Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 7.11.2009 19:16:37
|
|
|
|
nadka30
|
ja mislima kar obedve istega, mene ta ne bo več videl, ocvirkovo pa poznam me je takrat ko sem bila prvič noseča imela pod kontrolo v bolnici. Sem bila z njo ful zadovoljna, se mi je res ful posvetila, tako da sem stoprocentna da sem se prav odločila. S katerega konca pa si, upam da nisem preveč radovedna.Že imaš mogoče katerega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 7.11.2009 19:22:01
|
|
|
|
mala biba
|
Pozdravljene punce..... Nisem pozabla na vas, velikokrat premišlujem, da se vam moram oglasit in namenit kakšno dobro besedo....vidim, da se november ni dobro začel....samo sej veste...slab začetek dober konec.....vsem tistim, ki vam ni ratalo vam želim, da vam to uspe naslednjim mesec....vsem tistim, ki še pa čakate, pa iz srca želim, da vam rata.....ker je med vami veliko punc, ki so tudi meni namenile kakšno besedo, ko sem to najbolj potrebovala...me dajte med navijačice prosim..... navijam za vse vas.....pa veliko srečk ....
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 7:17:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 ja mislima kar obedve istega, mene ta ne bo več videl, ocvirkovo pa poznam me je takrat ko sem bila prvič noseča imela pod kontrolo v bolnici. Sem bila z njo ful zadovoljna, se mi je res ful posvetila, tako da sem stoprocentna da sem se prav odločila. S katerega konca pa si, upam da nisem preveč radovedna.Že imaš mogoče katerega super da lahko najdeš nekoga, ki se ti res posveti....upam, da bo tako še naprej ostalo in da boš sedaj z njo zadovoljna....in seveda da se ti bo posvetila, ti pomagala......seveda pa ti želim, da kmalu spet zagledaš kakšen +, in da bo potekala brez problemov..... nimam še nobenega ...to bi bil najin prvi....sej ravno zato me je pa moja še toliko bolj razjezila....ker mislim, da glede na to da dobro ve, da bi bila to moja prva bi lahko bila malo bolj potrpežljiva....in bi tudi lahko razumela, da mi pač določene stvari, ki se njej mogoče zdijo samumevne, delajo skrbi..... kaj pa ti? že imaš kakšnega sončka doma?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 9:14:00
|
|
|
|
Inčika
|
Jaz še tudi nimam nobenega sončka doma in še ga lep čas očitno ne bom imela - danes je namreč prišla , skoraj točna kot ura in v vsej svoji veličini!!! Žalostna sem, ne vem več kaj bi sama s sabo ... p , očitno sem res upla preslab sesalec ... grrrr... bo treba v nabavo, pa božičku pisat oziroma kar vsem trem veselim možem ...
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 9:49:12
|
|
|
|
katra55
|
Moja je danes prišla , tako da me lahko pobarvate modro. Inčika , nama bo miklavž prinesel debele pluske.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 10:29:48
|
|
|
|
nadka30
|
ja jaz že imam enega sončka doma, stara je pet let tako da gre drugo leto že v šolo, koliko pa ste bile ostale noseče ko ste imele ss, in kako dolgo ste čakale da ste šle ponovno v akcijo, meni so rekli da naj počakam 2 . Inčika , katra, lidik in vse odtale boste videle december bo full naših plusov.Lidik katero si pa ti imela? en lep pozdrav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 10:45:52
|
|
|
|
lidik
|
katra55 držim pesti, da ti bo res eden od decemberskih mož prinesel en velik, debel, močan + nadka30 jaz imam Gašperlinovo iz zd celje....sej pravim zaenkrat je še moja, ampak bom slej ko prej (verjetno zelo hitro) šla v akcijo za drugim g...... drugače pa jaz še vedno upam da se moja ne prikaže 24.11. in da se bo prikažeta namesto tega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 11:05:56
|
|
|
|
nadka30
|
lidik, kadaj si pa ti imela ss in koliko si počakala da si šla v akcijo za plus. Jaz sem prvo že dobila in bi najrajši šla v akcijo za plusom(čeprav so mi rekli da naj počakam 2).Jaz sem bila v 11 t nosečnosti ko sem imela SS z abrazijo. Upam da nisem preveč radovedna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 11:36:32
|
|
|
|
katra55
|
nadka30 jaz sem počakala 2 , potem pa sva šla v akcijo. SS z abrazijo pa sem imela v 10. tednu. Počakaj raje še eno, da bo za ziher potem pa kar v akcijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 12:08:09
|
|
|
|
bambyna24
|
Katra in Inčika še z moje strani. Jaz moje ne pričakujem tam okrog 15., čeprav me že danes nekaj čudno šraufa tam spodaj, in še me nebi smelo. Pri meni je tak čudno, ker mam cikluse od 21 - 28 dni, skoraj vsak mesec drugače. Za ****. Zunaj pa lije kot iz škafa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 12:58:27
|
|
|
|
Urshy78
|
punce, pošiljam za vse, ki vam ni uspelo v tem mesecu. ne obupat! treba se je borit do konca
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 14:00:04
