Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 20:37:26
|
|
|
|
petarda
|
Kako pa zdaj to citira? Paštetka jaz imam številko od Sharpy. Rabiš? Slišim se z njo ravno ne, jo pa vsake toliko vidim na FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 20:38:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ajde, se tipkamo. Danes sem dežurna, mala mi že celo popoldne bruha. Da bo kmalu bolje!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.11.2010 21:28:42
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše vsem slavljencem!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 13:48:55
|
|
|
|
petarda
|
Kako se jaz danes vlečem....samo spala bi Sem si zdajle kavico skuhala, čeprav je ne pijem več redno, da me malo dvigne....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 16:22:40
|
|
|
|
Urša
|
Imam eno vprašanje. Naša družina ni smučarska, si pa Nika zelo želi in jaz vsako leto odlašam. Kupila bi rabljeno opremo, znamke mi niso pomembne, bolj me zanima kako naj vem kako velike smučke je treba kupit pa pancarje? A eno številko večje kot ima nogo? Potem pa rabi še palice, čelado, še kaj? Joooooj, pa tolko stvari je treba še za nabavit, jaz bi najraje tole smučarsko opremo za eno leto preložila...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 16:36:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša, palice, pancarje in čelado mora pomeriti, ni instant recepta. Hm, smučke pa verjetno prav tako ... naj bi bile nekje do brade. Pancarji ne smejo biti preveliki (v njih noga pleše in ne bo mogla normalno smučat, da bohnedaj govorimo o možnih poškodbah), tako da ponavadi ustreza kar trenutna številka. Če vam ni predaleč, pa če imate željo in voljo IN če bo seveda sneg se pa kdaj lahko pripeljete na Gorenjsko in ti za dan, dva, tri,... posodim Anžetovo opremo, če bi ji bila prav (pancarji št. 31, smučke mislim da 110 cm, Anže je pa velik ca 125 cm).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 16:43:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, kaj pa če si (če se vam na ljubi vozit na Gorenjsko ) sposodiš opremo na smučišču Saj ima večina večjih smučišč kake izposojevalnice v bližini (samo verjetno bi bilo treba mal neprej rezervirat ). ...da ne boš kupovala, če itak nimate pretiranega namena smučat. Pa za Jaka enako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 16:44:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ajde, se tipkamo. Danes sem dežurna, mala mi že celo popoldne bruha. Da bo kmalu bolje! upam, da je že bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 17:31:17
|
|
|
|
Urša
|
Hm, na Gorenjsko se v prihajajoči zimi res ne bomo odpravljali. Hvala za prijazno ponudbo! No, ja, mi imamo skoraj pred blokom ''smučišče'', ki je bolj za sankanje in lopatkanje, kakšen se uči smučat, ampak je treba štamfat, včasih je delovala žičnica, zdaj pa je zamrlo, tako da sem mislila, da bi tam malo probala, drugače imamo pa 2 km stran Golte in med zimskimi počitnicami organizirajo smučarske tečaje, bi jo vpisala tja. Je pa izposoja kar draga, se mi zdi bolj smiselno kaj rabljenega kupit, pa bo potem imel drugo leto Jaka. Ta vikend imamo ravno smučarski sejem pri nas pa bom šla malo pogledat skupaj z Niko, da kaj sproba. Hvala Nina za nasvete! A to je potem za 1 sezono ali se da upat na 2?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 17:55:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
A to je potem za 1 sezono ali se da upat na 2? hm, smučke in čelada se da upat , pancarji pa pogojno - moraš upat, da ji noga ne bo zrasla preveč , palice pa tu je pa večaalimanj vsak cm pomemben
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 19:11:31
|
|
|
|
Urša
|
Aha, smučke do brade, do kje pa palice?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 19:50:18
|
|
|
|
petarda
|
Mi moramo tudi še probat lansko opremo, ampak imam občutek, da bo premajhna in kar odlašam . Smučke bodo verjetno še OK, ker smo lani malo večje vzeli, bo pa treba vezi prestavit in verjetno kupit nove pancerje, kombinezon, čelada upam, da bo OK, palice pa lani še niso potrebovali..bomo videli kako bo letos ... Jaz bom tudi počakala na smučarski sejem, ki je pri nas ponavadi nekje okrog Miklavža....včasih na sejmu tu pri nas prodajajo tudi čisto novo opremo po zmernih cenah... Vsekakor se ti splača počakat sejem, drugače pa kako akcijo...vem, da je bila lani v Intersportu akcija vzameš tri artikle in je tretji (najcenejši) zastonj. Mi smo takrat tako prišli zastonj do čelade, ki je bila drugače čez 50 eur.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 19:56:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No in ker je takega mišljenja, sem se odločila, da bom cunjice oprala, zlikala, pripravila....potem pa naj on lepo naredi red v eni otroški omari za tri otroke .... Smo si šli danes že ogledat omare ...zdaj pa že meri, išče po internetu, lista po revijah, da bi našel kaj uporabno + lepo + ugodno. Itak bo naredil spet cel projekt. Jaz bi dala tistih 450 EUR in kupila omaro....ampak neeeee...tista se mi bo povesila po enem letu.... OK....pa naj najde nekoga, ki nam bo naredil...glavno, da omara BO
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 20:29:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Aha, smučke do brade, do kje pa palice? ko jih drži v roki narobe obrnjene, mora roka v komolcu tvorit pravi kot Drugače pa se palice pri nas tudi niso zamortizirale, lani konec sezone jih je Anže malo več uporabljal, drugače pa sta smučala večinoma brez Opremo mi pomoje še imamo, sicer pancarjev in čelad še nismo pomerili - edino za Anžeta me malo skrbi, da bi utegnili biti pancarji precej "na knap" , Tina bo pa imela prejšnje Anžetove, ki so ji sigurno prav. Aja, palice jima moram nove kupit (ampak to ni tak strošek ). Smučke bi oba lahko imela 5 ali 10 cm daljše, ampak.... ...saj pravijo da boljše da so malo prekratke kot predolge
