera rabi kaj finega praha je dobrodošla Jaz sem tudi zdaj uro in pol risala z barvami na steklo (konturo) in me tak roka boli, da skoraj ne morem tipkat..skoraj! ... Petarditu bom pa dala, da pobarva...čeprav ....no, en lik mu bom dala, pa bomo videli kako bo šlo Otroška sobica...pri nas bi tudi bila potrebna prenove, pa žal ne bo prišla na vrsto... na začetku bo par mesecev baby itak pri nama v sobici...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 10:50:50
|
|
|
|
petarda
|
V Hervisu (vsaj pri nas) je do 7.12. akcija...vzameš tri, plačaš dva (najcenejši izdelek zastonj)...če bo katera kaj rabila...ko imam ravno čas
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 10:52:04
|
|
|
|
petarda
|
Aja...pa Murko pride v Big Brother..., ko imam ravno čas ... če še kaj novega izvem vam napišem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 10:53:33
|
|
|
|
petarda
|
Aja...pa menda bo smučišče pri nas tudi že v soboto odprto ....saj vem, da vam ne pride nič prav....ampak imam ravno čas .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 2.12.2010 18:01:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
No pika je počila smučali smo , nasmučali se pa ravno nismo, saj je bil sneg obupen , kup novozapadlega (in še je padal ), ki se je noro prijemal smuči - nisi jih smel imeti primiru niti 10 sekund, dugače jih je bilo treba odrzat . Če bi bila sama brez otrok, se po prvi furi odpravim domov, otrokoma pa pač nisva mogla vzeti veselja - njiju itak ni nič motilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
petarda
|
O super, Nina! Pri nas ga je spet ponoči natrosilo fuuuuuuuuuuuul...saj tako od znotraj gledat je čist fajn . Mi zdaj vsako jutro odpelje otroke v vrtec, da se jaz ne vozim po takem .
|
|
|
|
|
|
|
|
petarda
|
Ker čuden datum mi je dalo pri zgornjem sporočilu
|
|
|
|
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...najdem nas na 3. strani
|
|
|
|
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ker čuden datum mi je dalo pri zgornjem sporočilu ja samo res ...mal pozno se mu je sfencljalo za 10.10.10 ...zgleda je forum mal za cajtom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 17:48:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, zdaj pa še na bowling ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 17:48:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
...uh, pa celo datum je že taprav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 19:33:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...uh, pa celo datum je že taprav Danes je že cel dan nekaj zmuštrano...mene je celo odjavilo, sem se morala na novo prijavit.... A ti pa kar na bowling.....foooouuuuuuš Bubi vidim, da imate že lučke ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 19:38:54
|
|
|
|
petarda
|
Kaj bodo vaši novembrčki pisali Miklavžu? Petardito si je zamislil nek laser z Marovčki...in grem googlat...al moram iskat v Baby Centru ali Pikapolonici...al TUŠ, Mercator, Muller...in kaj najdem? http://www.marsovci.com/si/article.asp?aid=marsovci-imajo-za-vas-novo-igraco-laser V lekarni! Ampak pride 18 EUR kar se mi zdi čisto preveč, glede na to, da vitaminov nisem nameravala kupiti... jih je pa 100 tabletk, lahko jemlje 1 na dan....no go... Še dobro, da bo napisal, da če Miklavž tega ne najde, da prinese SIM mobi kartico. (Zadnjič sem namreč menjala telefon in sem starega dala njemu, pa si zdaj želi še kartico, da bo lahko kdaj poklical babi, dedija, očija, mamico...) ...je pa čisto zagret in se je najini številki že naučil na pamet ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 20:46:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi vidim, da imate že lučke ....