Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 8:48:21
|
|
|
|
helenav
|
Martinčka kaj si delal CB? test? Če ja... jaz v prvo sem tudi imela tako rahlo črtico, kot tretja slika v navodilih.-.čez tri pa je bila močnejša...poskusi zdržat in ponovi test čez dva dni..ko se hormon podvoji... držimo pesti... Jaz pa pridno pijem Dabroston tablete..ampak t mesec imam filing kot da ne bo nič....ker sploh nič ne razmišljam v to smer...kar nekam ravno mi je..))) ne vem, zakaj tak filing, ker pridni smo pa bili zeloo zelooooooo:
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 9:44:53
|
|
|
|
jana84
|
Tud mene lahko obarvaste modro...Očitno nama sedaj ni bilo namenjeno...Je včeraj prišla teta ...Nič hudega, bomo pa naslednjič bolj "načrtno" v pravih dneh... Tetka je pa pršla točno kot bi morala na 26.dni...Tako da zgleda da mi tudi čiščenje ni zmešala ciklusov ...Lahko vsaj noramalno načrtuješ... Tako, upam da se bo počasi začel ta naš novembrski seznamček barvati roza in tako tudi ostal do konca, ko se boste prselile med dojenčke in starši čvekamo!!! Tiste, pa ki smo obarvane modro, pa se bomo potrudle naslednjič kaj ne in nam bo lepo uspelo prebarvati naš nick v roza...No, mi bomo kar na decembrske seznamčku...(tam okrog 4.12. naj ne bi bilo naslednje če bo vse po sreči...) Martinčka tebi pa seveda vse najboljše želja in držim močno močno pesti, da bo tale rahla črtica res to kar kaže in boš emd prvimi ki boš spremenila barvo na seznamčku v bolj pozitivno lepo se imejte...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 9.11.2009 9:48:32 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:24:53
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 lidik, kadaj si pa ti imela ss in koliko si počakala da si šla v akcijo za plus. Jaz sem prvo že dobila in bi najrajši šla v akcijo za plusom(čeprav so mi rekli da naj počakam 2).Jaz sem bila v 11 t nosečnosti ko sem imela SS z abrazijo. Upam da nisem preveč radovedna. joj nadka30 mislim da sva se midve malo narobe razumele...jaz nisem imela nobenega ss....midva sva šele prejšnji mesec začela delati na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:26:38
|
|
|
|
lidik
|
o NiNiBo tvoj dan nepričakovane bo pa kmalu prišel...stiskam pesti, da boš prva, ki boš porabila malo roza barve za seznamček.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:27:50
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta..... Hej! Če ti Laško ni predaleč imamo super G tukaj: dr.Kuštrinovo. Se pa prestavi čimprej, ker ima že tako preveliko pacientk in sploh ne vem če še jemlje.... T.Z. hvala ti za predlog....ne niti slučajno mi ni predaleč...ker jaz sem mnenja, da za dobrega G se mi ni problem peljati kakšen km dlje....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:30:29
|
|
|
|
lidik
|
Inčika naj bo zate vesel december in da boš takrat zagledala +, držim pesti, da tudi ti kmalu pestuješ svojega sončka.... Jana_k tudi tebi in upam, da bo tudi zate december tvoj mesec..... Martinčika za tebe pa sploh držim pesti, da se bo tale pokazal v bolj močni obliki.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:43:08
|
|
|
|
Beba78
|
Živijo, punce... da še jaz pristavim svoje pozitivne misli k vam, ki v tem tednu čakate . Upam, da bo čim manj solza oziroma če že bodo, da bodo radosnice ...vsem ostalim, ki jih je že obiskala, pa želim en res nepozaben veseli december! Martinčka, držim pesti...sem pa brala tvoje zadnje poste in si mi zelo, zelo sumljiva...če sodim po sebi in svoji prvi nosečnosti, potem si na pravi poti ... Lp vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:46:08
|
|
|
|
