|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
19.10.2009 21:47:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi všeč mi je tvoj podpis.Fullllllllllllllllll.You go girl user posted image

Ja, ja, tale je meni svetski.

Pija, saj menda ti tud nis glih ažurna na RR. user posted image

Glorija, nova runda? Kul!user posted image user posted image user posted image

Žižette, če so same fejst babe na kupu, kako pa če drugače bit?

S*, meni je hudo zate.user posted image

Špikarke, upam, da grejo igle gladko na svoje mesto.

Lučka in WP, pa ostale, helou. WP, vidim, da greš v MB, več pa nisem utegnila brat, ker si se tolk razpisala. user posted image  Čestitke za vse uspešno opravljene, preiskave in posege.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.10.2009 22:48:36   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gloria, torej bo naslednje leto Nik dobil sestrico, ja sej takrat bo že kar veliki brat user posted image

...jap bo res velik brat,sam jaz osebno bi še kako leto počakala da se brezbrižno naužijem prvega otročkauser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.10.2009 22:51:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Glorči user posted image  user posted image  user posted image  že kar vnaprej navijam user posted image  

hvala lubica...jaz pa od srca za tebe navijam da se v tem času ko jaz zaštartam preseliš na lepšo temo k nosečkamuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.10.2009 22:55:02   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...babike kolk časa približno traja sam postopek z pingvinčkiuser posted image ....se pravi do ET-ja

oooo, spet bomo navijali in dihali s teboj... super. Kdaj pa začneš*?

..začnemo  drugo leto.....prej bomo pa lubica še dihal za tebe in navijal user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.10.2009 23:12:11   
Tanja_Jes
Ja preden mam jest cajt...vam lahko smo še lahko noč voščim...

Fargica....upam da neha bolet, pa da boš pripravljena v sredo in naj te čakajo lepe blastocisteuser posted image user posted image user posted image

Gigi...ja ti saj hodiš...jest sem milijonkrat rekla da boš šla..pa še do danes nič...telovadim samo s cunjo v roki user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis...če se slučajno srečava, te povabim na kofi (ampak zunaj) user posted image user posted image user posted image a si drugač dobr?!

Diana...ti se lepo poštimaj...je boljš kokr da zaradi tega ne rata...sej bo hitro mesec naokoli

BarbiG...še mal user posted image user posted image user posted image ..sej jest sem se kr navadla (je za zdržat)...samo napihnjena sem...me prov moti...a si ti tut? Pa mal se mi je tek povečal user posted image

Dolydoly...dobrodošla...ja kmal boš na vrsti...kmalu boš dobila pošto, kjer boš dobila telefonsko, se naročiš...i prvi dan menstruacije spet pokličeš, potem si že v postopku...tako na kratko...

Pa cel kup je novih pa starih bork (ki jih ne poznamuser posted image )...no me veseli da bomo kakšno rekle..

Pa skoz ta Kongo...a je to ta Kongo, kjer bo zdej v soboto Dino Merlin ?! Me mika, me mika user posted image user posted image user posted image

Grem sanjat...bom hitro spala da vas dohitim...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
20.10.2009 5:39:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zdaj bom pa res morala malo vrč spremljat kaj se dogaja. Gredo stare borke v boj. Gigi, gloria, zarja, pija, mismis,.....ma za vse navijam še pa še. komaj čakam veselih novic. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U ka bo to ene akcije na forumu... pa kok bojo spet stimulacije padale... se že veselim user posted image ...
Pa navijala bom sto na uro. Pa Nejko in Rokec tudi.

Lubčke in pozdravčke vsem.
Pa hvala za vse čestitke in podporo.
In seveda za telegramček.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
20.10.2009 5:50:43   
spps
ojla podganca,a ne moreš spat?user posted image  kako si kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
20.10.2009 6:27:32   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

mlekca al pa smetanco pa po želji dodajte user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
20.10.2009 6:37:25   
Špelka
Ojla, drogeraški klub! user posted image user posted image

Jest sem že pridno v službi (sej se vid, kol sem pridna), pa se vam po dolgem času mal oglašam.

Najprej 100x hura zate Tinkamiška!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Fullll vesela zate! Zdej pa le veselo in zdravo naprej! user posted image user posted image user posted image

S* - tudi meni je hudo zate. user posted image  To, kar se tebi dogaja, je še 100x hujše, kot če sploh nobene črtice ne bi blo.... user posted image  No, pa naj te tolaži, da je zdej manjkal samo še mišji repek, in bo najslednjič vse OK!

