|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
7.10.2009 9:17:03   
lana70
aja vrtnica m, čestitke za foliklčke user posted image user posted image user posted image , sedaj pa ležat in pij dosti tekočine, to je edini recept, če te pa začne boleti v predelu pljuč, pa takoj nazaj se pokazat, da ne stakneš kakšne hiperce...pa meni se je tudi ulilo, ko sem dol stopila z mize, nič takega,brez bojazni.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 426
7.10.2009 9:20:34   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Ste imele še kakšne druge stranske učinke? Vas je kaj špikalo po jajčnikih? Mene že od prve injekcije. Je to normalno?

Zelo normalno. In ponavadi je to dober znakecuser posted image .

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 427
7.10.2009 9:24:04   
BarbiG
Mismis, ja brojim sitno. Že komi čakam. Sem vidla, da greš ti en teden za mano. Sem mislila, da bove bolj skupi. user posted image

Vrtnica user posted image user posted image user posted image  za celice. Zdaj pa naj se lepo oplodijo, da te pričakajo blastociste. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 428
7.10.2009 9:29:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mismis, ja brojim sitno. Že komi čakam. Sem vidla, da greš ti en teden za mano. Sem mislila, da bove bolj skupi. user posted image

je meni je user posted image  ta mesec zaradi živcev malo zamujala, pa vendar imava še vedno veliko možnost, da bova skupaj, vse je odvisno od tega kako reagiraš na Suprefact in koliko dni se boš potem špikala z Menopurjem.

No če pa že ne bova skupaj, bova pa zelo blizu user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 429
7.10.2009 9:32:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

veš kaj, da te ne bo na piknik dr.D sploh ni izgovor, da veš, najbolj d ga s sabo pripelješ, mljasdk ...ja jest ga nisem upala vprašat, takrat nisi tako govorila user posted image user posted image user posted image

dr. D je vedno dober izgovor, saj veš kako to gre, moram si noge obriti, ker grem dr. D-ju, moram nabaciti bleščiče, ker grem k dr. D-ju, moram imeti nove full hude štunfe, ker grem k dr. D-ju, pa novo seksi spodnje perilo, da bo postopek uspešen pri dr. D-ju, itd itd itd you get the point user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.10.2009 9:36:59   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Ste imele še kakšne druge stranske učinke? Vas je kaj špikalo po jajčnikih? Mene že od prve injekcije. Je to normalno?

Zelo normalno. In ponavadi je to dober znakecuser posted image .

user posted image Jeeeeeeeej, superca! Hvala za odgovor, vas bom pa verjetno še kaj "nadlegovala", ker sem čisto sveži "narkič" user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.10.2009 9:42:34   
a.jrad1
Hojla!

Vsem, ki ste v postopkih veselo držim pestke in navijam za vsako! user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.10.2009 9:43:02   
kleja80
Pozdravljene punce moje,

ne bi vas kar tako zapustila, če ne bi imela utemeljenega razloga - groza. V poneeljek sem namreč začela kar precej krvaveti, kar ne napoveduje nič dobrega...in res, se odpravim k mojemu G kateri mi naredi UZ. V maternici ni bilo prav nič videt, niti GV. Moje pikice so žal odšle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V petek imam ponovno UZ, ker glede na pozitiven krvni test še vedno obstaja možnost izvenmaternične nosečnosti. V glavnem, v tem postopku so bili zamer kar precejšnji šoki - najprej prezgodnji pozitivni test, nato negativni, nato spet pozitivni, zdaj pa še tole.

Punce ne mi zamerit, sam se bom za krajši čas umiknila iz foruma, vsaj za toliko, dokler se mal ne pomirim. Vsem se iskreno zahvaljujem za čestitke in navijanje, saj ste mi s tem polepšale vsaj tiste dni ko sem še verjela v uspeh.

