|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
18.10.2009 21:15:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Seveda je IMN požna pri IVF, nažalost, težko verjameš, ampak tudi mene je takšna smola doletela.
Pija mojaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

...kok se tega spomnem user posted image .....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
18.10.2009 23:46:05   
rojena77
No, zdaj grem pa tudi jaz v akcijo!
Čez 7dni začnem z Femodemom, 11.11. dobim pa še Dipherelne.

Kako zelo sem vesela, da se je začelo nekaj premikati....

Pridne bodite :-)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.10.2009 6:32:15   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.10.2009 7:45:37   
bozza
Dobro jutro!

A danes za katero navijamo?

V bistvu za vse, ki rabimo podporo, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil bozza -- 19.10.2009 7:46:10 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.10.2009 7:58:23   
lastovka79
Dobro jutro,

loremi hvala za kavico!
rojena77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za začetek
zarja1 hvala za vzpodbudne besede in za navijanje
S* no, ti sedaj isto doživljaš kot jst, samo da ti veš, da si noseča, jst pa še niti tega ne vem, tako da držim pesti zate
gospodarica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super kokoška + super pridelek, sedaj pa počivat
IVYY kaj naj rečem, hvala!

Pri meni - še vedno isto. Pojavi se izcedek na WC papirju, tako da sedaj res samo čakam, kdaj se bo vlila user posted image . Čisto malo upanja imam še, ampak mislim da je to bolj ko ne tolažba, bomo videli, če je bilo zopet vse zastonj.
Lep pozdrav

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.10.2009 8:08:52   
BarbiG
Dobro jutro.

Gospodarica in Diana vidve sta pa kokoške meseca. Čestitam za toliko celic. user posted image user posted image user posted image  Diana, res je, da moraš najprej zase poskrbet. Ker če pri tebi ne bo vse štimalo, potem tudi za user posted image  ne bo v redu. Ti se kar z dr. D-jem zmeni, verjetno boš pa imela lahko ET že naslednji mesec. user posted image

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.10.2009 8:09:30   
BarbiG
S* a greš danes še enkrat na krvnega? Javi nam rezultat. Držim pesti za visoko bHcg.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.10.2009 8:38:36   
dysan

Dobro jutro user posted image

Loremi hvala za kavico, njamiiii je

tinkamiška naj bo danes čimvečji bHcg user posted image user posted image user posted image

S* za te tud držim pesti, da je čim cečji...user posted image user posted image user posted image

rojena77 user posted image user posted image

lastovka79 pupa misli pozitivno, šššššccccc s to user posted image stram...

Jaz sem pridna, ful počivam, nekaj me spodaj po jajčniki nonstop špika, drogač sem OK !!user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.10.2009 8:43:51   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, spet je ponedeljek, jaz pa že komaj čakam petek user posted image

Loremi, kako se je izšlo čez vikend (obisk strica), a je bilo kosilo uspešno.

Tinkamiška, danes ti želim zelo visoko beto na krvnem user posted image user posted image user posted image

Gloria, torej bo naslednje leto Nik dobil sestrico, ja sej takrat bo že kar veliki brat user posted image

Lastovka, držim pestke, da teli izcedki ne pomenijo nič slabega. Ti imaš test v petek, kajne. Ali boš lulala kakšen dan prej?

rojena77, torej je user posted image  končno prišla user posted image user posted image user posted image  super, bomo navijale, da bo tvoja akcija uspešna

dysan, ti kar počivaj, pa desni bok žuliti, da se bosta pikici lepo vgnezdili

miška73 naša, sem videla na FB, da ste doma user posted image user posted image user posted image  Čestitke atiju in mamici, še posebaj pa malima borcema

BarbiG, evo pa te že lovim s tretjo špiko, zaenkrat še nimam stranskih učinkov, razen zbadanja v jačnikih.

Žižek, upam da si imela lep vikend, smo te malo pogrešali tukaj gor user posted image

tudi vsem ostalim želim prav lep dan...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.10.2009 9:12:43   
Anonimen
diana, uau, super za 12 celic!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Madona, ste nekam pridne ve kokoške! user posted image Aha, berem, da ne boš imela ET-ja. No, nič hudega, bo pa drug mesec, čeprav vem, da si malo razočarana. Ampak je res boljše, da se vse skupaj najprej malo umiri.

lastovka, kater dan po ET-ju pa si? Držim pesti, da je samo vgnezditvena!!!

gospodarica, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image za 13 celic. Naj se vse lepo oplodijo in razvijajo in naj vaju čez par dni počaka en kup lepih user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.10.2009 9:27:01   
gigi1
Helou user posted image

Dysan user posted image  user posted image  user posted image . Lepo čuvaj user posted image  user posted image  in naj bo user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ivyy user posted image user posted image user posted image user posted image . A so tebi morda diagnosticirali PCO? Kot je SS rekla probaj se prehranjevati po Montignacu. Omisli si tudi Peruansko Maco. Naslednjič bo sigurno rezultat.