Čestitke tudi vsem puncam za uspešne punkcije, transferje.....user posted image user posted image user posted image

Pr men je dons padla že 8. injekcija Menopurja in 3. Cetrotida. Jajčniki delajo na polno, jutri mam spet UZ v Ljubljani. Bomo vidli. Je pa res, da sem tokrat v tem postopku čist sproščena, mogoč skor mal preveč. Jah, en mali hudiček doma ti ne pusti preveč razmišljat, kar je po svoje dobr. user posted image

Za vse, ki se vam dons kakorkoli dogaja, držim pesti!

Bye, šibam delat..... Pššššššššš....

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
20.10.2009 7:29:23   
Anonimen
Jutro.

tinkamiška, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Pa nikar se ne počuti slabo - tudi ti si zaslužiš veselje!!

fargi,
baje da je to normlano počutje po utropizderaju. Ampak jaz nisem imela nobenih stranskih učinkov. Še enkrat greš spat, potem pa dobiš svoje pikice nazaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

miklarom, super!! Februar bo pa tudi kmalu tukaj!

dolydoly, ko bo konzilij odobril postopek dobiš domov pošto. Pokličeš za evidenčno številko, potem pa ti sestra da nadaljna navodila. Ponavadi potem začneš s postopkom pri naslednji M.

miška, super, da si se malo  oglasila!!user posted image

Jaz pa sem danes vzela zadnji Dabroston in jo pričakujem (vsaj upam) nekje konec tedna!! Potem pa hitro po špikice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
20.10.2009 8:05:26   
BarbiG
Dobro jutro.

Tanja_Jes, ja moj trebuh je za 6 mesecev nosečnosti, Pa ugotovila sem, da če skoz jem, mi pol ni user posted image , sam ne vem kam bo šla pol moja kilaža. user posted image

Tinkamiška user posted image user posted image user posted image  za visoko beto.

BEBIII, sam mal pa morš tud sm gor pridt, drgač ti bodo možgani eksplodiral. user posted image

Pozdravčke pošiljam Mismis, Zarja, DaisyE, Pija, Gigi, Reby, SS in vsem ostalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
20.10.2009 8:25:28   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Tanja_Jes, ja moj trebuh je za 6 mesecev nosečnosti, Pa ugotovila sem, da če skoz jem, mi pol ni user posted image , sam ne vem kam bo šla pol moja kilaža. user posted image

Eh...za kilažo sploh ni problem...poj ko bova noseče, bova hodile na špancir kazat bušija user posted image user posted image user posted image user posted image , bojo kilce koj dol šle

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
20.10.2009 8:56:36   
BarbiG
Miška is back. Pozdravljena. Kako kaj Nejc in Rok?

Tanja_Jes sej glede kilaže se zdej sploh ne sekiram.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
20.10.2009 9:03:35   
mismis
Vidim, da je včeraj tukaj kar dogajalo, moram prebrati vse za nazaj....najprej pa vsem skupaj eno lepo dobro jutro

Tinkamiška, čestitke za uspešen krvni test, za beto se pa ne sekiraj, za enega je super user posted image user posted image user posted image

Lastovka, ja pri nas špike padajo kot za stavo, me moj že zjutraj čaka čisto ready, da me prebodeuser posted image user posted image user posted image , ti pa še malo bo po testek, še trikrat greš spatiuser posted image user posted image

BEBIII, a ti malo vrnem "piflarka" user posted image user posted image user posted image , no šalo na stran, dobro opravi tele izpite

Nellika, ja vzporedno, sicer me ti vodiš za eno špiko, razlika je le v tem, da se ti špikaš zvečer, jaz pa zjutraj, bova pa sigurno na kakšen UZ-ju skupaj

Kimsy, dobre rezultate danes in držim pestke, da ne bo sladkorne

gasilka, sedaj bi pa počasi že moralo biti kajne, lahko se ti zgodi, da bo ravno v petek že punkcija user posted image

Zarja, kako si ti meni horny teddy, berem da vaju nekaj prehlad matra? Danes se pa dobro zmenita, saj veš da je bil deal, da gremo v novembru vsi skupaj na zmago

Fargi, a si v tem postopku fasala tudi hiperco, mogoče te ta utrogestan tako muči v kombinaciji s hiperco. Jutri na ET-ju, jim kar omeni svoje težave

Sonček, kje so slikice moje stimulacije, samo tole mejčkeno (avatar) mi vedno privoščiš user posted image user posted image user posted image .

