Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 9:40:23
|
|
|
|
tejči28
|
Martinčka čestitke! Bravo,punce zdaj pa ji sledimo in ponavljajmo,da bomo vse roza. Tix držim pesti,da se bo tudi tebi črtica obarvala močneje in bo lepo vidna. Vidim pa,da je tudi upanje za helenov,da bo roza. Bravo,punce.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 9:58:00
|
|
|
|
Jinx
|
Bravo Martinčka Držim pesti še za vse ostale
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 10:27:46
|
|
|
|
Martinčka
|
hvala vsem zlate ste.. tix sej bo močnejša boš vidla... pri meni je bila močnejša 4 dan, oziroma en dan in pol pred M! držim pesti da mi sledite!!! vse je mogoče, če sem jaz zanoisila tako hitro...v drugem krogu.. meni je gin ekologinja rekla da zaradi problemov ne bom kar zlahkoto zanosila pa sva sedaj dobila čudovito novico... tako da ne se obremenjevat pa bo! vse ste čudovite in vsem bo uspelo! za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 10:56:37
|
|
|
|
dini
|
Martinčka čestitke
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 11:45:40
|
|
|
|
lottyka
|
Martinčka čestitke . Sem vedela da je to to. Sedaj pa samo uživajta in se prepustita čarom nosečnosti. Upam da se bo sedaj nadaljevalo samo še z . Midva imava sedaj glavno akcijo, tako da držite pesti da bo uspešno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 13:45:10
|
|
|
|
barbi82
|
Martinčka čestitke . Mene pa lahko obarvate modro, ker se moja končno spomnila, da bi bil že čas da pride . lp, Barbi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 14:55:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka hvala vsem zlate ste.. tix sej bo močnejša boš vidla... pri meni je bila močnejša 4 dan, oziroma en dan in pol pred M! držim pesti da mi sledite!!! vse je mogoče, če sem jaz zanoisila tako hitro...v drugem krogu.. meni je gin ekologinja rekla da zaradi problemov ne bom kar zlahkoto zanosila pa sva sedaj dobila čudovito novico... tako da ne se obremenjevat pa bo! vse ste čudovite in vsem bo uspelo! za vse! Super Martinčka, sem ti rekla, da je nekaj na teh tvojih rahlih črticah. Želim ti lepo nosečnost in da bo vse potekalo bp. Aja, na smučanje pa lahko zdaj kar pozabiš, razen če boš res previdna, čeprav jaz na tvojem mestu raje nebi,... bom se še jaz malo nasmučala za tebe in upam, da drug mesec uspe tudi nama. Aja, hotela sem te še vpr. (če ni preveč osebno) na podlagi česa ti je G lahko rekla, da neboš mogla zlahka zanositi? Jaz sem imela prej M čisto zmešane-na 60 dni po KT, in sem sedaj dobila neke tablete za uravnavanje in bomo videli čez dva meseca kako bo,... upam, da se ne bodo pol kakšni problemi odkrili, ker na uz mi ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 15:35:45
|
|
|
|
LoveLove
|
Anonimen!!! Ajaa...to je pa druga stvar.....a ni bedno ,tok so nas strašil kot mjhne kok mormo pazit da ne nezaželjeno ne zanosimo,da se lahko zmeraj zgodi,s kondomom,med ,pa cele panike...ko pa hočeš in se spoznavaš z vsemi dejavniki pa ugotoviš da to ni ravno tako..... Ja res je vse plavo do zdaj......konec mora biti res malo bol pinky!! Al pa res nekdo hoče da dobimo najlepša darila za dedija mraza...
