|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
6.11.2009 15:31:27   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: bambyna24

Lidik ja sem tudi imela izkušnje z eno G, ker sem ji bila samo gola številka in se je res nesramno obnašala do mene. No naj vam zaupam kaj je bilo: hodla sem k njej na redne preglede, pa mi ni niti enkrat uz delala, no ko sem ji rekla da bi radi začeli delati na user posted image , mi je naredila uz, in mi odkrila pregrado na maternici in mi rekla da moram to najprej odstraniti, torej iti na operacijo in potem lahko začnemo delat dalje na bebiju. In ji jaz rečem da bi se rada čimprej naročila da se prej rešim tega, ona pa začela pizditi nad mano kaj si jaz mislim saj se bla takrat stara komaj 22, da še mam čas, kam se mi mudi, itd. Nisem je poslušala, šla sem se naročla, prišla čez mesec dni na vrsto in šla na operacijo. Mislila me je celo ona operirati, ampak je nekaj vmes prišlo in me je druga G operirala, naslednji dan sem šla domov, šla do te G in zahtevala kartoteko ter jo prenesla k drugemu G. Sedaj imam moškega G in nebi več zamenjala za žensko. Posveti se ti 100%, zavzame se za pacienta in tudi bolj nežen je pri pregledu. Lidik jaz bi na tvojem mestu zamenjala G.

bambyna - kot bi poslušala svojo zgodbo, samo, da je pri meni šlo za spremembo tkiva na materničnem vratu. Ko sem imela že PAPIII, je pa nagnala tako paniko, da ni res, mi naredila odščip, ki je bil spet pozitiven, in potem me je končno poslala naprej. Tako sem prišla do mojega zlateg G., ki je najboljši in ga ne zamenjan za nič na svetu. Prijazen, nežen, vedno se vse pogovori z mano, sedaj tudi vpraša kako je moj sinček,..... Spremlja me od takrat, ko me je operiral, vsak 3 mesece mi naredi bris, da se mi ja
ne bi ponovilo vse skupaj. Tako, da nimam ene slabe besede o njem. Uno sem pa tud sterala v 3 ......
Moram ti pa povedat, da je meni tudi odkril pregrado, pa je rekel, da je ne bova odstranila, ker veliko žensk lahko zanosi in donosi normalno. HB sem tudi sama spadala  v  ta % žensk. A ti že imaš kakšnega sončka?

Lidik - upam, da si se že kaj pomirila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vse ostale user posted image

No, jest pa šibam domov, k mojemu sončku, da  mi spet kej lepga pove.... Naj vam povem, da je zadnjič, ko je padala sneg, rekel, da je to "slah"  user posted image user posted image user posted image  (je začel končno mal govort tale moj otrok user posted image )

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.11.2009 15:55:09   
bambyna24
Listek1 jaz sem imela pregrado vodoravno in mi je takratna G rekla da ne smem zanositi , ker mi morajo najprej odstraniti pregrado, ker če bi zanosla se otrok nebi imel prostora razvijati in bi mogla splaviti, če pa bi imela navpično pregrado pa bi lahko brez problema zanosila. Nevem, tak je meni te razložila. 
Na žalost še nimam user posted image , si ga pa močno želima oba, tak da včasih sem že čisto obupana, samo pa vem da če bom pozitivno razmišljala, bo tudi nama uspelo zagledati user posted image . Pa upam da čimprej. Mislim da so to želje nas vseh tu gor. Tak da vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo. 

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.11.2009 18:21:42   
katra55
Sem naredila CB in je en velik minususer posted image .
Me že fajn skrbi, da mi pri abraziji niso kaj zašuštrali, ker prej sem dvakrat zanosila v drugem krogu, sedaj pa je že tretji pa nič.

