|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
9.11.2009 8:48:21   
helenav
Martinčka kaj si delal CB? test?  Če ja... jaz v prvo sem tudi imela tako rahlo črtico, kot tretja slika v navodilih.-.čez tri pa je bila močnejša...poskusi zdržat in ponovi test čez dva dni..ko se hormon podvoji...
držimo pesti...

Jaz pa pridno pijem Dabroston tablete..ampak t mesec imam filing kot da ne bo nič....ker sploh nič ne razmišljam v to smer...kar nekam ravno mi je..)))user posted image ne vem, zakaj tak filing, ker pridni smo pa bili zeloo zelooooooo:user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.11.2009 9:44:53   
jana84
Tud mene lahko obarvaste modro...Očitno nama sedaj ni bilo namenjeno...Je včeraj prišla teta user posted image ...Nič hudega, bomo pa naslednjič bolj "načrtno" user posted image  v pravih dneh... user posted image

Tetka user posted image  je pa pršla točno kot bi morala na 26.dni...Tako da zgleda da mi tudi čiščenje ni zmešala ciklusov user posted image user posted image user posted image ...Lahko vsaj noramalno načrtuješ...

Tako, upam da se bo počasi začel ta naš novembrski seznamček barvati roza in tako tudi ostal do konca, ko se boste prselile med dojenčke in starši čvekamo!!! Tiste, pa ki smo obarvane modro, pa se bomo potrudle naslednjič kaj ne in nam bo lepo uspelo prebarvati naš nick v roza...No, mi bomo kar na decembrske seznamčku...(tam okrog 4.12. naj ne bi bilo naslednje user posted image  če bo vse po sreči...)

Martinčka tebi pa seveda vse najboljše želja in držim močno močno pesti, da bo tale rahla črtica res to kar kaže in boš emd prvimi ki boš spremenila barvo na seznamčku v bolj pozitivno user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil jana_k -- 9.11.2009 9:48:32 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.11.2009 9:49:39   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - Inčika (18.krog) user posted image user posted image
09.11. - jana_k user posted image user posted image

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla user posted image user posted image
10.11. - Tix
10.11. - NiNiBo (1.krog)
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
20.11. - alli (1.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)
21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 36

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

mala biba

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.11.2009 10:24:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

lidik, kadaj si pa ti imela ss in koliko user posted image si počakala  da si šla v akcijo za plus. Jaz sem prvo že dobila in bi najrajši šla v akcijo za plusom(čeprav so mi rekli da naj počakam 2).Jaz sem bila v 11 t nosečnosti ko sem imela SS z abrazijo.
Upam da nisem preveč radovedna.

joj nadka30 mislim da sva se midve malo narobe razumele...jaz nisem imela nobenega ss....midva sva šele prejšnji mesec začela delati na user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.11.2009 10:26:38   
lidik
o NiNiBo tvoj dan nepričakovane user posted image bo pa kmalu prišel...stiskam pesti, da boš prva, ki boš porabila malo roza barve za seznamček.....

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.11.2009 10:27:50   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da
če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta.....

Hej! Če ti Laško ni predaleč imamo super G tukaj: dr.Kuštrinovo. Se pa prestavi čimprej, ker ima že tako preveliko pacientk in sploh ne vem če še jemlje....

T.Z. hvala ti za predlog....ne niti slučajno mi ni predaleč...ker jaz sem mnenja, da za dobrega G se mi ni problem peljati kakšen km dlje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.11.2009 10:30:29   
lidik
Inčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo zate vesel december in da boš takrat zagledala +, držim pesti, da tudi ti kmalu pestuješ svojega sončka....

Jana_k tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bo tudi zate december tvoj mesec.....

Martinčika za tebe pa sploh držim pesti, da se bo tale user posted image pokazal v bolj močni obliki..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.11.2009 10:43:08   
Beba78
Živijo, punce...

da še jaz pristavim svoje pozitivne misli k vam, ki v tem tednu čakate user posted image . Upam, da bo čim manj solza oziroma če že bodo, da bodo radosnice user posted image ...vsem ostalim, ki jih je user posted image  že obiskala, pa želim en res nepozaben veseli december!

Martinčka, držim pesti...sem pa brala tvoje zadnje poste in si mi zelo, zelo sumljiva...če sodim po sebi in svoji prvi nosečnosti, potem si na pravi poti user posted image ...

Lp vsem.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.11.2009 10:46:08   
Beba78

ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da
če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta.....

Hej! Če ti Laško ni predaleč imamo super G tukaj: dr.Kuštrinovo. Se pa prestavi čimprej, ker ima že tako preveliko pacientk in sploh ne vem če še jemlje....

