|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
6.10.2009 15:57:26   
mismis
A vam privoščim še malo polovne stimualcije...

user posted image

user posted image

pa še enga žrebca zame user posted image user posted image user posted image   ihaaaaaaaaaaaaa

user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.10.2009 15:58:25 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.10.2009 16:00:42   
kimsy
diana - men je bla dr. Pintarjeva kar ok, sam bolj hladna mi deluje!
BEBIII - jst sm imela dr. Šalomun-ovo na vseh uz-jih, delala mi je punkcijo ciste in potem še punkcijo, pa sm bla full zadovoljna z njo. Druge punce pa so jo full šimfale. Po moje je vse odvisno od našega in njihovega dneva! So mi bli pa kar vsi nekako okej! Še najmanj Ribičeva.
Fargi - a pol te menopur uspava? Ti kar počivaj, maš dober zgovor! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.10.2009 17:50:45   
dysan
Daaaaan pupe

Vidim, da mismis nas zopet mal ra**a, uuuuuuffff

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.10.2009 18:05:43   
dysan
Hvala BarbiG

Suzi - ta kratki postopek je verjetno super, k vse skupaj gre hitreje
sam naj user posted image pride čimprej, ne!

hahaha bit, saj če bi nam 10.dni pivčka predpisali namesto ospena, kaj misliš, verjetno bi bile čakalnice 100% zasedene hahaha

vrtnica user posted image user posted image user posted image upam, da te punkcija ni preveč bolela, naj se jih čimveč oplodi

Diana user posted image user posted image user posted image

sonček33 - hvala user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.10.2009 18:20:43   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

hahaha bit, saj če bi nam 10.dni pivčka predpisali namesto ospena, kaj misliš, verjetno bi bile čakalnice 100% zasedene hahaha

sem si ravno rekla da moram pivo odpretuser posted image ..ker je Ata reku da je revšna pr meni.... pa ospen fašem.... hmmkkmmm pivo in atibiotiki no go
sem pravi kalimerouser posted image
je.bu..su.ce ospena 10 dni bo že ET ...pol sem pa gotova 9 mesecev...user posted image user posted image user posted image

aja kako že pravijo da ne moreš vsega imet,ker bi blo že kičasto.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.10.2009 19:30:36   
pikovit
Jaz pa pogrešam našo Pijo user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.10.2009 20:06:40   
bozza
Stopka padla, zdaj grem pa naprej kavčkat, sem tako neprespana, da je joj.

Pa držim pesti za vse borke še naprej! Hvala za vaše navijanje, še ga bom potrebovala.user posted image

< Sporočilo je popravil bozza -- 6.10.2009 20:07:03 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.10.2009 20:18:11   
bit
bozza...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.10.2009 21:29:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Diana79, za punkcijo se odločijo takrat, kadar imaš folikle dovolj zrele, boš videla, kaj ti bodo rekli na UZ, sej bo hitrouser posted image

Gigi moja, jaz če ti povem po resnici, sploh več nevem kdo me zingi zangiuser posted image user posted image
Za testek pa boš še malo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, včasih te tudi jaz malo user posted image user posted image

če ne njo, pa njeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK! Do tukaj zastopim. Letelo je na to, kako je Mišmiš zadnjič user posted image  od Bebiii sekirala z muco user posted image  user posted image  user posted image
pri nas ni, mene, tebe, BEBIII, BEBIII-no user posted image , ampak je bolj tko, da jih dobi tisti, ki pravočasno ne zbeži user posted image user posted image

Tega pa ne zastopim spljoh. Mišmiš može podnapise?

user posted image user posted image user posted image  žižet, sem isto razmišljala kot ti, pa kaj pri hudiču se gresta...ta zadnji post sem pa čist padla ven user posted image user posted image ...punce moje stare in nove borke (pol vas sploh ne poznam), vsem skupaj en lep večer user posted image

BEBIII, evooo meneeeee, ti bom na AC pojedla vse sendviče user posted image user posted image

uuu, mismis dala dovoljenje diani79 za dr.D, ulala, maš privilegije Diana user posted image , držim pesti, da pa zdej uspe.....se še zdaj spomnim, ko si čakala na punkcijo prvič in kako se je cela čakalnica režala tvojim štosom, si pomagala, da punc (in mene) ni bilo toliko strah....user posted image user posted image bejba moja, ti se kar naspi, briga te za taščo, bo preživela!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.10.2009 22:05:50   
Tanja_Jes
Vidim da imate prave šove tle gor...

