listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambyna24 Lidik ja sem tudi imela izkušnje z eno G, ker sem ji bila samo gola številka in se je res nesramno obnašala do mene. No naj vam zaupam kaj je bilo: hodla sem k njej na redne preglede, pa mi ni niti enkrat uz delala, no ko sem ji rekla da bi radi začeli delati na , mi je naredila uz, in mi odkrila pregrado na maternici in mi rekla da moram to najprej odstraniti, torej iti na operacijo in potem lahko začnemo delat dalje na bebiju. In ji jaz rečem da bi se rada čimprej naročila da se prej rešim tega, ona pa začela pizditi nad mano kaj si jaz mislim saj se bla takrat stara komaj 22, da še mam čas, kam se mi mudi, itd. Nisem je poslušala, šla sem se naročla, prišla čez mesec dni na vrsto in šla na operacijo. Mislila me je celo ona operirati, ampak je nekaj vmes prišlo in me je druga G operirala, naslednji dan sem šla domov, šla do te G in zahtevala kartoteko ter jo prenesla k drugemu G. Sedaj imam moškega G in nebi več zamenjala za žensko. Posveti se ti 100%, zavzame se za pacienta in tudi bolj nežen je pri pregledu. Lidik jaz bi na tvojem mestu zamenjala G. bambyna - kot bi poslušala svojo zgodbo, samo, da je pri meni šlo za spremembo tkiva na materničnem vratu. Ko sem imela že PAPIII, je pa nagnala tako paniko, da ni res, mi naredila odščip, ki je bil spet pozitiven, in potem me je končno poslala naprej. Tako sem prišla do mojega zlateg G., ki je najboljši in ga ne zamenjan za nič na svetu. Prijazen, nežen, vedno se vse pogovori z mano, sedaj tudi vpraša kako je moj sinček,..... Spremlja me od takrat, ko me je operiral, vsak 3 mesece mi naredi bris, da se mi ja ne bi ponovilo vse skupaj. Tako, da nimam ene slabe besede o njem. Uno sem pa tud sterala v 3 ...... Moram ti pa povedat, da je meni tudi odkril pregrado, pa je rekel, da je ne bova odstranila, ker veliko žensk lahko zanosi in donosi normalno. HB sem tudi sama spadala v ta % žensk. A ti že imaš kakšnega sončka? Lidik - upam, da si se že kaj pomirila Kje pa ste vse ostale No, jest pa šibam domov, k mojemu sončku, da mi spet kej lepga pove.... Naj vam povem, da je zadnjič, ko je padala sneg, rekel, da je to "slah" (je začel končno mal govort tale moj otrok )
|