Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.10.2009 21:15:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Seveda je IMN požna pri IVF, nažalost, težko verjameš, ampak tudi mene je takšna smola doletela. Pija mojaaaaaaaaaa . ...kok se tega spomnem .....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 18.10.2009 23:46:05
|
|
|
|
rojena77
|
No, zdaj grem pa tudi jaz v akcijo! Čez 7dni začnem z Femodemom, 11.11. dobim pa še Dipherelne. Kako zelo sem vesela, da se je začelo nekaj premikati.... Pridne bodite :-)
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 6:32:15
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 7:45:37
|
|
|
|
bozza
|
Dobro jutro! A danes za katero navijamo? V bistvu za vse, ki rabimo podporo, a ne?
< Sporočilo je popravil bozza -- 19.10.2009 7:46:10 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 7:58:23
|
|
|
|
lastovka79
|
Dobro jutro, loremi hvala za kavico! rojena77 za začetek zarja1 hvala za vzpodbudne besede in za navijanje S* no, ti sedaj isto doživljaš kot jst, samo da ti veš, da si noseča, jst pa še niti tega ne vem, tako da držim pesti zate gospodarica super kokoška + super pridelek, sedaj pa počivat IVYY kaj naj rečem, hvala! Pri meni - še vedno isto. Pojavi se izcedek na WC papirju, tako da sedaj res samo čakam, kdaj se bo vlila . Čisto malo upanja imam še, ampak mislim da je to bolj ko ne tolažba, bomo videli, če je bilo zopet vse zastonj. Lep pozdrav
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 8:08:52
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Gospodarica in Diana vidve sta pa kokoške meseca. Čestitam za toliko celic. Diana, res je, da moraš najprej zase poskrbet. Ker če pri tebi ne bo vse štimalo, potem tudi za ne bo v redu. Ti se kar z dr. D-jem zmeni, verjetno boš pa imela lahko ET že naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 8:09:30
|
|
|
|
BarbiG
|
S* a greš danes še enkrat na krvnega? Javi nam rezultat. Držim pesti za visoko bHcg.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 8:38:36
|
|
|
|
dysan
|
Dobro jutro Loremi hvala za kavico, njamiiii je tinkamiška naj bo danes čimvečji bHcg S* za te tud držim pesti, da je čim cečji... rojena77 lastovka79 pupa misli pozitivno, šššššccccc s to stram... Jaz sem pridna, ful počivam, nekaj me spodaj po jajčniki nonstop špika, drogač sem OK !!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 8:43:51
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, spet je ponedeljek, jaz pa že komaj čakam petek Loremi, kako se je izšlo čez vikend (obisk strica), a je bilo kosilo uspešno. Tinkamiška, danes ti želim zelo visoko beto na krvnem Gloria, torej bo naslednje leto Nik dobil sestrico, ja sej takrat bo že kar veliki brat Lastovka, držim pestke, da teli izcedki ne pomenijo nič slabega. Ti imaš test v petek, kajne. Ali boš lulala kakšen dan prej? rojena77, torej je končno prišla super, bomo navijale, da bo tvoja akcija uspešna dysan, ti kar počivaj, pa desni bok žuliti, da se bosta pikici lepo vgnezdili miška73 naša, sem videla na FB, da ste doma Čestitke atiju in mamici, še posebaj pa malima borcema BarbiG, evo pa te že lovim s tretjo špiko, zaenkrat še nimam stranskih učinkov, razen zbadanja v jačnikih. Žižek, upam da si imela lep vikend, smo te malo pogrešali tukaj gor tudi vsem ostalim želim prav lep dan...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 9:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, uau, super za 12 celic!!! Madona, ste nekam pridne ve kokoške! Aha, berem, da ne boš imela ET-ja. No, nič hudega, bo pa drug mesec, čeprav vem, da si malo razočarana. Ampak je res boljše, da se vse skupaj najprej malo umiri. lastovka, kater dan po ET-ju pa si? Držim pesti, da je samo vgnezditvena!!! gospodarica, tudi tebi za 13 celic. Naj se vse lepo oplodijo in razvijajo in naj vaju čez par dni počaka en kup lepih .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 9:27:01