Diana, počivaj, krvavitve se bodo s časoma umirile. Mogoče bova pa novembra skupaj na ET-ju

Pija, sem te že hotela vprašati, koliko časa si čakala na TomToma, pa sem se spomnila da imata jutri zmenek user posted image user posted image , no upam, da ne bo predolga

Miklarom, torej zadnje počitnice brez dece user posted image user posted image user posted image , ma imaš prav, malo uživanje pa mora biti, potem pa isti termin kot letos v akcijo (a se motim)

Lučka, tudi mi mislimo nate in malo Nežko, kdaj dobiš izvide

Pikovit, msilim da je tabela na temi "Želimo si novega člana, zanimivi spletne strani"

dolydoly, večino odgovor si že dobila, ostalo pa spotoma, ko se bo že vedelo, kakšen postopek imaš (dolgi ali kratki). pa dobrodošla med nami

DaisyE, smo te končno prepričale, da se malo pogostje javljaš, je bila kar praznina od kar te ni bilo

Gloria, pa leto 2010, morda bo pa to idealno leto za malo sestrico

Tanja_Jes, jaz super, za kavo velja, čeprav naju bo zeblo zunaj, pa še tolk lep razgled ni user posted image user posted image user posted image  Kongo pa ni grosupeljski Kongo, to je en majhen lokalček v Savljah, kjr imamo me babe naša srečanja.

miška73, joj srce tako me veseli, da ste doma, malih lepotcev sem se pa že na FB nagledala. Pa ati je tako ponosen user posted image user posted image

Špelka, jutri ima, da je uspešen UZ

naša Loremi je pa pridna kot vedno, vsako jutro nam postreže kavico, saj res, kje so pa domači piškotiuser posted image user posted image

Žižek, a si probala marmeljad, a je spljoh za kajuser posted image user posted image user posted image

S.Suzi, da bi le čimprej prišla, ti imaš itak mild protocol, to pomeni, da nas boš še ujela

a sem vas vse??? no, če sem katero spustila, mi prosim ne zameriti, veliko nas je....zdaj pa delati     BANDA

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
20.10.2009 9:14:26   
miklarom
mismis - ja skoraj isti terminuser posted image

miska73 - dobrodošli doma,user posted image user posted image user posted image user posted image pa lubčke Nejcu in Rokuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
20.10.2009 9:28:12   
gigi1
Ahoj pupike

Dejzika itak, da ne more bit drugače user posted image

Tanja men je dr. enkrat rekel, da moram telovadit zaradi hrbtenice in extra poudaril, da pucanje NI telovadba user posted image  user posted image  user posted image . Ne vem zakaj user posted image  Zgleda sem delovala kot nekdo, ki telovadi samo s cunjo v roki user posted image

Dolydoly dobrodošla. A si na GK v LJ? V LJ konzilij zaseda 1x mesečno. Verjetno so ti dali tudi telefonsko od sestre Tanje (Mišmiš a se motim?), ki je IVF koordinator. Lahko tudi njo vprašaš kdaj bo zasedal konzilij. Srečno user posted image user posted image user posted image

Fargi še malo pa greš po deco user posted image  user posted image  user posted image

Pija je blo tolk lušno toplo doma, da se mi ni dalo nikamor user posted image

Podganca kolk te je lepo spet tukaj videt user posted image  user posted image  user posted image user posted image

SS držim pestke, da bo tokrat prišla ob pravem časuuser posted image user posted image user posted image

BarbiG pozdravčke tudi tebi user posted image  . Držim pesti, da čimprej prideuser posted image user posted image user posted image

Mišmiša ja. Gud user posted image . Sem pokrovček zamenjala, pa zalila z Bacardijem user posted image

Kimsy upam, da bo cuker nizekuser posted image user posted image user posted image

Lučka a imata jutri pregled? Držim pestke, da hitro odkrijejo na kaj je alergična in da bo tega čim manj user posted image user posted image user posted image

Pikovitek žal ne vem.

