|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
3.10.2009 13:54:28   
Anonimen
tinkamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo grej svoja pikeca! 

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
3.10.2009 14:37:33   
Tanja_Jes
Kleja 80 ....iiiiiiiiiiiiiiiiiii nosečka user posted image user posted image itak da CB vedno prav pokaže.. se pravi si prva oktobrska nosečka ...yeah

Tinkamiška....super novička, se pravi imaš dva?! Ja kokla, dobr jih grej user posted image upam da čez 14 pokaže da si user posted image držim pesti...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.10.2009 14:40:58   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Hvala mišmiš...itak boš naredila...tu ni debate....

sem te zavohala da si bila tle :)

kaj hočeš povedati, da tako smrdim, da se me virtualno voha

ma ne najdem smiley, ki se voha pod ramo user posted image user posted image

ma ne vem.... men je zadišal...po dunajcih :))))

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.10.2009 14:48:23   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tinkamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo grej svoja pikeca! 

se kar podpišem, pa kleja80 user posted image user posted image user posted image , bravo taprvanosečkanovembrska user posted image user posted image user posted image user posted image , misumis, itak da bo 10, za manj se bomo šli drugače pogovarjat, ma haloo!!!!
BEBIII, so bile dobre?...jaz sem pa prišla z obale in me je doma čakalo slastno kosilce, njamai
 S*, kako počutje, živčki delajo a...držim pesti!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.10.2009 15:22:03   
Rakica_80
Tinkamiška, jupijeeeejjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš dvojna mamicauser posted image
Čez 14 dni pa nalulaj en ogromen plusek, držim pesti, močno nočnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti hitro mine cajtuser posted image
Lana70, kaj si dobrega jedla? Jaz sem bila do sedaj za štedilnikom, sem pohala gobe, sem naredila ričet in še za poslastico palačinkeuser posted image sedaj pa šibam jestuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.10.2009 15:27:36   
Tanja_Jes
Arnečji....ja te čist zastopim. Če rabiš čas si kar vzemi...samo da prideš do cilja :))) Kar seveda boš...
tut jest sem se od prve IVF mal odklopla, ker rataš čist zasvojen od RR-ja user posted image user posted image
Delaj kar ti srce veleva...te bomo pa pogrešaleuser posted image user posted image ...pač te rada berem...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.10.2009 15:28:49   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz sem bila do sedaj za štedilnikom, sem pohala gobe, sem naredila ričet in še za poslastico palačinkeuser posted image sedaj pa šibam jestuser posted image

a tako??? a je kej viška?!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.10.2009 15:39:06   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Drugače pa sem jaz že skoraj kot nova, tako da se bojim da ne bo nič, ker pa atovih besedah, bi morala končati v Postojni če bi se pikica obdržala.

S*, naš novi selektor nogometne reprezentance, nehaj ga lomit. Meni je ata rekel isto. Prvič in drugič. Pa tudi tisto, da "ne bi dal dveh, ker kako bom pa zdržala, ko sem že zdaj tako napihnjena". Ma se mi zdi, da je bila prvič po punkciji čista katastrofa, sem se, cistrena, komaj premikala, pa ni nič ratalo, drugič pa bistveno manj, no, buši je bil večji, to že, ampak bolelo pa res ni....no, pa smo danes 8t5d. Evo, toliko o atovih prerokbahuser posted image . Ti pa naslednjič ne uide obvezno šlatanje trebuščka. Jaz sem prvič ob atovi rokci na kolenčku skoraj z mize padla, no in on gre in tole otipavanje razširi še na bušijauser posted image

Hvala za tolažbo. Kar se pa atovega otipavanja tiče, sem ga že bila deležna, seveda po trebuščku, ki res spominja na cisterno user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.10.2009 15:40:58   
S*
Tinkamiška user posted image  user posted image  user posted image lepo grej svoji pikici, pa javi se kaj, da si bomo krajšale čas do testa. Jaz sem komej 2 dni po transferju, pa se mi že meša user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.10.2009 16:07:09   
dysan
Ojla pupike...
No ne vem mene tale RR neki za******, se razpišem pa me vn vrže.... Bom probala čist na kratko se vsaki posebej zahvalit za pestke, dobre želje, za vsako nazaj mučo navijam, prebiram vas lahko ko se pa prijavim me po nekaj min. nekaj sasipa, upam, da ni kaj hujšega...
no, da vidimo, če bo to uspelo...

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.10.2009 16:07:45   
womanpolice
PIKOVIT.. Ok.. potem pa mi pošlji ime in priimek tvojega očeta čimprej.

SKUŠTRANA SUZI... Hvala ti za lepe želje. Jst tudi upam, da bo Maribor zmagovalen za naju... Bi bil že čas user posted image Ja, midva sva dobila full pozitiven občutek in res njihov odnos je čist drugačen. Res so naju pozitivno presenetili. Zadovoljna sva.
Glede tvojega trenutnega problema ti pa ne vem pomagati... oz. svetovati.. žal...