In kaj nas čaka jutri:

Dysan - UZ user posted image user posted image user posted image bejba a si se ga kej nametala?! zdej mal iskorist  user posted image user posted image user posted image tokrat ne napovedujem nič, ker se mi verjetno ne bo "usral" kot prvič user posted image user posted image user posted image

Bit - ti tudi UZ user posted image user posted image user posted image , no dobr opravta obe...nej bo vse črn od foliklov...
ja drugač sem iz Jesenic - zato Tanja_Jesuser posted image

Zdej pa najprej... Bebii...ooooo kako bi jest letela po test namesto tebe...sploh če Gigi reče...

SS...ja sej zato sem vprašala..se mi je zdelo da nimaš...ja to je pa tut fak...ja nič...bo pa drug mesecuser posted image user posted image user posted image ..držim pesti

Bozza...ura je 10....stopka!!!!

Dijana79 imam uro ob pol devetih...

Ja jest pa ne vem kdo je dr. Pintar in ne kdo je dr. Šalomon...men je ena mlada bjonda delala punkcijo, pa mi je bilo čist ok...

KLEEEEEEEEEEEJAAAAAAAAAAA 80, MIKLAROOOOOOOOM....kje sta vidve...
se mi zdi da vaju nisem že dolgo brala...kako sta kaj?!

No vse druge....veste da mislim na vas...Tanja ma vas rada :)

Aja še nekej mam v glav...Mišmiš...kva je zdej z ispitom?!?! A še ni rezultatov?!

No zdej pa res grem...si moram lase umit...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.10.2009 23:05:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

uuu, mismis dala dovoljenje diani79 za dr.D, ulala, maš privilegije Diana user posted image , držim pesti, da pa zdej uspe.....se še zdaj spomnim, ko si čakala na punkcijo prvič in kako se je cela čakalnica režala tvojim štosom, si pomagala, da punc (in mene) ni bilo toliko strah....user posted image user posted image bejba moja, ti se kar naspi, briga te za taščo, bo preživela!

no moti, se Butleriram user posted image user posted image user posted image , no no pa saj sem že kdaj posodila dr. D-ja. Ne pa vsaki, to je pa res.
Kak si mi ti? Košarkaš priden?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.10.2009 23:06:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Aja še nekej mam v glav...Mišmiš...kva je zdej z ispitom?!?! A še ni rezultatov?!

nope, ne še, morda jutri, morda pojutrišnjem, kdo bi vedel???

a si, si umila lase?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.10.2009 23:11:14   
Rakica_80
Mismis, kaj si gledala film Begunecuser posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes, kakšen test, sem jih že dovolj naredilauser posted image
Dejte bit resne punce ne se hecat z manouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.10.2009 23:13:06   
Rakica_80

BEBIII, evooo meneeeee, ti bom na AC pojedla vse sendviče user posted image user posted image

Usmili se me draga, pusti mi vsaj enega deeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.10.2009 6:22:23   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 415
7.10.2009 6:48:05   
Anonimen
Jutro.user posted image

bebiii, ni panike, ti bom pa večkrat ponovila. user posted image Itak si ne moreš zapomnit za vse.

gigi, ja, imaš prav - očitno mi maca in monti pomagata. In to se vidi ta mesec, ko nisem dobila M in nisem jemala ne mace, niti se nisem držala montija. user posted image Tako, da bom očitno mogla kar vztrajat pri vsem.

diana, ti kar spi če ti paše!! user posted image user posted image Pa naj tašča vstane kakšno uro prej in naredi tvoje delo. user posted image

fargi, a takole te menopur daje? Pa saj bo kmalu konec!! Kaj pa drugače? Se še ok počutiš, ne?

dysan, kratki postopek naj bi šel hitreje, ampak spet odvisno od tega kako "počasna" si. Jaz bi se mogla špikat nekje 5 dni, pa sem se mogla 10 al 11, se ne spomnim. Je pa seveda vseeno hitrejši kot dolgi.

mismis, ampak meni ga boš tud posodila, ne?? Če te zzeeeellllooo leeepo prosim!!! user posted image user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu diana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
7.10.2009 7:31:50   
loremi
Mismis, ooooo oni taprvi je pa zame tud ane user posted image !

Bebiii, sem bla odsotna in ti še nisem poslala objemčka user posted image  in super za tvoje zdejšnje počutje! Čeprav pa ... potihem upam, da pa vendarle nekaj nekje je! Sendviče pa majo da nafilajo, ko bomo me spet v akciji user posted image !