Neposredna povezava do sporočila: 378
6.11.2009 18:54:42   
lidik
listek1 hvala in tudi bambyna24 hvala tebi....zlate ste punce.... user posted image user posted image user posted image

no v glavnem naj vam povem da jaz sem že čisto pomirila....in sem sedaj čisto prepričana
da je vse vredu....in sicer pomirilo me je to, da sem pisala na med.over.net, kjer odgovarja
zdravnik  mag. Slavko Pušenjak in sem mu postavila vprašanje, kjer sem razložila svoj problem
odgovoril mi je zelo lepo in jedernato in moram povedati da me je čisto pomiril....pa mu je po mojem
vzelo največ 10 minut časa....ampak sem mu tudi za teh 10 minut tako hvaležna, kot bi ga porabil
ne vem koliko.... v glavnem povedal mi je, da je možno da je to le kontaktna krvavitev......in sicer po
zunanji površini MV se razraste povrhnjica iz kanala MV, ki pa je na dotike mogoče slabo prilagojena in zato
občasno zakrvavi....to ni niti razlog za neplodnost niti ne povzroča drugih težav ali bolezni....je pa zraven
napisal tudi, da če se te težave pojavljajo dlje časa so lahko moteče in se da takšno povrhnjico tudi
z laserskim posegom odstraniti.....jaz sem se zaenkrat odločila, da pač bom pustila tako kot je, in ne bom
šla na nobene posege niti zdaj se ne bom naročila za kakšen pregled, ker mi je tudi to napisal, da ni nujen,
glede na to, da sem imela vse izvide pred kratkim vredu.....sem se pa med ostalim tudi odločila, da ko zagledam
user posted image  si prestavim G, ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da
če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta.....

listek1 koliko pa je star tvoj sonček?

hvala vam punce še enkrat.....
želim vam da čimprej zagledate + in da se kmalu vse preselimo tudi v kakšno drugo temo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
6.11.2009 18:57:55   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

sem se pa med ostalim tudi odločila, da ko zagledam
user posted image  si prestavim G, ampak moram najprej izvedeti za enega dobrega G upam da tu nekje blizu celja....tako da
če katera pozna v teh koncih kakšnega dobrega G bi bila zelo hvaležna vsakega nasveta....

Dokler sem še živela pri starših, sem obiskovala ginekologinjo dr. Ireno Govc Četina v Šempetru v Sav. dol. in se mi je zdela res super! Ima pa samoplačniško + koncesijo.

katra55 user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.11.2009 19:59:20   
listek1
čer

bambyna24 - ja to je pa drugače ja, če si imela vodoravno pregrado. PO pravici povedano, sploh nisem vedela, da je lahko tako. Se opravičujem user posted image . Tudi vidva bosta dobila svojega sončka, in to zeloooo kmalu, boš videla. Držimo pesti, da bo to še ta mesec, tako kot si že sama rekla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lidik - me veseli, da si se pomirila. Je pa tale Pušenjak res fullllllllllllllll dober G. Jaz sem bila pri njem na nuhalni in morfologiji, smo se fulll zafrkavali med pregledom. Na nuhalni se mu mali sploh ni hotu pokazat in me je potem s tistim nastavkom za ultrazvok ful žokal v trebuh, da je zbudil malega user posted image user posted image user posted image user posted image  Res je faca in tudi med najboljšimi G. Tako, da ti verjamem, da si sedaj pomirjena.
Za G ti pa žal ne morem svetovat, ker sem iz gorenskega konca.
Najin sonček je bo pa jutri star 21 mesecev. Je že pravi navihanček.

Katra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.11.2009 21:07:36   
Anonimen
pozdravlene punce!
včerej me ni blo za slišat, kaj ne...
delala celi danuser posted image
jutri me čaka še hujši dan, delam od osmih zjutraj pa do polnoči... pa saj bom preživela, upam...

Pri meni pa se neki dogaja... sicer mam predvideno ne menstruacijo 18. ampak imam neke čudne dogodke v mojem trebuhu user posted image
mal me pika, kot da bi mela rahle krče občasno (nimam driske niti zaprtja, hvala bogu), pa tut jajčnike občutim občasno...
bomo videli, saj bo hitro minil čas... user posted image me res zanima če je ratal in če čutim to, kar upam, da čutim (malo pikico)

P.S.: Punce ki ste žalostne, vam ponujam svojo ramo, tiste ki ste vesele, se veselim z vami... Praznujte čimboljše martinovo soboto in se beremo v nedeljo...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 382
7.11.2009 8:14:49   
Martinčka
hello... pa je tukaj vikend:) no pri meni pa ni kakšnih sprememb ali kakšnih posebnih opažanj.. vsake toliko me samo špikajo kamni v ledvicahuser posted image ... v maternici pa ni kaj... pač kot vsak mesec v bližajoči se user posted image  me ponoči malo dajajeo jajčniki... edino kar je od vsega cukra ki ga pojem sem se seveda malo odebelila in so se mi odebelile tudi moje zizikeuser posted image  haha... jah treba si je narditi malo zaloge za zimo... in zato so verjetno tudi bradavičke malo bolj občutljive ker se je morala koža malo bolj raztegnituser posted image ... haha...