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 15:43:19
|
|
|
|
LoveLove
|
Martinčika iz srca iskrene čestitke....ti si naša prva rozikaaaaa.... zlo sem vesela zate,in hvala za vse spodbudne besede tudi za nas ostale čakajoče..hehehh Tejči79 dobrodošlaaaaa..... Barbi82 decembra bo pa ziher!!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 17:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
martinčika iskrene čestitke , pa da bo čimbolj mirno tiste ki vam pa ni uspelo, vam bo zagotovo v decembru poseben čarobni duh prinesel veselje v topli domek. ostale pa upam, da sledimo... pr meni je dokaj čudno stanje, še en teden do NE menstruacije, počutje je v redu, če odštejem današnjo hudo slabost (skoraj bruhala) sam ne vem če je kriv želodec al drugo stanje pa nenormalno me bolijo zobje... tak me še niso... ščiple pa me ne več v jajčnikih, vsaj tako pogosto ne, da bi se prav zavedla... emmm ja... pa sodelavka je vprašala, kaj je narobe, da še tak bleda nisem bla, kot sem zadnje čase, da sem se baje prav spremenila v lice... mam čudne znake kaj ne? kome čakam v nedeljo zjutraj, da preizkusim tisti novi test, ki ga lahko delaš štiri dni prej, no jaz ga bom pač samo tri dni prej, ker v soboto delam še P.S.: vsem skupaj se opravičujem, ker me nekaj dni ni bilo zraven, delala na polno paro... Če dobim plus, se bo to dejstvo spremenilo... Treba je pazit na bodoče . Sem pa v mislih mislila na vas in držala pesti za . Nič punce, akcija naprej! Nabiranje . LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 18:58:00
|
|
|
|
camino79
|
Brovo, Martinčika! Čestitke in najlepšo nosečnost ti želim! Sama pa...mislim, da se bom kar preselila med decembrke. Glede na T spet ni bilo ovulacije. Sluz sicer ja, špikanje v levem jajčniku tudi, dvig temperature za 0,3 tudi, a je po štirih dneh spet T nekoliko nižja. Tak da...ne vem no...niti slučajno pa ni T nad magičnih 37,0. Je bilo največ 37,9. Prosim, punce...kaj mislite...nekaj bodrilnih besed, prosim. I feel blue.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 19:05:51
|
|
|
|
LoveLove
|
camino79 jaz mislim da ti temperatura spet ni tolk točen znak da bi lahko rekla da ni nič.....Jaz bolj verjamem sluzku...hahha do 22ga je še nekaj dni....upam da boš pozitivno presenečena!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 19:11:41
|
|
|
|
Urshy78
|
camino79, BT ni zanesljiva, deluje pri okoli 30 % žensk, tako da se ne sekiraj preveč. če si imela sluz in če te je špikalo v jajčnikih, potem je velika verjetnost, da si jo imela.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 19:20:47
|
|
|
|
camino79
|
Mislite? Sploh nisem nic sledila forumu te dni...guzva v sluzbi, pa polne misli, kaj se dogaja tam spodaj... saj smo kar pridno , samo nič po sli...ne vem, no. Sicer pa grem v torek k dr. rešu. Vem, da bo ponudil psotopek. samo...midva sva tak brez denarja, da komaj položnice spraviva skozi. Kredit za stanovanje, kredit za avto... Kaj bi ve? Bi vzele kredit? Moja sodelavka je...pred 11 leti. Zdaj sta njena dvojčka moja učenca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 19:26:37
|
|
|
|
Urshy78
|
camino, saj ni nujno, da greš na umetno samoplačniško.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 19:33:32
|
|
|
|
camino79
|
Če pa Reš menda dela tako - prvo plačaš, drugo zastojn. Sicer pa čakaš kot bedak...menda. No, zdaj govorim po sistemu Baba čula, baba rekla. Bom videla, kaj bo povedal v torek. Pa ne da bi bila ful neučakana...ti dve leti in pol me pošteno učita čakanja. le...tako zelo veliko časa pa tudi nimam, ob vsem tem čakanju na vse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 19:58:33
|
|
|
|
Urshy78
|
pa saj greš lahko tudi h komu drugemu kot Rešu? jaz grem v sredo do dr. Tomaževiča, tudi zaradi umetne. me zanima, koliko časa bom čakala za postopek. ja, leta grejo pa prehitro, vem, jaz se trudim že več kot tri leta, sem še na slabšem kot ti
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 20:22:54
|
|
|
|
camino79
|
Ja, res. ne vem...začela sva hodit k njemu pred letom dni, zelo sva zadovoljna s pregledi, odnosom, sistemom naročanja, razlago, razgovori...ne vem, no. Sicer pa sva iz štajerskega konca, tako da nama je MB bližji...bi se potem odločala za ta center. Če se bom/če bi se. Bom javila, kaj bo rekel drug teden. Hvala. Drži se. držite se vse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 11.11.2009 20:47:10
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Martinčka- srečna presrečna, da ti je oziroma vama je uspelo Želimi ti prečudovitih devet mesecev in upam, da nas ne pozabiš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 12.11.2009 6:47:23
|
|
|
|
tix
|
Dobro jutro Se še jaz pohvalim z danes zjutraj epo vidnim + na CB še nisem čist k seb prišla me je še začelo skrbeti kaj me sedaj vse čaka Hvala za lepe želje , jaz pa še vedno držim pesti za vse od ostale!!!! LPTix
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 12.11.2009 6:54:08
|
|
|
|
pilotina
|
tix ti si tudi julijka...te čakamo in ostale tudi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 12.11.2009 7:03:15
|
|
|
|
bambyna24
|
Jeeeeeeeeeeeeee, Tix čestitke tudi z moje strani . Zdaj pa še z Martinčko držita pesti da še bo nam uspelo . Tudi tebi želim lepo nosečnost, v upanju da se vama sama hitro pridružim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 12.11.2009 7:25:43
|
|
|
|
Jinx
|
Bravo Tix
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?