T.Z. hvala ti za predlog....ne niti slučajno mi ni predaleč...ker jaz sem mnenja, da za dobrega G se mi ni problem peljati kakšen km dlje....

Jaz ti lahko svetujem dr. Simoniti, ginekološka ambulanta v Šentjurju (žal ne vem, kako je s sprejemanjem novih pacientk)...pokliči in se pozanimaj (03/7493131).

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.11.2009 10:56:37   
tix
Ohoj, no tuki "še ena" zmešana k kura user posted image ... seveda tudi jaz nisem mogla čakat in sem ga naredila včeraj zvečer, tud nekako nič vidla, niti ne razočarana v upanju, da sem ga itak delala prezgodaj, pa večerni urinuser posted image možek moj mi je je rekel, da vidi rahlo drugo user posted image .

Čez nekaj minut sej mogledala tudi sama in je bila res tam, ampak se mi zdi da po več kot 10 minutah user posted image user posted image

Danes bom lepo preživila dan  v upanju da bo jutri (na dan ko ne pričakujmuser posted image ) ful močna user posted image user posted image

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.11.2009 11:31:50   
Martinčka
hvala vsem k tk pridno stiskate pesti... sem si šla še tri CBje kupit.. pa upam da zdržim do srede k bom še enkrat poskusila... me pa spodaj res vsake tolk časa orng zategne in zdej sem res dobila full upanja da je to to... čeprav nočem dokelr ne bo res močen plusek, sam k ne morm iz svoje kožeuser posted image ... tut žile mi malo nagajajo, in sem razmišljala k sem nekje prebrala da se ob nosečnosti poveča volumen/količina krvi da je možno da zaradi tega, ker sicer imam z žilami probleme samo ob kakšni večji obrmenitvi pa še to ne vedno... tako da k zvem kakšen bo rezulatat se morm takoj naročit zdravnici v vsakem primeru ker ne vem če je to ravn dobr... pa upam da ne bo spet rekla da naj kar kakšn aspirin za redčenje krvi vzamem...user posted image

joj ne vem no.. kakorkoli bom poročala čez dva dni na čem smo in če je bilo kaj sreče... hvala vsem za pestkeuser posted image user posted image user posted image ...

tix sej nisi tok prehitro delala.. glej mene k sem včerej delala pa imam šele 13.11. datum user posted image .... hahauser posted image ... mah kaj čmo če smo firbčne.. jaz ne bi delala testa sam mi je bilo pa res čudno v telesu...vseen pa dvomim da je lahka tak rezultat realen sploh glede na okoliščine ki so bile med ovulacijo... ampak jaz vseeno zdaj upam da bo kaj....  držim pesti za vse nas!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.11.2009 11:51:00   
dini
Martinčka vse naj naj tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ki je prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

December ja, zelo lep mesec, pa še v bližini Božička imam roj.dan oz. sem glih umes med Božičkom in Dedkom Mrazom, upam da jima ne bo pretežko nam prinest user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.11.2009 11:54:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Beba78

Jaz ti lahko svetujem dr. Simoniti, ginekološka ambulanta v Šentjurju (žal ne vem, kako je s sprejemanjem novih pacientk)...pokliči in se pozanimaj (03/7493131).

a hodiš k njemu? si zadovoljna z njim? ker ta mi je sicer čisto blizu, samo sem pa slišala od različnih različno mnenje.....po drugi strani je pa res, da vsak ima svoje mnenje in 100 ljudi, 100 različnih vtisov.....

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.11.2009 12:22:13   
Anonimen
Martinčka, tudi jaz stiskam pestke za tebe. Jaz bi tudi že test delala, ker je ne pričakujem od danes pa nekje do srede, samo kaj, ko pa nimam čist nobenih znakov,.... niti prsi me ne bolijo. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
9.11.2009 13:02:59   
Martinčka
Anonimna sej nekatere sploh nobenih znakov nimajo... vsaka ženska ima drugačno telo ki drugače odreagira na različne stvari zato ne sekiraj ko kaj prebereš o znakih..
meni se je prejšnji krog zdelo da imam znake kot npr, nekatere stvari so mi full smrdele, jajčniki so me malo špikali in vmes sem imela še eno smešno krvavitev ki je bila od nikoder... ampak je bila očitno vse le psiha ali pa je bilo vse zaradi stresa ker sem imela poleg poroke še diplomo za zaključit... Tako da ne se ozirat na znake preveč... pa držim pesti tudi zateuser posted image

dini hvalauser posted image .. ravno delam čokoladno torto z malinami in belo čokolado za obiske:) upam da ratauser posted image  čne pa dobijo kruhuser posted image
jaz tudi mislim da bo res december letos super! Če nama ta krog ni uspelo nama bo zagotovo uspelo v decembruuser posted image ... večni optimst:) vsem nam bo uspelo, boste videle! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.11.2009 13:41:50   
barbi82
Marinčka VSE NAJBOJLŠE user posted image user posted image user posted image  pa močno močno držim pesti, da boš zagledala močan, močan plusek.

