|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
19.10.2009 11:36:13   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...babike kolk časa približno traja sam postopek z pingvinčkiuser posted image ....se pravi do ET-ja

oooo, spet bomo navijali in dihali s teboj... super. Kdaj pa začneš*?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
19.10.2009 11:36:18   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lastovka79

Dobro jutro punce,

gasilka hvala za vzpodbudne besedeuser posted image
zarja1 hitro se pozdravita, veliko čajčka pit pa v posteljo
skuštrana suzi šč šč s takimi misli, seveda bo naslednji ET uspešen, to vem in držim pesti že vnaprej
S* čestitam ti iz vsega srca za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa uživaj v nosečnosti in s črnimi misli stran, seveda je vse ok, pejt ponovno na krvnega, da se pomiriš
dysan sedaj jih pa lepo grej, počivaj in čez 14 dni en močan user posted image
IVYY user posted image user posted image user posted image tudi jst ne morem verjet, da se je to lahko zgodilo, saj niso delali tega prvič in bi morali imeti že malo izkušenj s tem, saj so te spremljali z UZ, ne obupaj, ampak po pravici povedano, js tud ne vem, kaj bi naredila, verjetno bi jih kar postrelila od jeze. V glavnem ne obupaj in naslednjič bo sigurno uspelo!
womanpolice čutim na vodi, da bo pa naslednji postopek upešen! Naj bolečine hitro minejo in dnevi do začetka zmagovitega postopka.
diana79 user posted image user posted image user posted image user posted image za stopko in punkcijo, veliko lepih celic ti želim
Fargi čestitke user posted image user posted image user posted image
nellika boš videla, v enem tednu boš že pravi mojster v špikanju
miklarom upam da boš že kmalu lahko grela kakšnega zamrznjenčka
mismis ta postopek pa mora uspeti, to ti želim iz vsega srca
Tanja_Jes tudi mene je ponavadi ta Suprefact kar orng zmatral, glava me je non stop bolela, čeprav teh problemov ponavadi nimam, bila sem razdražljiva, v glavnem za crknt, upam, da bo kmalu minilo
špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja

Moram se vam opravičit, ker me spet nekaj dni ni bilo gor. Toda fasala sem neko virozo in sem tako samo čajčkala in počivala. Malo me še muči. ampak recimo, da je že v redu. Edino kar ni v redu, je to, da sem včeraj popoldne na WC-papirju zagledala rdeč madež in sedaj ne vem, ali se bo pričela user posted image , ali je kaj drugega. Danes ni ne sluha ne duha o tem, ampak lahko je bil to včeraj znak, da se bo začela, tako da sem vsa panična in ne vem, kako bom zdržala naslednje dni. Po eni strani me je strah iti na WC, po drugi strani pa pijem ogromno tekočine, da lahko grem na WC, da stalno preverjam, ali se bo to nadaljevalo, kar seveda ne upam.
Vsem ostalim soborkam želim lepo nedeljo, če sem pa katero pozabila omeniti, pa to ni bilo namenoma, toda sedaj moram spet leteti na WC.
Lep pozdrav

Tudi tebi hvala za lepe želje. Tudi tebi moram rečt, da ti izcedki še nič ne pomenijo slabega. Vprašaj Mlinčko (stara borka, ki danes carta dve lepi pikici) kako se je pri njej pozitivno izteklo. Tko, da slabe misli stran in samo pozitivno naprej!"!!!!

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
19.10.2009 11:36:22   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: dysan

No pupike moje drage, da vam hitro podam poročilce, pol pa hitr v ležečega....
Grejem dve lepi pikici, testek delam 2.11., žal pa ni nobenega pingota.....

Hvala vam za vse pestke in pozitivne misli, lubčka pošiljam vsaki posebej....se tipkamo kej zvečer....

user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa držimo pesti user posted image user posted image user posted image

WP, jaz mislim, da bo pa naslednji krog definitivno uspešen, sedaj pa res nimaš več ovir, držim pesti user posted image user posted image user posted image , da dočakaš en močan user posted image ....

IVYY, to pa je eno velikoo s...user posted image , ja res, si ne predstavljam tega, drži se punca in upam, da tudi ti, tako kot vse borke tu, čim prej dočakaš en velik plusek user posted image

S*, še vedno držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

To ni čist res, da nimam več ovir.. spermiogram mojega je kr velika ovira.... vendar kljub temu upam, da tokrat uspe. Kak si pa ti kaj? že kaj veselo brca tam notri? user posted image p.s. hvala za lepe želje.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.10.2009 11:36:26   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Halo babe žabe!!!

cukica, kaj berem, si že začela uživat v user posted image tegobah, upam da te ne mučijo preveč!!!

