|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
21.11.2010 21:04:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi ful ste fletni user posted image , torta je pa res carska user posted image . Tisti zeleni dinozaver je iz Lega?? 

Ja, lego creator. Dinozaver/vodna pošast/krokodil. Ful dobri so mi ti creator kompleti, ker lahko različne stvari sestavi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.11.2010 21:04:56   
*bubi*
Vse najboljše, Adam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.11.2010 18:42:46   
petarda
Vse najboljše, Mark Patrik!

user posted image

Pa naj bo tudi za Adama, glede na to, da mi je tisto včerajšnjo skenslalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.11.2010 18:43:36   
petarda
Jutri pa praznuje Aleks...mogoče se pa njegova mami kaj javi tule user posted image ....je že dooooolgo ni bilo na spregled user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.11.2010 18:45:23   
petarda
In kako ste? Kaj boljše kot vreme? user posted image .... Naša dva sta danes zjutraj kar spala, ko je bilo treba v vrtec in ju je bilo tako lepo videti, da sem ju kar pustila... Malce pa lahko imata počitnic, ko je ravno mami doma, ne? user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.11.2010 20:26:47   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj zdaj je junior koooončno zaspal. In to s težavo, jokom...zadnje čase imamo nasploh težave z njegovim uspavanjem user posted image  ...pa ne samo z uspavanjem...se mi zdi, da z disciplino nasploh user posted image .... petardito je bil veliko bolj priden, ubogal...kot pa junior...mali se mi reži v faco, ko sem huda nanj user posted image user posted image user posted image  Je pa po drugi strani veliko bolj trpežen, družaben, pogumen....

... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.11.2010 20:29:54   
NinaŠ
... Kako so pa kaj vaši drugi oz. tretji otroci, če jih primerjate s prvimi oz. drugimi?

...drugi - tako kot opisuješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
22.11.2010 20:34:03   
NinaŠ
Jaz sem otroka tudi včasih pocrkljala doma, če sem imela dopust, seveda dokler sta še oba v vrtec hodila user posted image . Zdaj je tega konec, ker nočem da bi bil Anže žalosten, če bi bila Tina doma on pa bi vseeno moral v šolo. Itak pa naša babnca tako rada v vrtec hodi, da je bila tam še med šolskimi počitnicami user posted image , le za dva dneva sem se spogajala, da je blagovolila doma ostat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
22.11.2010 20:53:42   
*bubi*

...drugi - tako kot opisuješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ti pa želim, da je tretji spet na nivoju prvega user posted image

zaenkrat bubika ful pridna.....

ok, imamo bratsko-sestrske prepire na dnevnem redu, ampak za spanje je ona ful bolj pridna kot je bil bubi, za pospravljanje tudi.... mogoče ima tudi spol malo vpliva user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.11.2010 21:05:23   
Urša
Vse najboljše Adam!
user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
22.11.2010 21:09:19   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oziroma...če lahko izbiram...naj bo priden, poslušen...kot prvi in pogumen, trpežen...kot drugi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.11.2010 21:11:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

zaenkrat bubika ful pridna.....

ok, imamo bratsko-sestrske prepire na dnevnem redu, ampak za spanje je ona ful bolj pridna kot je bil bubi, za pospravljanje tudi.... mogoče ima tudi spol malo vpliva user posted image

Se spomnim, ko sva se pogovarjali, ja...da nimaš nobenih problemo z njo...ti zavidam user posted image  Mogoče je res malce pogojeno tudi s spolom...čeprav v Nininem primeru ne drži ravno...je pa res, da je Tina verjetno bolj "fantovske" sorte (verjetno malce tudi zaradi vpliva starejšega brata), bubika pa je..... bubika user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.11.2010 7:31:47   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oziroma...če lahko izbiram...naj bo priden, poslušen...kot prvi in pogumen, trpežen...kot drugi user posted image

no, no preveč izbirčna pa tud ne smeš bit user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.11.2010 7:32:26   
NinaŠ
Aleks in Anej vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.11.2010 7:33:48   
NinaŠ
...zdaj pa počasi v vrtec, šolo.... ...jaz pa upam, da mi pred službo še uspe hladilnik sčistit user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.11.2010 9:51:38   
petarda
Aleks in Anej, VSE NAJBOLJŠE! Pa za Aneja še kako družbico v kratkem user posted image