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Punce moje za vse nas Vas čisto razumem, ampak sej veste to traja tisit dan pa mogoče še naslednji ko pride ta tečna , potem pa je vsak dan bolje in itak moraš v nove boje... Miklavž je obljubil, da bo zelo radodarne, pa še rojstni dan imam na njegov dan, tako da ko bom pihala svečke na torti, bodo moje želje zajele vse vas, ki tako nestrpno čakate ta PLUSEK Martinčka - vse najboljše za tvoj rojstni dan in da končo ugledaš PLUSEK
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 14:51:10
|
|
|
|
NiNiBo
|
Incika, a lahko dase se mene na seznam. Prvi krog, pricakujemo (oz. upamo da je ne bo) pa M 10.11.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 16:42:52
|
|
|
|
Martinčka
|
ŽanaTaja hvala ... Katra in Inčika december bo zagotovo lepši... Jaz v november preveč ne verjamem čeprav je lep mesec, ampak se mi zdi da december je pa res "taprav" mesec za prelepa presenečenja! mene je včeraj šraufičilo spodaj pri jajčnikih in še s prebavo sem imela cele grozote, tako da je že pred vrati.. vsak mesec enaka pesem... ampak december bo pa res za nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 18:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta..... Hej! Če ti Laško ni predaleč imamo super G tukaj: dr.Kuštrinovo. Se pa prestavi čimprej, ker ima že tako preveliko pacientk in sploh ne vem če še jemlje....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 19:24:41
|
|
|
|
Inčika
|
Martinčka - vse naj naj NiNiBo - seveda te z veseljem dodam na seznam - dobrodošla ... upam, da te boš čakala svoje pikice tako dolgo kot jo že nekatere tukaj - evo nekaj za srečo Punce, vam pa hvala za vse objemčke in besede, ki me zmeraj potolažijo in postavijo na noge, da grem novim zmagam naproti - tokrat porušim december In ja, da še vas malo okregam - modre barve mi zmanjkuje, medtem ko imam roza še cel kaufn ... dajte malo šparat ... recesija je - še enkrat ... nucajte ROZA BARVO in NE več MODRE!!! Jasno???
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 19:53:04
|
|
|
|
katra55
|
Martinčka vse najboljše! Pa 13. en velik plus.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 21:30:41
|
|
|
|
alli
|
Živjo dekleta! Še mene lahko date na seznam.Midva sva enkrat poskusila v prejšnjem mescu,še to bolj proti koncu ciklusa tako da se seveda ni prijelo.ta mesec pa sva kar pridna tako da tečke ne pričakujeva okoli 20. novembra!prvi krog bi lahko rekli... držimo pesti za vse nas novemberke! za vse ki vas je tečka že obiskala pa bo miklavž prinesel eno najlepše darilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 8.11.2009 22:20:31
|
|
|
|
hrchy
|
ja kaj je zdaj to? se vrnem z dopusta pa se nobenih 'pravih' barv tukaj gor! dajmo dajmo, upam, da bo cimprej akj dobrih novic!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 7:16:38
|
|
|
|
Martinčka
|
Inčika in Katra hvala vama! No da povem... Jaz sem že po naravi mal grozna z zdravjem in me je zadnji teden vse malo hecalo... od ledvic do žil... in spodaj me buba pa sem mislila da se pipravlja ... zizeki so se mi povečali in bradavičke imam občutljie- ampak lahko da zato ekr sem se zredila... kakorkoli včeraj zvečer me je spet nekej čudno dol zabubalo in sem rekla da tk pa me boli sam med rdečko in da dejmo za hec probat test... bi mogla dobit šele iz noči 12.-13.11. in sem vedla da je prehitro za karkoli sam vseen.. in sem šla delat test.. pa se je pokazala full full rahla druga črtica, kot kaže na tretji sliki v navodilih... in nism vedla a je res al ne, al se men sam blede od želje.. pa sem mojga šla zbudit in itak je nekej časa trajalo da sm mu dopovedala da želim da tudi on pogleda če vidi črtico al jo sam jst... pa je reku da jo on tudi vidi, sam da je res čist svetla... itak celo noč nism spala, zjutri sem šla delat še enkrat ampak spet ista pesem... Zdaj pa ne vem... ali se bo kaj okrepila čez kakšen dan ali dva, ali pa je res bila presvetla črtica da bi karkoli res bilo... ne vem! Jezna sem ker sem šla delat test, ker zdaj če pa se izkaže da je vse ena čudna blodnja bom pa res žalostna... V četrtek bo vsekakor že jasno na čem sem... prosim stiskajte pesti da se plusek okrepi, ker če sem res potem sem dobila najlepše darilo za rojstni dan ever!!!! Inčika če je slučajno res uspelo v tem mesecu k sem najmanj pričakovala, potem ne potrebujeva ginekologa da pove da vnetja ne vplivajo na zanositev ... Vam sporočam sproti kaj se bo dogajalo... skratka zdaj imam vsaj malo upanja ki ga prej nisem imela!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 9.11.2009 8:08:08
|
|
|
|
bambyna24
|
Jutro punce! Ste že vse v službah, da vas ni nič tu gor? No, saj vem da ste pridne, ker se je nov delovni teden šele začel. Meni se bo pa doma zmešalo, če v kratkem ne dobim službe. Martinčka boš vidla, da bo koncu tedna že močna , moraš verjeti da bo. Pošiljam ti za srečo, da se črtici močneje obarvata! Dajmo navijat punce za našo Martinčko .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?