Tiste ki grejete vaše pikice user posted image iskreno navijam da bo uspelo, tise pa ki vam tokrat ni bilo usojeno pa en topel user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.10.2009 9:49:53   
S*
Dobro jutro, vsem skupaj!

Vrticam bravo za folikelčke, zdej pa počivaj do punkcije, jaz sem si bolečine lajšala s ketonalom, vsaj prve 3 dni, potem pa je že šlo.

bibek, kako kaj trebušček, že kaj raste???

mismis in ostale iz fan cluba Dr. D. mora bit pa res hud, ta Dr.D???

bozza user posted image   user posted image   user posted image za stopko

Dysan in bit, upam da je kombinacija piva+jajčka bila uspešna in da je bilo na UZ polno foliklčkov

cukica te kaj prsti srbijo, da bi kaj prej lulala, mogoče že čez vikend??? A si mela transfer 3 ali 5 dan? Pri meni stanje brez sprememb, mozoljčki so šli, prsi so take polne in malo občutljive, pa tudi mene špika tam doli predvsem zjutraj in zvečeruser posted image

gigi hvala za brco, sem jo rabla user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

aqui a lačna ratuješ user posted image   user posted image   user posted image ??? Ni panike, kar sem rekla sem rekla, pa ni važno al bomo jedle za dva al  za štiri user posted image   user posted image   user posted image . Aja pa podpis je superca, tale Njegoš je bil pa faca...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.10.2009 9:52:05   
S*
kleja80
user posted image  

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.10.2009 9:52:44   
gigi1
Kleja joj joj take novice me pa čisto potrejo user posted image . Drži se!user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da ni IMN user posted image user posted image user posted image

Vrtnica super za celice user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bolečine in krvavitve kmalu minejo user posted image .
Tudi mene je enkrat zelo bolelo, pa tudi hudo sem krvavela. Ni vsakič isto.

Deklice drage poskusite si narediti lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.10.2009 9:54:14   
loremi
O jej, Kleja user posted image  user posted image , velik objem zate in želim ti, da bi se sčasoma potolažila, pa da vendarle ob vsem tem nebi bila še izvenmaternična.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.10.2009 9:55:02   
gigi1
S* ti kar povej, če boš še rabila user posted image . Testa pa nikakor ne delat pred 12. dnem po ET. Pa še to ni ziher, da ti prav pokaže.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.10.2009 10:31:54   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: S*

S*, saj veš, kako je s hiperco....smo hjumongs že zadnje par mesecevuser posted image user posted image user posted image

Jap, glede dr. Dja pa Bibon tudi že nekaj časa študira, kako bi se diskretno ubacil k njemu na en ogledek... z izbranimi pritiklinami bleščic in jebozovnih štumfov, kot se šika.... Itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.10.2009 10:54:12   
BarbiG
S* ja dr. D je tanartabolš na GKLJ. Novembra bo imel polne roke dela, ker nas bo RR-jevk malo morje tam. user posted image

Mismis, pa jaz še vedno upam, da bove kakšen dan se tam trofle, da bo kakšen zelenc padu. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.10.2009 10:55:49   
BarbiG
Kleja user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.10.2009 10:57:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: S*

S*, saj veš, kako je s hiperco....smo hjumongs že zadnje par mesecevuser posted image user posted image user posted image

Jap, glede dr. Dja pa Bibon tudi že nekaj časa študira, kako bi se diskretno ubacil k njemu na en ogledek... z izbranimi pritiklinami bleščic in jebozovnih štumfov, kot se šika.... Itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

draga moja, žal nisi več v igri pri dr.D , sorči user posted image , zdej se boš morala na kakšne druge stimulacije vrečt, sej mismis vsake toliko nabaci sem gor en par takih, da pol me nosečke user posted image user posted image user posted image , pa še ktera zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.10.2009 10:58:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Kleja user posted image user posted image user posted image .

