|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
10.11.2009 7:18:34   
tix
Jaz sem še vedno na istem user posted image   user posted image še ni, user posted image je bila pa tako rakla, da si jo komaj videluser posted image

No upanje ostaja user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.11.2009 8:41:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

evola..sem dobila odgovor od Pušenjaka

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5815238

in kolikor sem razumela...lahko prekinem( ni nujno, da se nadaljuje s tabletami..) in če sem noseča...ni panike....vsaj tako jaz razumem...kaj pravite?

Dabroston sproži M, če nisi noseča. Predpisujejo pa ga tudi v zgodnji nosečnosti, kej naj bi pomagal preprečiti ss, tako da po moje ni nič narobe če ga jemlješ... Vsaj meni je tako razložila moja G, ko mi ga je predpisala za sprožitev; ko dobim M namreč začnem s klomifenom (upam, da še ta teden), tako da bom vedno po klomifenu jemala še dabroston ravno iz tega razloga...

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
10.11.2009 8:54:03   
evatisa
živjo punce
že dolgo nisem nič pisala pa vam pišem. zaenkrat še bč novega v 6.krogu smo pa upam da bo ta mesecuser posted image k mam res že dovoljuser posted image morala bi jo dobit 16. in upam d a je ne bo.ker imam prvič boleče prsi in par znakovin upam da je to al je pa vse v moji glavi to.
držim pesti za vse nas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.11.2009 9:33:31   
Martinčka
tix pri meni je enako.. še vedno samo rahla črtica:) ampak vsaj nekaj je tako da upanje je res:) v četrtek s ebo pa bolj videlo ali je ali ni.. ampak zdaj sem dobila toliko upanja da če ne bo da bo kr groza... bomo vidli, upam seveda naj najboljše ker se mi je tudi telo spremenilo in spodaj se počutim malo napihnjeno.. prsi pa itak so že cel teden občutljive... ne vem bom vidla.. nočem preveč sanjarit sam ne morem da ne biuser posted image ...

hvala vsem za pozitivne misliuser posted image

ŽanaTaja upam da mi je uspelo in da si potem takoj za menoj!!!! tko glejte da vse nardimo eno lepo kačo do konca decembra... držim pesti za vse nas še naprej!!!

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.11.2009 9:38:02   
aleunam
Inčika, mene lahko obarvaš modro. Žal je včeraj prišla konkretna user posted image . user posted image

No, saj sem optimistična za naprej. Sploh, ker prihaja veseli december, tri naročilnice sem že izpolnila, baje mi izstavijo dobavnico, čez 9 mesecev pa račun. user posted image  

Vas bom brala, počasi pa se selim tudi med decemberke, upam, da vas čim manj prileze za mano! user posted image

Vse, ki ta mesec niste dočakale user posted image /user posted image , (n)vam želim ploden december, vse, ki pa še čakate, pa upam na močne pluske! Dajmo, punce, popravite tole povprečje na seznamu.

Gremo polni optimizma v nove boje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.11.2009 9:44:31   
jana84
Kaj zdaj punce, ne bo nič roza barve na tem seznamu? Se je treba prav razjezit al kaj da bo? user posted image

Malo vas moram nakričat, da se boste ustrašle in čimveč + in user posted image  zagledale...Držim pesti, sama pa sem se preselila v december...Hja, nimaš kaj, vztrajen je treba bit...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.11.2009 9:48:21   
aleunam
Ma ja, slej ko prej bo. Samo pozitivne moramo biti. Jaz ne bi rada zgubila upanja že po prvem krogu, zato sama sebe tolažim, da bo decembra. user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.11.2009 9:59:05   
Jinx

user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (3.krog) user posted image user posted image
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN) user posted image user posted image
09.11. - Inčika (18.krog) user posted image user posted image
09.11. - jana_k user posted image user posted image

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla user posted image user posted image
10.11. - Tix
10.11. - NiNiBo (1.krog)
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
16.11. - evatisa (6.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
20.11. - alli (1.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)
21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 40

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

mala biba

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.11.2009 10:35:45   
lottyka
Martinčka user posted image user posted image user posted image , jaz sem prepričana da je to to. Držim pesti da bo vsak dan močnejša črtica.

Vse ki ste dobile user posted image  pa kar v nove boje. Sem srečala božička in pravi da bomo vse roza obarvane user posted image , če ne ta pa naslednji mesec.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.11.2009 12:21:24   
ŽanaTaja
Martinčka tudi jaz sem prepričana, da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kaj zdaj...nič roza sam modro barvo vidim...ne vem kako me to user posted image ....bo zdaj Martinčka imela otvoritev.....juhuhu:)))))

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.11.2009 12:35:59   
tix
zaenkrat sem še v igri user posted image user posted image user posted image

držim user posted image za vse user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.11.2009 13:47:56   
bambyna24
Martinčka upam in želim ti da ostane tako stanje kot je zdaj, da boš čez 9 mesecev že cartala svojega user posted image .
Za vse nas ostale borke pa tudi želim da še letos zagledamo user posted image .
Punce javite se, če bo pri kateri kaj novega.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.11.2009 14:17:14   
5ra8
dejmo punce user posted image user posted image user posted image , čakamo na prvo roziko :) user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.11.2009 15:46:58   
Anonimen
Tudi jaz sem bolj žalostna danes,.... user posted image   Sem zjutraj delala test pa ni bilo niti rahlega obrisa od druge črtice, tako da me tudi lahko že kar obarvate na modro.  Sicer se tolažim, da je to komaj prvi krog, pa vseeno, mi je bilo kar malo hudo, ko sem čakala, da se prikaže pa se ni in ni hotela. user posted image

Martinčka, boš videla, da se bo pa ta tvoja črtica bolj okrepila, probaj takoj z jutranjim urinom - nekaj že more pomeniti, ker pri meni ni bilo čisto nič. 

