|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 16:07:45
|
|
|
|
womanpolice
|
PIKOVIT.. Ok.. potem pa mi pošlji ime in priimek tvojega očeta čimprej. SKUŠTRANA SUZI... Hvala ti za lepe želje. Jst tudi upam, da bo Maribor zmagovalen za naju... Bi bil že čas Ja, midva sva dobila full pozitiven občutek in res njihov odnos je čist drugačen. Res so naju pozitivno presenetili. Zadovoljna sva. Glede tvojega trenutnega problema ti pa ne vem pomagati... oz. svetovati.. žal... ZVEZDICA.. Daj no.. nič nisi 15 let videti starejša. Pretiravat pa ni treba. Midva bova v MB vztrajala kr pri vstavitvi in upam, da se bo prijelo; zelo všeč bi mi pa bilo, da bi se oba... da je potem "mir"... METULJČI.. A to je tvoj prvi postopek? Ja, midva sva bila zelo zadovoljna na prvem pogovoru. Res nama je vse maksimalno razložil. Tudi rekel, če imava kakršnakoli vprašanja, naj kr vprašava. vse je razložil kakšne so opcije... Kaj več pa bo povedal ob izvidih ponovnega spermiograma mojega. GLORIA... Sploh nism vedela, da imaš te težave. Veseli me, da je zdaj vse ok! S* Hvala ti.. jst pa držim pesti zate! Še sedaj ne vem zakaj so ti vstavili le enega... GIGI1.. Hvala ti. Jst tud upam, da zdaj pa bo... upam, da bo po laparo in histero, da bo postopek uspešen.... CUKICA.. Jst tudi upam, da bo MB zmagovalen za naju....in hvala za pozdravčke.... tudi jst ti pošiljam pozdravčke.. NASKA.. Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. Le pogumno in pozitivno naprej. MIKLAROM... Hvala za dobrodošlico v MB in za lepe želje.. ne vem kdaj začneva s postopkom. Rekel nama je, da je čakalna 8 mesecev... drugi posvet imava 17.12.2009 tko da po mojem bova na vrsti junija, če štejem od prvega posveta.. pustimo pa se presenetit... Kdaj pa maš ti? Upam, da se vsaj tam kaj srečamo, čeprav po moje boš ti dosti prej tam.. Bi se prej videli v prelepi Savinjski dolini TANJA JES.. A je to tvoj mačkon? jst mam dva.. eden je tud takšne barve kot tale na tvojem avatarju in je kratkodlak, drugi pa je dolgodlak in je črn.. sta pa bratca.. sirotice, ki sem ju rešila smrti... KLEJA80 Iskrene čestitke. ja, test je pa res najbolje delat CB; se mi zdi da je najbolj zanesljiv. FARGESIA.. Še tukaj BEBIII Pozdravček!!! MISMIS.. Jst pa verjamem, da bo zelo dobra ocena... (prošnja: 17.12.2009 MB dr. Reljič, 2. posvet) hvala. TINKAMIŠKA.. Čestitke za dve blastocisti in verjamem, da bosta zmagovalni!!! ARNEJA... Vem kak je to.. mene je v tretjem postopku, ki je bil ponovno neuspešen čist sesulo.. pa še mojga ni bilo doma takrat. Čist sm bla na tleh; ker sta bila tako dobra zarodka, mi ni bilo jasno kako da se nista prijela... ampak očitno je moralo biti tako. Jst verjamem, Arneja, da bova tudi midve slej kot prej prišle do željenega cilja. Če karkoli potrebuješ, pa le z besedo na dan. Pošiljam ti velik objem!!!
|
|
|