Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 11:55:46
|
|
|
|
Beba78
|
Pozdravljene vse, ki ste v pričakovanju ali ... ...med njimi sem tudi jaz. Sicer prvič na forumu, zato vas še ne poznam, a si vseeno želim čveka z vami, medtem ko bom do 29. 11. (ali še kakšen dan več, M imam namreč na 30 do 32 dni) čakala, ali bo prišla . Upam, da se prav vse kmalu selimo med ...mi2 sva sedaj v 3. krogu, doma pa imava že 14M starega malčka. Tako da je trenutno čakanje na še razburljivo in nič stresno . Se mi pa zdi, da želja po drugem ni nič manjša kot po prvem, a upam, da na ne bova čakala dolgih 16 krogov, kot se nama je to zgodilo pri prvem otročku. To je tudi razlog, da sva počasi začela razmišljati o ponovni nosečnosti...ker človek nikoli ne ve, kdaj bo uspelo. Bodite lepo do naslednjič...držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 13:00:33
|
|
|
|
tejči28
|
Dobrodošla med nami beba78, te čisto dobro razumem,da je želja po drugi bebi enako močna kot po prvi,nama je prvega uspelo nenačrtovano nardit,zato nič manj zaželejeno,zdaj za drugo bebo pa se trudima resno 5 krogov.upam,da nam vsem,ki čakamo,čimprej uspe.Če ne ta mesec,pa nam bo božiček sigurno prinesel male pikice za darilo.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 17:08:22
|
|
|
|
Urshy78
|
Beba78, dobrodošla
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 17:08:32
|
|
|
|
Inčika
|
Dobrodošla Beba78! Kago, sem vesela, da greš lahko v nov boj in da se je končno prikazala! Držim pesti, da tudi tebi uspe ta mesec v novembru, ker tukaj bomo vse spokale cule in odšle med nosečke ... in si seveda več kot dobrodošla, da se nam pridružiš! Tako sem leteča te dni, da ne uspem nič napisati prav ... držim pa pesti za vsako posebaj ... tudi med umivanjem posode Držite se punce in javite pluske
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 17:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
super! mi je prav fajn, da vas je kar nekaj punc nekje moje starosti... no midva še nisva poročena, ampak imava urejeno življenje... živiva samostojno-sama, zaposlena itd... fant je tudi star 23 in se ful veseli otrokeca... že tri dni mi trdi, da ga je že spočel bomo videli, kako mu bo, oz. nama bo uspelo... pravzaprav nam vsem mora uspet, da bomo bližnjim za božička podarili otroške copatke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 21:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka laliela jaz bom čez 6 dni stara 23:) haha... jaz pa čez 6 mesecev! joooj, kako se mi vleče ta teden - upam, da že čim prej mine, da končno zagledam (sem optimist, ne?) Bomo videli kak bo, drugače bomo pa res božičku pisali,... Nič, fajn se mejte, pa glejte da čim prej odprete sezono , da bomo lahko ostale nadaljevale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 21:21:06
|
|
|
|
Inčika
|
Jaz sem malo starejša, ampak še vedno ne preveč - upam ... Skratka jaaaa, IŠČE SE STROJEVODJA ZA V NOVEMBRU!!! Bomo se druge potem laže priklopile
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 21:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna, takrat bom jaz že 24 dopolnila... rojena sem aprila, ti pa potem maja ali? bikica si? jaz sem trmasta ovnica, in pridno vstrajam in delam na inčika, ne sam strojevodja, še marsikaj drugo... če sem prav zasledila, bi naj ene že nestrpno pričakovale plusek jutri... držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 8:40:12
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Jutro punce moje Moj dan je prišel, ampak moje M še od nikoder...ha ha ha...še ne...ja po izračunih bi jo morala dobit danes...ker je danes 28 dan...sem se mal zmotila na 5.11. ampak ok...čakam jo in vam sporočim tekom dneva.. Itak srčno upam, da je ne bi bilo, sam nimam nikakršnih znakov...moj možek mi pravi da jo je podkupil za 9 mesecev KO BI JO LE Jaz ziher nebom strojevodja...tako da srčno upam, da se priklopim v decembru...hja, da dobim prelepo darilo za rojstni dan in božička...uuuu kako bi bila vesela.... Lep začetek dneva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 8:48:37