Bozza kako kaj hiperca, se je stanje že umirilo???

WP, lepo da so te poštimali in da je koleno bolje. Zdej pa lepo počivaj in hitro okrevaj, potem pa gassa v MB v zmagovalni postopek.

dysan user posted image   user posted image   user posted image za 2 pikici. Zdej ap pridno grej, naj ti čas do novembra hitro mine.

IVYY  user posted image user posted image user posted image Pa saj ne morem verjet. Teji Dr.ji so pa res neodgovorni, toliko daš skozi s temi špikami, potem pa ti dajo stopko prepozno. Upam da hiperca ni prehuda in da boš kmalu nabrala moči za nove boje. Samo ne obupaj, nekoč nam bo vsem uspelo.

Reby ta tvoja stimulacija mi je pa tako všeč, mi grejo kar solze na učke, ko je tak cart, ta vaš Tomi.

No in kakšno je stanje pri meni. Izcedek je spet rjav in ne več tako obilen, tako da je mini vložek dovolj. Me pa že od včeraj zvečer tako močno špika tam doli, da me je sedaj že začelo skrbet. A po IVfju tudi lahko pride do izvenmaternične nosečnosti??? Ja same črne misli me obdajajo, sem mal povezala mojo nizko beto in te bolečine, zdej sem pa še boljuser posted image   user posted image   user posted image

Hvala za lepe želje.. kar se izcedka tiče to nič ne pomeni.... kr nekaj punc tle gor ga je imelo, pa so danes srečke nosečke ali pa že cartajo otročke.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
19.10.2009 11:36:29   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

WP....ja, si bila pogrešana, ampak ti je oproščeno user posted image user posted image user posted image user posted image     bejbika...no kako se stvari izboljšujejo...se že zdaj vidi da si se prav odločila in da bo v MB zmagovalno...sem ful vesela zate...
glede kolena...upam da lahko kej pomagam...pa mogoče tudi drugim...jest sem ene tri leta nazaj grdo padla na smučanju in natrgala vezi v kolenu...sem dobila (ne vem kje) DIANA MIT MENTHOL...super zadevica za vse vrste bolečin...
bom pripopala slikico...pa če vam uspe kje v lekarni dobit - bi bilo super da bi se znašla v vaši prvi pomoči...meni je ful pomagal (tudi pri bolečinah v sklepih)

[link=http://www.toptimes.at/export/sites/toptimes/_daten/bilder/2007/09/FIT_Diana_100.jpg_1498397698.jpg][/link]

Kar se tiče te kreme jo poznam, in jo imam, vendar mi ni nič pomagala. dobi se pa v drogeriji DM. Hvala vseen. Ja, tud jst upam, d abo MB zmagovalen, saj bi že bil čas po vseh teh postopkih....

Aja...zdej bi pa še Fernanda...joj, joj....ti ni dost eden...ti bi kr oba...lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vse zase.... c c c c c

Dysan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le počivaj ....kako lepo da imaš dvauser posted image user posted image user posted image user posted image navijam mučo da se fajn ugnezdita..

Ivyy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj rečem...glavo gor...pot je polna trnjev...brez veze zdaj tuhtati kaj je bilo narobe...vedno moramo gledat naprej in se ne ozirat nazaj...
Kar te ne ubije, te krepi!!! - tko pravijo...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
19.10.2009 11:36:33   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Hvala vam za vse pestke in pozitivne misli, lubčka pošiljam vsaki posebej....se tipkamo kej zvečer....

Čestitke pa dobro ju grej. Držim pesti, da nalulaš user posted image .

WP, zdaj pa zares v boj. So čudna ta pota, ampak me se ne damo. Važno, da so te poštimali.

Ivvy, user posted image . Bodi močna, ne obupaj. Tu smo zato, da se tolažimo in podpiramo. Meni veliko pomeni, da se lahko s kom "pogovarjam", ampak čas pa vseeno počasi teče. Če bi se lahko že naslednjo soboto zbudila in bi bila še vedno belina, bi bilo še najbolje.

Lep dan vam želim!

