|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
5.11.2009 15:53:33   
dini
Ojla, punce nč ni še izgubljeno tudi če je pršla user posted image zdej, ker je šele začetek meseca. Moja user posted image je tudi že šla, pršla je brez kakih tablet in bila takšna kot včasih, mislm da bom spet pršla na redne kot sm bla, JEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Vsem ki vam ni uspelo pa user posted image user posted image user posted image user posted image in brez sekiranjauser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.11.2009 18:11:03   
kago
dini: držim pesti... moja je septembra tud prišla v mojem normalnem cikulus, pa sem se tud veselila. Pa je bil takoj naslednji spet dolg 61 dni. Tako da naslednjo tečko pričakujem šele konec decebra ali še raje začetek januarja user posted image user posted image to me bolj ubija kot pa negativni testi. Pač če je negativen test ne rata in gre naprej v nove boje... tale neurejen ciklus, sum na PCO... pa nista prijetna. ker poleg tega da ti ne uspe, maš še možnosti za to manjše... 

učas bi se najrajs nekam usedla pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da dam vn iz sebe... men se vleče zadeva sedaj že več kot 11 mesecev odkar sem končala z jemanjem tebletk in 10 mesecev od aktivne telovadbe... januarja bo ravno eno leto, ko imam pregled in naj bi dobila klomifen...

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.11.2009 18:23:01   
dini
Meni tudi najeda ta user posted image , tipi pa čist flegma, ker nimajo tega sranja. Bi mogli oni imet to, ne pa da je vse na nas. Jst že od novembra leta 2007 ne jem KT, pa je še zmer sranje use skupi. Držim pesti zateuser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.11.2009 21:27:44   
DIANE
Čer, ma nč sm se odločila da bom zopet šla v nove boje.
Tm nekje 27 nej je neb blo oh k bi me uslišal Bog. Lani me je tak čas uslišal sm na žalost tudi hitro vzel. Mogoče bo pa letos usojeno da mi ga pusti pikico skosuser posted image user posted image

Vsem vam ki čakate res želim da ugledate user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.11.2009 8:24:54   
Inčika
                                        user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja user posted image user posted image
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - Inčika (18.krog)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Sarcy21
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
15.11. - Bambyna24 (20.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
27.11. - DIANE
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
30.11. - LoveLove (4.krog)
                       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 36

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.11.2009 8:27:08   
Inčika
Ojla DIANE - tudi jaz ti želim čimprejšen plusek user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.11.2009 9:10:47   
Martinčka
Diane mislimo še nate in držimo pestiuser posted image user posted image user posted image ...

Katra55 kje pa si ti kaj? poročaj malo... upam da si zagledala plusek tudi na CB in da vriskaš od veselja!!!

pozdravček

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.11.2009 9:30:47   
ŽanaTaja
Katra55 - ku ku??? A je kaj al ni nič?? Me tukaj smo firbeci in nas zanima, pa da se poveselimo malo s tabouser posted image

Martinčka kako kaj ti??? Poročaj kako si  kaj poštimala..hi hi hi!!!!user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.11.2009 9:50:59   
tix
kako ste kaj. Babe, kje so pluski (:
Jaz nimam popolnoma nobenih znakov, obcasno me kje kaj scipne ampak se mi ne zdi nic nenavadnega.

Me pa zanim e je katera delala tist test k naj bi pokazal e 4 ni prej ? Ne morem pomagat ce sm firbec

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.11.2009 9:55:07   
LoveLove
Jaaaa....mene tud katra zanima??? user posted image
Arual.....upam da boš čim prej lahko nadaljevala......

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.11.2009 9:56:50   
bambyna24
Živjo punce. Danes pa je tako dolgočasno vreme, da bi najrajši celi dan prespala, ampak ne morem, moram malo hišo počistiti pa kosilo skuhati.

Kako ste pa ve kaj? Je že kje kakšni novi user posted image ?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.11.2009 10:05:31   
aleunam
Katra55, kako je? Dražiš nas. user posted image  Upam, da prideš na forum in da vidim same nasmejane smeškote in dve črtici.

Res je dan za prespati... Jaz bi tudi, a delo je delo.