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Dysan . Lepo čuvaj in naj bo Ivyy . A so tebi morda diagnosticirali PCO? Kot je SS rekla probaj se prehranjevati po Montignacu. Omisli si tudi Peruansko Maco. Naslednjič bo sigurno rezultat. S* mislim nate in držim pesti Lastovka upam, da izcedek ne pomeni nič slabega Glorči že kar vnaprej navijam Lučka upam, da kmalu odkrijejo na kaj je Neža alergična. Si kar predstavljam kako ti je Diana za lep pridelek in takoj ker ni prišlo do ET in zaradi bolečin. Veliko pij, jej bolj tekočo hrano (juhe, kaše...) in počivaj. Če ti je dr Pintar rekla, da je tako bolje, ji kar verjemi. Gospodarica jupiiii super priodelek. Tudi ti veliko pij in pazi nase. Zarči . Vi2 pa res nimata sreče z dopusti . Čimprej se pocajtajta. Reby žal mi je da nisi mogla priti. Smo te pogrešale. Tomi je pa pravi falotek. Kaj je cort Bozza če imaš bolečine se ne naprezaj. Počivaj Sonček33 Rojena77 za in uspešen štart postopka BarbiG kako glava? Še malo pa bo bolje. Samo, da Gonal dobiš. Podganca draga kolk sem vesela da ste doma Loremi hvala za kavico Srečevalke Dejzi, Pija, Barbi, BB, Pikovit, Kajši in Mišmiš lepo vas je bilo videti. Kot vedno sem uživala v vaši družbi Mišmiša a samo malo ste me pogrešale ? Bravo za prve uspešne špike in upam, da ti tokrat s-fact ne bo tako nagajal Ufff upam, da nisem kere pozabila. Danes je bilo kar veliko za komentirat. Lep dan vsem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 9:37:55
|
|
|
|
dysan
|
mišmišu žuli, žulim in žulim ta desni bok pa mal levega, da me že vse boli od ležanja.... , hvala gigi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 9:54:20
|
|
|
|
lana70
|
tinkamiska in S*...čim večjo beto danes diana, je že bolje tako, kot pa da bi bil transfer neuspešen, bo pa drugi mesec, boš videla!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 9:54:24
|
|
|
|
kimsy
|
diana79 - bravo za tok celic. zaradi ET-ja se ne sekiraj, bo pač en mesec kasneje, dohtarji že vejo kaj delajo! lastovka79 - držim pesti za . Glede wc-ja pa smo ble kar vse na istem. Smo s strahom hodile in preverjale stanje med nogami! gospodarica - naj te v petek čaka čim več , da bo še kaj za v skrinjo! loremi - hvala za kofi! reby - res je cukrček tale tvoj Tomi. S* - držim pesti za visoko beto! dysan - ti kar počivaj in se pusti razvajat! miška73 - kok lepo, da ste doma. Jst sm pa že mislila kako bom ušla testu za nosečniško sladkorno, pa me čaka jutri! Upam, da bo vse ok. Vsem ostalim: Zarja, bozza, gigi, sonček33, rojena77, BarbiG., Pija, mismis, pikovit, fargi, BEBIII... pa želim lep dan!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 10:15:32
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, kako se je izšlo čez vikend (obisk strica), a je bilo kosilo uspešno. O ja, je. Sem si zadala še naredit ene zahtevne piškote, ampak sem rekla, ma da rata, sam cajta pa potrpežljivosti pa ful požre, ampak je na konc dobr izpadl . Nismo imel velik stikov, par let sploh nič, pač je blo tako življenje, no zdej pa malo bolj no, pa sem rekla, enkrat je treba tud to. No pa smo zdej tud zaklučli letošnjo sezono peke na žaru, bom kr pogrešala tole. Punce, za vseeee navijam , tiste po puknciji počivajte, tiste po ET-ju - naj uspe, vse še na igli, srečnoooo, vse ostale, ohranite polno mero optimizma in upanja!! Da slučajno katere ne izpustim, zato sem tako napisala . Pa prav lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 10:25:22
|
|
|
|
bozza
|
Kaj pa je zdaj to? Ali so živčki ali kaj? Drisko sem fasala. Pa eno kapljico krvi sem našla, ko sem se obrisala. Ampak da se kar sama potolažim, v 1.IVF sem na 8. dan malo zakrvavela, pa se je izkazalo, da je bila to vgnezditvena. Joj, danes bo prava preizkušnja za živčke. Grem kar kovtr čez glavo vržt, da se za čim dlje zabubim in zbudim boljše volje. Mislite name.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 10:38:33
|
|
|
|
loremi
|
bozza, sem tud jaz imela težave s prebavo, poskusi pojest malo prepečenca, kako rebro jedilne čokolade, pa kak črni (obvezno nesladkan) čaj, ali pa fejst prekuhan riž, mogoče kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:17:05
|
|
|
|
IVYY
|
