|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
28.11.2010 21:09:23   
ada2
Sergej vse najboljše!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.11.2010 21:11:47   
ada2
cel dan sem delala, zmatrana sem ko pes... jutri pa zjutraj nadaljujem. in glede na to, da sem danes zadnja prišla v hišo (ostali niti niso prav iz nje šliuser posted image , razen malo na sneg) in da jutri prva odidem iz hiše me bo po hitrosti padanja snega in dosedanje zasneženosti na dvorišču čakalo še jutranje kidanje

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.11.2010 7:59:58   
NinaŠ
Luka in Jaka vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.11.2010 8:02:36   
NinaŠ
No vsekakor velja velika pohvala komunalcem, ki so ponoči Mojstrano spedenali v nulo user posted image user posted image  

Popoldne moram pa v šoping - sem ugotovila kaj vse od zimske opreme nam še manjka user posted image  - dodatni pari rokavic, skibuck, Anžetu bunda,.... user posted image  ne vem če se nisem par dni nazaj hvalila, da imamo za zimo vse user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.11.2010 14:00:45   
petarda
Vse najboljše, L&J! Pa recita mamici, naj se kaj oglasi tukaj. user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.11.2010 14:02:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No vsekakor velja velika pohvala komunalcem, ki so ponoči Mojstrano spedenali v nulo user posted image user posted image  

Popoldne moram pa v šoping - sem ugotovila kaj vse od zimske opreme nam še manjka user posted image  - dodatni pari rokavic, skibuck, Anžetu bunda,.... user posted image  ne vem če se nisem par dni nazaj hvalila, da imamo za zimo vse user posted image user posted image

Jaz tudi sproti ugotavljam user posted image ...sem pa na moje veliko veselje ugotovila, da je petarditu še vedno prav lanski kombinezon user posted image user posted image user posted image user posted image ....juhuhu... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.11.2010 20:36:23   
Urša
Vse najboljše Luka in Jaka!
user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.11.2010 21:02:14   
*bubi*
Vse najboljše, J&L user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz tudi sproti ugotavljam user posted image ...sem pa na moje veliko veselje ugotovila, da je petarditu še vedno prav lanski kombinezon user posted image user posted image user posted image user posted image ....juhuhu... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja otroka bosta še oba lanske pajace ponosila. Sta jih že krstila danes v vrtcu user posted image  
Sem pa obema vzela v Hoferju smučarske dvodelne komplete. Bubiju iz nuje, bubiki pa ker je bil tako lep user posted image  Prav ji bo pa itak šele drugo leto user posted image  Joj, babe, jaz imam kar probleme, kako nekaj ne kupit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.11.2010 21:03:24   
*bubi*
Aja, da ne bom tako žalostno končala..... za sebe nimam problemov, kako si nekaj ne kupit. user posted image user posted image user posted image

Jaz nič ne rabim, zame je vse dobro, itak ne bom na rit spravila.... in podobni izgovori. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.11.2010 23:33:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Vse najboljše, J&L user posted image

Moja otroka bosta še oba lanske pajace ponosila. Sta jih že krstila danes v vrtcu user posted image  
Sem pa obema vzela v Hoferju smučarske dvodelne komplete. Bubiju iz nuje, bubiki pa ker je bil tako lep user posted image  Prav ji bo pa itak šele drugo leto user posted image  Joj, babe, jaz imam kar probleme, kako nekaj ne kupit user posted image

Te razumem...sem imela tako obdobje...mislim, da je bil vrhunec ravno lani okoli novega leta. Sedaj pa...no, če sem čisto iskrena...če nebi imela kredita, bi še vedno z užitkom nakupovala, brskala, gledala kaj vse še rabim, da bodo prazniki popolni....sploh tile predpraznični dnevi znajo biti hudi.... zdaj pa mi tistih 300 eur tolk tolče v glavo, da enostavno vem, da si ne morem vsega privoščit in da se bom morala čemu tudi odpovedat. Prvi mesec mi je bilo težko, sedaj pa mi počasi na nek čuden način postaja prav všeč, da ne rabim (in ne zmorem) kupit ravno vse, kar se mi ta prvi trenutek dopade, kar mi najprej pade v oči, kar je lepo, srčkano in celo uporabno...ampak jaz tega prav zaRES ne rabim..... skratka všeč mi je misel, da za občutek zadovoljstva lahko poskrbim tudi z bunkicami vijolične barve in ne rabim ravno zelenih, ki so mi letos naprimer fuuuul všeč. user posted image ...in ko odidem iz trgovine in kaj takega, kar mi je všeč (zame ali za otroke, dom...) NE kupim, ker ne rabimo NUJNO...sem srečna bolj, kot če bi to stvar kupila.... čudno res...čisto novi občutki zame user posted image

Prav tako sem se odločila, da bodo letošnja darila bolj skromna, si bom pa vzela več časa za ljudi, ki jih imam rada...časa imam hvala bogu letos dovolj user posted image ...

Skratka... v novo leto bomo vstopili z mislijo: "Skromnost je lepa čednost. user posted image ".

