|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
3.11.2009 11:55:46   
Beba78
Pozdravljene vse, ki ste v pričakovanju user posted image  ali user posted image ...

...med njimi sem tudi jaz. Sicer prvič na forumu, zato vas še ne poznam, a si vseeno želim čveka z vami, medtem ko bom do 29. 11. (ali še kakšen dan več, M imam namreč na 30 do 32 dni) čakala, ali bo prišla user posted image .

Upam, da se prav vse kmalu selimo med user posted image ...mi2 sva sedaj v 3. krogu, doma pa imava že 14M starega malčka. Tako da je trenutno čakanje na user posted image  še razburljivo in nič stresno user posted image .

Se mi pa zdi, da želja po drugem ni nič manjša kot po prvem, a upam, da na user posted image  ne bova čakala dolgih 16 krogov, kot se nama je to zgodilo pri prvem otročku. To je tudi razlog, da sva počasi začela razmišljati o ponovni nosečnosti...ker človek nikoli ne ve, kdaj bo uspelo.

Bodite lepo do naslednjič...držim pesti za vse.

user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.11.2009 13:00:33   
tejči28
Dobrodošla med nami beba78,

te čisto dobro razumem,da je želja po drugi bebi enako močna kot po prvi,nama je prvega uspelo nenačrtovano nardit,zato nič manj zaželejeno,zdaj za drugo bebo pa se trudima resno 5 krogov.upam,da nam vsem,ki čakamo,čimprej uspe.Če ne ta mesec,pa nam bo božiček sigurno prinesel male pikice za darilo. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.11.2009 17:04:47   
Inčika
                                         user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
28.11. - listek1 (2.krog)
29.11. - Beba78 (3.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
                        user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 33

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.11.2009 17:08:22   
Urshy78
Beba78, dobrodošla user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.11.2009 17:08:32   
Inčika
Dobrodošla Beba78!  user posted image
Kago, sem vesela, da greš lahko v nov boj in da se je user posted image končno prikazala! user posted image

Držim pesti, da tudi tebi uspe ta mesec v novembru, ker tukaj bomo vse spokale cule in odšle med nosečke ... in si seveda več kot dobrodošla, da se nam pridružiš! user posted image user posted image user posted image

Tako sem leteča te dni, da ne uspem nič napisati prav ... držim pa pesti za vsako posebaj ... tudi med umivanjem posodeuser posted image user posted image

Držite se punce in javite pluske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.11.2009 17:24:32   
Anonimen
super! mi je prav fajn, da vas je kar nekaj punc nekje moje starosti...
no midva še nisva poročena, ampak imava urejeno življenje... živiva samostojno-sama, zaposlena itd...
fant je tudi star 23 in se ful veseli otrokeca...
že tri dni mi trdi, da ga je že spočel user posted image
bomo videli, kako mu bo, oz. nama bo uspelo...
pravzaprav nam vsem mora uspet, da bomo bližnjim za božička podarili otroške copatke user posted image

(odgovor članu Inčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
3.11.2009 21:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

laliela jaz bom čez 6 dni stara 23:) haha... 

jaz pa čez 6 mesecev!  user posted image

joooj, kako se mi vleče ta teden - upam, da že čim prej mine, da končno zagledam user posted image  (sem optimist, ne?) Bomo videli kak bo, drugače bomo pa res božičku pisali,...

Nič, fajn se mejte, pa glejte da čim prej odprete sezono user posted image , da bomo lahko ostale nadaljevale. user posted image

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
3.11.2009 21:21:06   
Inčika
Jaz sem malo starejša, ampak še vedno ne preveč - upam ... user posted image user posted image user posted image

Skratka jaaaa, IŠČE SE STROJEVODJA ZA user posted image V NOVEMBRU!!! user posted image user posted image user posted image Bomo se druge potem laže priklopile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.11.2009 21:27:57   
Anonimen
anonimna, takrat bom jaz že 24 dopolnila... rojena sem aprila, ti pa potem maja ali?
bikica si? jaz sem trmasta ovnica, in pridno vstrajam in delam na user posted image user posted image

inčika, ne sam strojevodja, še marsikaj drugo...
če sem prav zasledila, bi naj ene že nestrpno pričakovale plusek jutri...
držim pesti user posted image

(odgovor članu Inčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
4.11.2009 8:40:12   
ŽanaTaja
Jutro punce mojeuser posted image

Moj dan je prišel, ampak moje M še od nikoder...ha ha ha...še ne...ja po izračunih bi jo morala dobit danes...ker je danes 28 dan...sem se mal zmotila na 5.11. ampak ok...čakam jo in vam sporočim tekom dneva..

Itak srčno upam, da je ne bi bilo, sam nimam nikakršnih znakov...moj možek mi pravi da jo je podkupil za 9 mesecevuser posted image user posted image  KO BI JO LEuser posted image

Jaz ziher nebom strojevodja...tako da srčno upam, da se priklopim v decembru...hja, da dobim prelepo darilo za rojstni dan in božička...uuuu kako bi bila vesela....