|
|
|
|
Martinčka
|
ŽanaTaja bom danes fesjt mislila nate da je ne bo.. pa če nimaš nobenih znakecov da bo prišla, morda pa je uspelo? res full stiskam pestke!!!! jaz pa imam prebavne probleme, ampak veste kaj? vseeno jem zdajle kinder čokolado:) nevem kaj mi je.. a sem res mela pred poroko tako pomanjkanje cukra da se ga zdej nikakor ne nasitim? razneslo me bo sicer pa imam občutek kot da bo ta mesec prej... upam da ja da lahko gremo veselo v nov krog... pozdravček vsem soborkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 9:53:21
|
|
|
|
tix
|
Sej čokolada je fajn, otrdi zadeve :) jest sem se pa že mal pred poroko začela redit in se še nisem nehala, pomojem sem se v zadnjem pol leta, zredila za skoraj 10 kil, ampak še ni panike, je res da sem bla včasih kar suha in sem se večkrat čudno počutla, se je pa vse kar fino razredil pa še nove cunje moram kupovat Žana taja, želim ti da ne pride Srečno še ostalim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 10:23:05
|
|
|
|
LoveLove
|
Živjo punce!!Tudi jaz se vam pridružujem...sem nova pa se še lovim.....včeraj sem začela novo temo ...namesto da bi takoj skočila sem..no saj bo...vseeno bom pa prekopirala kaj sem včeraj napisala!!! Ahoooy punce.... Jst sem tukaj še nova pa se malo lovim po forumu!!!Skačem sem pa tja pa mi ni še čisto jasno kako poteka...... S fantom se trudva že kakih 7 mesecev,zadnjih 5 pa intenzivno...(stara sem 28)tako da delava na bebici tistih 10dni okrog ovalucije vsak dan(tudi drugače se ravno ne šparava-hehe)!! Problem je v tem čakanju....vsak mesec pred M sem v glavi že kar 100% da zdej pa je to to....in spet pride ta rdeča zoprnica!! Na koncu pomislim že na vse..kaj je narobe z mano al kaj....včasih sem jedla tablete pa mi niso odgovarjale in sva šla s fantom zmeraj na mirkanje...pa še tako sem mislila da lahko hitro zanosim.....potem sem si počasi želela da bebica pride spontano samo na ta način da ne mirkava...zdej sem pa že noooraaaa ker intenzivno delava pa nič....a se veliko parov takole matra ali se mi zdi da sem edina...grrrrrr...... sedaj spet upam na ta mesec...kar je preveč je pa preveč..... V naprej hvala za odgovore!! >>maahaanjee<< No ker pa vidim da smo tu vse na istem bomo skupaj držale pesti ena za drugo!! Vesela sem da sem z vami!!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 10:37:19
|
|
|
|
lottyka
|
ŽanaTaja držim pesti zate da res ne zagledaš nadaljnih 9 mesecev!!! Martinčka mogoče pa je želja po sladkem in poroka res kaj povezano. Jaz že cel mesec mazim sladkarije, kar mi sploh ni podobno. Jaz sem zgubila kar nekaj kg pred poroko, sploh zadnja 2 tedna me je kar pobralo, zdej pa jih kar pridno s sladkarijami nabiram nazaj. Sem pojedla sladkarij v tem mesecu več kot prej v celem letu . Se bo treba kar malo v roke vzet in počasi nehat s tem. Najbolj zanimivo je da meni nikoli ni bilo nevem kaj do sladkarij, zdej pa sam gledam kje je kaj sladkega . Punce moja se poslavlja in čas prihaja za akcijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 10:46:31
|
|
|
|
Martinčka
|
lottyka jaz sem pa bila vedno na sladkem, sam tako kot sem pa zdaj... včeraj sem imela za večerjo čokolado, danes za zajtrk... hallooo sej nisem normalna... ne vem zakaj je tako... je pa tudi res mene pred poroko pobralo in tudi na poročnem potovanju se nisem nič zredila... sam zdaj pa je katastrofa... hlače so mi tesne da joj:) haha... zdaj bojo pa počasi že prazniki in rojstni dnevi pa službene fešte.. aaaa... dobro no, januarja pa grem res v akcijo da se malo v roke vzamem:) haha.. dolgoročni plan:) lottyka držim pesti da bo ta krog uspešen!!!! LoveLove wellcome in kot sem ti že na tisti temi napisala: čimprej od tod k nosečkam seveda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 10:59:29