tudi meni je žal za vsako, ki ugleda plusek in se potem tako konča user posted image user posted image , drži se punca user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.10.2009 11:07:13   
cukica
Kleja žal mi je,....user posted image user posted image user posted image
S* mela sem postopek s terapijo,folikel mi je sam počil tako,da nisem mela nič stop inekcije in tudi nobene inekcije nisem dobila niti utrogestana imam čist svoj spontani ciklus.Prenos zamrznjenčkov pa sem mela 5 dan ja.Počutje je super,tud mene špika občasen,sploh zjutraj in zvečer.Je pa res da že 3 dni nemorem zvečer spat,ker mi je prevroče,danes sem mela pa še travme.Sem sanjala da sem dobila tečko,ampak o njej ne duha ne sluha in naj tako tudi ostane.Kar se tiče pa testa pa me mika sam bom še mal počakala,...mogoče ga naredim al pa tud ne,....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.10.2009 11:23:56   
bozza
Kleja, user posted image , bodi močna.

Jaz se pa tako obupno počutim, kot da bom zbolela. Vse me boli. Še zjutraj sem bila kot roža. Upam, da me ne napade vročina. Jutri imam namreč punkcijo.

Grem še malo popit, sem žejna za znoret.

< Sporočilo je popravil bozza -- 7.10.2009 11:25:19 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.10.2009 11:55:41   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Kleja, user posted image , bodi močna.

Jaz se pa tako obupno počutim, kot da bom zbolela. Vse me boli. Še zjutraj sem bila kot roža. Upam, da me ne napade vročina. Jutri imam namreč punkcijo.

Grem še malo popit, sem žejna za znoret.

Bozza, mene se tud nekaj loteva. Pa upam, da mine do konca tedna, ko začnem s špikanjem.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 446
7.10.2009 13:37:07   
S*
cukica zanimivo, jaz em tudi čez vikend zamenjala dekco z eno malj bolj konkretno, sedaj me pa tako kuha, da ne morem spat. Pri nas je ponavadi mož tisti, ki teži, da imava pretopla pokrivala, sedaj je pa obratno. On spi kot polh, mene pa kuhavuser posted image .
Sem patudi jaz imela ponoči nočne more,sem sanjala, da mi hočejo hrbtenico na živo operirat in sem se zbudila kot zombi. Mogoče je to še upliv polne lune.

Za vse akterke v novembru na gK, sam da vam Dr. D. ne zbeži, se bo počutu ogroženga, če se vse na njega spravte user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.10.2009 14:02:22   
cukica
S* mogoče je pa ta vročina kakšen znak,mene ponavad tud zebe in moj pravi,da neve kako lahko v takem spim.Zdaj jim pa že 3 dni ne pustim kurit v hiši,ker mene kuha.Bomo videli kaj bio in srečno,...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.10.2009 14:22:46   
Rakica_80
Ciaoooouser posted image

kako ste kaj, vidim da vam kuha sto na urouser posted image , naj bo to pozitiven znakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, to sta tvoja miška na slikici?Kdaj boš delala testek?user posted image
Klejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibaaaam, lep preostanek dnevauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.10.2009 14:36:41   
gasilka
Pozdravljene !

Tako jaz danes 7.10. začnem z suprefactom, uz imam 21.10. To bo moj 2.postopek.

Joj 17.9. je imel moj ponovn spermiogram danes sem šla iskat izvid polomija user posted image
Nevem kaj naj rečem ,kaj si naj mislem še sestra milica je rekla hm .user posted image 22.12 ima kontrolo
pri  dr.Zornu.
Upam da bova  imela kdaj srečo imet svojega-najinega otročička.

Kleja80 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 7.10.2009 14:39:10 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Sedenje.
пеперутка16

Kdaj so vaši dojenčki začeli trdno, samostojno sedeti brez pomoči ali sklanjanja?

Pred 6. mesecem. (14%)

V 6. mesecu. (43%)

V 7. mesecu. (14%)

V 8. mesecu. (0%)

Po 9. mesecu. (29%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!