Lep začetek dnevauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.11.2009 8:48:37   
Martinčka
ŽanaTaja bom danes fesjt mislila nate da je ne bo.. pa če nimaš nobenih znakecov da bo prišla, morda pa je uspelo?  res full stiskam pestke!!!!

jaz pa imam prebavne probleme, ampak veste kaj? vseeno jem zdajle kinder čokolado:) nevem kaj mi je.. a sem res mela pred poroko tako pomanjkanje cukra da se ga zdej nikakor ne nasitim?user posted image  razneslo me bouser posted image  

sicer pa imam občutek kot da bo user posted image  ta mesec prej... upam da ja da lahko gremo veselo v nov krog...

pozdravček vsem soborkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.11.2009 9:53:21   
tix
Sej čokolada je fajn, otrdi zadeve :)
jest sem se pa že mal pred poroko začela redit in se še nisem nehala, pomojem sem se v zadnjem pol leta, zredila za skoraj 10 kil, ampak še ni panike, je res da sem bla včasih kar suha in sem se večkrat čudno počutla, se je pa vse kar fino razredil pa še nove cunje moram kupovat user posted image user posted image

Žana taja, želim ti da user posted image ne pride user posted image user posted image

Srečno še ostalim

Neposredna povezava do sporočila: 287
4.11.2009 10:23:05   
LoveLove
Živjo punce!!Tudi jaz se vam pridružujem...sem nova pa se še lovim.....včeraj sem začela novo temo ...namesto da bi takoj skočila sem..no saj bo...vseeno bom pa prekopirala kaj sem včeraj napisala!!!

Ahoooy punce....
Jst sem tukaj še nova pa se malo lovim po forumu!!!Skačem sem pa tja pa mi ni še čisto jasno kako poteka......
S fantom se trudva že kakih 7 mesecev,zadnjih 5 pa intenzivno...(stara sem 28)tako da delava na bebici tistih 10dni okrog ovalucije vsak dan(tudi drugače se ravno ne šparava-hehe)!!
Problem je v tem čakanju....vsak mesec pred M sem v glavi že kar 100% da zdej pa je to to....in spet pride ta rdeča zoprnica!! Na koncu pomislim že na vse..kaj je narobe z mano al kaj....včasih sem jedla tablete pa mi niso odgovarjale in sva šla s fantom zmeraj na mirkanje...pa še tako sem mislila da lahko hitro zanosim.....potem sem si počasi želela da bebica pride spontano samo na ta način da ne mirkava...zdej sem pa že noooraaaa ker intenzivno delava pa nič....a se veliko parov  takole matra ali se mi zdi da sem edina...grrrrrr......
sedaj spet upam na ta mesec...kar je preveč je pa preveč.....
V naprej hvala za odgovore!!
>>maahaanjee<<

No ker pa vidim da smo tu vse na istem bomo skupaj držale pesti ena za drugo!!
Vesela sem da sem z vami!!!user posted image user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.11.2009 10:37:19   
lottyka
ŽanaTaja držim pesti zate da user posted image  res ne zagledaš nadaljnih 9 mesecev!!!

Martinčka mogoče pa je želja po sladkem in poroka res kaj povezano. Jaz že cel mesec mazim sladkarije, kar mi sploh ni podobno. Jaz sem zgubila kar nekaj kg pred poroko, sploh zadnja 2 tedna me je kar pobralo, zdej pa jih kar pridno s sladkarijami nabiram nazaj. Sem pojedla sladkarij v tem mesecu več kot prej v celem letu user posted image . Se bo treba kar malo v roke vzet in počasi nehat s tem. Najbolj zanimivo je da meni nikoli ni bilo nevem kaj do sladkarij, zdej pa sam gledam kje je kaj sladkega user posted image .

Punce moja user posted image  se poslavlja in čas prihaja za akcijo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.11.2009 10:46:31   
Martinčka
lottyka jaz sem pa bila vedno na sladkem, sam tako kot sem pa zdaj... včeraj sem imela za večerjo čokolado, danes za zajtrk... hallooo sej nisem normalna... ne vem zakaj je tako... je pa tudi res mene pred poroko pobralo in tudi na poročnem potovanju se nisem nič zredila... sam zdaj pa je katastrofa... hlače so mi tesne da joj:) haha...
zdaj bojo pa počasi že prazniki in rojstni dnevi pa službene fešte.. aaaa... dobro no, januarja pa grem res v akcijo da se malo v roke vzamem:) haha.. dolgoročni plan:)
lottyka držim pesti da bo ta krog uspešen!!!!