no decembra pa upam da bo kaj luštnih znakecov.. sam malo je hec ker ravno ne pričakujem user posted image  decembra takrat k sva na smučanju.. predzadnji dan smučanja bi morala prit, zdaj pa ne vem: a se lahko kaj nardi če padem na trebuh pa da sem recimo 2 tedna noseča pa da še ne vem da sem? po moje da je še vse to tok malo da še vse ščiti trebušna votlina, sam vseeno vprašam če katera kaj ve!? ker jaz vsekakor grem smučat:) juhej komej čakam:) no sam to me je mal strah da bi jst recimo kej full padla, ker skoraj vsako sezono pristanem pri zdravniku k mam očitno bolj krhke kosti, in da bi čez tri dni pa zvedela da sem noseča.. veš da bi me skrbelouser posted image ...

no pa sej vem, zakaj se sprašujem kaj ČE če pa ta ČE še blizu niuser posted image .. sam vprašam no, če ima katera kaj izkušenjuser posted image

punce jaz še vedno pridno navijam za vse vas... Inčika me ne da iz seznama dokler ni rdečke tukaj tako da sem z vami do petka, potem se pa selim h decemberkam:) haha Inčika malo hecauser posted image ... sej bom pridna tukaj, sam z decembrkami pa že tudi malo komuniciramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.11.2009 8:16:27   
Teni_
Jutro, punce moje. Še ni nikjer nobene user posted image ? Vsem, ki vas je obiskala user posted image , želim, da bo naslednji krog roza.

Mi2 sva zdaj začela na polno user posted image in upam, da bo ta krog uspešen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.11.2009 8:31:10   
Anonimen
Martinčka,..... tudi jaz komaj čakam smučanje. user posted image  Sicer bi bila bolj vesela user posted image , samo, ker nimam nobenih znakov, sem se za 1x čist navdušila nad smučanjem. Verjetno bom v torek delala test in če bo negativno takoj rezerviram vikend paket na Rogli, da ne bo že prej vse zasedeno. user posted image    Kam pa gresta vidva? Na Rogli imajo ravno otvoritev sezone in je kar ugodno, tak da,.... Upam damo, da že bo sneg. Drugače pa tudi mene zanima kako je glede padcev? Če nisem sedaj user posted image , bom morda ravno tako kot ti Martinčka - teden dni pred user posted image  oz user posted image  na smučanju. Po moje še takrat nima kaj bit. Boma pa pač malo bolj počasi in previdno smučale. user posted image

Katra55 user posted image user posted image user posted image user posted image   žal mi je, bo pa prihodnji mesec. Ne obupaj.

No, katera je zdaj naslednja na vrsti? Barbi??  Držimo pesti za +.

LP

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
7.11.2009 8:53:06   
nadka30
halo punce
katrauser posted image user posted image user posted image user posted image
lidik mislim da si ti spraševala za ginekologa na celjskem, jaz sem si pred kratkim menjala svojega g, šla sem k Ocvirkovi na Dobreno, vem da še sprejema pacienete če te zanima. Sem pa od drugih slišala dobra mnenja o njej
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.11.2009 9:07:55   
Ejla
Moja user posted image je prišla.user posted image Naj jo vrag vzame!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 387
7.11.2009 9:35:54   
aleunam
Ejla, že je prišla? user posted image user posted image Upam, da ti naslednji mesec uspe... user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.11.2009 10:22:41   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - Inčika (18.krog)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla user posted image user posted image
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 36

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
7.11.2009 10:26:50   
Inčika
Jutro punce!

Evo, jaz sem zbolela user posted image ... včeraj zvečer me je tak zeblo, ah, pravo mrzlico sem imela, vročina 38,3 stopinj, skratka grozaaaa ... Zanimivo pa je da me ne boli ne grlo, niti iz nosa ne teče ... samo počutim pa se kot da so me povozili ...