Beba78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta..... Hej! Če ti Laško ni predaleč imamo super G tukaj: dr.Kuštrinovo. Se pa prestavi čimprej, ker ima že tako preveliko pacientk in sploh ne vem če še jemlje.... T.Z. hvala ti za predlog....ne niti slučajno mi ni predaleč...ker jaz sem mnenja, da za dobrega G se mi ni problem peljati kakšen km dlje.... Jaz ti lahko svetujem dr. Simoniti, ginekološka ambulanta v Šentjurju (žal ne vem, kako je s sprejemanjem novih pacientk)...pokliči in se pozanimaj (03/7493131).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 10:56:37
|
|
|
|
tix
|
Ohoj, no tuki "še ena" zmešana k kura ... seveda tudi jaz nisem mogla čakat in sem ga naredila včeraj zvečer, tud nekako nič vidla, niti ne razočarana v upanju, da sem ga itak delala prezgodaj, pa večerni urin možek moj mi je je rekel, da vidi rahlo drugo . Čez nekaj minut sej mogledala tudi sama in je bila res tam, ampak se mi zdi da po več kot 10 minutah Danes bom lepo preživila dan v upanju da bo jutri (na dan ko ne pričakujm ) ful močna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 11:31:50
|
|
|
|
Martinčka
|
hvala vsem k tk pridno stiskate pesti... sem si šla še tri CBje kupit.. pa upam da zdržim do srede k bom še enkrat poskusila... me pa spodaj res vsake tolk časa orng zategne in zdej sem res dobila full upanja da je to to... čeprav nočem dokelr ne bo res močen plusek, sam k ne morm iz svoje kože ... tut žile mi malo nagajajo, in sem razmišljala k sem nekje prebrala da se ob nosečnosti poveča volumen/količina krvi da je možno da zaradi tega, ker sicer imam z žilami probleme samo ob kakšni večji obrmenitvi pa še to ne vedno... tako da k zvem kakšen bo rezulatat se morm takoj naročit zdravnici v vsakem primeru ker ne vem če je to ravn dobr... pa upam da ne bo spet rekla da naj kar kakšn aspirin za redčenje krvi vzamem... joj ne vem no.. kakorkoli bom poročala čez dva dni na čem smo in če je bilo kaj sreče... hvala vsem za pestke ... tix sej nisi tok prehitro delala.. glej mene k sem včerej delala pa imam šele 13.11. datum .... haha ... mah kaj čmo če smo firbčne.. jaz ne bi delala testa sam mi je bilo pa res čudno v telesu...vseen pa dvomim da je lahka tak rezultat realen sploh glede na okoliščine ki so bile med ovulacijo... ampak jaz vseeno zdaj upam da bo kaj.... držim pesti za vse nas!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 11:51:00
|
|
|
|
dini
|
Martinčka vse naj naj tudi od mene Vsem ki je prišla December ja, zelo lep mesec, pa še v bližini Božička imam roj.dan oz. sem glih umes med Božičkom in Dedkom Mrazom, upam da jima ne bo pretežko nam prinest
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 11:54:55
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beba78 IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta..... Hej! Če ti Laško ni predaleč imamo super G tukaj: dr.Kuštrinovo. Se pa prestavi čimprej, ker ima že tako preveliko pacientk in sploh ne vem če še jemlje.... T.Z. hvala ti za predlog....ne niti slučajno mi ni predaleč...ker jaz sem mnenja, da za dobrega G se mi ni problem peljati kakšen km dlje.... Jaz ti lahko svetujem dr. Simoniti, ginekološka ambulanta v Šentjurju (žal ne vem, kako je s sprejemanjem novih pacientk)...pokliči in se pozanimaj (03/7493131). a hodiš k njemu? si zadovoljna z njim? ker ta mi je sicer čisto blizu, samo sem pa slišala od različnih različno mnenje.....po drugi strani je pa res, da vsak ima svoje mnenje in 100 ljudi, 100 različnih vtisov.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 12:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Martinčka, tudi jaz stiskam pestke za tebe. Jaz bi tudi že test delala, ker je ne pričakujem od danes pa nekje do srede, samo kaj, ko pa nimam čist nobenih znakov,.... niti prsi me ne bolijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 13:02:59
|
|
|
|
Martinčka
|