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.11.2010 9:52:54   
petarda

no, no preveč izbirčna pa tud ne smeš bit user posted image user posted image

To je pa itak samoumevno, ne.... da naj bo zdrav...četudi bi po obeh najslabše pobral user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.11.2010 9:55:19   
petarda

...zdaj pa počasi v vrtec, šolo.... ...jaz pa upam, da mi pred službo še uspe hladilnik sčistit user posted image user posted image

Če ti še kaj časa ostane, pa pridi še moja zamrzovalno omaro...je tak zaledenela, da nekaterih predalov sploh ne morem ven potegnit user posted image ....

Jaz pa se bom danes odpravila na podstrešje po male cotike....moram malo prebrat, oprat...samo se mi sploh ne sanja kam jih bom potem dala user posted image .... Se mi zdi, da bo treba kar po kakšno novo omaro... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.11.2010 16:24:27   
Paštetka
a za novo omaro imaš plac? user posted image

kaj že kaj veš, kdo bo novi član? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.11.2010 16:26:23   
Paštetka
Nina, naša dva tudi zelo rada hodita v vrtec. Max hodi k nemščini in k plesnim in je navdušen

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.11.2010 8:15:41   
petarda

Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image  in čajčki user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

a za novo omaro imaš plac? user posted image

kaj že kaj veš, kdo bo novi član? user posted image

Za omaro mam še fuuuuul placa user posted image ...samo moj user posted image  pravi, da je ne rabimo, pa da najboljše, da imamo še na hodniku omaro user posted image , čeprav bi bila ta omara v najini spalnici, ki je itak fuuuul prevelika in je placa dosti...sej ne telovadiva po celi spalnici, matr user posted image ...prav manjkata omara ali dve, da malo zapolni prostor user posted image ... No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke user posted image ....

Novi član bo pa user posted image user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.11.2010 8:17:23   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Nina, naša dva tudi zelo rada hodita v vrtec. Max hodi k nemščini in k plesnim in je navdušen

Meni je tako lepo, ko taki mali plešejo kakšen hip hop ali kaj podobnega user posted image ... Petardita sem malce nagovarjala, pa se je odločil, da ne bo šel, junior pa že tak lepo miga na vsako glasbo...tak, da mogoče pa njega zanese...drgač mamo pa še tretjo možnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.11.2010 20:04:45   
ada2

... No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke user posted image ....

user posted image user posted image user posted image

drugače pa... petarda kake plane imate za to soboto? moj ima neko službeno pot v vaš kraj, pa bi nas s sabo vzel, ampak bi potem bili kako uro prepuščeni sami sebi in bi mi prav prišla družba, oz. če bi se mogoče lahko na kako kavico k vam povabili user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.11.2010 20:04:51   
Paštetka
pa jaaaa... zdaj sem se spomnila, da smo enkrat že odločale o imenovanju 3. pubeca. petardinijo ali kako že user posted image

Še 1 vsem novemberčkom VSE NAJBOLJŠE. kmalu se izteka november....

A se sliši katera kaj s Sharky? Jaz, ko sem menjala telefon sem izgubila njeno telefonsko številko. Bi prav rada kakšno z njo rekla. eh... Sharpy ne Sharky user posted image .

Ajde, se tipkamo. Danes sem dežurna, mala mi že celo popoldne bruha. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.11.2010 20:36:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

... No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke user posted image ....

user posted image user posted image user posted image

drugače pa... petarda kake plane imate za to soboto? moj ima neko službeno pot v vaš kraj, pa bi nas s sabo vzel, ampak bi potem bili kako uro prepuščeni sami sebi in bi mi prav prišla družba, oz. če bi se mogoče lahko na kako kavico k vam povabili user posted image

Pa glih zdaaaaj????

Koline pri dediju + koline pri drugi babici, če se moj user posted image  pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu user posted image

Kdaj pa moraš ti vedet? Je dovolj zgodaj v petek popoldne?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......