petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Vse najboljše, J&L IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz tudi sproti ugotavljam ...sem pa na moje veliko veselje ugotovila, da je petarditu še vedno prav lanski kombinezon ....juhuhu... Moja otroka bosta še oba lanske pajace ponosila. Sta jih že krstila danes v vrtcu Sem pa obema vzela v Hoferju smučarske dvodelne komplete. Bubiju iz nuje, bubiki pa ker je bil tako lep Prav ji bo pa itak šele drugo leto Joj, babe, jaz imam kar probleme, kako nekaj ne kupit Te razumem...sem imela tako obdobje...mislim, da je bil vrhunec ravno lani okoli novega leta. Sedaj pa...no, če sem čisto iskrena...če nebi imela kredita, bi še vedno z užitkom nakupovala, brskala, gledala kaj vse še rabim, da bodo prazniki popolni....sploh tile predpraznični dnevi znajo biti hudi.... zdaj pa mi tistih 300 eur tolk tolče v glavo, da enostavno vem, da si ne morem vsega privoščit in da se bom morala čemu tudi odpovedat. Prvi mesec mi je bilo težko, sedaj pa mi počasi na nek čuden način postaja prav všeč, da ne rabim (in ne zmorem) kupit ravno vse, kar se mi ta prvi trenutek dopade, kar mi najprej pade v oči, kar je lepo, srčkano in celo uporabno...ampak jaz tega prav zaRES ne rabim..... skratka všeč mi je misel, da za občutek zadovoljstva lahko poskrbim tudi z bunkicami vijolične barve in ne rabim ravno zelenih, ki so mi letos naprimer fuuuul všeč. ...in ko odidem iz trgovine in kaj takega, kar mi je všeč (zame ali za otroke, dom...) NE kupim, ker ne rabimo NUJNO...sem srečna bolj, kot če bi to stvar kupila.... čudno res...čisto novi občutki zame Prav tako sem se odločila, da bodo letošnja darila bolj skromna, si bom pa vzela več časa za ljudi, ki jih imam rada...časa imam hvala bogu letos dovolj ... Skratka... v novo leto bomo vstopili z mislijo: "Skromnost je lepa čednost. ".
|