Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 8:33:20
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mislim na vas in držžim pesti za vsako posebaj ,tudi tiste ,ki me ne poznajo bivška borka moji pilotinci pa še tukaj čestitam in jočem od sreče sonček85 moj...jaz tudi spuščam solzice...tako ste zlate in srečne zame, vse in vem koliko ste mi privoščile ta in koliko mi privoščite hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 8:35:47
|
|
|
|
pilotina
|
Arual upam, da tile izcedki izginejo in hvala hvala tudi vama lottyka in ŽanaTaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 9:56:22
|
|
|
|
kago
|
No babuške... meni se je danes pojavil rjavkast izcedek (SPET)... in zdej bomo počakal, da vidimo ali bo končno ali se spet nekdo heca z mano ... če bo bom vesela, ker to pomeni NOV KROG... Pa res ne vem več kateri je, s tem se nočem obremenjevat
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:08:46
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja No, da vam jaz nekaj povem.. Mojega možeka sem danes poslala v lekarno, da mi je šel kupit CB...sem opazila, da so neki novi....rezultat ti pokaže 4 dni pred M, kar je pri meni načeloma to danes. No in jaz delam test in mi čisto nič ne pokaže..čisto nič mislim tako, da se mi ni niti v kontrolnem okencu pojavila črta...HALLLLOOO...daš skoraj 7 eur, pa je test zanič...KATASTROFA Nestrpna, kot vse. Pa se ti je drugo okence vsaj obarvalo? Ne obupati nad testom, veš, da se lahko zgodi, da je kak "zanič". Mogoče si glih ti naletela nanj. Upam, da bo čez par dni . Pilotina, čestitke! Mogoče bi poklicala svojo ginekologinjo in omenila izcedek... Mogoče te vzame prej in predpiše Dabroston.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:10:23
|
|
|
|
5ra8
|
Evo, pa je pršla moja . Selim se v december, 2.krog po laparo.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! Tudi ta mesec bi se vam pridružila kot navijačica, sam M pričakujem (ja ja, tokrat mora priti, ker trenutno jemljem tablete za sprožitev) 14.11. V boj pa se vračam takoj naslednji cikel s klomifenom in v bistvu / pričakujem decembra :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:17:01
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 Evo, pa je pršla moja . Selim se v december, 2.krog po laparo. 5ra8, misli pozitivno vnaprej... prihaja veseli december in upam, da bo zate še posebej vesel .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:19:19
|
|
|
|
aleunam
|
Oj, T.Z. A nisi ti že bila med marčevkami 2010? Ali pa smo se skupaj borile junija/julija... No, bomo držale pesti, da tvoja pride 14.11. in da decembra zagledaš / .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
aleunam: ne, nisem bila med marčevkami, se pa skupaj borimo že od marca 2009, s tem, da so mi v četrtek postavili diagnozo PCO....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 10:24:28
|
|
|
|
aleunam
|
T.Z., no torej se te spomnim iz "bojev"... PCO?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 11:08:28
|
|
|
|
5ra8
|
aleunam, hvala za dobre želje ...saj zmeraj mislim pozitivno. upam da bo veseli december, dejansko veseli za vse nas ki čakamo . PCO - to pa so policistični jajčniki.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 11:11:50
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Pilotina, čestitke! Mogoče bi poklicala svojo ginekologinjo in omenila izcedek... Mogoče te vzame prej in predpiše Dabroston. hvala bom, sem že klicala dr. Reša, pa ga nisem dobila...ga bom poklicala ob 18:00 na gsm
< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.11.2009 11:12:19 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 12:34:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 12:59:20
|
|
|
|
Martinčka
|
listek1, T.Z. držimo pestke... ŽanaTaja, kaj kr tko se ni nič pokazalo? ma jst bi jim ta polulan test nesla nazaj v lekarno ... haha.. ne sej se hecam.. jah veš jst vedno kupim kar tri:) to je stalnica pri meni že več let, ker sem vedno imela precej točno in sem vedno šla delat test (prej bolj iz strahu, zdaj pa seveda od pričakovanja)... no tako da nikoli ne kupi samo enega, ker tudi če ti plusek pokaže ko boš ziher si šla kupit še enega da ti to potrdi .. haha.. meni je pa še tako daleč do moje ginekologinje.. kje je šele 23.11... inčika še dolgo ne bova vedli kako je s temi vnetji... jaz vem da sem ta mesec zaribala ker valda sem si vnmetje zdravila, sam kot si rekla, upanje umre zadnje in do takrat sem tukaj .. pričakujem pa ne kaj... že plačujem smučanje da greva veselo smučat v decembru.. juhej:) nekje je treba najt srečo v nesreči zdaj pa šibam po frišne dokumente kjer bom že z novim priimkom:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 13:22:31
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga. Zanimivo, da dajejo Dabroston tudi, če v nosečnosti (vsaj zgodnji) krvaviš. Bi človek rekel, da je to kontra učinek od tvojega. Martinčka, upanje ostaja...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 13:36:30
|
|
|
|
helenav
|
čestitke pilotina... samo nisme prav razumela....a ni najprej bilo tako, da si rekla, da ni nič.....sem brala nekaj postov nazaj ampak sem izgubila nik. Vsekakor pa sem vesela za vaju,. Naj te potolažim, da sem jaz za mojo prvo punčko imela vse tri mesece vsak dan rjave izcedke...in nobeden ni vedel za kaj..nisem pa jemala nobenih tablet. mi smo zelo pridni, kar se tiče in po izračunih sem danes uradno prvi dan v ovulaciji , pa tudi zgleda da bo res držalo, ker imam povečan izcedek.... bomo vidli, kakšne sadove obrodi ta mesec,.)))