Ejla user posted image user posted image user posted image - tvoja pa se je hitro ta mesec najavila - žal mi je, upam, da ima ta mesec poslovilno za 9 mesecev user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
7.11.2009 11:14:55   
bambyna24
Halo punce!

Ejla user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da bo december lepši in boš zagledala user posted image .

Lep martinov vikend želim vsem skupaj in prevsem veliko user posted image , da bomo čez 9 mesecev že cartale svoje user posted image .

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.11.2009 13:59:24   
Martinčka
ejla user posted image ... držim pesti za december!

anonimna midva greva v Colfosco- Italija, tak fini hotelček v tirolskem stilu s full dobro hrano:) haha jst sem pomoje bolj nad hrano navdušena:) haha.. sam res no..:)  tko da ja bova bolj počasi smučali za vsak slučaj, potem pa če pride user posted image  na točni dan pa lahko zadnji dan malo bolj pospešim:) hiihi.. kakorkoli v obeh primerih bom zadovoljna.. tako da zdaj so taki fini meseci k se lahko s čim takole potolažimuser posted image .. itak bi bila pa najbolj veselauser posted image user posted image ...
čeprav sem se zalotila zjutraj k sem opazila da me nekaj bradavice jezijo, da sem si tko na hitro rekla; da ne bi slučajno ravn zdej k sva smučanje rezervirala! user posted image ... ker prej ni uspelo pa tudi zdej sem ziher da ni k sem mela huda vnetja in sva zato fiksno rezervirala.. prej sva bila bolj na standby:) ... joj sem se kr po ustih udarla ker itak bi me najbolj osrečlo da bi zagledala plusek... pač ne bi smučala, bi pa hodila z gondolo na vrh smučišča na vročo čokolado s smetano pa na pomfri, k itak mi je to eden lepših delov dneva na smučišču.. da fino sonček sije in vse gore okoli tebe zasenežene.. mmm.. ti pa lepo piješ nekaj toplega in ješ pomfri.. user posted image  haha.. k drugače jaz ne maram pomfrija sam na smučišču se mi ga pa vedno zalušta:) haha...

Neposredna povezava do sporočila: 392
7.11.2009 17:33:16   
malajka84
Pa se tud jst mal oglašam...sm bla 4 dni skos u postl....z vročino..no zdej pa počas k seb prhajam....no med temi dnevi u postli je bla tud O in seveda nisma delala nič..tk d dvomim d se ta mesec kej druzga prkaže kotuser posted image ...mogoče pa..lih takrt k človk ne pričakuje.

Ker nisem brala za nazaj..vidim pa da na seznamu ni nč roza ste pa modre....držim pesti da bo december srečen mesec!!

Obupat ne smemo punce pa bo.:)

Lepo se mejte vse!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.11.2009 18:15:29   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

halo punce
katrauser posted image user posted image user posted image user posted image
lidik mislim da si ti spraševala za ginekologa na celjskem, jaz sem si pred kratkim menjala svojega g, šla sem k Ocvirkovi na Dobreno, vem da še sprejema pacienete če te zanima. Sem pa od drugih slišala dobra mnenja o njej
lp

nadka30 ja jaz sem bila....hvala za odgovor....se bom pozanimala kako je z sprejemanjem novih pacientov pri njej in kdaj bi lahko prišla na vrsto....smem vprašati h kateremu oz. kateri si prej hodila?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.11.2009 18:22:48   
lidik
Ejla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo december tvoj mesec ko zagledaš
velik + na testu.....

katra55 tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi ja bilo vse vredu....hmmm mogoče
se je pa test malo zmotil in bo čez par dni le pokazal tako velik + kot je bil zdaj -
BOSTINA želim ti da se kmalu čisto pozdraviš in da začneta pridno user posted image , ker kot si že
sama rekla se nekatere stvari zgodijo takrat ko jih najmanj pričakuješ....čeprav je O že
mimo ni rečeno da je že vse zamujeno za ta mesec...tako da držim pesti za tebe, da bi
ti kljub temu uspelo.....

