Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 10:23:13
|
|
|
|
LoveLove
|
Ahoooy!! Še enkrat vsem hvala za toplo dobrodošlico....se že počutim domače!!! Žantaja in katra55 ve ste glih v tistem delu meca ko sm jst vsa v flashu..ahhahen dan je težko čakat.....ampak navijam na povn šus da nebo treba vložkov kupovat!! Jaz sem v bolj mirnem obdobju ko čakam da bo konec da lahko nadaljujeva kjer sva končala...ehhehhe Kaj pa je narobe z testi baby-chek??? so poceni in jih kar hvalijo...??
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 10:27:21
|
|
|
|
LoveLove
|
Ojojjj....ŽanaTaja...na isti čas smo pisale!!!! Pa se je spet porušu mesec!! Ampak glej pozitivno.....saj se bo hitro obrnilo!!!! Objemčki!!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 10:32:20
|
|
|
|
Inčika
|
ŽanaTaja - vem kako ti je ... sama se prejšnji mesec obsedela na wc-ju kot pripopana in solze so kar tekla ob pogledu na - misli pozitivno ... samo to pomaga ... žal mi je, da ti ni uspelo Dajte punce, malo obarvajte seznam roza, drgače bomo vse depresivne tukaj gor ratale ... Katra55 - razveseli nas
< Sporočilo je popravil Inčika -- 5.11.2009 10:33:49 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 10:38:11
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Inčika imaš prav ja....nimam motivacije za nič, v službi prav vsi vedo, da nekaj ni ok Ne vem komu naj povem o tej grozni bolečini... Vedno bolj mislim da mi niso kaj naredili na unmu čiščenju...kaj če so mi jajčnike zvezali??? Mah jaz sem tudi že blesava
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 11:11:09
|
|
|
|
nadka30
|
žan taja tako mi je hudo, pa tako sem tehotela razveselit z predčasnim miklavžovim paketkom katra55 kako je pri tebi? Punce saj bo ne obupavat, jaz moram počakat še na eno tetko po ss preden sploh lahko začnem razmišljat o Glavo gor ter gremo pozitivno naprej.Drugo leto bomo vse srečke nosečke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 11:11:41
|
|
|
|
limonita
|
ŽanaTaja, žal mi je Vem, kako ti je. Kako dolgo se že trudita? Enkrat si že zanosila kajne? Kako dolgo je pa takrat trajalo da je prišlo do zanositve? Sicer sem pa pred dnevi tudi jaz bila prepričana, da je uspelo, ker mi je pač zamujala. Pa sem bila ponovno razočarana. Sedaj sem se odločila, da ne bom več jokala, da ne bom več žalostna, ker nima smisla. S tem ne naredim nič dobrega, še več, delam si škodo. Za sekiranje bo še dovolj časa. Sedaj sem si v glavo vtepla, da imam še 7 mesecev časa za uspeh in da še ni razloga za paniko. Bom pa januarja za vsak slučaj ginekologinji zatežila za napotnico za neplodnostno, samo zato, da se naročim in da pridem na vrsto res po enem letu neuspeha (oz. dveh letih) in da ne čakam še dodatno pol leta na vrsto. Je bilo pa res zelo težko odmisliti eno leto neuspeha, ki sem ga imela pred operacijo in začeti znova. Od operacije dalje se šteje da sem sedaj OK in moram pač ponovno poskušati eno leto. In res ne vidim razloga da ne bi uspelo, ker je res vse OK.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 11:52:57
|
|
|
|
aleunam
|
ŽanaTaja, en močan objemček zate . Ne obupati... Pojdi danes na kavo s svojo najboljšo prijateljico ali kar z fantom, počni nekaj, kar te bo razvedrilo... Mogoče pa bo december "usoden". A CB je med dražjimi testi? Jaz sem do zdaj naredila 4 - 2x julija in je obakrat pokazalo pravilno (1. rahel plus, drugič močnejši) in dva okrobra (oboje čista belina). Tako, da mu kar verjamem. Sem pa tudi jaz opazila, da se palčka obarva roza (prav lepo ), nisem pa bila ziher, če je to na novo ali ne. Tudi tokrat si bom kupila dva in ju naredila v razmaku 1-2 dni, če ne bo . Drugače nima smisla. Si pa mislim, da tistih 13-14€ mesečno ni tak veliko. Kaj pa vse kupim čez mesec, pa stane toliko ali pa več (npr. za to dobiš par kavic in dve ženski reviji ). Inčika, še sesaj, še sesaj, pa ne pozabi filtra menjat!