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 13:46:12
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav čestitke pilotina... samo nisme prav razumela....a ni najprej bilo tako, da si rekla, da ni nič.....sem brala nekaj postov nazaj ampak sem izgubila nik. Vsekakor pa sem vesela za vaju,. Naj te potolažim, da sem jaz za mojo prvo punčko imela vse tri mesece vsak dan rjave izcedke...in nobeden ni vedel za kaj..nisem pa jemala nobenih tablet. hvala ja, prejšnji četrtek sem napisala, da se selim v november, ker sem dobila popoldan roza izcedek, naslednji dan pa ni bilo M, samo malo rjavega izcedka...pol pa ko je ševedno ni bilo sem naredila test, ki je bil pozitiven, nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča ševedno imam rjav izcedek, najbolj opazen je na papirju ja, saj vem, da je pri nekaterih nosečnicah to normalno, sam kaj, ko imam jaz za sabo odmrtje ploda in IMN...zato nisem mirna ob rjavem izcedku, čeprav upam na najbolje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 13:49:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mislim na vas in držžim pesti za vsako posebaj ,tudi tiste ,ki me ne poznajo bivška borka moji pilotinci pa še tukaj čestitam in jočem od sreče sonček85 moj...jaz tudi spuščam solzice...tako ste zlate in srečne zame, vse in vem koliko ste mi privoščile ta in koliko mi privoščite hvala kiss kiss tudi od Aleksa
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 13:49:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: helenav čestitke pilotina... samo nisme prav razumela....a ni najprej bilo tako, da si rekla, da ni nič.....sem brala nekaj postov nazaj ampak sem izgubila nik. Vsekakor pa sem vesela za vaju,. Naj te potolažim, da sem jaz za mojo prvo punčko imela vse tri mesece vsak dan rjave izcedke...in nobeden ni vedel za kaj..nisem pa jemala nobenih tablet. hvala ja, prejšnji četrtek sem napisala, da se selim v november, ker sem dobila popoldan roza izcedek, naslednji dan pa ni bilo M, samo malo rjavega izcedka...pol pa ko je ševedno ni bilo sem naredila test, ki je bil pozitiven, nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča ševedno imam rjav izcedek, najbolj opazen je na papirju ja, saj vem, da je pri nekaterih nosečnicah to normalno, sam kaj, ko imam jaz za sabo odmrtje ploda in IMN...zato nisem mirna ob rjavem izcedku, čeprav upam na najbolje lubika kot veš sem jaz imela rjav izcedek in kot si sem že tudi jaz lansko leto napisala da sem dobila M ,a je na koncu ni bilo.Dva dni sem imela rjavo ,potem pa še kak dan ali 2 samo na papirju,8 dan pa zagledala plusek
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 13:50:29
|
|
|
|
dini
|
Pilotina čestitke , drug mesec pa že božiček in dedek mraz joj morm jim it že zdej pisat da bom med prvimi
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:09:17
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 lubika kot veš sem jaz imela rjav izcedek in kot si sem že tudi jaz lansko leto napisala da sem dobila M ,a je na koncu ni bilo.Dva dni sem imela rjavo ,potem pa še kak dan ali 2 samo na papirju,8 dan pa zagledala plusek vem sonček85 moj in srčno upam, da tokrat spadam v tvoj primer hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:10:56
|
|
|
|
pilotina
|
dini hvala le piši jima, bom tudi jaz pisala za vse vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?