S* mislim nate in držim pesti user posted image user posted image user posted image

Lastovka upam, da izcedek ne pomeni nič slabega user posted image user posted image user posted image

Glorči user posted image  user posted image  user posted image  že kar vnaprej navijam user posted image

Lučka upam, da kmalu odkrijejo na kaj je Neža alergična. Si kar predstavljam kako ti je user posted image user posted image user posted image

Diana user posted image  user posted image  user posted image  za lep pridelek in takoj user posted image user posted image user posted image  ker ni prišlo do ET in zaradi bolečin. Veliko pij, jej bolj tekočo hrano (juhe, kaše...) in počivaj. Če ti je dr Pintar rekla, da je tako bolje, ji kar verjemi.

Gospodarica jupiiii user posted image  user posted image  user posted image  super priodelek. Tudi ti veliko pij in pazi nase.

Zarči user posted image  . Vi2 pa res nimata sreče z dopusti user posted image . Čimprej se pocajtajta.

Reby žal mi je da nisi mogla priti. Smo te pogrešale. Tomi je pa pravi falotek. Kaj je cort user posted image

Bozza če imaš bolečine se ne naprezaj. Počivaj user posted image

Sonček33 user posted image

Rojena77 user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  in uspešen štart postopka user posted image user posted image user posted image

BarbiG kako glava? Še malo pa bo bolje. Samo, da Gonal dobiš.

Podganca draga user posted image  user posted image  user posted image  kolk sem vesela da ste doma user posted image

Loremi hvala za kavico user posted image

Srečevalke Dejzi, Pija, Barbi, BB, Pikovit, Kajši in Mišmiš lepo vas je bilo videti. Kot vedno sem uživala v vaši družbi user posted image

Mišmiša a samo malo ste me pogrešale user posted imageuser posted image user posted image  user posted image
Bravo za prve uspešne špike in upam, da ti tokrat s-fact ne bo tako nagajal

Ufff upam, da nisem kere pozabila. Danes je bilo kar veliko za komentirat.

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.10.2009 9:37:55   
dysan
mišmišu žuli, žulim in žulim ta desni bok pa mal levega, da me že vse boli od ležanja....user posted image user posted image , hvala gigi user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.10.2009 9:54:20   
lana70
tinkamiska in S*...čim večjo beto danes user posted image user posted image user posted image

diana, je že bolje tako, kot pa da bi bil transfer neuspešen, bo pa drugi mesec, boš videla!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.10.2009 9:54:24   
kimsy
diana79 - bravo za tok celic. user posted image  user posted image  user posted image  zaradi ET-ja se ne sekiraj, bo pač en mesec kasneje, dohtarji že vejo kaj delajo!
lastovka79 - držim pesti za user posted image . Glede wc-ja pa smo ble kar vse na istem. Smo s strahom hodile in preverjale stanje med nogami! user posted image  user posted image  user posted image
gospodarica - naj te v petek čaka čim več user posted image , da bo še kaj za v skrinjo!
loremi - hvala za kofi!
reby - res je cukrček tale tvoj Tomi.
S* - držim pesti za visoko beto! user posted image  user posted image  user posted image
dysan - ti kar počivaj in se pusti razvajat! user posted image
miška73 - kok lepo, da ste doma. user posted image

Jst sm pa že mislila kako bom ušla testu za nosečniško sladkorno, pa me čaka jutri! user posted image  Upam, da bo vse ok.

Vsem ostalim: Zarja, bozza, gigi, sonček33, rojena77, BarbiG., Pija, mismis, pikovit, fargi, BEBIII... pa želim lep dan!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.10.2009 10:15:32   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, kako se je izšlo čez vikend (obisk strica), a je bilo kosilo uspešno.

O ja, je. Sem si zadala še naredit ene zahtevne piškote, ampak sem rekla, ma da rata, sam cajta pa potrpežljivosti pa ful požre, ampak je na konc dobr izpadl user posted image . Nismo imel velik stikov, par let sploh nič, pač je blo tako življenje, no zdej pa malo bolj no, pa sem rekla, enkrat je treba tud to. No pa smo zdej tud zaklučli letošnjo sezono peke na žaru, bom kr pogrešala tole.

Punce, za vseeee navijam user posted image  user posted image  user posted image , tiste po puknciji počivajte, tiste po ET-ju - naj uspe, vse še na igli, srečnoooo, vse ostale, ohranite polno mero optimizma in upanja!! Da slučajno katere ne izpustim, zato sem tako napisala user posted image .

Pa prav lep dan vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.10.2009 10:25:22   
bozza
user posted image Kaj pa je zdaj to? Ali so živčki ali kaj? Drisko sem fasala. Pa eno kapljico krvi sem našla, ko sem se obrisala. Ampak da se kar sama potolažim, v 1.IVF sem na 8. dan malo zakrvavela, pa se je izkazalo, da je bila to vgnezditvena.

Joj, danes bo prava preizkušnja za živčke.

Grem kar kovtr čez glavo vržt, da se za čim dlje zabubim in zbudim boljše volje.

