|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
2.11.2009 14:11:12   
*pupsa*
Da vas malo pozdravim....vas berem in držim pesti za vse!!! Mi pa kr fajn rastemo...v sredo imam morfologijo pa močno upam, da bo seveda vse o.k. pa d končno vidim kaj bomo imeli user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.11.2009 14:11:47   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

pilotina držim pesti da bo tokrat vse ok. sej vem kako ti je, sploh če se enkrat že ni izteklo tako, kot bi se moglo. Jaz sem bila non stop na trnih zaradi tega izcedka...ni prijetno vem....user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.11.2009 14:17:18   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

...nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča...

Kaj pa je to? Ta običajen test ali majo še kakšnega? user posted image

Dini, postavi se v vrsto pri dobrih možeh user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.11.2009 14:26:54   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

...nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča...

Kaj pa je to? Ta običajen test ali majo še kakšnega? user posted image

Dini, postavi se v vrsto pri dobrih možeh user posted image

cb digital ti ne nariše pluska, ampak napiše, da si noseča...tako vsaj nimaš dvomov kaki je plus...poglej v moj album

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.11.2009 14:30:29   
dini
aleunam sm že v vrsti jauser posted image user posted image user posted image , pa štorklja zgleda da tudi poslušauser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.11.2009 14:36:01   
aleunam
pilotina, vidim, da piše v nemščini... a se dobijo pri nas? Kakšna je cena? user posted image

dini, ti čakaš na božička ali se že ta mesec trudiš? ne uspem vsem slediti user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.11.2009 14:39:38   
dini
Se trudimo že ta mesec ampak december je lepši pa sm rajši v daljni prihodnostiuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.11.2009 14:44:28   
aleunam
Se bomo imeli še rajši user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.11.2009 14:46:28   
pilotina

pilotina, vidim, da piše v nemščini... a se dobijo pri nas? Kakšna je cena? user posted image

evo tuki sem ga kupila...so trije testi v enem paketu...moraš pa še zraven računat DDV in poštnino...če vse skupaj delim s tri, stane en test cca 8,96 eur

KLIK

enkrat pa mi je prijateljica RRjevka prinesla iz Nemčije digital CB...je bil podoben s to razliko, da je ta v SLO snemljiv, sepravi ena plastika za tri teste, ki jih vsakič na novo vsaviš, ta iz Nemčije pa fiksen

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.11.2009 14:53:57   
aleunam
Zanimivo! Mogoče ga naročim... Zanimivo, da ga imajo med kondomi - po moje lahko z njim preveriš ali so 99% zanesljivi user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.11.2009 15:07:33   
pilotina

Zanimivo! Mogoče ga naročim... Zanimivo, da ga imajo med kondomi - po moje lahko z njim preveriš ali so 99% zanesljivi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.11.2009 15:09:43   
aleunam
Lepo to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.11.2009 15:10:58   
pilotina
*pupsa*...lepo opravi na morfologiji user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.11.2009 15:11:46   
kago
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga.

držim pesti... jaz imam v začetku decembra še zadnji pregled na UZ preden dobim klomifen... ampak dabrostona pa mi ni dala (še) :) ... moja diagnoza PCO ni potrjena (še) :)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.11.2009 17:08:31   
Ejla
Pozdravljene punce. Pilotina še od mene čestitke!
5ru8 tebi pa user posted image user posted image user posted image in pogumno v nov boj!!!

Do moje user posted image je še 10 dni, mene pa že nekaj dni prsa bolijo...upam, da je to dober znak, čeprav vem, da je to lohk tudi znak prihajajoče tečke...sam si pravim, pa ja me ne bo zdaj 10 dni do user posted image tako bolelo v prsih...največkrat sploh ne čutim, da so napete pred tečko...je pa tudi res , da v prvi nosečnosti tudi ni bilo nič v smislu bolečih prsih...pa je bil +. No, verjetno sploh nima veze, al me bolijo al ne z nosečnostjo al ne...je pa res da so mal hitro začele, če se misli ulit. No, itak ne bom vedla prej kot čez 10 dni...kašne so vaše izkušnje od prejšnjih nosečnosti? Si lohko kej obetam?