Moje user posted image  še ni, pa bi mogla pridt včeraj. Ampak ne upam preveč, ker imam vse tipične znake kot pred vsako user posted image . Če je do srede ne bo, bom pa delala test (upam, da je ne bo user posted image ).

Držim pesti za vse,

Barbi

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.11.2009 13:50:04   
katra55

user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (3.krog)user posted image user posted image
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - Inčika (18.krog) user posted image user posted image
09.11. - jana_k user posted image user posted image

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla user posted image user posted image
10.11. - Tix
10.11. - NiNiBo (1.krog)
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
20.11. - alli (1.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)
21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

Novemberk nas je 36

Od tega __ nosečk user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

mala biba

[/quote]

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.11.2009 14:56:45   
malajka84
Kaj je zdej, kje so roza obarvane?? Še vedno nobene.:(

JSt obljubim da bo jutri kakšna!!!:) Mam jst rojstni dan,..pa bom delila user posted image ;).....to je tak fajni dan pred martinovim, da morjo bit user posted image .

Tk da dejmo punce...držim pesti..pa seveda tud za vse kasnejše,...ki še čakamo...pa ne dokačamo....enkrt bomo!!user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.11.2009 15:07:09   
tix
U super pol pa res jutr kšna more bit, kako si , da bi bla zraven user posted image user posted image

Držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.11.2009 15:18:06   
LoveLove
Hojla punce.......
Res se je neki modro začelo tole......user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki so bile v tem mesecu razočarane.....zgleda da bo res v božično-novoletnem času bolj plodno za vse...saj bo ljubezen v zraku...pa še vsi smo bol sproščeni!!                                  pri nekaterih je že res napeto...jaz sem v obdobju user posted image user posted image user posted image user posted image ,tako da bom šele konec meseca na trnih!!!

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.11.2009 17:22:02   
helenav
dejte mi nekaj povedat...zdej sem čisto zmedena...

najprej sem bila zelo vesela da jemljem dabrostone...zdej sem pa prebrala, da če zanosiš, ga ne smeš nehat jemat.user posted image ..saj sicer umetno sproziš M...meni ni moja nič rekla, da morem zadnji dan ko ga vzamem naredit test in če je pozitiven nadaljevat z jemanjem dabrostona....zdej pa me je strah?? po drugi strani pa ne bi rada imela tri mesečno terapijo in šele nato delala na otročičku..ker nimam tako nerednih M..in prejšnji mesec nisem imela izcedkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.11.2009 19:03:34   
helenav
evola..sem dobila odgovor od Pušenjaka

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5815238

in kolikor sem razumela...lahko prekinem( ni nujno, da se nadaljuje s tabletami..) in če sem noseča...ni panike....vsaj tako jaz razumem...kaj pravite?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.11.2009 19:29:02   
ŽanaTaja
Hej...punce..še zmeraj rada pokukam sem k vam in pogledam če je katera postala srečka nosečka....user posted image

.... in kaj preberemuser posted image  Martinčka uh si me presenetila...in ja najverjetneje si pa resnično, si mal dala na stranski tir tole zanositev in na koncu resnično zanosilauser posted image user posted image user posted image

Želim ti iz vsega srca, da ko boš ponovila test, da zagledaš resnično močen plususer posted image user posted image

Vsem vam pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image  za srečo...punce držite se in pogumno naprej!!!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.11.2009 20:48:57   
tejči28
helenav, mislim,da ne sme škodit,če si prenehala z dabrostonom,jaz tudi tak razumem,kot sem prebrala pušenjaka,če si noseča,ne bo panike.

Čestitam vsem novim nosečkam in upam,da nas bo še več.da bo seznam lepo rozast.Mi je všeč roza barva.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.11.2009 6:51:06   
pilotina
helenav...tako je, nič ne bo narobe, če prenehaš z jemanjem

dabroston vsebuje progesteron in če ga nehaš jemati in nisi noseča, dobiš M...če pa si noseča super user posted image

Martinčika...stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

in vsem ostalim tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?