|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
2.11.2009 8:33:20   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mislim na vas  in držžim pesti za vsako posebaj ,tudi tiste ,ki me ne poznajo

bivška borka

moji pilotinci pa še tukaj čestitam in jočem od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85 moj...jaz tudi spuščam solzice...tako ste zlate in srečne zame, vse in vem koliko ste mi privoščile ta user posted image user posted image in koliko mi privoščite user posted image
hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.11.2009 8:35:47   
pilotina
Arual user posted image upam, da tile izcedki izginejo user posted image
in hvala user posted image

hvala tudi vama lottyka in ŽanaTaja user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.11.2009 8:56:48   
Inčika
                                          user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
28.11. - listek1 (2.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
                        user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 32

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.11.2009 9:56:22   
kago
No babuške... meni se je danes pojavil rjavkast izcedek (SPET)... in zdej bomo počakal, da vidimo ali bo končno user posted image ali se spet nekdo heca z mano user posted image user posted image ... če bo user posted image bom vesela, ker to pomeni NOV KROG... Pa res ne vem več kateri je, s tem se nočem obremenjevat user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.11.2009 10:08:46   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

No, da vam jaz nekaj povem.. Mojega možeka sem danes poslala v lekarno, da mi je šel kupit CB...sem opazila, da so neki novi....rezultat ti pokaže 4 dni pred M, kar je pri meni načeloma to danes. No in jaz delam test in mi čisto nič ne pokaže..čisto nič mislim tako, da se mi ni niti v kontrolnem okencu pojavila črta...HALLLLOOO...daš skoraj 7 eur, pa je test zanič...KATASTROFAuser posted image

Nestrpna, kot vse. user posted image  Pa se ti je drugo okence vsaj obarvalo? Ne obupati nad testom, veš, da se lahko zgodi, da je kak "zanič". Mogoče si glih ti naletela nanj. Upam, da bo čez par dni user posted image .

Pilotina, čestitke! user posted image  Mogoče bi poklicala svojo ginekologinjo in omenila izcedek... Mogoče te vzame prej in predpiše Dabroston.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.11.2009 10:10:23   
5ra8
Evo, pa je pršla moja user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Selim se v december, 2.krog po laparo.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.11.2009 10:14:43   
Anonimen
Hej punce!
Tudi ta mesec bi se vam pridružila kot navijačica, sam M pričakujem (ja ja, tokrat mora priti, ker trenutno jemljem tablete za sprožitev) 14.11. V boj pa se vračam takoj naslednji cikel s klomifenom in v bistvu user posted image /user posted image pričakujem decembra :)

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
2.11.2009 10:17:01   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Evo, pa je pršla moja user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Selim se v december, 2.krog po laparo.

user posted image user posted image user posted image

5ra8, misli pozitivno vnaprej... prihaja veseli december in upam, da bo zate še posebej vesel user posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.11.2009 10:19:19   
aleunam
Oj, T.Z. A nisi ti že bila med marčevkami 2010? Ali pa smo se skupaj borile junija/julija... user posted image

No, bomo držale pesti, da tvoja user posted image  pride 14.11. in da decembra zagledaš user posted image /user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.11.2009 10:21:38   
Inčika

user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08 user posted image user posted image
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
18.11. - laliela (2.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
26.11. - Delijagirl
27.11. - TMS82 (6.krog)
28.11. - listek1 (2.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
                        user posted image

Novemberk nas je 32

Od tega __ nosečk user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

pilotina
sandra74
T.Z.

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.11.2009 10:23:09   
Anonimen
aleunam: ne, nisem bila med marčevkami, se pa skupaj borimo že od marca 2009, s tem, da so mi v četrtek postavili diagnozo PCO....

(odgovor članu Inčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
2.11.2009 10:24:28   
aleunam
T.Z., no torej se te spomnim iz "bojev"... user posted image

PCO? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.11.2009 11:08:28   
5ra8
aleunam, hvala za dobre želje user posted image ...saj zmeraj mislim pozitivno.

upam da bo veseli december, dejansko veseli za vse nas ki čakamo user posted image .

PCO - to pa so policistični jajčniki. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.11.2009 11:11:50   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam
Pilotina, čestitke! user posted image  Mogoče bi poklicala svojo ginekologinjo in omenila izcedek... Mogoče te vzame prej in predpiše Dabroston.

hvala user posted image

bom, sem že klicala dr. Reša, pa ga nisem dobila...ga bom poklicala ob 18:00 na gsm

< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.11.2009 11:12:19 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.11.2009 12:34:44   
Anonimen
Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
2.11.2009 12:59:20   
Martinčka
listek1, T.Z. držimo pestke...

