|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
5.11.2009 10:23:13   
LoveLove
Ahoooy!!
Še enkrat vsem hvala za toplo dobrodošlico....se že počutim domače!!!user posted image

Žantaja in katra55 ve ste glih v tistem delu meca ko sm jst vsa v flashu..ahhahen dan je težko čakat.....ampak navijam na povn šus da nebo treba vložkov kupovat!!
Jaz sem v bolj mirnem obdobju ko čakam da bo user posted image konec da lahko nadaljujeva kjer sva končala...ehhehhe
Kaj pa je narobe z testi baby-chek??? so poceni in jih kar hvalijo...??

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.11.2009 10:27:21   
LoveLove
Ojojjj....ŽanaTaja...na isti čas smo pisale!!!! Pa se je spet porušu mesec!! user posted image
Ampak glej pozitivno.....saj se bo hitro obrnilo!!!!
Objemčki!!!

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.11.2009 10:32:20   
Inčika
ŽanaTaja user posted image user posted image user posted image - vem kako ti je ... sama se prejšnji mesec obsedela na wc-ju kot pripopana in solze so kar tekla ob pogledu na user posted image - misli pozitivno ... samo to pomaga ... žal mi je, da ti ni uspelo user posted image

Dajte punce, malo obarvajte seznam roza, drgače bomo vse depresivne tukaj gor ratale ...

Katra55 - razveseli nas user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 5.11.2009 10:33:49 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 328
5.11.2009 10:33:09   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 35

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.11.2009 10:38:11   
ŽanaTaja
Inčika imaš prav ja....nimam motivacije za nič, v službi prav vsi vedo, da nekaj ni okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem komu naj povem o tej grozni bolečini...

Vedno bolj mislim da mi niso kaj naredili na unmu čiščenju...kaj če so mi jajčnike zvezali??? Mah jaz sem tudi že blesavauser posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
5.11.2009 11:11:09   
nadka30
žan taja tako mi je hudo, pa tako sem tehotela razveselit z predčasnim miklavžovim paketkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katra55 kako je pri tebi?
Punce saj bo ne obupavat, jaz moram počakat še na eno tetko po ss  preden sploh lahko začnem razmišljat ouser posted image user posted image
Glavo gor ter gremo pozitivno naprej.Drugo leto bomo vse srečke nosečke.user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 331
5.11.2009 11:11:41   
limonita
ŽanaTaja, žal mi je user posted image Vem, kako ti je. Kako dolgo se že trudita? Enkrat si že zanosila kajne? Kako dolgo je pa takrat trajalo da je prišlo do zanositve?

Sicer sem pa pred dnevi tudi jaz bila prepričana, da je uspelo, ker mi je pač zamujala. Pa sem bila ponovno razočarana. Sedaj sem se odločila, da ne bom več jokala, da ne bom več žalostna, ker nima smisla. S tem ne naredim nič dobrega, še več, delam si škodo. Za sekiranje bo še dovolj časa. Sedaj sem si v glavo vtepla, da imam še 7 mesecev časa za uspeh in da še ni razloga za paniko. Bom pa januarja za vsak slučaj ginekologinji zatežila za napotnico za neplodnostno, samo zato, da se naročim in da pridem na vrsto res po enem letu neuspeha (oz. dveh letih) in da ne čakam še dodatno pol leta na vrsto.
Je bilo pa res zelo težko odmisliti eno leto neuspeha, ki sem ga imela pred operacijo in začeti znova. Od operacije dalje se šteje da sem sedaj OK in moram pač ponovno poskušati eno leto. In res ne vidim razloga da ne bi uspelo, ker je res vse OK. 

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.11.2009 11:52:57   
aleunam
ŽanaTaja, en močan objemček zate user posted image . Ne obupati... Pojdi danes na kavo s svojo najboljšo prijateljico ali kar z fantom, počni nekaj, kar te bo razvedrilo... Mogoče pa bo december "usoden". user posted image

A CB je med dražjimi testi? Jaz sem do zdaj naredila 4 - 2x julija in je obakrat pokazalo pravilno (1. rahel plus, drugič močnejši) in dva okrobra (oboje čista belina). Tako, da mu kar verjamem. Sem pa tudi jaz opazila, da se palčka obarva roza (prav lepo user posted image ), nisem pa bila ziher, če je to na novo ali ne. Tudi tokrat si bom kupila dva in ju naredila v razmaku 1-2 dni, če ne bo user posted image . Drugače nima smisla. Si pa mislim, da tistih 13-14€ mesečno ni tak veliko. Kaj pa vse kupim čez mesec, pa stane toliko ali pa več (npr. za to dobiš par kavic in dve ženski reviji user posted image ).