ZVEZDICA.. Daj no.. nič nisi 15 let videti starejša. Pretiravat pa ni treba. Midva bova v MB vztrajala kr pri vstavitvi user posted image user posted image in upam, da se bo prijelo; zelo všeč bi mi pa bilo, da bi se oba... da je potem "mir"...

METULJČI.. A to je tvoj prvi postopek? Ja, midva sva bila zelo zadovoljna na prvem pogovoru. Res nama je vse maksimalno razložil. Tudi rekel, če imava kakršnakoli vprašanja, naj kr vprašava. vse je razložil kakšne so opcije... Kaj več pa bo povedal ob izvidih ponovnega spermiograma mojega.

GLORIA... Sploh nism vedela, da imaš te težave. Veseli me, da je zdaj vse ok!

S* Hvala ti.. jst pa držim pesti zate! Še sedaj ne vem zakaj so ti vstavili le enega...

GIGI1.. Hvala ti. Jst tud upam, da zdaj pa bo... upam, da bo po laparo in histero, da bo postopek uspešen....

CUKICA.. Jst tudi upam, da bo MB zmagovalen za naju....in hvala za pozdravčke.... tudi jst ti pošiljam pozdravčke..

NASKA.. Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. Le pogumno in pozitivno naprej.

MIKLAROM... Hvala za dobrodošlico v MB in za lepe želje.. ne vem kdaj začneva s postopkom. Rekel nama je, da je čakalna 8 mesecev... drugi posvet imava 17.12.2009 tko da po mojem bova na vrsti junija, če štejem od prvega posveta.. pustimo pa se presenetit... Kdaj pa maš ti? Upam, da se vsaj tam kaj srečamo, čeprav po moje boš ti dosti prej tam.. Bi se prej videli v prelepi Savinjski dolini user posted image

TANJA JES.. A je to tvoj mačkon? jst mam dva.. eden je tud takšne barve kot tale na tvojem avatarju in je kratkodlak, drugi pa je dolgodlak in je črn.. sta pa bratca.. sirotice, ki sem ju rešila smrti...

KLEJA80 Iskrene čestitke. ja, test je pa res najbolje delat CB; se mi zdi da je najbolj zanesljiv.

FARGESIA.. Še tukaj user posted image user posted image user posted image

BEBIII Pozdravček!!!

MISMIS.. Jst pa verjamem, da bo zelo dobra ocena... (prošnja: 17.12.2009 MB dr. Reljič, 2. posvet) user posted image hvala.

TINKAMIŠKA.. Čestitke za dve blastocisti in verjamem, da bosta zmagovalni!!! user posted image user posted image user posted image

ARNEJA... Vem kak je to.. mene je v tretjem postopku, ki je bil ponovno neuspešen čist sesulo.. pa še mojga ni bilo doma takrat. Čist sm bla na tleh; ker sta bila tako dobra zarodka, mi ni bilo jasno kako da se nista prijela... ampak očitno je moralo biti tako. Jst verjamem, Arneja, da bova tudi midve slej kot prej prišle do željenega cilja. Če karkoli potrebuješ, pa le z besedo na dan. Pošiljam ti velik objem!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.10.2009 16:08:01   
dysan
iiiiii uspelo je....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.10.2009 16:08:54   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Ojla pupike...
No ne vem mene tale RR neki za******, se razpišem pa me vn vrže.... Bom probala čist na kratko se vsaki posebej zahvalit za pestke, dobre želje, za vsako nazaj mučo navijam, prebiram vas lahko ko se pa prijavim me po nekaj min. nekaj sasipa, upam, da ni kaj hujšega...

men je to tud delalo; sem imela že cel roman, pa je vse šlo v franže.. sedaj pa ko pišem, vsak odstavek takoj sproti skopiram; da v primeru če bi me vn vrglo, da imam opcijo "paste"... sedaj pa je ok...

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.10.2009 16:19:35   
Tanja_Jes
Dysan...kako si ti kaj?...a maš že kej več foliklčkov...sem ti napovedala 6...a jih je več user posted image user posted image user posted image , kdaj maš UZ

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.10.2009 16:28:20   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Ojla pupike...

men je to tud delalo; sem imela že cel roman, pa je vse šlo v franže.. sedaj pa ko pišem, vsak odstavek takoj sproti skopiram; da v primeru če bi me vn vrglo, da imam opcijo "paste"... sedaj pa je ok...

ma men dva-tri dni nekaj nagaja, pa zdi se mi, da če ni predolg post ni nobene panike, bom drugič ko bo na dolgo in široko tak kot ti. da se ne bom brezveze jezila user posted image user posted image user posted image
Super za MB, vidim na tvojem pisanju,da si kr optimistična, od srca ti privoščim 100% uspeh že ob prvem poskusu....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 265
3.10.2009 16:28:53   
Tanja_Jes

TANJA JES.. A je to tvoj mačkon? jst mam dva.. eden je tud takšne barve kot tale na tvojem avatarju in je kratkodlak, drugi pa je dolgodlak in je črn.. sta pa bratca.. sirotice, ki sem ju rešila smrti...

Ja to je moja gospodična...tut jest sem jo rešila smrti...moja ma mal daljšo dlako kot puhek je...po stanovanju pa stopa počasi in vedno z dvignjenim repom...res prava gospodična...