< Sporočilo je popravil aleunam -- 5.11.2009 11:54:48 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 11:55:16
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonita IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Moje M tudi še ni, sem naredila še en FS, pa je še zmeraj rahla črtica Pomoje me test heca, mi je že prej dvakrat pokazal pozitivno pa nisem bila noseča. Če je nebo do petka grem po CB. Meni se tudi zdi, da bo vsak čas prišla. Lepo jutro vsem. Želim ti, da te test tokrat ne heca in da si dejansko noseča. Me pa zanima, zakaj ti in ostale še vedno uporabljate FS teste? Že nekaj punc je namreč pisalo, da je bil FS lažno pozitiven, tebi se je to zgodilo celo dvakrat. Jaz uporabljam teste iz tujine, običajno jih naročim skupaj z ovulacijskimi testi, so čisto poceni in se mi še ni zgodilo, da bi test bil lažno pozitiven. Ne pravim, da morate začeti kupovati nosečniške teste v tujini, pač pa poiščite alternativo FS testu. Zagotovo obstaja poleg predragega CBja in nezanesljivega FSja še kakšen test. Ma glih v DM-u sem bla pa so imeli samo FS in CB.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 12:03:03
|
|
|
|
aleunam
|
Katra55, držim pesti, da so znaki za in ne . Ta teden še čakamo na Barbi82, upam, da nam javi veselo novičko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 12:16:18
|
|
|
|
Inčika
|
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ... bzzzzzzzzzzzzzz ... punce, pošljite svoje do Ptuja, da še jih vam malo posesam ... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ... bzzzzzzzzzzzzzz ... zdaj sem si nabavla sesalec brez kabla, na baterije, tako, da ni nujno, da je vtičnica zraven Jaz sem tudi danes gledala svoj CB, ki sem si ga kupila pred mesecem in se nisem niti gor vzela, da je ta nov in piše gor, da ga lahko opraviš 4 dni pred pričakovano ... samo ne vidim fore ... zakaj se že obarva roza, kaj je to kaka modna muha al ima kakšno drugo funkcijo, da je tako na veliko označeno na etiketi Katra55 - drži se in je spusti ven ... zakleni ključavnico in naj se ti prikaže plusek ob tej rozasti palčki
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 12:34:44
|
|
|
|
sarcy21
|
Punce a bi lahko še mene prosim dodale da čakam 10.11 :) Hvala
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 13:00:46
|
|
|
|
Inčika
|
Z veseljem ... tudi tebi malo sreče
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 13:05:43
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja Mene to tako zellloo potre, da bi najraje šla nekam..ampak moram se borit naprej, če želim kaj dosečt.....ko pa je to tako težko. Bomo pa zdaj začeli pit to krvomočnico in glinine obkladke in upam, da bo kaj več sreče v decembru Katra upam, da je pri tebi kaj bolje ŽanaTaja Vse nove pa dobrodošle Moja tečka se pa počasi poslavlja, potem pa akcij Ampak je ta konec meseca še tako daleč. Mi je pa zdele sodelavka mal šlogala iz kave in mi povedala, da vidi nov začetek v mojem življenju (da vidi mamico z dojenčkom). NO, iz njenih ust v moj trebušček , potem pa v moje naročje. Drage moje, vsak dan za vsako posebej držim pesti, da boste ugledale + Pridne bodite in pridno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 13:25:47
|
|
|
|
barbi82
|
Žana Taja pa le z močno voljo naprej. Ni vrag, da nam vsem slej ko prej rata pridelat plusek. Jst moje ne pričakujem v nedeljo - držite pesti lp, Barbi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 13:33:34
|
|
|
|
tix
|
