|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
19.10.2009 13:23:58   
lana08
S* žal mi je, želim ti veliko moči za naprej user posted image user posted image user posted image .

Pri meni je pa leto dni kar sem dobila v hrambo prvo pikico, ki se je žal poslovila, sedaj pa druga že veselo brca v trebuščku. In te občutke želim prav za vsako, da jih občuti. Ne obupajte.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
19.10.2009 13:31:02   
BarbiG
S* to življenje res ni fer. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
19.10.2009 13:38:13   
Anonimen
S*, tako zelo mi je žal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
19.10.2009 14:04:56   
tinkamiška
S*...tako zelo sem mislila na tebe, res in še bom čeprav je bhcg padel...jst še vedno stiskam pesti...user posted image user posted image user posted image

Prav tako tudi za vse ostale! Držite se punce!

Zase sem vesela
, čeprav mi je težko zdej napisat sem, da je pri meni vse vredu, da je hormon lepo visok...veliko lepše se je veselit v večjem številu...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
19.10.2009 14:38:10   
Fargesia
tinkamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
19.10.2009 14:47:22   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tinkamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<se podpišem kar pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
19.10.2009 14:51:32   
Tanja_Jes
S* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, upala sem da bo vse ok  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
19.10.2009 14:52:36   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

<se podpišem kar pod toleuser posted image user posted image user posted image

tut jest :)...smo s tabo Tinka...se veselimo :)

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
19.10.2009 15:07:40   
lastovka79
 tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, pa uživaj v rasti trebuščka
metuljci user posted image user posted image user posted image zauser posted image , potem naprej pa samo še belina
S* ne vem kaj naj rečem, vem kako se počutiš, čeprav obstaja mogoče pa še majhno upanje za tvojo pikico, drugače me je pa ta tvoj post fajn potrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še vedno držim pesti zate, da bo ßhcg še zrastel, drži se
BarbiG sej, tud pr men je vedno tako, ko je  user posted image  ne želim, bo prišla, ko pa želim, da se prikaže, je pa ne bo od nikoder, za popuser posted image ..., še malo!
womanpolice upam, da boš kmalu ozdravela, zdaj v glavnem počivaj, že zaradi kolena, da si boš nabrala moči za nov štart
IVYY upam, da si že prejela kakšno informacijo od konzilija oziroma da boš čimprej prejela dobre novice user posted image
bozza poskusi res s kakšnim prepečencem, da se ti to umiri in počivaj, noge v luft, dobro knjigo v roke, pa je, vem kako je to, ko čakaš in šteješ dneve, ampak saj bo kmalu user posted image  oz user posted image
loremi jst bi tud piškote probala
kimsy držim pesti za dober rezultat jutri
dysan kar žuli, enkrat levega, čimveč pa desnega
gigi1 tudi jst upam, da ne pomeni ravno user posted image
skuštrana suzi danes je 9.dan po ET-ju
mismis že 3.špika? še malo, še malouser posted image ! test prej nardit - ne vem - me je strah, da bo pokazal negativno, dokler še ni, imam še vedno čisto malo upanja

No, kaj je pri meni? Zjutraj malo izcedka, no, sedaj pa čisto nič več. Bomo videli, kaj bo, oziroma kaj je!

Uživajte!

< Sporočilo je popravil lastovka79 -- 19.10.2009 15:09:07 >

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
19.10.2009 15:51:52   
Rakica_80
Daaan punce se oglašam po kratki pavziuser posted image
Ja IVYY, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image tukaj ti bojo punce pomagale pri vsakem tvojem vprašanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se čujemouser posted image
S*, zelo mi je žAL zate, ne obupaj, saj vidiš tudi sama kolikim prvič ne uspe, mi smo s teboj in kar pogumno v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP, me veseli, da je s tvojim kolenom sedaj dosti boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70, maaa kjeee siiiiuser posted image sem te klicala a veeešuser posted image
Tinkamiška, super za visoko beto, sedaj pa noge v luft in uživaj celihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jooooj koliko ste napisale v teh dneh, zato bom kr pozdravila vse po vrsti, Gigi,Lana,Mismis,IVYY,WP,Suzi,Fargi,Tinkamiška,BarbiG,Miklarom,Kimsy, Pilotina,Bozza, Cukica,Gloria, Loremi,.....in še ostale ki jih nisem naštela, mučo mučo objemčkov pošiljamuser posted image
Tudi meni se je začelo obdobje izpitov- dobro samo še dva imam, tako da nimam kaj preveč cajta za računalnikom, se bom še oglasila, bodite mi dobrouser posted image
Pa pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
19.10.2009 16:41:18   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Seveda je IMN požna pri IVF, nažalost, težko verjameš, ampak tudi mene je takšna smola doletela.
Pija mojaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

...kok se tega spomnem user posted image .....