(odgovor članu bambyna24)
Neposredna povezava do sporočila: 362
6.11.2009 10:05:50   
listek1
Jutro user posted image

Katra - tud mene firebec matra, kje si user posted image  Tud jest upam, da si zagledala močan +, in da skačeš do stropa.

Za vse pa en kup user posted image user posted image user posted image , da zagledate pluske ta mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 363
6.11.2009 10:11:31   
helenav
Jutro...

ej punce...jz sem pa danes zjutrj opazla na papirčku rahlo krvavitev..sem pa zadnji dan ovulacije

Kaj bi to bilo??

sicer pa imam itak danes pregled pri G in ga bom vprašala.

Grem na pregled, ker sem od rojstva hčerke imela vsak mesec pred M, dolge 7-dnevne rjave izcedke, ki so se pa prejšnji mesec končali??? grem malo povprašat...

lep dan..naj bo petek hitro mimo....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 364
6.11.2009 10:14:03   
lidik
živijo punce...no naj vam povem, da danes imam spet en slab dan user posted image .....sej res da se mi dva sicer šele 2.krog sedaj trudiva za user posted image ali user posted image , ampak dvomim da bo kaj, ker sem zdaj že drugič po user posted image krvavela...pa si sploh ne znam razlagati zakaj.....do sedaj tega nisem imela še nikoli, in mi ni čisto vseeno.....

sej vem da tole sicer ne spada v to temo, samo nekomu sem se mogla malo potožit

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
6.11.2009 10:18:37   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: bambyna24

Živjo punce. Danes pa je tako dolgočasno vreme, da bi najrajši celi dan prespala, ampak ne morem, moram malo hišo počistiti pa kosilo skuhati.

tole se pa čist strinjam, tak čuden pritisk al kaj, se sam pestavljam z enga konca na drugega. Kaj biste pa kej kuhale dons, pri nas bo kar petkova klasika, palačinke :)

Neposredna povezava do sporočila: 366
6.11.2009 11:00:31   
listek1
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

živijo punce...no naj vam povem, da danes imam spet en slab dan user posted image .....sej res da se mi dva sicer šele 2.krog sedaj trudiva za user posted image ali user posted image , ampak dvomim da bo kaj, ker sem zdaj že drugič po user posted image krvavela...pa si sploh ne znam razlagati zakaj.....do sedaj tega nisem imela še nikoli, in mi ni čisto vseeno.....

lidik - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar potoži in pojamraj, sej zato smo tukaj. Pa bi šla ti mogoče se mal k ginekologu pokazat in mu povedat kaj se dogaj? Če tega nisi nikol prej imela, potem bi blo mogoče res fajn, da greš tja. Pa probaj se ne obremnjevat s tem v katerem krogu si in že vnaprej razmišljat da vama ni nič uspelo. Če vama slučajno ta mesec ne bo, vama bo pa naslednjega sigurno boš vidla. Glavo gor punca in veselo user posted image user posted image user posted image . Vse držimo pesti, ti bo uspelo.

helenav - ti pa dobro opravi pri G.

Men se pa tale moja user posted image  še kar noče čist spokat, tko, da še ne mormo kaj preveč user posted image . Ma bomo vse nadoknadli v naslednjem tednu, ko se začnejo ta pravi dnevi user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.11.2009 11:17:04   
jana84
O, ŽanaTaja...Škoda da je pršla user posted image ...Verjamem, da is ful žalostna...In ti naše besede, da sej bo drugič boljše, ne pomagajo dost in bi raje vidla, da bi bilo drugače...Tako, da misli pozitivno...Če si žalostna in bi rada jokala, joči user posted image , ker pomaga da gre vse ven iz tebe in se lahko pripraviš na naslednje boje...Verjetno bi ti najbolj znal prisluhniti tvoj partner, saj se ta stvar dotika tudi njega in je verjetno tudi njemu hudo in bi mogoče tudi on rad jokal s tabo...Verjemi, da bo obema pomagalo da sta skupaj in se pogovorita...

No, pr nas je vse po starem, nič kaj novega...Pa sicer pred drugim tednom mislim, da tud nič novega ne bo, ker je itak 8.11. dan ko naj ne bi bilo moje user posted image ...po starih ciklusih...Zdej pa ne vem kako in kaj, ker po čiščenju sem dobila komaj eno user posted image  in je prišla na 29 dni, prej pa je bilo vedno na 26...Tako, da bomo vidli kako in kaj...