Inčika, še sesaj, še sesaj, pa ne pozabi filtra menjat! user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 5.11.2009 11:54:48 >

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.11.2009 11:55:16   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Moje M tudi še ni, sem naredila še en FS, pa je še zmeraj rahla črticauser posted image Pomoje me test heca, mi je že prej dvakrat pokazal pozitivno pa nisem bila noseča.
Če je nebo do petka grem po CB.
Meni se tudi zdi, da bo vsak čas prišla.user posted image

Lepo jutro vsem.

Želim ti, da te test tokrat ne heca in da si dejansko noseča. Me pa zanima, zakaj ti in ostale še vedno uporabljate FS teste? Že nekaj punc je namreč pisalo, da je bil FS lažno pozitiven, tebi se je to zgodilo celo dvakrat. Jaz uporabljam teste iz tujine, običajno jih naročim skupaj z ovulacijskimi testi, so čisto poceni in se mi še ni zgodilo, da bi test bil lažno pozitiven. Ne pravim, da morate začeti kupovati nosečniške teste v tujini, pač pa poiščite alternativo FS testu. Zagotovo obstaja poleg predragega CBja in nezanesljivega FSja še kakšen test.

Ma glih v DM-u sem bla pa so imeli samo FS in CB.

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.11.2009 11:58:28   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Punce moje drage...moja zgodba o sreči je končana...prišla je tetka Muser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene to tako zellloo potre, da bi najraje šla nekam..ampak moram se borit naprej, če želim kaj dosečt.....ko pa je to tako težko.
Bomo pa zdaj začeli pit to krvomočnico in glinine obkladke in upam, da bo kaj več sreče v decembruuser posted image

Katra upam, da je pri tebi kaj boljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj, enkrat bo sigurno. Koliko časa pa se že trudita?

Moje M zaenkrat še ni, samo se najavlja.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.11.2009 12:03:03   
aleunam
Katra55, držim pesti, da so znaki za user posted image in ne user posted image .

Ta teden še čakamo na Barbi82, upam, da nam javi veselo novičko. user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.11.2009 12:16:18   
Inčika
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ... bzzzzzzzzzzzzzz ... punce, pošljite svoje user posted image do Ptuja, da še jih vam malo posesam ... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ... bzzzzzzzzzzzzzz ... zdaj sem si nabavla sesalec brez kabla, na baterije, tako, da ni nujno, da je vtičnica zraven user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes gledala svoj CB, ki sem si ga kupila pred mesecem in se nisem niti gor vzela, da je ta nov in piše gor, da ga lahko opraviš 4 dni pred pričakovano ... samo ne vidim fore ... zakaj se že obarva roza, kaj je to kaka modna muha user posted image user posted image al ima kakšno drugo funkcijo, da je tako na veliko označeno na etiketi user posted image user posted image

Katra55 - drži se in je spusti ven ... zakleni ključavnico in naj se ti prikaže plusek ob tej rozasti palčki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.11.2009 12:17:33   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

XX.11.
XX.11. - BarbiG
09.11. - Inčika (18.krog)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
                       user posted image

Novemberk nas je 35

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.11.2009 12:34:44   
sarcy21
Punce a bi lahko še mene prosim dodale da čakam user posted image 10.11 :) Hvala

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.11.2009 13:00:46   
Inčika
Z veseljem ... tudi tebi malo sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.11.2009 13:01:40   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

XX.11.
XX.11. - BarbiG
09.11. - Inčika (18.krog)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
                       user posted image

Novemberk nas je 35

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
5.11.2009 13:05:43   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Punce moje drage...moja zgodba o sreči je končana...prišla je tetka Muser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene to tako zellloo potre, da bi najraje šla nekam..ampak moram se borit naprej, če želim kaj dosečt.....ko pa je to tako težko.
Bomo pa zdaj začeli pit to krvomočnico in glinine obkladke in upam, da bo kaj več sreče v decembruuser posted image

Katra upam, da je pri tebi kaj boljeuser posted image

ŽanaTaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vse nove pa dobrodošle user posted image  

Moja tečka se pa počasi poslavlja, potem pa akcij user posted image user posted image user posted image  Ampak je ta konec meseca še tako daleč. Mi je pa zdele sodelavka mal šlogala iz kave in mi povedala, da vidi nov začetek v mojem življenju (da vidi mamico z dojenčkom). NO, iz njenih ust v moj trebušček user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa v moje naročje.

Drage moje, vsak dan za vsako posebej držim pesti, da boste ugledale + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite in pridno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.11.2009 13:25:47   
barbi82
Žana Taja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa le z močno voljo naprej. Ni vrag, da nam vsem slej ko prej rata pridelat plusek.