Ja, dobr da so mene sedaj poštimali... mojga itak ne morejo, ker ima trajno okvaro. TKo, da upam, da bo sedaj zmagovalen krog. Jst tud zate držim pesti!!!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
19.10.2009 11:36:38   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Zdravo punce, po dolgem času se tudi jaz ponovno oglašam (sem pa pridno prebirala vaše poste), vendar žal v tem času ni pri meni nič novega. Sem pa vesela za vse, ki ste v tem času ratale nosečkeuser posted image

Danes, 17.10. bi morala imeti prvi ET v GK Ljubljana , pa do njega ni sploh prišlo, ker se nobena celica ni oplodila.
Pridelala sem le 5 celic (foliklov pa sem imela čez 24!!!), od tega pa so bile 4 nezrele in tisti eni zreli celici ni ratalo user posted image . Imela pa sem ICSI.
Ker so zaradi velikega števila foliklov sumili, da bo prišlo do hiprestimulacije, so mi 1 dan pred punkcijo naredili delno punkcijo, da bi se hiperci izognili, vendar ni ratalo. 12.10 sem 3 ure po punkciji dobila take bolečine, da se nisem mogla premikat in končala spet v GK Ljubljana na intenzivnem oddelku, sprejela me pa je dr. Bokalova.
Ker sem že končala v Ljubljani, sem se šla nadstopje nižje pozanimat k biologu, koliko mojih celic je oplojenih, pa me je kmalu kap, ko so mi povedali, da žal nobena...in to bi zvedela šele danes na transferju !
Dr. Bokalovo sem vprašala, zakaj pride do nezrelih celic, pa mi je odgovorila, da sem stop inekcijo prepozno dobila, da bi jo morala dobiti vsaj 4 ure prej ???!!!! A je to mogoče? Pa saj skoraj ne morem verjeti, da je to edini razlog?...stopko sem si dala po njihovih navodilih ob 23.uri v soboto, punkcija pa je bila v ponedeljek ob 9.uri.

Prosila bi vse, ki imate podobne izkušnje, da mi kaj napišete. HVALA !

Rada bi se iz vsega srca zahvalila Bebii, ki mi je stala ob strani v teh težkih trenutkih in naj ji bo ta njena dobrota 100 x povrnjena in da bi še v tem letu zagledala velik in debel user posted image .  

lep pozdrav iz Kopra
ivyy

IVYY te popolnoma razumem kako ti je. vendar kot so ti že punce tle gor napisale... se pridružujem njihovemu mnenju. p.s. midva sva pa za brezveze bila trikrat v postopku, ko po nobeni logiki ni moglo uspeti...

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
19.10.2009 11:36:40   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

WP no samo da je za tabo.Hvala bogu,da so te porihtaliuser posted image user posted image user posted image .Sedaj pa gasa v MB.Je zmagovalen ni druge user posted image .Edino če te narava prehiti user posted image .Superrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image .Kolenček praviš da je OK.Skratka čisto si okupirana.Pridna.Se čujemo kaj.Uživaj in čim manj bolečin.

Čau

Ja, tud jst sem vesela, da sem zamenjala svojo ginekologinjo in tud na GK Lj. Saj očitno, če neb tega storila, bi me še kr dala iz postopka v postopek, ki pa bi bili seveda neuspešni in bi nama ostali samo še plačljivi.. lepo ne...
Za MB pa tud jst upam, da bo zmagovalen.. ne vem zakaj, ampak imam občutek, da bo MB za naju uspešen. Upam le, da se ne motim. Kar se narave tiče, ni bojazni, saj je možnosti 1 : 1 000 000 so nama rekli, ker ima manj kot milijon aktivnih... torej zelo slabo... pa še slabi so. Vendar verjamem, da so v MB takšni strokovnjaki, da bodo poskrbeli za tiste, ki so ok in da bo končnoooooooooooooo user posted image user posted image Bilo bi lepo...............user posted image

KOlenček je mnogo bolje. >Danes grem k zdravnici. UČit pa se ne morm... ker me tile šivi matrajo in včeraj sem dobila vročino, ki mi je narasla na 38,5. Tak me je mrazilo, da sm bla čist adijo... Potem pa mi je padla na 38,2 in je tko ostalo do dans zjutraj. Danes pa je ok. Hvala Bogu. Je reku moj, da če bo zraslo na 39, da bi me takoj peljal na urgenco, vendar na srečo ni bilo potrebno.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
19.10.2009 11:36:42   
womanpolice

Čestitke za dve lepi pikici. Ne rabiš pingote, saj bosta ti dve zmagovalni, boš videla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
19.10.2009 11:39:37   
womanpolice

Včeraj sem dobila vročino, ki mi je narasla na 38,5. Tak me je mrazilo, da sm bla čist adijo... Potem pa mi je padla na 38,2 in je tko ostalo do dans zjutraj. Danes pa je ok. Hvala Bogu. Je reku moj, da če bo zraslo na 39, da bi me takoj peljal na urgenco, vendar na srečo ni bilo potrebno. Verjetn kakšna reakcija, al pa sm se mal prehladila nekje.. sam da je boljše... upam, da se bom zdaj končno lahko začela učiti, saj mi časa primanjkuje... Danes še morm k zdravnici zaradi kolena in zarad posega (operacije).