ŽanaTaja, kaj kr tko se ni nič pokazalo? ma jst bi jim ta polulan test nesla nazaj v lekarnouser posted image ... haha.. ne sej se hecam.. jah veš jst vedno kupim kar tri:) to je stalnica pri meni že več let, ker sem vedno imela precej točno user posted image  in sem vedno šla delat test (prej bolj iz strahu, zdaj pa seveda od pričakovanja)... no tako da nikoli ne kupi samo enega, ker tudi če ti plusek pokaže ko boš ziher si šla kupit še enega da ti to potrdiuser posted image .. haha..

meni je pa še tako daleč do moje ginekologinje.. kje je šele 23.11... inčika še dolgo ne bova vedli kako je s temi vnetji... jaz vem da sem ta mesec zaribala ker valda sem si vnmetje zdravila, sam kot si rekla, upanje umre zadnje in do takrat sem tukajuser posted image .. pričakujem pa ne kaj... že plačujem smučanje da greva veselo smučat v decembru.. juhej:) nekje je treba najt srečo v nesrečiuser posted image

zdaj pa šibam po frišne dokumente kjer bom že z novim priimkom:)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.11.2009 13:22:31   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga.

Zanimivo, da dajejo Dabroston tudi, če v nosečnosti (vsaj zgodnji) krvaviš. Bi človek rekel, da je to kontra učinek od tvojega.

Martinčka, upanje ostaja... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.11.2009 13:36:30   
helenav
čestitke pilotina...user posted image user posted image  samo nisme prav razumela....a ni najprej bilo tako, da si rekla, da ni nič.....sem brala nekaj postov nazaj ampak sem izgubila nik. Vsekakor pa sem vesela za vaju,. Naj te potolažim, da sem jaz za mojo prvo punčko imela vse tri mesece vsak dan rjave izcedke...in nobeden ni vedel za kaj..nisem pa jemala nobenih tablet.

mi smo zelo pridni, kar se tičeuser posted image user posted image  in po izračunih sem danes uradno prvi dan v ovulacijiuser posted image , pa tudi zgleda da bo res držalo, ker imam povečan izcedek....

bomo vidli, kakšne sadove obrodi ta mesec,.)))

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.11.2009 13:46:12   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
čestitke pilotina...user posted image user posted image  samo nisme prav razumela....a ni najprej bilo tako, da si rekla, da ni nič.....sem brala nekaj postov nazaj ampak sem izgubila nik. Vsekakor pa sem vesela za vaju,. Naj te potolažim, da sem jaz za mojo prvo punčko imela vse tri mesece vsak dan rjave izcedke...in nobeden ni vedel za kaj..nisem pa jemala nobenih tablet.

hvala user posted image

ja, prejšnji četrtek sem napisala, da se selim v november, ker sem dobila popoldan roza izcedek, naslednji dan pa ni bilo M, samo malo rjavega izcedka...pol pa ko je ševedno ni bilo sem naredila test, ki je bil pozitiven, nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča

ševedno imam rjav izcedek, najbolj opazen je na papirju
ja, saj vem, da je pri nekaterih nosečnicah to normalno, sam kaj, ko imam jaz za sabo odmrtje ploda in IMN...zato nisem mirna ob rjavem izcedku, čeprav upam na najbolje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.11.2009 13:49:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

mislim na vas  in držžim pesti za vsako posebaj ,tudi tiste ,ki me ne poznajo

bivška borka

moji pilotinci pa še tukaj čestitam in jočem od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85 moj...jaz tudi spuščam solzice...tako ste zlate in srečne zame, vse in vem koliko ste mi privoščile ta user posted image user posted image in koliko mi privoščite user posted image
hvala user posted image user posted image user posted image

kiss kiss tudi od Aleksa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.11.2009 13:49:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

hvala user posted image

ja, prejšnji četrtek sem napisala, da se selim v november, ker sem dobila popoldan roza izcedek, naslednji dan pa ni bilo M, samo malo rjavega izcedka...pol pa ko je ševedno ni bilo sem naredila test, ki je bil pozitiven, nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča

ševedno imam rjav izcedek, najbolj opazen je na papirju
ja, saj vem, da je pri nekaterih nosečnicah to normalno, sam kaj, ko imam jaz za sabo odmrtje ploda in IMN...zato nisem mirna ob rjavem izcedku, čeprav upam na najbolje

lubika kot veš sem jaz imela rjav izcedek in kot si sem že tudi jaz lansko leto napisala da sem dobila M ,a je na koncu ni bilo.Dva dni sem imela rjavo ,potem pa še kak dan ali 2 samo na papirju,8 dan pa zagledala plusek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.11.2009 13:50:29   
dini
Pilotina čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drug mesec pa že božiček in dedek mrazuser posted image user posted image user posted image joj morm jim it že zdej pisat da bom med prvimiuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.11.2009 14:06:33   
helenav
pilotina držim pesti da bo tokrat vse ok. sej vem kako ti je, sploh če se enkrat že ni izteklo tako, kot bi se moglo. Jaz sem bila non stop na trnih zaradi tega izcedka...ni prijetno vem....user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.11.2009 14:09:17   
pilotina

lubika kot veš sem jaz imela rjav izcedek in kot si sem že tudi jaz lansko leto napisala da sem dobila M ,a je na koncu ni bilo.Dva dni sem imela rjavo ,potem pa še kak dan ali 2 samo na papirju,8 dan pa zagledala plusek

vem sonček85 moj in srčno upam, da tokrat spadam v tvoj primer
hvala user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.11.2009 14:10:56   
pilotina
dini hvala user posted image

le piši jima, bom tudi jaz  pisala za vse vas user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?