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.11.2010 11:33:04   
ada2
prost dan user posted image

prav paše.... sicer dela imam prek glave, pa pranja tudiuser posted image , ampak klicala me je ena posebna zelo draga prijateljica in že komaj čakam, da mine še ena ura in se vidimauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.11.2010 13:18:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

prost dan user posted image

prav paše.... sicer dela imam prek glave, pa pranja tudiuser posted image , ampak klicala me je ena posebna zelo draga prijateljica in že komaj čakam, da mine še ena ura in se vidimauser posted image

Glede na uro zdaj ravno najbolj čvekata user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem pa iz pregleda, vse OK in BP, dobila že napotnico za v porodnišnico user posted image .

Sedaj pa pečem krvavice, kuham zelje.... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.11.2010 16:42:54   
Paštetka
VSE NAJBOLJŠE DECA NOVEMBERSKA!

Jutri več ne bo naš oz. njihov dan user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.11.2010 21:31:03   
*bubi*
Ja, petarda, čisto prav imaš. Saj jaz tudi vse pogosteje zaidem v take misli.

Ampak First minute katalog pa vseeno prelistavam user posted image user posted image user posted image  Morju za prvi maj se ne bomo odpovedali, pa četudi gremo samo za 3 dni v Umag. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.11.2010 21:46:32   
petarda

Ja, petarda, čisto prav imaš. Saj jaz tudi vse pogosteje zaidem v take misli.

Ampak First minute katalog pa vseeno prelistavam user posted image user posted image user posted image  Morju za prvi maj se ne bomo odpovedali, pa četudi gremo samo za 3 dni v Umag. user posted image

To je čisto nekaj drugega user posted image ... ravno sedaj urejam letošnje slikice in vidim, da vse kar nam ostane lepega so spomini...kje vse smo bili in kaj vse smo delali. user posted image  Tak da...temu tudi jaz dajem prednost user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.11.2010 21:50:19   
petarda
Evo, ker imam trenutno največ časa user posted image ...če katera slučajno ni videla in ne ve kaj bi podarila mami, tašči... user posted image

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1242/ustvarjalna-ideja-preprosto-doma-narejeno-darilo/

Meni je všeč. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
1.12.2010 9:27:33   
*bubi*

Evo, ker imam trenutno največ časa user posted image ...če katera slučajno ni videla in ne ve kaj bi podarila mami, tašči... user posted image

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1242/ustvarjalna-ideja-preprosto-doma-narejeno-darilo/

Fuuuuul dobro user posted image

Hmmm.... komu bi jaz to lahko podarila? Zadnji tvoj predlog vsekakor odpade user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
1.12.2010 9:30:42   
*bubi*
iiii, tole mi je tudi fuuuul všeč:
http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1218/snezna-krogla-ideje-za-ustvarjanje/

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
1.12.2010 10:37:30   
NinaŠ

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1218/snezna-krogla-ideje-za-ustvarjanje/

user posted image  ravno včeraj sva tole naredili s Tino, ko so imeli v vrtcu prednovoletne delavnice user posted image . Samo nasvet - ne pretiravat z bleščicami user posted image , čisto malo jih je treba dat, najlepše izpadejo srebrne user posted image   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.12.2010 12:49:16   
petarda

Fuuuuul dobro user posted image

Hmmm.... komu bi jaz to lahko podarila? Zadnji tvoj predlog vsekakor odpade user posted image

user posted image user posted image user posted image

Menda imaš fejst svakinjo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.12.2010 12:50:55   
petarda

user posted image  ravno včeraj sva tole naredili s Tino, ko so imeli v vrtcu prednovoletne delavnice user posted image . Samo nasvet - ne pretiravat z bleščicami user posted image , čisto malo jih je treba dat, najlepše izpadejo srebrne user posted image   

Res lepo....mogoče pride na vrsto...če ne pa drugo leto user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.12.2010 12:53:29   
petarda
Aja...končal se je "naš" mesec...začel se je "moj" mesec user posted image ....cunje pe še vedno na podstrešju user posted image ... Se spomnim kako sem kot bodoča novembrka veselo vse prebirala kar sem dobila, pa dokupovala kaj vse še manjka...zdaj pa samo odlašam...je še tooooolikoooo drugi stvari, ki bi jih rada prej naredila. user posted image ..... Pa še vedno nimam omare user posted image ....pa nekako upam, da če ne bom pripravljena za v P, da mi ne bo treba iti in bom lahko počakala na januar user posted image .... Se bojim, da če vse spakiram, pripravim...da potem bo user posted image  kar pohitel na plano user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.12.2010 18:31:55   
*bubi*

Kake bleščice pa sta dali not? Kje se kupijo? Pa glicerol sta mešali zraven ali samo vodo?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.12.2010 19:43:17   
NinaŠ
Bubi, voda je bila kar navadna iz pipe user posted image , bleščice so pa tiste "v prahu", ki se kupijo, hm, nevemkje user posted image , mislim da bi jih morali imeti na oddelkih z dekoracijami (v večjih supermarketih) oz. v kakih hobi trgovinah (tu bolj verjetno). V kozarček smo pa dali "podlogo" iz stiroporja, gor snežaka narejenega iz pečene (pobarvane) gline (no, kroglice smo skup zlepili in narisali oči,..dodali šal iz volne), pa smrekovo vejico.  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.12.2010 19:45:17   
NinaŠ
Pri nas pa še vedno snežiiii, iiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri upam, da bo malo manj oz. lahko tudi poneha, ker gremo popoldne na prvo letošnjo smuko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......