Anonimen in Martinčika uživajta na smučanju in seveda pazita na sebe, in seveda želim
vama da poleg veselja na smučanju dočakata tudi drugo veselje v obliki user posted image

Inčika tebi pa želim da čimprej okrevaš, se rešiš te vročine in da se boš kmalu počutila
spet dobro.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambyina24 uživaj tudi ti v martinovem vikendu user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 7.11.2009 18:24:12 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 395
7.11.2009 18:30:23   
aleunam
No, pa se je še meni začelo dogajati... Lahko bi rekla, da imam znake kot vsak mesec pred user posted image , hkrati pa bi lahko pomenili tudi user posted image . A ne vem kaj naj si mislim. Načeloma bi morala user posted image  dobiti 9.11., ampak se ne bi čudila, če bi bila kaj prej, saj sem imela po laparoskopiji obe tečki na 26.-27. dan, prej pa vedno vsak 28. dan.

Prej pa sem opazila čist rahel roza izcedek na papirju (na hlačkah še nič), kar ni znčilno za mojo user posted image . Ne bom razočarana, če ta mesec ne bo user posted image /user posted image , saj sva se komaj začela truditi po IMN in je 1. krog. Bojim pa se podobnega, kot pri prvi user posted image . Enako sem dan pred predvideno M začela rahlo krvaveti in sem krvavela 16 dni. Bila sem noseča, a žal...

Torej, upam, da se samo napoveduje user posted image  ali pa da se izcedek neha, če gre za user posted image . Vsekakor se trudim ne misliti na to oz. nočem biti pesimistična. Če se mi v roku treh-štirih dni zadeva ne "uredi", naredim test, potem pa se naročim pri G.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.11.2009 18:56:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

No, pa se je še meni začelo dogajati... Lahko bi rekla, da imam znake kot vsak mesec pred user posted image , hkrati pa bi lahko pomenili tudi user posted image . A ne vem kaj naj si mislim. Načeloma bi morala user posted image  dobiti 9.11., ampak se ne bi čudila, če bi bila kaj prej, saj sem imela po laparoskopiji obe tečki na 26.-27. dan, prej pa vedno vsak 28. dan.

Prej pa sem opazila čist rahel roza izcedek na papirju (na hlačkah še nič), kar ni znčilno za mojo user posted image . Ne bom razočarana, če ta mesec ne bo user posted image /user posted image , saj sva se komaj začela truditi po IMN in je 1. krog. Bojim pa se podobnega, kot pri prvi user posted image . Enako sem dan pred predvideno M začela rahlo krvaveti in sem krvavela 16 dni. Bila sem noseča, a žal...

Torej, upam, da se samo napoveduje user posted image  ali pa da se izcedek neha, če gre za user posted image . Vsekakor se trudim ne misliti na to oz. nočem biti pesimistična. Če se mi v roku treh-štirih dni zadeva ne "uredi", naredim test, potem pa se naročim pri G.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi če je 1. krog po IMN ti želim da se izcedek neha in da zagledaš user posted image
držim pesti za tebe da bo vse vredu in da to pomeni srečno user posted image ter čez 9 mesecev carkljanje user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.11.2009 19:07:34   
nadka30
lidik jaz sem imela gračaka in k njemu nočem nikoli več, sem imela pred kratik SS, pa ko sem prišla nato na pregled k njemu ni bilo z nejgove strani nobenega razumevanja,nobenega zanimanja za pacienta.
LP

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.11.2009 19:09:32   
aleunam
Hvala, lidik user posted image . Tudi jaz upam, da bo user posted image . Bom javljala kaj se bo dogajalo...

Kaj boste počele danes? Greste na Martina? Da se ga ne boste napile ali bog ne daj šle pijane za volan, vsekakor pa si malo dobre kapljice lahko privoščite, da bo le kaj haska (user posted image user posted image user posted imageuser posted image . Midva sva si izposodila par komedij in bova najbrž danes imela movie night.  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.11.2009 19:11:44   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

lidik jaz sem imela gračaka in k njemu nočem nikoli več, sem imela pred kratik SS, pa ko sem prišla nato na pregled k njemu ni bilo z nejgove strani nobenega razumevanja,nobenega zanimanja za pacienta.
LP

a ta je iz slov.konjic? sem tudi jaz o njem že slišala slabe stvari ja (no če seveda mislim pravega)....
upam, da bo zdaj ta boljša in da boš imela z njo pozitivne izkušnje....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?