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 20:32:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
...zdaj pa že meri, išče po internetu, lista po revijah, da bi našel kaj uporabno + lepo + ugodno. priden možek Pri nas moram biti vedno jaz tista ...sicer pa itak raje dam tistih "450€" in imam mir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.11.2010 21:44:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Koline pri dediju + koline pri drugi babici, če se moj pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu Kdaj pa moraš ti vedet? Je dovolj zgodaj v petek popoldne? Danes mu je že veliko bolje, kot včeraj...tak da bodo verjetno kar koline čez vikend. Lahko bi edino jaz z otroci pobegnila za kako urico, da bi se dobili...tak, da....če se boste odločili kreniti na pot...javi!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.11.2010 17:10:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: petarda Koline pri dediju + koline pri drugi babici, če se moj pozdravi..ker ga daje prehlad, sinuse ima čisto zabasane in ga boli glava. V primeru, da se ne pozdravi in obleži, pa obstaja možnost, da se na kakem neokuženem terenu dobiva jaz in ti z otroci... Lahko tudi v našem stanovanju v mestu, ki je zdaj prazno, če bo lepo vreme pa obvezno na kakem igrišču ali na Otočcu Kdaj pa moraš ti vedet? Je dovolj zgodaj v petek popoldne? Danes mu je že veliko bolje, kot včeraj...tak da bodo verjetno kar koline čez vikend. Lahko bi edino jaz z otroci pobegnila za kako urico, da bi se dobili...tak, da....če se boste odločili kreniti na pot...javi! ne bomo šli, dobro opravite koline, pa pač, ko bo drugič priložnost, da gremo zraven se zmeniva. drugače pa... a je imel junior kaj tvoj telefon danes v rokah? sem dobila 2 prazna sporočila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.11.2010 17:38:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Seeeeeeg končno ...pa ravno jutri moram imeti delovno soboto ...ampak saj je tu še nedelja, ko bo menda spet snežilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 26.11.2010 20:42:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas smučke še ne pridejo v poštev, vprašanje, če bo sploh interes. Sem pa jih gledala pred kratkim v Hoferju, po moje niso tako slabe za se 3x po hribu peljat . Ko bo bubi izrazil interes, bomo kar kakšno tako ponudbo ujeli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2010 7:43:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Sergej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2010 8:41:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sergej vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2010 10:46:25
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, Sergej!
< Sporočilo je popravil petarda -- 28.11.2010 10:47:40 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2010 10:54:33
|
|
|
|
petarda
|
evo bom kat role prilimala.... We are sorry... You are seeing this message because of one of the following reasons: - Your session timed out.
- The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)
Problem #1: You probably spent too much time and your session timed out. This is, however, rarely the cause of the problem because we implemented a session keep-alive mechanism to prevent this issue from happening. However, the server itself could have experienced some problems that prevented this mechanism to work as it should, and therefore we cannot completely rule out the possibility of this either. You need to make sure your browser has cookies enabled. See below for instructions: Netscape Communicator 4+: - Select "Edit" from the browser Menu bar
- Select "Preferences"
- Double click on "Advanced"
- Verify that "Accept only cookies that get sent back to the originating server" is selected
- Select the "OK" button
Microsoft Internet Explorer 4+: - Select "View" from the browser Menu bar
- Select "Internet Options"
- Select "Security" tab
- Select "Custom (for expert users)" security level and select the "Settings" button
- Locate "Cookies" and verify that "Allow per-session cookies (not stored)" is enabled
- Select the "OK" button on the "Security" window
- Select the "OK" button on the "Internet Options" window
If you already have cookies enabled and still experienced the problem, see problem #2 below for other possible causes. Problem #2: Your server experienced problems and was forced to restart. Restarting a server will erase all session data and our protective mechansim had no choice but to drop your HTTP POST because we had no way to identify you without valid session data. Many forum administrators host their forums on shared servers, on which could have more than 200 sites hosted together. Sometimes the server has to be restarted because some badly written programs on other sites may drain the CPU/RAM and cause the IIS to restart itself. This is unfortunately an inevitable situation that many site administrators and its users have to face from time to time. Technical Information Skrajšano...ja, Ada junior je imel telefon v rokah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2010 17:35:49
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Sergej!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2010 20:50:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kakor mi je v veselje, da bo spet natrosilo snega ... me zdaj že, glede na ažurnost naših plužnih služb, malo skrbi kako bom jutri zjutraj v službo prišla ... ...ampak smučali pa bomo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Naj gre otrok v šolo? Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......