Žana Taja še moj . Verjamem, da ti je težko, jaz sem že vsa zblojena ker morem še cel teden počakat do testa, še vsa polna upanja in optimizma, ti pa odgovor za ta meseč že maš... So pa angelčki ful pridni in so zih začeli zbirat za Miklavža Ostalim pa še veliko roza lulanja čav bav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 13:38:47
|
|
|
|
bambyna24
|
Žana Taja še z moje strani veliko . Pa to ni res kak se usoda grdo poigrava z nami ki si želimo . Mene tudi vsaki mesec čisto potre . Ampak moremo biti močne in upati da tudi me slej ko prej zagledamo magični .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 13:48:01
|
|
|
|
Jinx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika Jaz sem tudi danes gledala svoj CB, ki sem si ga kupila pred mesecem in se nisem niti gor vzela, da je ta nov in piše gor, da ga lahko opraviš 4 dni pred pričakovano ... samo ne vidim fore ... zakaj se že obarva roza, kaj je to kaka modna muha al ima kakšno drugo funkcijo, da je tako na veliko označeno na etiketi Jaz sem na strani od CB brala, da je to še en indikator, da je test veljaven (poleg črtice v kontrolnem okenčku). ŽanaTaja
< Sporočilo je popravil Jinx -- 5.11.2009 13:49:27 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 14:35:10
|
|
|
|
Inčika
|
Aaaaaa, hvala za pojasnilo Jinx
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 14:42:55
|
|
|
|
Arual
|
Heyy. Jaz sem bila zaradi krvavitev pri ginekologu, ki je naredil UZ in videl policistične jajčnike, tako da me lahko kr brišete iz seznama, je treba na laparoskopijo. Jaz sem poln upanja, tako da punce držite se. Želim vam čimveč ++++++++++
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 15:27:13
|
|
|
|
Martinčka
|
ŽanaTaja naj anjprej tebe stiiisssnnnneeeeeem .... ŽanaTaja sej nama bo v Decembru uspelo! boš vidla da nama bo, in vem ki jim ne bo uspelo ta mesec! zdej pa dost tega heca, naj že rata ... zagotovo ti niso pri čiščenju kaj ušpilali, sam verjetno pa rabi telo malo več časa da spet sprejme eno pikico vase.. boš vidla da bo.. kmalu bova obe kofetkali kot ! Arual zdaj pa še tebi en veeelik objem ... naj te sreča spremlja in se nam čim prej spet pridruži!!! Inčika a si si mogoče kupila ErgoRapido od Elektroluxa? jaz sem si ga kupila pred slabim emscem- rozastega:) je full fajni... sam že vnaprej povem da tega rdečga hudička ne posesa vase ker pri nama še ni uspeha! vsekakor pa se je moje telo že očitno prenajedlo sladkarij ker mi je že dva dni po sldkarijah slabo haha.. pa si nisem mislila da mi je lahko kdaj preveč .. kakorkoli, zdaj se malo pogajam s telesom da bi pa jaz še vseeno bila malo na sladkem a je bila katera na hišnem sejmu v Ljubljani? se splača? jaz grem jutri na hitrco pogledat..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 5.11.2009 15:37:45
|
|
|
|
Inčika
|
Hahaha ... ne, Martinčka, imam onega od Vilede , sem si ga na hitro zdaj kupila, ker za to malo stanovanje se ne splača kupovat velikega ... pol v hiši, ki jo gradima, pa bo tako ali tako centralni, tako da ni panike Sicer imam velikega, samo mi gre na jetra ga zmeraj ven vlačit pa te kable za sabo vlečt ... pol že prej živce zgubim in mi mine volja do sesanja in seveda pol moj posesa do konca ... mhmmm, zdaj če dobro pomislim mi je pa že žal, da sem si sploh kupla to Viledo stvar ... zdaj namreč morem vse sama ... grrr ... Arual - še zate seveda objemčki, upam, da boš hitro porhtala in se vrneš spet med nas ... mi je zelo žal , ampak poskušaj ostati pozitvno usmerjena in ni vrag, da ne uspeš
< Sporočilo je popravil Inčika -- 5.11.2009 15:44:43 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?