Anonimna sej nekatere sploh nobenih znakov nimajo... vsaka ženska ima drugačno telo ki drugače odreagira na različne stvari zato ne sekiraj ko kaj prebereš o znakih.. meni se je prejšnji krog zdelo da imam znake kot npr, nekatere stvari so mi full smrdele, jajčniki so me malo špikali in vmes sem imela še eno smešno krvavitev ki je bila od nikoder... ampak je bila očitno vse le psiha ali pa je bilo vse zaradi stresa ker sem imela poleg poroke še diplomo za zaključit... Tako da ne se ozirat na znake preveč... pa držim pesti tudi zate dini hvala .. ravno delam čokoladno torto z malinami in belo čokolado za obiske:) upam da rata čne pa dobijo kruh jaz tudi mislim da bo res december letos super! Če nama ta krog ni uspelo nama bo zagotovo uspelo v decembru ... večni optimst:) vsem nam bo uspelo, boste videle!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 13:41:50
|
|
|
|
barbi82
|
Marinčka VSE NAJBOJLŠE pa močno močno držim pesti, da boš zagledala močan, močan plusek. Moje še ni, pa bi mogla pridt včeraj. Ampak ne upam preveč, ker imam vse tipične znake kot pred vsako . Če je do srede ne bo, bom pa delala test (upam, da je ne bo ). Držim pesti za vse, Barbi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 14:56:45
|
|
|
|
malajka84
|
Kaj je zdej, kje so roza obarvane?? Še vedno nobene.:( JSt obljubim da bo jutri kakšna!!!:) Mam jst rojstni dan,..pa bom delila ;).....to je tak fajni dan pred martinovim, da morjo bit . Tk da dejmo punce...držim pesti..pa seveda tud za vse kasnejše,...ki še čakamo...pa ne dokačamo....enkrt bomo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 15:07:09
|
|
|
|
tix
|
U super pol pa res jutr kšna more bit, kako si , da bi bla zraven Držim pesti za seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 15:18:06
|
|
|
|
LoveLove
|
Hojla punce....... Res se je neki modro začelo tole...... vsem ki so bile v tem mesecu razočarane.....zgleda da bo res v božično-novoletnem času bolj plodno za vse...saj bo ljubezen v zraku...pa še vsi smo bol sproščeni!! pri nekaterih je že res napeto...jaz sem v obdobju ,tako da bom šele konec meseca na trnih!!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 17:22:02
|
|
|
|
helenav
|
dejte mi nekaj povedat...zdej sem čisto zmedena... najprej sem bila zelo vesela da jemljem dabrostone...zdej sem pa prebrala, da če zanosiš, ga ne smeš nehat jemat. ..saj sicer umetno sproziš M...meni ni moja nič rekla, da morem zadnji dan ko ga vzamem naredit test in če je pozitiven nadaljevat z jemanjem dabrostona....zdej pa me je strah?? po drugi strani pa ne bi rada imela tri mesečno terapijo in šele nato delala na otročičku..ker nimam tako nerednih M..in prejšnji mesec nisem imela izcedkov
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 19:29:02
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej...punce..še zmeraj rada pokukam sem k vam in pogledam če je katera postala srečka nosečka.... .... in kaj preberem Martinčka uh si me presenetila...in ja najverjetneje si pa resnično, si mal dala na stranski tir tole zanositev in na koncu resnično zanosila Želim ti iz vsega srca, da ko boš ponovila test, da zagledaš resnično močen plus Vsem vam pa pošiljam za srečo...punce držite se in pogumno naprej!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 20:48:57
|
|
|
|
tejči28
|
helenav, mislim,da ne sme škodit,če si prenehala z dabrostonom,jaz tudi tak razumem,kot sem prebrala pušenjaka,če si noseča,ne bo panike. Čestitam vsem novim nosečkam in upam,da nas bo še več.da bo seznam lepo rozast.Mi je všeč roza barva.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 10.11.2009 6:51:06
|
|
|
|
pilotina
|
helenav...tako je, nič ne bo narobe, če prenehaš z jemanjem dabroston vsebuje progesteron in če ga nehaš jemati in nisi noseča, dobiš M...če pa si noseča super Martinčika...stiskam pestke in vsem ostalim tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?