lastovka79
|
tinkamiška čestitam, pa uživaj v rasti trebuščka metuljci za , potem naprej pa samo še belina S* ne vem kaj naj rečem, vem kako se počutiš, čeprav obstaja mogoče pa še majhno upanje za tvojo pikico, drugače me je pa ta tvoj post fajn potrl , še vedno držim pesti zate, da bo ßhcg še zrastel, drži se BarbiG sej, tud pr men je vedno tako, ko je ne želim, bo prišla, ko pa želim, da se prikaže, je pa ne bo od nikoder, za pop ..., še malo! womanpolice upam, da boš kmalu ozdravela, zdaj v glavnem počivaj, že zaradi kolena, da si boš nabrala moči za nov štart IVYY upam, da si že prejela kakšno informacijo od konzilija oziroma da boš čimprej prejela dobre novice bozza poskusi res s kakšnim prepečencem, da se ti to umiri in počivaj, noge v luft, dobro knjigo v roke, pa je, vem kako je to, ko čakaš in šteješ dneve, ampak saj bo kmalu oz loremi jst bi tud piškote probala kimsy držim pesti za dober rezultat jutri dysan kar žuli, enkrat levega, čimveč pa desnega gigi1 tudi jst upam, da ne pomeni ravno skuštrana suzi danes je 9.dan po ET-ju mismis že 3.špika? še malo, še malo ! test prej nardit - ne vem - me je strah, da bo pokazal negativno, dokler še ni, imam še vedno čisto malo upanja No, kaj je pri meni? Zjutraj malo izcedka, no, sedaj pa čisto nič več. Bomo videli, kaj bo, oziroma kaj je! Uživajte!
< Sporočilo je popravil lastovka79 -- 19.10.2009 15:09:07 >