|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
24.11.2010 20:37:26   
petarda
Kako pa zdaj to citira? user posted image

Paštetka jaz imam številko od Sharpy. Rabiš? Slišim se z njo ravno ne, jo pa vsake toliko vidim na FB user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.11.2010 20:38:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ajde, se tipkamo. Danes sem dežurna, mala mi že celo popoldne bruha. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bo kmalu bolje!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.11.2010 21:28:42   
Urša
Vse najboljše vsem slavljencem!
user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
25.11.2010 13:48:55   
petarda
Kako se jaz danes vlečem....samo spala bi user posted image

Sem si zdajle kavico skuhala, čeprav je ne pijem več redno, da me malo dvigne....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.11.2010 16:22:40   
Urša
Imam eno vprašanje. Naša družina ni smučarska, si pa Nika zelo želi in jaz vsako leto odlašam. user posted image  Kupila bi rabljeno opremo, znamke mi niso pomembne, bolj me zanima kako naj vem kako velike smučke je treba kupit pa pancarje? A eno številko večje kot ima nogo? user posted image  Potem pa rabi še palice, čelado, še kaj? Joooooj, pa tolko stvari je treba še za user posted image  nabavit, jaz bi najraje tole smučarsko opremo za eno leto preložila...user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
25.11.2010 16:36:05   
NinaŠ
Urša, palice, pancarje in čelado mora pomeriti, ni instant recepta. Hm, smučke pa verjetno prav tako user posted image ... naj bi bile nekje do brade. Pancarji ne smejo biti preveliki (v njih noga pleše in ne bo mogla normalno smučat, da bohnedaj govorimo o možnih poškodbah), tako da ponavadi ustreza kar trenutna številka.
Če vam ni predaleč, pa če imate željo in voljo IN če bo seveda sneg user posted image  se pa kdaj lahko pripeljete na Gorenjsko in ti za dan, dva, tri,... posodim Anžetovo opremo, če bi ji bila prav (pancarji št. 31, smučke mislim da 110 cm, Anže je pa velik ca 125 cm).   

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.11.2010 16:43:16   
NinaŠ
Aja, kaj pa če si (če se vam na ljubi vozit na Gorenjsko user posted image ) sposodiš opremo na smučiščuuser posted image  Saj ima večina večjih smučišč kake izposojevalnice v bližini (samo verjetno bi bilo treba mal neprej rezervirat user posted image ). ...da ne boš kupovala, če itak nimate pretiranega namena smučat. Pa za Jaka enako user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.11.2010 16:44:46   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ajde, se tipkamo. Danes sem dežurna, mala mi že celo popoldne bruha. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bo kmalu bolje!

upam, da je že bolje user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.11.2010 17:31:17   
Urša
Hm, na Gorenjsko se v prihajajoči zimi res ne bomo odpravljali. user posted image  Hvala za prijazno ponudbo! user posted image
No, ja, mi imamo skoraj pred blokom ''smučišče'', ki je bolj za sankanje in lopatkanje, kakšen se uči smučat, ampak je treba štamfat, včasih je delovala žičnica, zdaj pa je zamrlo, tako da sem mislila, da bi tam malo probala, drugače imamo pa 2 km stran Golte in med zimskimi počitnicami organizirajo smučarske tečaje, bi jo vpisala tja. Je pa izposoja kar draga, se mi zdi bolj smiselno kaj rabljenega kupit, pa bo potem imel drugo leto Jaka. Ta vikend imamo ravno smučarski sejem pri nas pa bom šla malo pogledat skupaj z Niko, da kaj sproba. Hvala Nina za nasvete! user posted image  A to je potem za 1 sezono ali se da upat na 2?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.11.2010 17:55:30   
NinaŠ
  A to je potem za 1 sezono ali se da upat na 2?

hm, smučke in čelada se da upat user posted image , pancarji pa pogojno - moraš upat, da ji noga ne bo zrasla preveč user posted image , palice pa user posted image  tu je pa večaalimanj vsak cm pomemben  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.11.2010 19:11:31   
Urša
Aha, smučke do brade, do kje pa palice?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.11.2010 19:50:18   
petarda
Mi moramo tudi še probat lansko opremo, ampak imam občutek, da bo premajhna in kar odlašam user posted image . Smučke bodo verjetno še OK, ker smo lani malo večje vzeli, bo pa treba vezi prestavit in verjetno kupit nove pancerje, kombinezon, čelada upam, da bo OK, palice pa lani še niso potrebovali..bomo videli kako bo letos user posted image ... Jaz bom tudi počakala na smučarski sejem, ki je pri nas ponavadi nekje okrog Miklavža....včasih na sejmu tu pri nas prodajajo tudi čisto novo opremo po zmernih cenah...

Vsekakor se ti splača počakat sejem, drugače pa kako akcijo...vem, da je bila lani v Intersportu akcija vzameš tri artikle in je tretji (najcenejši) zastonj. Mi smo takrat tako prišli zastonj do čelade, ki je bila drugače čez 50 eur. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.11.2010 19:56:07   
petarda

No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke user posted image ....