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.11.2009 18:16:18   
pilotina
Ejla hvala user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.11.2009 18:20:23 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.11.2009 18:44:54   
Anonimen
pilotina, upam, da ti ta izcedek čimprej mine...
jaz še nisem nikol bila noseča, ampak sem velikokrat tak en teden pred menstruacijo dobila rjav izcedek...
panika in k ginekologinji, ki mi je povedala, da se mi čisti maternični vrat... upam, da je pri tebi tut sam kaj tak podobnega in nič nevarnega user posted image

zdaj pa nas že je kar nekaj, ki pridno delajo na user posted image user posted image user posted image
zanimame, če je katera stara 23 kot jaz...
tiste ko ste že bile noseče prej, kake imate izkušnje... kako dolgo ste potrebovale do pluseka, kaki so bili znaki itd...
velik sem prebrala na netu, sam to ni to :)
pa brez zamere, radovedna pač user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
2.11.2009 19:31:57   
Martinčka
laliela jaz bom čez 6 dni stara 23:) haha... 

za vse nove na tej temi navijam kot za vse ostale... držim pesti in čimprej naj se javi spet nova nosečka da spet malo zavriskamuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.11.2009 20:49:22   
Anonimen
fajn... se mi zdi da nas je ful malo te starosti, ki si res želijo otroka user posted image
jaz komi čakam 18. user posted image da bom lahk vriskala za sebe...
za vse ostale pa tudi upam, da boste še ta mesec user posted image

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
3.11.2009 7:03:55   
aleunam
Pri meni ne igra neke vloge starost. Sem stara 24 let, januarja bom 25 in toliko bom tudi ob rojstvu 1. otroka ČE nam v par mesecih uspe. user posted image  Meni je bolj pomembno, da imam druge zadeve "urejene" - nisem edina v zvezi, ki si otroka želi, oba imava službe, živiva sicer še pri mojih starših, ampak tudi tukaj ni problema. Torej, glavno, da si otroka želimo in da bo lepo preskrbljen. Potem pa si želim še veliko zdravja, cartanja in ljubezni user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.11.2009 8:17:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga.

Zanimivo, da dajejo Dabroston tudi, če v nosečnosti (vsaj zgodnji) krvaviš. Bi človek rekel, da je to kontra učinek od tvojega.

Martinčka, upanje ostaja... user posted image

Ja, Dabroston tudi preprečuje spontani splav. Tudi če jemlješ klomifen začneš po njem z dabrostonom - če si noseča preprečuje ss, če nisi sproži M.

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
3.11.2009 9:03:50   
tix
Živjo

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

fajn... se mi zdi da nas je ful malo te starosti, ki si res želijo otroka user posted image
jaz komi čakam 18. user posted image da bom lahk vriskala za sebe...
za vse ostale pa tudi upam, da boste še ta mesec user posted image

Jaz sem še leto mlajša ampak srečno poročena user posted image user posted image user posted image in (po mojem mnenjuuser posted image ) z urejenim življenjem :)

Sva šla včeraj spotoma po nakupih še par testov kupit, bi že kar mal lulala na tiste palčke, no sej bomo počakali še en teden, mi je možek rekel da se mu je sanjalo, da imava user posted image user posted image , no upam, da so to preroške sanje :)

Srečno vsem in veliko veliko pluskov nas čaka novembra in en snežen pozdrav :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.11.2009 9:33:48   
Martinčka
joj sej nism vedla katero naj citiram pa nobene nisemuser posted image

kakorkoli jaz sem že tudi kljub svojim 22 poročenauser posted image  in imavca urejen domek ter oba službi in se imava ful ful ful radauser posted image ... jaz sem dva tedna po poroki letos diplomirala in grem danes na prvo predavanje za magisterij... ojej pa taaakšne ceste da me bo kap ker še nimam zimskih gumuser posted image ...

kakorkoli imava urejeno življenje ter ogromno željo po otročekuuser posted image ...

do moje user posted image  je pa še 9 noči! potem se pa selim med decemberke... ta mesec nimam kaj upanja, ker sem vse zafušala, sam bo pa december tok boljšiuser posted image  bo božiček mi prinesel veeeliko darilouser posted image ... oja ko bi res bilo tako enostavno da kar na listek napišeš željo pa zraven daš piškote.. no poskusit ni greh, mogoče bom pa spet začela verjeti v njegauser posted image  

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.11.2009 9:46:53   
aleunam
Mogoče pa ti uspe prepričati Božička user posted image . Ampak ne pozabi na mleko, če bodo keksi slučajno presuhi. user posted image

Martinčka, ful si pridna. Magisterij? user posted image

Pri nas med dežjem naletava sneg in se nič ne grabi na ceste. Moram povedati, da mi sneg pričara eno posebno vzdušje, vsako leto se ga ful veselim. Ne moti me niti mraz (razen, če mi v službi ne kurijo), edino ceste so problem. Najboljši "scenarij" je ful snega, mraz in sonce hkrati in suhe ceste. To je celo možno, ampak se redko zgodi.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.11.2009 11:15:33   
kago
oooo moja user posted image je prišla KONČNO :) Tako da ne čakamo tečke spet v decembru upam... ker je bla septembra začetek meseca, pa oktobra ni blo, pa je zdej... sam sm jo kr vesela, grem vsaj lahko novim bojem naporti user posted image user posted image

Martinčika: ja tudi jaz sem ravno štartala z magisterijem. Kaj pa študiraš če ni skrivnost?

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?