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hvala punce...zlate ste...zato vas imam tako rada in z vami je resnično lažje prenest to ko nezaželjeno pride Nimam znakov za nosečnost, ne za M...kaj pa vem..neko špikanje spodaj je sam sej nikoli ne veš...jaz srčno upam, da je nebo..ampak imam občutek da bo..mah sej sama ne vem.... Če ne pride podarim krvomočnico n glinine obkladke katerikoli izmed vas Imam na menstruacija. si odprt kolendarček in mi piše, da bi morala danes dobit , zato jo čakam in čakam Se vam še javim...da me obarvate v modro...ha ha ha ha
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:10:27
|
|
|
|
LoveLove
|
Hvalaaaa Martinčka!!!! Zdele mam tretji dan M,...od 12-20.11 pa sam akcija,......ma da dečko kej nardi že enkrat!!hahah Ampak kaj psiha res dela...zdele sem bla že 2x prepričana...sem mela že kar vse znake.... !!! mogoče semenčki ,pa se matrajo ,pol na koncu pa !!!haha
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:21:01
|
|
|
|
lottyka
|
LoveLove midve bova pa v istem času imele akcijo . Držim pesti da se konec meseca tudi obe preselive med srečke kot sevede tudi vse ostale. Mislim da je čas za podiranje rekordov in držim pesti da se vse selimo in naredimo mesečni rekord .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:23:34
|
|
|
|
LoveLove
|
OOO Lottyka the best!!! ma da je ploden mesec!!!!hihii
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja Hvala punce...zlate ste...zato vas imam tako rada in z vami je resnično lažje prenest to ko nezaželjeno pride Nimam znakov za nosečnost, ne za M...kaj pa vem..neko špikanje spodaj je sam sej nikoli ne veš...jaz srčno upam, da je nebo..ampak imam občutek da bo..mah sej sama ne vem.... Če ne pride podarim krvomočnico n glinine obkladke katerikoli izmed vas Imam na menstruacija. si odprt kolendarček in mi piše, da bi morala danes dobit , zato jo čakam in čakam Se vam še javim...da me obarvate v modro...ha ha ha ha Se priporočam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:38:52
|
|
|
|
aleunam
|
ŽanaTaja in Katra55, javita danes. Upam na, da ne bo . Kdaj nameravata delati test? Sem radovedna... LoveLove, dobrodošla med nami upajočimi. Daj podatke, da te vržemo na seznam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:42:07
|
|
|
|
LoveLove
|
aleunam hvala!!! kakšne podatke??se še lovim..rabim pomoč..hahahh
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 11:45:24
|
|
|
|
aleunam
|
Nič zato, tudi meni ni bilo takoj jasno. Potrebujemo tvoj datum (ne) pričakovane (ko naj bi zagledala / ) in kateri krog (mesec) se že trudita.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 12:06:15
|
|
|
|
LoveLove
|
Ajaaaaa....zdele imam M tretji dan...to se pravi da novo (ne)pričakujem od 1-3.12!! Mogoče bi že spadala med decemberke,ampak čakam pa ravno tako novembra..ahaha!!!Pazit sva nehala aprila...in se nisva preveč obremenjevala !!da pa intenzivno delava je pa 4krog!!!
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 4.11.2009 12:55:20
|
|
|
|
jana84
|
Živjo! Da tudi na tem forumu malo poklepetam...in vidim kako se kaj držite...Zaenkrat kar dobro...Seznamček sicer malo premalo pobarvan v roza, preveč v modro, ampak boste videle, da ko bo zalaufalo bo vse roza...Upam, da ne bodo potem same punčke ... Pr nas se držimo v redu, da bi opazila kakšne "nosečniške" znake, ne morem rečt, ampak tudi ko sem bila noseča za Jakoba, nisem vedela da sem noseča, dobro da mi je trebuh rastel in mali brcal po trebuhu... Mogoče me vsake toliko malo v jajčnihih zašpika, ampak ne vem če je to kaj pomembnega...Bomo že videli, ko bo čas za to... Se mi zdi pa prav fino, ko srečujem same nosečnice okrog...Zgleda da bo leto 2010 ponovno zeloooo plodno leto in bodo vrtci pokali po šivih...Upam, da bomo tudi novembrke kaj pripomogle k temu, kaj ne?! Tako, lepo se imejte, zdaj pa grem kaj postorit, ker sem celo dopoldne pohajala po trgovinah z mamo...Seveda tudi zapravljala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?