|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
11.11.2009 9:40:23   
tejči28
Martinčka čestitke!  user posted image user posted image user posted image   Bravo,punce zdaj pa ji sledimo in ponavljajmo,da bomo vse roza.

Tix
držim pesti,da se bo tudi tebi črtica obarvala močneje in bo user posted image lepo vidna.

Vidim pa,da je tudi upanje za helenov,da bo roza.

Bravo,punce.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Tejči79)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.11.2009 9:58:00   
Jinx
Bravo Martinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti še za vse ostale user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.11.2009 10:04:09   
helenav
tejci28  a misliš, da sem v igriuser posted image user posted image user posted image user posted image ...MAGARI....

ker jaz sem brez filinga...bomo vidli, kaj bo naslednji tedenuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.11.2009 10:27:46   
Martinčka
hvala vsem user posted image  zlate ste.. tix sej bo močnejša boš vidla... pri meni je bila močnejša 4 dan, oziroma en dan in pol pred M!

držim pesti da mi sledite!!! vse je mogoče, če sem jaz zanoisila tako hitro...v drugem krogu.. meni je gin ekologinja rekla da zaradi problemov ne bom kar zlahkoto zanosila pa sva sedaj dobila čudovito novico... tako da ne se obremenjevat pa bo! vse ste čudovite in vsem bo uspelo!

user posted image user posted image user posted image za vse!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.11.2009 10:56:37   
dini
Martinčka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.11.2009 11:45:40   
lottyka
Martinčka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vedela da je to to. Sedaj pa samo uživajta in se prepustita čarom nosečnosti.

Upam da se bo sedaj nadaljevalo samo še z user posted image user posted image . Midva imava sedaj glavno akcijo, tako da držite pesti da bo uspešno.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.11.2009 13:45:10   
barbi82
Martinčka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene pa lahko obarvate modro, ker se moja user posted image  končno spomnila, da bi bil že čas da pride user posted image .

lp, Barbi

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.11.2009 14:55:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

hvala vsem user posted image  zlate ste.. tix sej bo močnejša boš vidla... pri meni je bila močnejša 4 dan, oziroma en dan in pol pred M!

držim pesti da mi sledite!!! vse je mogoče, če sem jaz zanoisila tako hitro...v drugem krogu.. meni je gin ekologinja rekla da zaradi problemov ne bom kar zlahkoto zanosila pa sva sedaj dobila čudovito novico... tako da ne se obremenjevat pa bo! vse ste čudovite in vsem bo uspelo!

user posted image user posted image user posted image za vse!

Super Martinčka, sem ti rekla, da je nekaj na teh tvojih rahlih črticah. user posted image   user posted image  Želim ti lepo nosečnost in da bo vse potekalo bp. Aja, na smučanje pa lahko zdaj kar pozabiš, razen če boš res previdna, čeprav jaz na tvojem mestu raje nebi,... bom se še jaz malo nasmučala za tebe user posted image  in upam, da drug mesec uspe tudi nama.

Aja, hotela sem te še vpr. (če ni preveč osebno) na podlagi česa ti je G lahko rekla, da neboš mogla zlahka zanositi? Jaz sem imela prej M čisto zmešane-na 60 dni po KT, in sem sedaj dobila neke tablete za uravnavanje in bomo videli čez dva meseca kako bo,... upam, da se ne bodo pol kakšni problemi odkrili, ker na uz mi ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe.  

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
11.11.2009 15:35:45   
LoveLove
Anonimen!!!
Ajaa...to je pa druga stvar.....a ni bedno ,tok so nas strašil kot mjhne kok mormo pazit da ne nezaželjeno ne zanosimo,da se lahko  zmeraj zgodi,s kondomom,med user posted image ,pa cele panike...ko pa hočeš in se spoznavaš z vsemi dejavniki pa ugotoviš da to ni ravno tako.....
Ja res je vse plavo do zdaj......konec mora biti res malo bol pinky!! Al pa res nekdo hoče da dobimo najlepša darila za dedija mraza... user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.11.2009 15:43:19   
LoveLove
Martinčika iz srca iskrene čestitke....ti si naša prva rozikaaaaa.... zlo sem vesela zate,in hvala za vse spodbudne besede tudi za nas ostale čakajoče..hehehhuser posted image

Tejči79  dobrodošlaaaaa.....user posted image

Barbi82  decembra bo pa ziher!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.11.2009 17:52:11   
Anonimen
martinčika iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , pa da bo čimbolj mirno user posted image
tiste ki vam pa ni uspelo, vam bo zagotovo v decembru poseben čarobni duh prinesel veselje v topli domek. user posted image

ostale pa upam, da sledimo...user posted image
pr meni je dokaj čudno stanje, še en teden do NE menstruacije, počutje je v redu, če odštejem današnjo hudo slabost (skoraj bruhala) sam ne vem če je kriv želodec al drugo stanje user posted image
pa nenormalno me bolijo zobje... tak me še niso... ščiple pa me ne več v jajčnikih, vsaj tako pogosto ne, da bi se prav zavedla...
emmm ja... pa sodelavka je vprašala, kaj je narobe, da še tak bleda nisem bla, kot sem zadnje čase, da sem se baje prav spremenila v lice...

mam čudne znake kaj ne? user posted image
kome čakam v nedeljo zjutraj, da preizkusim tisti novi test, ki ga lahko delaš štiri dni prej, no jaz ga bom pač samo tri dni prej, ker v soboto delam še user posted image

P.S.: vsem skupaj se opravičujem, ker me nekaj dni ni bilo zraven, delala na polno paro... Če dobim plus, se bo to dejstvo spremenilo... Treba je pazit na bodoče user posted image . Sem pa v mislih mislila na vas in držala pesti za user posted image . Nič punce, akcija naprej! Nabiranje user posted image user posted image .
LP

(odgovor članu LoveLove)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
11.11.2009 18:58:00   
camino79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Brovo, Martinčika! Čestitke in najlepšo nosečnost ti želim!