Upam in želim si, da bomo kmal lahk user posted image user posted image za naju z Zarjo in seveda vse ostale!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
19.10.2009 16:46:52   
cukica
BEBIII kako si?Naj ti ti izpiti čimprej minejo in uspešno jih opravi,...user posted image user posted image .
Pozdravček tebi in tvojemu možu,....uživejta pa se kaj slišimo!

Tinkamiška koliko pa si imela BHCG?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
19.10.2009 17:00:45   
Pija76
S* žal mi je! Pogumno v naslednji krog.

Tinkamiška bravo za lepo visok hormon, koliko pa user posted image ?

WP pozdravi se, štrudl je bil pa jabolčni. Zdaj je sezona user posted image .

Kimsy upam, da te ne bo zdelala preveč tale sladkorna.

Vsem en lep pozdravček, tečem za šporget user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
19.10.2009 17:20:03   
nellika

S* - tako mi je žal user posted image user posted image user posted image , ampak še vedno držim pesti zate!

mismis - midve pa grema vzporedno s temi špikami, danes pade že 4-ta user posted image . a že imaš kaj stranskih učinkov? pa tudi obedve čakama na to user posted image

tinkamiška - čestitke, pa naj zdaj raste trebušček user posted image

IVYY - držim pesti, da se bo vse rešlo, in da znova začneš, vendar tokrat brez njihovih napak in da bo na koncu uspešnen rezultat -user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
19.10.2009 17:23:03   
miklarom
S*  - joj pupika moja kok mi te je žaluser posted image user posted image user posted image velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
19.10.2009 17:24:52   
tinkamiška
Punce hvala, res sem vesela...nisem se še na vadla na misel o user posted image , zdej pa se to počasi sprošča in se začenjam res veselituser posted image   bhcg je 489,6. Za user posted image user posted image je menda malo, ampak za user posted image pa menda super, tako, da sem vesela, samo, da je in da bo ta zdrav!user posted image

Objem za vsako od vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
19.10.2009 17:30:14   
sonček33
tinkamiškauser posted image user posted image čestitam

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1192
19.10.2009 17:57:04   
gasilka
Diana79 Drži se in upaj na vse dobro na et -ju kadar bo user posted image Želi ti srečo!!!!!
Fargesia - ET bom držala pesti ko bom na UZ-ju
S*   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi jeuser posted image  
Lana08 hvala za vspodbudo user posted image
tinkamiška user posted image user posted image user posted image
Jaz pa . . . danes bo padla 13. špikauser posted image v sredo pa UZ
Lp vsem

Upam da bo tokrat kaj več srečeuser posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 19.10.2009 17:58:31 >

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.10.2009 18:16:11   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Seveda je IMN požna pri IVF, nažalost, težko verjameš, ampak tudi mene je takšna smola doletela.
Pija mojaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

...kok se tega spomnem user posted image .....

Upam in želim si, da bomo kmal lahk user posted image user posted image za naju z Zarjo in seveda vse ostale!
Ma ja. Mene je ta IMN čist na glavo postavla, ampak upam, da s temi zamrznjenčki uspe. Jutri imava z mojim posvet kako po tazadnja dva v novembru. Upam, da mi tokrat Miklavž in Božiček in Dedek Mraz mal prej prinesejo darilce. Pija kdaj pa ti kaj štartaš?

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.10.2009 18:17:22   
zarja1
S* res mi je hudo zate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.10.2009 18:18:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška
bhcg je 489,6.

čestitkeuser posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.10.2009 18:18:28   
Fargesia
user posted image punce, a je blo kateri slabo po utrogestanu al kar kol je že tole? si ga že dajem v nožnico...kokr mal okol hodim me od prepone navzdol vse boli...grrrrrrr

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.10.2009 18:18:51   
sonček33
fargi men je bilo

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.10.2009 18:19:53   
sonček33
zarči ma navijam za avju sto na uro

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.10.2009 18:20:41   
zarja1

user posted image punce, a je blo kateri slabo po utrogestanu al kar kol je že tole? si ga že dajem v nožnico...kokr mal okol hodim me od prepone navzdol vse boli...grrrrrrr
meni ni blo glih slabo, samo občutek kot bi bla malo zadetauser posted image , pa zaspana....user posted image Men je blo finooooouser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.