Jst moje ne pričakujem v nedeljo - držite pesti user posted image

lp, Barbi

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.11.2009 13:33:34   
tix
Žana Taja še moj user posted image user posted image user posted image .

Verjamem, da ti je težko, jaz sem že vsa zblojena ker morem še cel teden počakat do testa, še vsa polna upanja in optimizma, ti pa odgovor za ta meseč že maš...user posted image

So pa angelčki ful pridni in so zih začeli user posted image user posted image zbirat za Miklavža user posted image

Ostalim pa še veliko roza lulanja user posted image user posted image

čav bav

(odgovor članu barbi82)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.11.2009 13:38:47   
bambyna24
Žana Taja še z moje strani velikouser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa to ni res kak se usoda grdo poigrava z nami ki si želimo user posted image . Mene tudi vsaki mesec čisto potre user posted image . Ampak moremo biti močne in upati da tudi me slej ko prej zagledamo magični user posted image .

(odgovor članu barbi82)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.11.2009 13:48:01   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Jaz sem tudi danes gledala svoj CB, ki sem si ga kupila pred mesecem in se nisem niti gor vzela, da je ta nov in piše gor, da ga lahko opraviš 4 dni pred pričakovano ... samo ne vidim fore ... zakaj se že obarva roza, kaj je to kaka modna muha user posted image user posted image al ima kakšno drugo funkcijo, da je tako na veliko označeno na etiketi user posted image user posted image

Jaz sem na strani od CB brala, da je to še en indikator, da je test veljaven (poleg črtice v kontrolnem okenčku).

ŽanaTaja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jinx -- 5.11.2009 13:49:27 >

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.11.2009 14:35:10   
Inčika
Aaaaaa, hvala za pojasnilo Jinx user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 347
5.11.2009 14:42:55   
Arual
Heyy.

Jaz sem bila zaradi krvavitev pri ginekologu, ki je naredil UZ in videl policistične jajčnike, tako da me lahko kr brišete iz seznama, je treba na laparoskopijo. user posted image user posted image

Jaz sem poln upanja, tako da punce držite se.

Želim vam čimveč ++++++++++

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.11.2009 15:27:13   
Martinčka
ŽanaTaja naj anjprej tebe stiiisssnnnneeeeeem user posted image user posted image user posted image .... ŽanaTaja sej nama bo v Decembru uspelo! boš vidla da nama bo, in vem ki jim ne bo uspelo ta mesec! zdej pa dost tega heca, naj že ratauser posted image ...
zagotovo ti niso pri čiščenju kaj ušpilali, sam verjetno pa rabi telo malo več časa da spet sprejme eno pikico vase.. boš vidla da bo.. kmalu bova obe kofetkali kot user posted image !

Arual zdaj pa še tebi en veeelik objemuser posted image ... naj te sreča spremlja in se nam čim prej spet pridruži!!!

Inčika a si si mogoče kupila  ErgoRapido od Elektroluxa? jaz sem si ga kupila pred slabim emscem- rozastega:) je full fajni... sam že vnaprej povem da tega rdečga hudičkauser posted image  ne posesa vase ker pri nama še ni uspeha!

vsekakor pa se je moje telo že očitno prenajedlo sladkarij ker mi je že dva dni po sldkarijah slabouser posted image haha.. pa si nisem mislila da mi je lahko kdaj prevečuser posted image .. kakorkoli, zdaj se malo pogajam s telesom da bi pa jaz še vseeno bila malo na sladkemuser posted image

a je bila katera na hišnem sejmu v Ljubljani? se splača? jaz grem jutri na hitrco pogledat..

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.11.2009 15:37:45   
Inčika
Hahaha ... ne, Martinčka, imam onega od Vilede user posted image user posted image user posted image , sem si ga na hitro zdaj kupila, ker za to malo stanovanje se ne splača kupovat velikega ... pol v hiši, ki jo gradima, pa bo tako ali tako centralni, tako da ni panike user posted image Sicer imam velikega, samo mi gre na jetra ga zmeraj ven vlačit pa te kable za sabo vlečt user posted image user posted image user posted image ... pol že prej živce zgubim in mi mine volja do sesanja in seveda pol moj posesa do konca user posted image user posted image user posted image ... mhmmm, zdaj če dobro pomislim mi je pa že žal, da sem si sploh kupla to Viledo stvar ... zdaj namreč morem vse sama ... grrr ... user posted image

Arual user posted image user posted image user posted image - še zate seveda objemčki, upam, da boš hitro porhtala in se vrneš spet med nas ... mi je zelo žal user posted image , ampak poskušaj ostati pozitvno usmerjena in ni vrag, da ne uspeš user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 5.11.2009 15:44:43 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?