bozza...vse bo v redu boš videla!!! držim pesti !!! gigi....moj osebni ginekolog mi je diagnosticiral PCO, potem pa je dr. Zorn, ko mi je naredil ultrazvok to diagnozo čisto ovrgel in je rekel, da edino, kar bi bilo trebe "popravit" je odstranit maternično pregrado, kar sem tudi naredila letos maja. Dokler me ni Zorn pregledal, sploh nisem vedela, da imam maternično pregrado (sicer ni bila velika-1cm) in mi je rekel, da je čudno, da sem sploh prvič po naravni poti s to pregrado zanosila in rodila zdravega fantka, ki ima zdaj že 6.let....torej nič ni nemogoče ! Me pa malo skrbi, ker po mojem z jajčniki nekaj res ne bo v redu, da so pridelali toliko foliklov in le eno zrelo celico (po mojem ni krivo samo to, da je bila stopka dana prepozno) Se že držim prehrane po Montignacu...nimam kaj zgubit, lahko samo pridobim Jutri zjutraj moram poklicat v GK Lj na SIII. odd., da vidimo, kaj je odločil konzilij, ki zaseda danes. O čem pa bodo sploh odločali? Bodo v naslednjem postopku poskusili z novimi zdravili al kaj? Mal me je strah, da bodo rekli, da ni pomoči....a skozi smo se bali, da pri mojem dragem ne bodo našli nobenega dobrega plavalčka, na koncu pa zatajim jaz Držim pesti za vse in vam pošiljam dobre, pozitivne misli in metuljčke za srečo !!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:19:35
|
|
|
|
cukica
|
S* In tinkamiska kako je bilo na krvnem držim pesti za vaju,... Ostalim pa en lep pozdrav,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:19:57
|
|
|
|
miklarom
|
ratatujček - lepo da ste doma
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:35:48
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom ratatujček - lepo da ste doma Še mal pa razgovor ane?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:35:55
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77 No, zdaj grem pa tudi jaz v akcijo! Čez 7dni začnem z Femodemom, 11.11. dobim pa še Dipherelne. Kako zelo sem vesela, da se je začelo nekaj premikati.... Pridne bodite :-) čestitke za nizek štart!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:35:59
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Danes pa je nesni dan vidim, bravo Diana, bravo Gospodarica . Diana če je Pintarjeva tako presodila, je verjetno res boljše da se počaka z ET. Gloria kdaj začnemo navijat? Je pa takole približno: nekako 8 dan ti začnejo meriti hormon in gledati folikel. Potem to traja in traja dokler ne pride do ovulacije in jajce poči, potem pa toliko dni od dneva poka do ET kolikor so stari embrii ko so šli v zamrznitev - verjetno 5 dan po ovulaciji. Tko na kratko in laično. Kje si že ti v postopku? Mismis ellow back . Lepo štartate teden, jaz grem štrudl pečt . Kakšn je bil štrudl? JaBOlčni al skutin?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:36:04
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica en lep dober dan.... moram se vam opravič,sem bila zdj nekaj dni brez računalnika,pa nisem mogla do vas, da vam sporočim naslednje: kot veste sem imela v petek UZ,zvečer je padla stopka,danes pa punkcija...pridelali smo 13 celic.zdaj pa lahko samo upam da se jih čim več oplodi...ET imam v petek 23.10 S*....ne morem verjeti kaj se ti dogaja...bodi optimmist in vse se bo izteklo kot je treba. diana79....lep pridelek,ampak tudi jaz se strinjam,da je v tvojem primeru res najbolj pametno počakat z ET-jem....moraš najprej sebe poštimat, potem lahko sprejmeš otročičke,a ne? nič babike....oglasila sem se samo toliko da sem vam sporočila,zdaj grem pa nazaj v vodoraven položaj se še tipkamoo.....čaw Ja super za 13 celic. Sedaj pa lepo počivaj do petka ko te bodo čakala lepe pikice!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 11:36:10
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 živijo!imamo 12 celic ,ampak ET-ja ne bo ta mesec!preeč imam razdraženo notri,in imam menda hiperca tut!dr.pinterjeva pravi da bolj pametno počakat z ET-JEM!tako da so celice zamrzene,plavalčke pa tudi!vsako posebelj!potem ko bom pobrala bodo jih odmrznile in oplodile!malo sem žalostna ,ampak mogoče res boljše tako!se še pišem ,zdaj grem na kavč,zelo mi boli v jajčniki! dr.PINTERJEVA je res zelo prijazna!pravi da zdaj bi bilo sigurno neuspeh,če bi mi naredile transfer! ti kr lepo poslušaj dr. Pinterjevo. Boljše, da počakaš, kot pa da bi se uresničila napoved dr. Sej bo, boš videla!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.