Vse trepetalke, držim pesti za vas, da vam uspe!!!

Prav tako pa vsem, ki ste v "akciji".

Res mi je žal, da nism mogla bit na srečanju, vendar sem se 16.10. vrnila iz bolnice. Škoda... saj si vas res želim po dooooooooooooolgeeeeeeeeeeeeem času spet videt. Upam, da pred novim letom....

lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
19.10.2009 11:52:08   
BarbiG
Mismis user posted image user posted image user posted image  za 3 špiko. Veš, da ni dvakrat za rečt, da me boš dohitela, ker takrat, ko bi gospa user posted image  morala prit, je ni. user posted image

Gigi, bolje hvala. Za vikend je bilo počutje boljše, sej je bilo tud okolje domače. Sem lohk počivala in je ful pomagal. Zdej je pa spet slabš. Me spet glava boli in mi je ful user posted image , pa še vse kaže, da mi bodo moral suprefact podaljšat, ker user posted image  ni. Za po....it.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.10.2009 12:21:47   
S*
Punce hvala za navijanje in lepe želje. Žal je bilo vse skupaj zastonj, saj mi je danes BHCG padel iz 235 na181 user posted image  user posted image  user posted image . Sem klicala ata in je rekle, naj grem v sredo še enkrat dat kri in da če bo spet padel naj preneham s prometrijumom. Drugi torek pa naj vseeno pridem na UZ, da pogleda kaj je na stvari in da se zmenimo za naprej.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.10.2009 12:24:51   
kimsy
S* - user posted image  user posted image  user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.10.2009 12:26:09   
pilotina
S*, žal mi je user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.10.2009 12:28:01   
loremi
O jej, S* user posted image , en velik objem zate! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.10.2009 12:29:12   
bozza
user posted image user posted image user posted image S* user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.10.2009 12:30:37   
cukica
S* žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.10.2009 12:33:37   
Fargesia
S*, žal mi je...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.10.2009 12:42:31   
metuljci
S en objemček zate, žal mi je user posted image

WP medve sva pa v istem zosu, samo tko kot mi je dr. Reljič rekel, da rabmo samo eno jajčece in eno semenčece in ni vrag, da enga nebi našli user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.10.2009 12:45:37   
mismis
S*, ma to res ni fer user posted image user posted image user posted image .

BarbiG, saj jaz mojo tudi še čakam, naj bi prišle enkrat ta teden, nekje do petka. Ti imaš pa itak še cel teden čas, da pride

metuljci in Wp, malo si poglejta tale link na forumu, še posebej poste, ki jih je napisal matej1974, mogoče vama pa kaj prav pride. 
link:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,5722069

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.10.2009 12:47:00 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.10.2009 12:46:59   
gigi1
S* joj kako mi je hudo user posted image user posted image user posted image . Drži se.

WP upam, da te vročina ne bo več hecala. Sedaj so vsaj tebe poštimali. Držim pesti, da bo naslednji postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
19.10.2009 12:48:15   
ursa30
S* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti pošiljam velik koš optimizma za nov boj

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
19.10.2009 12:54:17   
IVYY
S*, kako mi je žal, a glavo gor in drži se !!!user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
19.10.2009 13:14:39   
metuljci
mismis hvala ti, bom najprej povprašala mojga, če je pripravljen to jemat, mislim, da bo, ker ima tudi probleme z jetri, baje pomaga tudi pri tem, potem pa letim v Avstrijo

punce dobila sem user posted image juhejjjj, še samo en mesec user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
19.10.2009 13:15:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Punce hvala za navijanje in lepe želje. Žal je bilo vse skupaj zastonj, saj mi je danes BHCG padel iz 235 na181 user posted image  user posted image  user posted image . Sem klicala ata in je rekle, naj grem v sredo še enkrat dat kri in da če bo spet padel naj preneham s prometrijumom. Drugi torek pa naj vseeno pridem na UZ, da pogleda kaj je na stvari in da se zmenimo za naprej.

S*, pa ne morem verjet no user posted image user posted image user posted image , ma fuser posted image , drži se punca in ne obupaj!!!user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.