NIč, jaz se grem malo učit, da gre ta turoben dan čimprej mimo...Lepo se imejte...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.11.2009 11:29:18   
nadka30
jana povej mi nekaj, vidim da si tudi pred kratkim imela čiščenje( jaz sem imela v zčetku oktobra) ali si user posted image dobila točno
jaz sem prvo dobila po 26 dneh sedaj me pa zanima ali si drugo tudi dobila takrat ko si jo pričakovala, da vidim kaj pričakovat

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 369
6.11.2009 12:01:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

lidik - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar potoži in pojamraj, sej zato smo tukaj. Pa bi šla ti mogoče se mal k ginekologu pokazat in mu povedat kaj se dogaj? Če tega nisi nikol prej imela, potem bi blo mogoče res fajn, da greš tja. Pa probaj se ne obremnjevat s tem v katerem krogu si in že vnaprej razmišljat da vama ni nič uspelo. Če vama slučajno ta mesec ne bo, vama bo pa naslednjega sigurno boš vidla. Glavo gor punca in veselo user posted image user posted image user posted image . Vse držimo pesti, ti bo uspelo.

Men se pa tale moja user posted image  še kar noče čist spokat, tko, da še ne mormo kaj preveč user posted image . Ma bomo vse nadoknadli v naslednjem tednu, ko se začnejo ta pravi dnevi user posted image

listek1 hvala ti.....sej ne da se obremenjujem s tem v katerem krogu sem....v bistvu itak vidim, da se morajo nekateri res nekaj časa trudit, predno zagledajo težko pričakovani +, tako da nekako nisem s tem obremenjena,.....kar se pa ginekologinje tiče, sem jo pa prej poklicala in sem jih razložila vse situacijo...pa me je na hitro odslovila, češ da ima pacientko in da naj jaz te krvavitve kr lepo spremljam kdaj se pojavijo in potem po 3 mesecih če ne bo nič boljše se naj s tem listom, na katerem imam napisano to oglasim k njej, da bova pogledali če je vse vredu....mislim halooooooo 3 mesece se pa meni za to zdi malo preveč...in potem povsod govorijo, da smo ženske neodgovorne, malomarne in ne vem kaj.....ja ja seveda....naj najprej počistijo pred svojim pragom.....niti tako dolgo me ni poslušala, da bi ji lahko povedala, da bi pa res rada prišla k njej na pregled, ker mi je vse skupaj malo čudno.....pa da me že dva dni boli desni jajčnik..... sej sem se odločila da kakšen teden še počakam in če ne bo nič boljše pokličem magari koga drugega, če ona ne bo pripravljena mi odgovoriti na kakšno vprašanje......

listek1 tebi pa želim, da tale tvoja tečka user posted image kmalu čimprej čisto gre in da lahko začneta user posted image

hvala ti še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
6.11.2009 12:42:46   
listek1

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

listek1 hvala ti.....sej ne da se obremenjujem s tem v katerem krogu sem....v bistvu itak vidim, da se morajo nekateri res nekaj časa trudit, predno zagledajo težko pričakovani +, tako da nekako nisem s tem obremenjena,.....kar se pa ginekologinje tiče, sem jo pa prej poklicala in sem jih razložila vse situacijo...pa me je na hitro odslovila, češ da ima pacientko in da naj jaz te krvavitve kr lepo spremljam kdaj se pojavijo in potem po 3 mesecih če ne bo nič boljše se naj s tem listom, na katerem imam napisano to oglasim k njej, da bova pogledali če je vse vredu....mislim halooooooo 3 mesece se pa meni za to zdi malo preveč...in potem povsod govorijo, da smo ženske neodgovorne, malomarne in ne vem kaj.....ja ja seveda....naj najprej počistijo pred svojim pragom.....niti tako dolgo me ni poslušala, da bi ji lahko povedala, da bi pa res rada prišla k njej na pregled, ker mi je vse skupaj malo čudno.....pa da me že dva dni boli desni jajčnik..... sej sem se odločila da kakšen teden še počakam in če ne bo nič boljše pokličem magari koga drugega, če ona ne bo pripravljena mi odgovoriti na kakšno vprašanje......