Navijam tudi za ostale, ker ta moder začetek je že katastrofalen, tako da glejte, da se vsaj proti koncu meseca izboljša,...

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
10.11.2009 17:15:14   
LoveLove
Anonimna...ali ne pričakuješ šele 12ga??saj ti lahko še pokaže do takrat!!user posted image zate in seveda za vse ostale!!
Jaz sem sicer na koncu meseca ampak mogla bi dobiti user posted image tja enkrat do 2,12...najbolš da ostanem tukaj in se preselim tudi v december....!!?? me boste vpisale??

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.11.2009 19:58:54   
Anonimen
LoveLove: 12. sem napisala zato, ker je to res tisti zadnji datum ko bi naj prišla user posted image .  Tak, da če bi kaj bilo, bi mi test že moral kaj pokazati,...  Ovulacija pa se mi tudi ni mogla kaj prestaviti, ker jemljem neke tablete za uravnavanje ciklov in "točno" vem kdaj bo. Vidva pa morata v teh dneh pridno user posted image , da bo vsaj konec novembra roza, če je že začetek tako slab. user posted image

LP

(odgovor članu LoveLove)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
11.11.2009 7:14:02   
Martinčka
drage moje sporočam da se danes črtica obarvala močneje in da sem po novem srečka user posted image ... Hvala vsem ki ste mislile name in me bodrile ves čas... sploh še ne dojemam kaj se je zgodilo, vem sam da sva oba presrečna!
Držim pesti za vse Vas in Inčika prosim da ma daš med navijačice, ker Vas bom redno spremljala...

Tako, zdaj sem jaz lepo pričela z roza barvo, ostale pa prosim da mi sledite!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.11.2009 7:17:50   
tix
Dobro jutro!

user posted image user posted image Martrinčkauser posted image user posted image

Meni se je že  tretji dan zapored  (zamenjala tudi znamko testa)  pokazala rahla . Upam, da je to dober znak user posted image user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.11.2009 7:22:05   
bambyna24
MARTINČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pomagalo da smo navijale, ne? Čestitam iz vsega srca, sem vesela da je ena začela z user posted image , zdaj pa upam da bomo tudi vse ostale šle po tvoji poti. Lepo uživaj v user posted image . Za vse nas ostale pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 469
11.11.2009 7:57:30   
lidik
Matinčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako je lepo videti, da se je končno začela pojavljati roza barva na
seznamčku......bravo še enkrat in naj ti nosečnost poteka brez
težav in čimlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa že dva dni tako prsi bolijo kot pred menstruacijo, pa moje user posted image
ne pričakujem šele 24.11. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 470
11.11.2009 8:22:11   
Urshy78
Martinčka, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.11.2009 8:48:58   
Inčika
Martinčka!!!!user posted image user posted image user posted image

Ne moreš verjet, s kakšnim veseljem te obarvam roza!!!user posted image user posted image user posted image Zdaj pa nadaljujte punce, sporočajte pluske!user posted image

Aninimna - pri tebi še bomo počakali, da pride user posted image , preden te obarvamo modro - hja, ne damo te kr tako user posted image Držim pesti, mogoče pa ... čudeži se dogajajo user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 11.11.2009 8:52:46 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.11.2009 8:50:43   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (3.krog) user posted image user posted image
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN) user posted image user posted image
09.11. - Inčika (18.krog) user posted image user posted image
09.11. - jana_k user posted image user posted image

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla user posted image user posted image
10.11. - Tix
10.11. - NiNiBo (1.krog)
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka user posted image user posted image
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
16.11. - evatisa (6.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
20.11. - alli (1.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)
21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

Novemberk nas je 40

Od tega 1 nosečka user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

mala biba

< Sporočilo je popravil Inčika -- 11.11.2009 8:51:03 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.11.2009 9:14:22   
helenav
o super, da se je začelo s temi pluski user posted image user posted image user posted image

čestitke!!!!!!

jaz pridno jemljem dabroston, nimam pa nobenega filinga da se kaj dogaja.-(((((((
v bistvu, sploh nimam občutka da delamo na temu.....kar neka flegma semuser posted image user posted image user posted image .

edini neki poseben znak ta mesec je to, da imam od ovulacije naprej, konstantno nekaj malega belega toka.
prejšnji mesec, ko ni bilo nič, sem takoj po ovulaciji bila ''suha''..t amesec, pa kar neki  se cediuser posted image user posted image

BAGARI BI BILAuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.11.2009 9:36:31   
Tejči79
Pozdravljene!
Sem nova na forumu.... 20.11. pričakujem user posted image .
Upajmo da bo, čeprav sva komaj v 1. krogu user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!