Mislite name.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.10.2009 10:38:33   
loremi
bozza, sem tud jaz imela težave s prebavo, poskusi pojest malo prepečenca, kako rebro jedilne čokolade, pa kak črni (obvezno nesladkan) čaj, ali pa fejst prekuhan riž, mogoče kaj pomaga.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.10.2009 11:17:05   
IVYY
bozza...vse bo v redu boš videla!!!  držim pesti !!!

gigi....moj osebni ginekolog mi je diagnosticiral PCO, potem pa je dr. Zorn, ko mi je naredil ultrazvok to diagnozo čisto ovrgel  in je rekel, da edino, kar bi bilo trebe "popravit" je odstranit maternično pregrado, kar
sem tudi naredila letos maja.
Dokler me ni Zorn pregledal, sploh nisem vedela, da imam maternično pregrado (sicer ni bila velika-1cm) in mi je rekel, da je čudno, da sem sploh prvič po naravni poti s to pregrado zanosila in rodila zdravega fantka, ki ima zdaj že 6.let....torej nič ni nemogoče !user posted image
Me pa malo skrbi, ker po mojem z jajčniki nekaj res ne bo v redu, da so pridelali toliko foliklov in le eno zrelo celico (po mojem ni krivo samo to, da je bila stopka dana prepozno)
Se že držim prehrane po Montignacu...nimam kaj zgubit, lahko samo pridobim user posted image

Jutri zjutraj moram poklicat v GK Lj na SIII. odd., da vidimo, kaj je odločil konzilij, ki zaseda danes.
O čem pa bodo sploh odločali? Bodo v naslednjem postopku poskusili z novimi zdravili al kaj?
Mal me je strah, da bodo rekli, da ni pomoči....a skozi smo se bali, da pri mojem dragem ne bodo našli nobenega dobrega plavalčka, na koncu pa zatajim jaz user posted image

Držim pesti za vse in vam pošiljam dobre, pozitivne misli  in metuljčke za srečo !!!

user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.10.2009 11:19:35   
cukica
S* In tinkamiska kako je bilo na krvnem držim pesti za vaju,...

Ostalim pa en lep pozdrav,...

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.10.2009 11:19:57   
miklarom
ratatujček - lepo da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.10.2009 11:35:48   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ratatujček - lepo da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Še mal pa razgovor ane?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.10.2009 11:35:55   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

No, zdaj grem pa tudi jaz v akcijo!
Čez 7dni začnem z Femodemom, 11.11. dobim pa še Dipherelne.

Kako zelo sem vesela, da se je začelo nekaj premikati....

Pridne bodite :-)

čestitke za nizek štart! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.10.2009 11:35:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Danes pa je nesni dan vidim, bravo Diana, bravo Gospodarica user posted image user posted image . Diana če je Pintarjeva tako presodila, je verjetno res boljše da se počaka z ET.

Gloria kdaj začnemo navijat? Je pa takole približno: nekako 8 dan ti začnejo meriti hormon in gledati folikel. Potem to traja in traja dokler ne pride do ovulacije in jajce poči, potem pa toliko dni od dneva poka do ET kolikor so stari embrii ko so šli v zamrznitev - verjetno 5 dan po ovulaciji. Tko na kratko in laično. Kje si že ti v postopku?

Mismis ellow back user posted image .

Lepo štartate teden, jaz grem štrudl pečt user posted image .

Kakšn je bil štrudl? JaBOlčni al skutin?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.10.2009 11:36:04   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

en lep dober dan....
moram se vam opravič,sem bila zdj nekaj dni brez računalnika,pa nisem mogla do vas, da vam sporočim naslednje:
kot veste sem imela v petek UZ,zvečer je padla stopka,danes pa punkcija...pridelali smo 13 celic.zdaj pa lahko samo upam da se jih čim več oplodi...ET imam v petek 23.10

S*....ne morem verjeti kaj se ti dogaja...bodi optimmist in vse se bo izteklo kot je treba.
diana79....lep pridelek,ampak tudi jaz se strinjam,da je v tvojem primeru res najbolj pametno počakat z ET-jem....moraš najprej sebe poštimat, potem lahko sprejmeš otročičke,a ne?

nič babike....oglasila sem se samo toliko da sem vam sporočila,zdaj grem pa nazaj v vodoraven položajuser posted image

se še tipkamoo.....čaw

Ja super za 13 celic. Sedaj pa lepo počivaj do petka ko te bodo čakala lepe pikice!!!

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.10.2009 11:36:10   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

živijo!imamo 12 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak ET-ja ne bo ta mesec!preeč imam razdraženo notri,in imam menda hiperca tut!dr.pinterjeva pravi da bolj pametno počakat z ET-JEM!tako da so celice zamrzene,plavalčke pa tudi!vsako posebelj!potem ko bom pobrala bodo jih odmrznile in oplodile!malo sem žalostnauser posted image user posted image user posted image ,ampak mogoče res boljše tako!se še pišem ,zdaj grem na kavč,zelo mi boli v jajčniki!

dr.PINTERJEVA je res zelo prijazna!pravi da zdaj bi bilo sigurno neuspeh,če bi mi naredile transfer!

ti kr lepo poslušaj dr. Pinterjevo. Boljše, da počakaš, kot pa da bi se uresničila napoved dr. Sej bo, boš videla!!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.