Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:11:12
|
|
|
|
*pupsa*
|
Da vas malo pozdravim....vas berem in držim pesti za vse!!! Mi pa kr fajn rastemo...v sredo imam morfologijo pa močno upam, da bo seveda vse o.k. pa d končno vidim kaj bomo imeli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:11:47
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav pilotina držim pesti da bo tokrat vse ok. sej vem kako ti je, sploh če se enkrat že ni izteklo tako, kot bi se moglo. Jaz sem bila non stop na trnih zaradi tega izcedka...ni prijetno vem.... hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:17:18
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina ...nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča... Kaj pa je to? Ta običajen test ali majo še kakšnega? Dini, postavi se v vrsto pri dobrih možeh
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:26:54
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: pilotina ...nato sem naredila še clearblue digital, ki je tudi pokazal, da sem noseča... Kaj pa je to? Ta običajen test ali majo še kakšnega? Dini, postavi se v vrsto pri dobrih možeh cb digital ti ne nariše pluska, ampak napiše, da si noseča...tako vsaj nimaš dvomov kaki je plus...poglej v moj album
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:30:29
|
|
|
|
dini
|
aleunam sm že v vrsti ja , pa štorklja zgleda da tudi posluša
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:36:01
|
|
|
|
aleunam
|
pilotina, vidim, da piše v nemščini... a se dobijo pri nas? Kakšna je cena? dini, ti čakaš na božička ali se že ta mesec trudiš? ne uspem vsem slediti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:39:38
|
|
|
|
dini
|
Se trudimo že ta mesec ampak december je lepši pa sm rajši v daljni prihodnosti
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:44:28
|
|
|
|
aleunam
|
Se bomo imeli še rajši
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:46:28
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam pilotina, vidim, da piše v nemščini... a se dobijo pri nas? Kakšna je cena? evo tuki sem ga kupila...so trije testi v enem paketu...moraš pa še zraven računat DDV in poštnino...če vse skupaj delim s tri, stane en test cca 8,96 eur KLIK enkrat pa mi je prijateljica RRjevka prinesla iz Nemčije digital CB...je bil podoben s to razliko, da je ta v SLO snemljiv, sepravi ena plastika za tri teste, ki jih vsakič na novo vsaviš, ta iz Nemčije pa fiksen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 14:53:57
|
|
|
|
aleunam
|
Zanimivo! Mogoče ga naročim... Zanimivo, da ga imajo med kondomi - po moje lahko z njim preveriš ali so 99% zanesljivi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 15:07:33
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Zanimivo! Mogoče ga naročim... Zanimivo, da ga imajo med kondomi - po moje lahko z njim preveriš ali so 99% zanesljivi si me pa nasmejala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 15:09:43
|
|
|
|
aleunam
|
Lepo to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 15:10:58
|
|
|
|
pilotina
|
*pupsa*...lepo opravi na morfologiji
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 15:11:46
|
|
|
|
kago
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga. držim pesti... jaz imam v začetku decembra še zadnji pregled na UZ preden dobim klomifen... ampak dabrostona pa mi ni dala (še) :) ... moja diagnoza PCO ni potrjena (še) :)
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 17:08:31
|
|
|
|
Ejla
|
Pozdravljene punce. Pilotina še od mene čestitke! 5ru8 tebi pa in pogumno v nov boj!!! Do moje je še 10 dni, mene pa že nekaj dni prsa bolijo...upam, da je to dober znak, čeprav vem, da je to lohk tudi znak prihajajoče tečke...sam si pravim, pa ja me ne bo zdaj 10 dni do tako bolelo v prsih...največkrat sploh ne čutim, da so napete pred tečko...je pa tudi res , da v prvi nosečnosti tudi ni bilo nič v smislu bolečih prsih...pa je bil +. No, verjetno sploh nima veze, al me bolijo al ne z nosečnostjo al ne...je pa res da so mal hitro začele, če se misli ulit. No, itak ne bom vedla prej kot čez 10 dni...kašne so vaše izkušnje od prejšnjih nosečnosti? Si lohko kej obetam?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 18:16:18
|
|
|
|
pilotina
|
Ejla hvala
< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.11.2009 18:20:23 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 18:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotina, upam, da ti ta izcedek čimprej mine... jaz še nisem nikol bila noseča, ampak sem velikokrat tak en teden pred menstruacijo dobila rjav izcedek... panika in k ginekologinji, ki mi je povedala, da se mi čisti maternični vrat... upam, da je pri tebi tut sam kaj tak podobnega in nič nevarnega zdaj pa nas že je kar nekaj, ki pridno delajo na zanimame, če je katera stara 23 kot jaz... tiste ko ste že bile noseče prej, kake imate izkušnje... kako dolgo ste potrebovale do pluseka, kaki so bili znaki itd... velik sem prebrala na netu, sam to ni to :) pa brez zamere, radovedna pač
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 19:31:57
|
|
|
|
Martinčka
|
laliela jaz bom čez 6 dni stara 23:) haha... za vse nove na tej temi navijam kot za vse ostale... držim pesti in čimprej naj se javi spet nova nosečka da spet malo zavriskam ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 2.11.2009 20:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
fajn... se mi zdi da nas je ful malo te starosti, ki si res želijo otroka jaz komi čakam 18. da bom lahk vriskala za sebe... za vse ostale pa tudi upam, da boste še ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 7:03:55
|
|
|
|
aleunam
|
Pri meni ne igra neke vloge starost. Sem stara 24 let, januarja bom 25 in toliko bom tudi ob rojstvu 1. otroka ČE nam v par mesecih uspe. Meni je bolj pomembno, da imam druge zadeve "urejene" - nisem edina v zvezi, ki si otroka želi, oba imava službe, živiva sicer še pri mojih starših, ampak tudi tukaj ni problema. Torej, glavno, da si otroka želimo in da bo lepo preskrbljen. Potem pa si želim še veliko zdravja, cartanja in ljubezni .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 8:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Ja, PCO so policistični jajčniki. Tako da takoj, ko dobim M (jem Dabroston, da mi jo sproži) začnem s klomifenom in upam, da pomaga. Zanimivo, da dajejo Dabroston tudi, če v nosečnosti (vsaj zgodnji) krvaviš. Bi človek rekel, da je to kontra učinek od tvojega. Martinčka, upanje ostaja... Ja, Dabroston tudi preprečuje spontani splav. Tudi če jemlješ klomifen začneš po njem z dabrostonom - če si noseča preprečuje ss, če nisi sproži M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 9:03:50
|
|
|
|
tix
|
Živjo IZVIRNO SPOROČILO: laliela fajn... se mi zdi da nas je ful malo te starosti, ki si res želijo otroka jaz komi čakam 18. da bom lahk vriskala za sebe... za vse ostale pa tudi upam, da boste še ta mesec Jaz sem še leto mlajša ampak srečno poročena in (po mojem mnenju ) z urejenim življenjem :) Sva šla včeraj spotoma po nakupih še par testov kupit, bi že kar mal lulala na tiste palčke, no sej bomo počakali še en teden, mi je možek rekel da se mu je sanjalo, da imava , no upam, da so to preroške sanje :) Srečno vsem in veliko veliko pluskov nas čaka novembra in en snežen pozdrav :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 9:33:48
|
|
|
|
Martinčka
|
joj sej nism vedla katero naj citiram pa nobene nisem kakorkoli jaz sem že tudi kljub svojim 22 poročena in imavca urejen domek ter oba službi in se imava ful ful ful rada ... jaz sem dva tedna po poroki letos diplomirala in grem danes na prvo predavanje za magisterij... ojej pa taaakšne ceste da me bo kap ker še nimam zimskih gum ... kakorkoli imava urejeno življenje ter ogromno željo po otročeku ... do moje je pa še 9 noči! potem se pa selim med decemberke... ta mesec nimam kaj upanja, ker sem vse zafušala, sam bo pa december tok boljši bo božiček mi prinesel veeeliko darilo ... oja ko bi res bilo tako enostavno da kar na listek napišeš željo pa zraven daš piškote.. no poskusit ni greh, mogoče bom pa spet začela verjeti v njega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 9:46:53
|
|
|
|
aleunam
|
Mogoče pa ti uspe prepričati Božička . Ampak ne pozabi na mleko, če bodo keksi slučajno presuhi. Martinčka, ful si pridna. Magisterij? Pri nas med dežjem naletava sneg in se nič ne grabi na ceste. Moram povedati, da mi sneg pričara eno posebno vzdušje, vsako leto se ga ful veselim. Ne moti me niti mraz (razen, če mi v službi ne kurijo), edino ceste so problem. Najboljši "scenarij" je ful snega, mraz in sonce hkrati in suhe ceste. To je celo možno, ampak se redko zgodi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 3.11.2009 11:15:33
|
|
|
|
kago
|
oooo moja je prišla KONČNO :) Tako da ne čakamo tečke spet v decembru upam... ker je bla septembra začetek meseca, pa oktobra ni blo, pa je zdej... sam sm jo kr vesela, grem vsaj lahko novim bojem naporti Martinčika: ja tudi jaz sem ravno štartala z magisterijem. Kaj pa študiraš če ni skrivnost?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?