listek1 tebi pa želim, da tale tvoja tečka user posted image kmalu čimprej čisto gre in da lahko začneta user posted image

hvala ti še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lidik - a lahko vprašam kaj maš to za eno prf...... G? Jaz bi na tvojem mestu šla do nekoga samoplačniško, pa da te pregleda in ti pove kako in kaj. SPloh pa če praviš, da te boli še desni jajčnik. Ne čakaj še en teden. Moj G sicer dela v Leonišču, ampak ma pa tudi samoplačniško ambulanto v Šiški in moram rečt, da je zlati G. Res se ti posveti, te posluša in ti pove vse kar te zanima. Tko, da če želiš ti lahko posredujem tudi telefonsko.
Se pa strinjam s tabo, da nekateri G lahko prvo pometejo pred svojim pragom ja.

Ti pa kar veseleo user posted image , da čimprej zagledaš +. Potem bomo pa vse skakale do stropa user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 371
6.11.2009 12:49:51   
lidik
listek1..... imam G tu v Celju in sicer Gašperlin Dovnik Darjo....sicer moram povedati da sem bila že nezadovoljna z njo in sem tudi že razmišljala o tem, da bi jo menjala....ampak zadnje dve leti sem imela občutek da se je zelo spremenila, ker mi je zdaj pri parih zadnjih obiskih lepo odgovorila na vprašanja, in mi dala občutek, kot da jo celo res ganejo moje skrbi, samo po današnjem pogovoru sem pa videla da je ostala prav enaka kot je bila..... user posted image

sem pa že razmišljala o tem da bi res poklicala nekam drugam in še šla kam drugam na pregled ja...sva se ravno prej z mojim pogovarjala in ko sem mu povedala kaj mi je rekla, je rekel da ne more verjeti.....tako da sva se zdaj nekako odločila da bova še par dni počakala in če se bo še vedno pojavilo to grem drugam....

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
6.11.2009 13:56:34   
jana84
Nadka 30...Jaz sem imela čiščenje 15.septembra, 13.oktobra pa sem dobila prvo M po čiščenju (na 29 dni) in sedaj upam da bo to za dobro leto tudi zadnja...Tako da ti ne morem dost pomagat...Sem pa prej (pred porodom) dobivala M na 26dni...točno kot urca...Po porodu sem dobila M po 3mesecih (sem zelo malo dojila), od takrat tudi redno na 26 dni...Mogoče tudi 27, pa sem se že čudila...Se res ne smem nič pritoževat, ker imam že od 6.razreda točne, neboleče M...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.11.2009 14:05:31   
LoveLove
Lidik......to more bit pa res butast da maš G ki ji nemorš normalno poklicat...da ji ne morš zaupat ker neveš kak dan bo mela......
Jst sm tko zadovoljna da mam super ginekologinjo...se kr pogovarja s "ta spodnjo"!!!
Če te skrbi,ma da lepo odgovori in prežene tvoje strahove....to je njen poklic in ma da je profesionalna.....

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 374
6.11.2009 15:03:09   
bambyna24
Lidik ja sem tudi imela izkušnje z eno G, ker sem ji bila samo gola številka in se je res nesramno obnašala do mene. No naj vam zaupam kaj je bilo: hodla sem k njej na redne preglede, pa mi ni niti enkrat uz delala, no ko sem ji rekla da bi radi začeli delati na user posted image , mi je naredila uz, in mi odkrila pregrado na maternici in mi rekla da moram to najprej odstraniti, torej iti na operacijo in potem lahko začnemo delat dalje na bebiju. In ji jaz rečem da bi se rada čimprej naročila da se prej rešim tega, ona pa začela pizditi nad mano kaj si jaz mislim saj se bla takrat stara komaj 22, da še mam čas, kam se mi mudi, itd. Nisem je poslušala, šla sem se naročla, prišla čez mesec dni na vrsto in šla na operacijo. Mislila me je celo ona operirati, ampak je nekaj vmes prišlo in me je druga G operirala, naslednji dan sem šla domov, šla do te G in zahtevala kartoteko ter jo prenesla k drugemu G. Sedaj imam moškega G in nebi več zamenjala za žensko. Posveti se ti 100%, zavzame se za pacienta in tudi bolj nežen je pri pregledu. Lidik jaz bi na tvojem mestu zamenjala G.

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?