Sama pa...mislim, da se bom kar preselila med decembrke. Glede na T spet ni bilo ovulacije. Sluz sicer ja, špikanje v levem jajčniku tudi, dvig temperature za 0,3 tudi, a je po štirih dneh spet T nekoliko nižja. Tak da...ne vem no...niti slučajno pa ni T nad magičnih 37,0. Je bilo največ 37,9.

Prosim, punce...kaj mislite...nekaj bodrilnih besed, prosim.

user posted image user posted image  I feel blue.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.11.2009 19:05:51   
LoveLove
camino79 jaz mislim da ti temperatura spet ni tolk točen znak da bi lahko rekla da ni nič.....Jaz bolj verjamem sluzku...hahha

do 22ga je še nekaj dni....upam da boš pozitivno presenečena!!user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.11.2009 19:11:41   
Urshy78
camino79, BT ni zanesljiva, deluje pri okoli 30 % žensk, tako da se ne sekiraj preveč. če si imela sluz in če te je špikalo v jajčnikih, potem je velika verjetnost, da si jo imela.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.11.2009 19:20:47   
camino79
Mislite?

Sploh nisem nic sledila forumu te dni...guzva v sluzbi, pa polne misli, kaj se dogaja tam spodaj... saj smo kar pridno user posted image , samo nič po sli...ne vem, no. Sicer pa grem v torek k dr. rešu. Vem, da bo ponudil psotopek. samo...midva sva tak brez denarja, da komaj položnice spraviva skozi. Kredit za stanovanje, kredit za avto...
Kaj bi ve? Bi vzele kredit? Moja sodelavka je...pred 11 leti. Zdaj sta njena dvojčka moja učenca.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.11.2009 19:26:37   
Urshy78
camino, saj ni nujno, da greš na umetno samoplačniško.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
11.11.2009 19:33:32   
camino79
Če pa Reš menda dela tako - prvo plačaš, drugo zastojn. Sicer pa čakaš kot bedak...menda. No, zdaj govorim po sistemu Baba čula, baba rekla. Bom videla, kaj bo povedal v torek.
Pa ne da bi bila ful neučakana...ti dve leti in pol me pošteno učita čakanja. le...tako zelo veliko časa pa tudi nimam, ob vsem tem čakanju na vse.
user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 492
11.11.2009 19:58:33   
Urshy78
pa saj greš lahko tudi h komu drugemu kot Rešu? jaz grem v sredo do dr. Tomaževiča, tudi zaradi umetne.
me zanima, koliko časa bom čakala za postopek. ja, leta grejo pa prehitro, vem, jaz se trudim že več kot tri leta, sem še na slabšem kot ti user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 493
11.11.2009 20:22:54   
camino79
Ja, res.

ne vem...začela sva hodit k njemu pred letom dni, zelo sva zadovoljna s pregledi, odnosom, sistemom naročanja, razlago, razgovori...ne vem, no.
Sicer pa sva iz štajerskega konca, tako da nama je MB bližji...bi se potem odločala za ta center. Če se bom/če bi se.
Bom javila, kaj bo rekel drug teden.

Hvala. Drži se. držite se vse.user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.11.2009 20:47:10   
ŽanaTaja
Martinčka- srečna presrečna, da ti je oziroma vama je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želimi ti prečudovitih devet mesecev in upam, da nas ne pozabišuser posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.11.2009 6:47:23   
tix
Dobro jutro
Se še jaz pohvalim z danes zjutraj epo vidnim + na CB user posted image user posted image še nisem čist k seb prišlauser posted image user posted image me je še začelo skrbeti kaj me sedaj vse čakauser posted image

Hvala za lepe željeuser posted image user posted image , jaz pa še vedno držim pesti za vse od ostale!!!!

LPTix

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.11.2009 6:54:08   
pilotina
tix user posted image user posted image user posted image

ti si tudi julijka...te čakamo in ostale tudi user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.11.2009 7:03:15   
bambyna24
Jeeeeeeeeeeeeee, Tix čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa še z Martinčko držita pesti da še bo nam uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi tebi želim lepo nosečnost, v upanju da se vama sama hitro pridružim. 

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.11.2009 7:24:12   
Jinx
                                        user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (3.krog) user posted image user posted image
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog) user posted image user posted image
09.11. - aleunam (1.krog po IMN) user posted image user posted image
09.11. - Inčika (18.krog) user posted image user posted image
09.11. - jana_k user posted image user posted image

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla user posted image user posted image
10.11. - Tix user posted image user posted image
10.11. - NiNiBo (1.krog)
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka user posted image user posted image
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
16.11. - evatisa (6.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
20.11. - alli (1.krog)
20.11. - Tejči79 (1.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)
21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 41

Od tega 2 nosečki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

mala biba

< Sporočilo je popravil Jinx -- 12.11.2009 7:25:23 >

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.11.2009 7:25:43   
Jinx
Bravo Tix user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?