Ja men je tut tvoja slikca všeč...si te kr predstavljam...lase v čopu s pendrekom v rokah in opasnim pogledom...user posted image user posted image user posted image ..ja službeno...drugač si pa ena dušca :) drugač se pa policajev bojim...ne vem zakaj...se kr trest začnem...sem imela srečo so me samo dvakrat ustavili ...

drugač pa fajn da imaš pozitivne občutke...jest kar se tiče časa...ne morem več čakati...zarad emša..no nisem glih tolk stara...samo 12 let sva že skup ...je že skrajni čas za bebico...pa tut ne bi bila rada stara mama ko zanosim..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 266
3.10.2009 16:32:52   
dysan

Dysan...kako si ti kaj?...a maš že kej več foliklčkov...sem ti napovedala 6...a jih je več user posted image user posted image user posted image , kdaj maš UZ

iiii sm že super vesela za ta tri, če jih bo pa 6 bo definitivno trikrat buljše, bom lahk upala in pingota user posted image user posted image user posted image
Jutri mam UZ pa bomo videli, če ti ti dobro ,,copraš,, user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.10.2009 16:37:20   
Tanja_Jes

iiii sm že super vesela za ta tri, če jih bo pa 6 bo definitivno trikrat buljše, bom lahk upala in pingota user posted image user posted image user posted image
Jutri mam UZ pa bomo videli, če ti ti dobro ,,copraš,, user posted image user posted image user posted image

cool...poj bova pa zvečer en pir viritualno spili da jih bo še več :))) user posted image user posted image
ja ja...sem prava čarovnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.10.2009 16:39:16   
dysan
user posted image

uuu super, sem se učila slikice lepit, pa še ratalo mi je, no to je pa moj mačkon user posted image

< Sporočilo je popravil dysan -- 3.10.2009 16:40:22 >

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.10.2009 16:43:39   
dysan

cool...poj bova pa zvečer en pir viritualno spili da jih bo še več :))) user posted image user posted image
ja ja...sem prava čarovnica user posted image user posted image user posted image

ja veš pivička pa jajčka laufajo 100 na uro user posted image user posted image user posted image , bom čisti kronik ratala, prej skoraj nikoli nisem piva pila (mogoče enkrat na leto) mi sploh ni dobro, zdaj pa za naše user posted image vse, karkoli ...

počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 270
3.10.2009 16:48:56   
Tanja_Jes
jest tut ne maram pira...ma za user posted image vse :)))  sam še čikov se moram rešit...res sem že zmanjšala na minimum, samo čist brez pa ne morem bit...verjetn zato, ker mi je mami rekla, da jih je jedla ko je bila z mano noseča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.10.2009 16:50:49   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: kleja80

Dobro jutro vsem,
včeraj se nisem mogla javit ker sem bila namreč vsa iz sebe -  katasrofa. V glavnem najprej vesele novičke: včeraj naredila cb (2x) in pokazal debel plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - v tretje gre rado pravijo.

No, sedaj pa k slabim: pred cb sem naredila test Viola (ne vem če ga katera pozna), ki sem ga dan prej kupila v mullerju. Test je bil totalno negativen, niti navidezne črtice ni bilo - sledil je jok in stok in vse kar paše zraven user posted image , skratka ne grem se več in podobno. Moj mož temu ni hotel verjeti in je vztrajal da morava ponovit s cb kot nam je naročil doktor, in da je ta Viola test sigurno šalabajzerski, ker če ne bi ga prodajali tudi v lekarni itd. Odpravil se je v lekarno in kupil dva cb...no od tu naprej pa zgodbo že poznate.

Sem pa bila kake tri ure čist zastonj v šoku, še cigaret sem po enem letu abstinence spet prižgala od žalosti - upam le, da to ni preveč negativno uplivalo na moje pikice.

Zdej pa vas grem prebrat mal za nazaj, da se mal sprostim.

Hvala vsem, ki ste navijale zame, čeprav se poznamo šele kratek čas!

Klejči

user posted image user posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

si dobila prvo mesto user posted image user posted image prva oktoberska user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.10.2009 16:54:01   
dysan

jest tut ne maram pira...ma za user posted image vse :)))  sam še čikov se moram rešit...res sem že zmanjšala na minimum, samo čist brez pa ne morem bit...verjetn zato, ker mi je mami rekla, da jih je jedla ko je bila z mano noseča user posted image user posted image user posted image

počasi pa bo, že, da si zmanjšala je super pohvalnouser posted image , ko boš pa user posted image ti mogoče zasmrdijo user posted image

počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 273
3.10.2009 16:58:06   
dysan
S*- nič se obremenjevat kaj ata reče, tvoji pikici je not lepo, je na toplem, in takšnega udobja nebo zapustila še 8 mesecev.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 274
3.10.2009 17:00:16   
S*

S* Hvala ti.. jst pa držim pesti zate! Še sedaj ne vem zakaj so ti vstavili le enega...

Ker sem bila zaradi hiperca ko balon in je bila ata zaskrbljen, da bo kaj narobe, če se obe pikici primeta.

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?