listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: lidik živijo punce...no naj vam povem, da danes imam spet en slab dan .....sej res da se mi dva sicer šele 2.krog sedaj trudiva za ali , ampak dvomim da bo kaj, ker sem zdaj že drugič po krvavela...pa si sploh ne znam razlagati zakaj.....do sedaj tega nisem imela še nikoli, in mi ni čisto vseeno..... sej vem da tole sicer ne spada v to temo, samo nekomu sem se mogla malo potožit lidik - ti se kar potoži in pojamraj, sej zato smo tukaj. Pa bi šla ti mogoče se mal k ginekologu pokazat in mu povedat kaj se dogaj? Če tega nisi nikol prej imela, potem bi blo mogoče res fajn, da greš tja. Pa probaj se ne obremnjevat s tem v katerem krogu si in že vnaprej razmišljat da vama ni nič uspelo. Če vama slučajno ta mesec ne bo, vama bo pa naslednjega sigurno boš vidla. Glavo gor punca in veselo . Vse držimo pesti, ti bo uspelo. helenav - ti pa dobro opravi pri G. Men se pa tale moja še kar noče čist spokat, tko, da še ne mormo kaj preveč . Ma bomo vse nadoknadli v naslednjem tednu, ko se začnejo ta pravi dnevi listek1 hvala ti.....sej ne da se obremenjujem s tem v katerem krogu sem....v bistvu itak vidim, da se morajo nekateri res nekaj časa trudit, predno zagledajo težko pričakovani +, tako da nekako nisem s tem obremenjena,.....kar se pa ginekologinje tiče, sem jo pa prej poklicala in sem jih razložila vse situacijo...pa me je na hitro odslovila, češ da ima pacientko in da naj jaz te krvavitve kr lepo spremljam kdaj se pojavijo in potem po 3 mesecih če ne bo nič boljše se naj s tem listom, na katerem imam napisano to oglasim k njej, da bova pogledali če je vse vredu....mislim halooooooo 3 mesece se pa meni za to zdi malo preveč...in potem povsod govorijo, da smo ženske neodgovorne, malomarne in ne vem kaj.....ja ja seveda....naj najprej počistijo pred svojim pragom.....niti tako dolgo me ni poslušala, da bi ji lahko povedala, da bi pa res rada prišla k njej na pregled, ker mi je vse skupaj malo čudno.....pa da me že dva dni boli desni jajčnik..... sej sem se odločila da kakšen teden še počakam in če ne bo nič boljše pokličem magari koga drugega, če ona ne bo pripravljena mi odgovoriti na kakšno vprašanje...... listek1 tebi pa želim, da tale tvoja tečka kmalu čimprej čisto gre in da lahko začneta hvala ti še enkrat Lidik - a lahko vprašam kaj maš to za eno prf...... G? Jaz bi na tvojem mestu šla do nekoga samoplačniško, pa da te pregleda in ti pove kako in kaj. SPloh pa če praviš, da te boli še desni jajčnik. Ne čakaj še en teden. Moj G sicer dela v Leonišču, ampak ma pa tudi samoplačniško ambulanto v Šiški in moram rečt, da je zlati G. Res se ti posveti, te posluša in ti pove vse kar te zanima. Tko, da če želiš ti lahko posredujem tudi telefonsko. Se pa strinjam s tabo, da nekateri G lahko prvo pometejo pred svojim pragom ja. Ti pa kar veseleo , da čimprej zagledaš +. Potem bomo pa vse skakale do stropa
|