Smo si šli danes že ogledat omare user posted image ...zdaj pa že meri, išče po internetu, lista po revijah, da bi našel kaj uporabno + lepo + ugodno. Itak bo naredil spet cel projekt. Jaz bi dala tistih 450 EUR in kupila omaro....ampak neeeee...tista se mi bo povesila po enem letu.... OK....pa naj najde nekoga, ki nam bo naredil...glavno, da omara BO user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.11.2010 20:29:21   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Aha, smučke do brade, do kje pa palice?

ko jih drži v roki narobe obrnjene, mora roka v komolcu tvorit pravi kot user posted image Drugače pa se palice pri nas tudi niso zamortizirale, lani konec sezone jih je Anže malo več uporabljal, drugače pa sta smučala večinoma brez user posted image

Opremo mi pomoje še imamo, sicer pancarjev in čelad še nismo pomerili user posted image - edino za Anžeta me malo skrbi, da bi utegnili biti pancarji precej "na knap" user posted image , Tina bo pa imela prejšnje Anžetove, ki so ji sigurno prav. Aja, palice jima moram nove kupit (ampak to ni tak strošek user posted image ). Smučke bi oba lahko imela 5 ali 10 cm daljše, ampak.... ...saj pravijo da boljše da so malo prekratke kot predolge user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.11.2010 20:32:30   
NinaŠ
...zdaj pa že meri, išče po internetu, lista po revijah, da bi našel kaj uporabno + lepo + ugodno.

priden možek user posted image Pri nas moram biti vedno jaz tista user posted image ...sicer pa itak raje dam tistih "450€" in imam mir user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
25.11.2010 21:44:32   
petarda

Koline pri dediju + koline pri drugi babici, če se moj user posted image  pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu user posted image

Kdaj pa moraš ti vedet? Je dovolj zgodaj v petek popoldne?

Danes mu je že veliko bolje, kot včeraj...tak da bodo verjetno kar koline čez vikend. user posted image  Lahko bi edino jaz z otroci pobegnila za kako urico, da bi se dobili...tak, da....če se boste odločili kreniti na pot...javi!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.11.2010 17:10:00   
ada2

Koline pri dediju + koline pri drugi babici, če se moj user posted image  pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu user posted image

Kdaj pa moraš ti vedet? Je dovolj zgodaj v petek popoldne?

Danes mu je že veliko bolje, kot včeraj...tak da bodo verjetno kar koline čez vikend. user posted image  Lahko bi edino jaz z otroci pobegnila za kako urico, da bi se dobili...tak, da....če se boste odločili kreniti na pot...javi!user posted image

ne bomo šli, dobro opravite koline, pa pač, ko bo drugič priložnost, da gremo zraven se zmeniva. drugače pa... a je imel junior kaj tvoj telefon danes v rokah? sem dobila 2 prazna sporočilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.11.2010 17:38:20   
NinaŠ
Seeeeeeg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ravno jutri moram imeti delovno soboto user posted image ...ampak saj je tu še nedelja, ko bo menda spet snežilo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.11.2010 20:42:23   
*bubi*
Pri nas smučke še ne pridejo v poštev, vprašanje, če bo sploh interes. Sem pa jih gledala pred kratkim v Hoferju, po moje niso tako slabe za se 3x po hribu peljat user posted image . Ko bo bubi izrazil interes, bomo kar kakšno tako ponudbo ujeli user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.11.2010 7:43:25   
*bubi*
Vse najboljše, Sergej!

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.11.2010 8:41:05   
NinaŠ
Sergej vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.11.2010 10:46:25   
petarda
Vse najboljše, Sergej! 

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 28.11.2010 10:47:40 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.11.2010 10:54:33   
petarda
evo bom kat role prilimala....

We are sorry...

You are seeing this message because of one of the following reasons:
  1. Your session timed out.
  2. The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)

Problem #1:

You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either.
You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions:
Netscape Communicator 4+:
  • Select "Edit" from the browser Menu bar
  • Select "Preferences"
  • Double click on "Advanced"
  • Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
  • Select the "OK" button

Microsoft Internet Explorer 4+:
  • Select "View" from the browser Menu bar
  • Select "Internet Options"
  • Select "Security" tab
  • Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
  • Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
  • Select the "OK" button on the "Security" window
  • Select the "OK" button on the "Internet Options" window

If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes.

Problem #2:

Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data.
Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time.

Technical Information

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skrajšano...ja, Ada junior je imel telefon v rokah user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.11.2010 17:35:49   
Urša
Vse najboljše, Sergej!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.11.2010 20:50:49   
NinaŠ
Kakor mi je v veselje, da bo spet natrosilo snega user posted image user posted image user posted image ... me zdaj že, glede na ažurnost naših plužnih služb, malo skrbi kako bom jutri zjutraj v službo prišla user posted image ... ...ampak smučali pa bomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......