LoveLove wellcomeuser posted image  in kot sem ti že na tisti temi napisala: čimprej od toduser posted image  k nosečkam sevedauser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.11.2009 10:59:29   
ŽanaTaja
Hvala punce...zlate ste...zato vas imam tako rada in z vami je resnično lažje prenest to user posted image  ko nezaželjeno prideuser posted image

Nimam znakov za nosečnost, ne za M...kaj pa vem..neko špikanje spodaj je sam sej nikoli ne veš...jaz srčno upam, da je nebo..ampak imam občutek da bo..mah sej sama ne vem....

Če ne pride podarim krvomočnico n glinine obkladke katerikoli izmed vasuser posted image

Imam na menstruacija. si odprt kolendarček in mi piše, da bi morala danes dobit user posted image , zato jo čakam in čakamuser posted image

Se vam še javim...da me obarvate v modro...ha ha ha hauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
4.11.2009 11:10:27   
LoveLove
Hvalaaaa Martinčka!!!!
Zdele mam tretji dan M,...od 12-20.11  pa sam akcija,......ma da dečko kej nardi že enkrat!!hahah
Ampak kaj psiha res dela...zdele sem bla že 2x prepričana...sem mela že kar vse znake....user posted image !!! mogoče semenčki  user posted image user posted image user posted image ,pa se matrajo ,pol na koncu pa user posted image user posted image !!!haha

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.11.2009 11:21:01   
lottyka
LoveLove midve bova pa v istem času imele akcijo user posted image . Držim pesti da se konec meseca tudi obe preselive med srečke user posted image  kot sevede tudi vse ostale. Mislim da je čas za podiranje rekordov in držim pesti da se vse selimouser posted image  in naredimo mesečni rekord  user posted image .

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.11.2009 11:23:34   
LoveLove
OOO Lottyka the best!!! ma da je ploden mesec!!!!hihiiuser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.11.2009 11:29:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Hvala punce...zlate ste...zato vas imam tako rada in z vami je resnično lažje prenest to user posted image  ko nezaželjeno prideuser posted image

Nimam znakov za nosečnost, ne za M...kaj pa vem..neko špikanje spodaj je sam sej nikoli ne veš...jaz srčno upam, da je nebo..ampak imam občutek da bo..mah sej sama ne vem....

Če ne pride podarim krvomočnico n glinine obkladke katerikoli izmed vasuser posted image

Imam na menstruacija. si odprt kolendarček in mi piše, da bi morala danes dobit user posted image , zato jo čakam in čakamuser posted image

Se vam še javim...da me obarvate v modro...ha ha ha hauser posted image

Se priporočam!

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
4.11.2009 11:38:52   
aleunam
ŽanaTaja in Katra55, javita danes. Upam na, da ne bo user posted image . Kdaj nameravata delati test? Sem radovedna... user posted image

LoveLove, dobrodošla med nami upajočimi. Daj podatke, da te vržemo na seznam. user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.11.2009 11:42:07   
LoveLove
aleunam hvala!!! kakšne podatke??se še lovim..rabim pomoč..hahahh

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.11.2009 11:45:24   
aleunam
Nič zato, tudi meni ni bilo takoj jasno. user posted image

Potrebujemo tvoj datum (ne) pričakovane user posted image  (ko naj bi zagledala user posted image /user posted image ) in kateri krog (mesec) se že trudita.

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.11.2009 12:06:15   
LoveLove
Ajaaaaa....zdele imam M tretji dan...to se pravi da novo (ne)pričakujem od 1-3.12!! Mogoče bi že spadala med decemberke,ampak čakam pa ravno tako novembra..ahaha!!!Pazit sva nehala aprila...in se nisva preveč obremenjevala !!da pa intenzivno delava je pa 4krog!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.11.2009 12:55:20   
jana84
Živjo!
Da tudi na tem forumu malo poklepetam...in vidim kako se kaj držite...Zaenkrat kar dobro...Seznamček sicer malo premalo pobarvan v roza, preveč v modro, ampak boste videle, da ko bo zalaufalo bo vse roza...Upam, da ne bodo potem same punčke user posted image user posted image user posted image ...

Pr nas se držimo v redu, da bi opazila kakšne "nosečniške" znake, ne morem rečt, ampak tudi ko sem bila noseča za Jakoba, nisem vedela da sem noseča, dobro da mi je trebuh rastel in mali brcal po trebuhu...user posted image  Mogoče me vsake toliko malo v jajčnihih zašpika, ampak ne vem če je to kaj pomembnega...Bomo že videli, ko bo čas za to...
Se mi zdi pa prav fino, ko srečujem same nosečnice okrog...Zgleda da bo leto 2010 ponovno zeloooo plodno leto in bodo vrtci pokali po šivih...Upam, da bomo tudi novembrke kaj pripomogle k temu, kaj ne?!

Tako, lepo se imejte, zdaj pa grem kaj postorit, ker sem celo dopoldne pohajala po trgovinah z mamo...Seveda tudi zapravljala...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?