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 20:53:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj bodo vaši novembrčki pisali Miklavžu? Petardito si je zamislil nek laser z Marovčki...in grem googlat...al moram iskat v Baby Centru ali Pikapolonici...al TUŠ, Mercator, Muller...in kaj najdem? http://www.marsovci.com/si/article.asp?aid=marsovci-imajo-za-vas-novo-igraco-laser V lekarni! zelene pike dobim, ko vidim to reklamo. Pa saj to niso bonboni, da bi otrok dobil še igračko zraven. Drugače pa se taka zadeva dobi od Unikatoy, je v bistvu lučka in ima zraven nekaj ploščic z živalmi, ki jih potem projicira na steno. Po moje v vsaki trogovini z igračami. Miklavžu pa ne bosta nič pisala... miklavž bo sam nastavil kako suho sadje. Adventne koledarje pa sem jima dala 1., da sta lahko začela odpirat. Sem ju ful pogrešala in sem jima mogla nekaj dat, ko sta prišla domov . Pa itak, da je bubi skoz govoril, kaki koledar ima pri atiju, pa kdaj ga je že dobil..... no, nad tem pa je bil ful presenečen - njemu sem vzela Ben 10, bubiki pa babyborn. Igračke, ne čokolade. Hihi, bubika odpre št. 1, not je mali dojenček, nagi seveda. Pa ji rečem, da bo sigurno dobil ta dojenček kako oblekico, ko bo okenca odpirala. Bubika pa v jok, da dojenček rabi oblekico, da ne sme bit nagi. Kaj mi je preostalo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 20:56:19
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pisala pa sta božičku. Bubi ima itak ful želj, po drugi strani pa ne ve, kaj bi napisal, ker ima vsega polno ... Bubika pa je še toliko mala, da si tudi nič ne želi, edino o dežniku sanja že 2 meseca Sva pa z bubijem enoglasna, da bi mu prav prišla kaka velika vreča za smeti .... za vse presežke igrač
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 23:10:01
|
|
|
|
petarda
|
Mi imamo adventni koledar nastavljen na hodniku in potem jima vsako noč nastavim notri bonbonček, čokoladico (je tak jelenček in bombažne vrečke s številkami)...pač eno malenkost. Lani je šlo to še lepo čez, letos pa me petardito že sprašuje kdo to daje notri - Miklavž, Božiček...kdo? ... Če bi dala pa vse naenkrat bi se pa težko zadržala, da nebi vsega prvi dan pojedla .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 23:13:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi vidim, da imate že lučke .... Kaj se zdaj čudiš? Saj sem rekla, da pridem enkrat, ko boste imeli lučke, pogledat, prevzet mizico, pa kako vročo čokolado še s tabo spit, predno grem rodit. Ta vikend odpade...za drugi pa bi se mogoče lahko kaj zmenili (samo nisem še čisto ziher, da bomo fraj..)...si ti fraj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 3.12.2010 23:15:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, pisala pa sta božičku. Bubi ima itak ful želj, po drugi strani pa ne ve, kaj bi napisal, ker ima vsega polno ... Bubika pa je še toliko mala, da si tudi nič ne želi, edino o dežniku sanja že 2 meseca Sva pa z bubijem enoglasna, da bi mu prav prišla kaka velika vreča za smeti .... za vse presežke igrač Pri nas je isto...igrače sploh ne pridejo v poštev. ....edino juniorju sem vzela za Miklavža prstne barve, ker so se tiste od petardita že posušile...da bova malo ustvarjala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2010 8:26:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Pri nas Miklavž načeloma ne hodi, samo ker sta ju mama in ata totalno naspidirala z njim , bo letos izjemomo hodil tudi doma - ampak samo zato, ker potrebujeta bundo in rokavice . Božičku sta pa tudi že pisala - Anže si je zaželel dinozavrove kosi za izkopavanje (ne vem kako se temu drugače reče ) - no to je bila ena 4. želja, ker na preve tri nisem pristala , Tina pa Lego kocke (ki bi jih tako ali tako dobila ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2010 8:30:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi vidim, da imate že lučke .... Kaj se zdaj čudiš? Saj sem rekla, da pridem enkrat, ko boste imeli lučke, pogledat, prevzet mizico, pa kako vročo čokolado še s tabo spit, predno grem rodit. Ta vikend odpade...za drugi pa bi se mogoče lahko kaj zmenili (samo nisem še čisto ziher, da bomo fraj..)...si ti fraj? Jaaaaaaaaaa, seveda že imamo lučke Po MB so jih res včeraj prižgali, doma bom pa ta vikend malo okrasila, ko bom imela mir. Drug vikend zaenkrat ni nič v planu, pa še kompletni bomo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2010 22:00:30
|
|
|
|
petarda
|
Zdajle sem si šla kokice napečt
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 4.12.2010 22:50:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdajle sem si šla kokice napečt Pojedla celo skledo čisto sama in potem ugotovila, da bi se mi prilegel še en KitKat .... no, zdaj grem pa spat ...da me še kaj ne prime
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......