Gloria user posted image

Pupike drage lupčke vsem in lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
20.10.2009 9:40:42   
Fargesia
dobro jutroooo!!!!

danes me skoraj nič več ne boli.user posted image ja, pomoje je tole od vsega skup...mal od punkcije, mal od blage hiperce...pa še tko romantičen glas ma, da je za znoret...se mi sluz al gnoj al kar kol že nabira v grlu ko ležim in sem šla zvečer bruhat...pol je blo pa mal bolš.

moj dragi je 100% da nama bo zdaj uspelo...in jaz probam razmišljat tko kot on...zares tako perpičan je bil na 1.IUI ki je bil uspešen...potem pa nikol več....in to me pokonc drži...moši bodo že vedelei kako je na stvari, a ne?

pregledujem neke slikice, pa sem našla moje šuhe s poroke...vam jo pokažem?user posted image grrrrr, bi vam jo pokazala, pa nimam nobenega unga ala shrani.si shranjenega k sva mela virus in je moj dragi vse zbrisal...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
20.10.2009 9:55:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zdaj bom pa res morala malo vrč spremljat kaj se dogaja. Gredo stare borke v boj. Gigi, gloria, zarja, pija, mismis,.....ma za vse navijam še pa še. komaj čakam veselih novic. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U ka bo to ene akcije na forumu... pa kok bojo spet stimulacije padale... se že veselim user posted image ...
Pa navijala bom sto na uro. Pa Nejko in Rokec tudi.

Lubčke in pozdravčke vsem.
Pa hvala za vse čestitke in podporo.
In seveda za telegramček.

ooo podganca, dobrodošla, tamala dva sta pa prava cukra!!! Sedaj pa brezkrbno cartanje, pa čim manj bolanih dni user posted image user posted image !!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
20.10.2009 10:00:31   
zarja1

Zarja, kako si ti meni horny teddy, berem da vaju nekaj prehlad matra? Danes se pa dobro zmenita, saj veš da je bil deal, da gremo v novembru vsi skupaj na zmago

Jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image v boj, v boj za narod svoj!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že ok, moj je cel zlepljen in zasmrkanuser posted image . Saj veš, po njegovem je že skor mrtev.user posted image

In ti lubek modrooki? Kedaj je štart?

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
20.10.2009 10:02:17   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

men je dr. enkrat rekel, da moram telovadit zaradi hrbtenice in extra poudaril, da pucanje NI telovadba user posted image  user posted image  user posted image . Ne vem zakaj user posted image  Zgleda sem delovala kot nekdo, ki telovadi samo s cunjo v roki user posted image

to pa ne drži. Pucanje je vrhunska telovadba. Bi ga rada vidla na mojih oknih neskončnih......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
20.10.2009 10:05:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image v boj, v boj za narod svoj!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že ok, moj je cel zlepljen in zasmrkanuser posted image . Saj veš, po njegovem je že skor mrtev.user posted image

smo že štartali, danes je padla 4. špika v tem dolgem postopku.
Tebi pa mora uspeti v novembru, saj ti je že FB napisal, da ti bo tvoj naredil otroka user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
20.10.2009 10:09:21   
Fargesia
mismis, a ti si tud na FBju? 

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
20.10.2009 10:30:28   
nellika
mismis - bravo za 4. špiko, včeri mojega dragega ni blo pa sem si mogla vse sama pripravit, sicer se pikam sama, ker sploh ni blema, samo tista velika igla, ko filaš inekcijo se mi pa ne dopade, pa vonj po razkužilu tud ne, drugače pa so moji stranski učinki zaenkrat samo utrujenost, pa lakota, kako pa je kaj s tabo, in drugimi ki ste pred nama?

Fargesia - lepo da se danes že počutiš bolje, še malo pa bo ET! user posted image in da boš kmalu srečka user posted image

BarbiG - ker dan špikic pa si ti? sorry malo sem tu pa tam kaj preskočila user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
20.10.2009 10:57:35   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

smo že štartali, danes je padla 4. špika v tem dolgem postopku.
Tebi pa mora uspeti v novembru, saj ti je že FB napisal, da ti bo tvoj naredil otroka user posted image user posted image user posted image

A pa je za verjet?! Meni je FB zračunal decembra 2009...he heuser posted image user posted image user posted image user posted image ....drugač sem pa par mesecev nazaj sanjala da sem bila pri vedeževalki in da mi je  povedala da bom rodila dvojčke 26.maja.... bomo videli koliko je res user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
20.10.2009 11:02:41   
cukica
Miska73 dobrodošla nazaj in poljubček Roku in Nejcu,...
Ostalim lep mrzel pozdrav,...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?