Kimsy, jsz pa tudi če ne naletim več na Šalamunovo pri punkciji user posted image , za UZ nč ne rečem, ampak punkcija pri njej mi je bila pa grozna user posted image . Ja, vsaka ima svoje izkušnje.

Bozza, navijam user posted image !

Vrtnica, upam, da ni blo prehudo na punkciji in da se bodo tvoje celice zdej lepo pomenle s partnerjivimi!

Cukica, S*, tinamiška, držim pestke user posted image !

V glavnem pa vso srečo vsem!

Mene pa dans spet migrena matra user posted image , sem že pod dozo tablet!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
7.10.2009 8:17:13   
BarbiG
Dobro jutro.

Vas vsak dan samo na hitrco preberem, ker imam gužvo v službi. NAvijam za vsako od vas in držim pesti.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
7.10.2009 8:37:12   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

Loremi, seveda je prvi tudi zate, ve si ga kar razdelite, nimam nobenih pripomb, vse dokler ta zadnjega pustite zame user posted image

SSuzi, seveda ti posodim dr. D-ja za kakšen krog, lohka tudi za dva, samo da bo uštimal pri meni tko kot treba

BarbiG, zdaj si pa že full blizu, samo še tri dni, pa začneš

BEBIII, če misliš tistega s Harrisonom Fordom, sem amapk že zdavnaj, včeraj pa ne. Včeraj sem bila home alone in to je idealen dan za Butleriranjeuser posted image user posted image   Mi je včeraj Žižet pokazala sliko nove frizure, všečno ni kajuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.10.2009 8:38:00 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.10.2009 8:50:17   
vrtnica.m
Dobro jutro punce!!!

Hvala vam vsem za lepe besede in dobre želje za včerajšnjo punkcijo. Lahko rečem, hvala bogu da je mimo user posted image
Moram priznati, da me je zelo zelo bolelo (pa imam visok prag bolečine) in še danes imam rahko krvavitev (a je to normalno? ali pa moram iti nazaj k zdravniku?) in me še danes kar zelo boli v predelu jajčnikov.
Pridelala sem 8 foliklov, od tega so 3 ta pravi user posted image . Tako da glede tega mislim da je vredu.
No da se vrnem k punkciji: ko sem stopila dol iz mize se mi je kri kar vlila po tleh user posted image A se je mogoče tudi kateri to zgodilo in kako je reagirala in kako dolgo ste okrevale po punkciji? Kot pravim imam še danes velike bolečine in še danes rahlo krvavim.

Skratka za domov sem dobila še tabletke Utrogestan in v nedeljo na vse zgodaj pa imam transfer user posted image

Prosila bi vas, če mi lahko katera kaj pove glede okrevanja po punkciji, ker me kar malo panika grabi, da bolečine nočejo nehati.

Hvala vam še enkrat in prav lep pozdrav vsem

l.p. m

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.10.2009 9:01:29   
mismis
Vrtnica, to da še krvaviš ni nič hudega, lahko so ti pri punkciji ranili kakšno žilico ali pa steno maternice. Krvavitve se bodo počasi umirile. Za omiliti bolečine po punkciji pa ni recepta, lahko vzameš kakšen apaurin, drugače pa veliko počivaj, sicer se ti bo tako ali tako spalo, ker boš začela oralno jemati utrogestan. Če pa bolečine po punkciji ne bodo umirile, greš lahko nazaj na oddelek SIII in jim poveš, da te full boli in te bodo prijazne sestre poslale na UZ, če pa ne bo tako hudo pa počakaj do nedelje, pa naj ti pred transferjem naredijo še UZ.

a ja, čestitke za celice.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 421
7.10.2009 9:03:51   
Inana
Ojoj vrtnica.m, tole pa ni lepo slišat user posted image Upam, da ti bo katera znala ogovorit, sama sem še pred punkcijo.

Fargi vidim, da je zaspana z Merionalom. Ste imele še kakšne druge stranske učinke? Vas je kaj špikalo po jajčnikih? Mene že od prve injekcije. Je to normalno?

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.10.2009 9:14:10   
aqua77
En guten morgen celi ekipi... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.10.2009 9:14:54   
lana70

no moti, se Butleriram user posted image user posted image user posted image , no no pa saj sem že kdaj posodila dr. D-ja. Ne pa vsaki, to je pa res.
Kak si mi ti? Košarkaš priden?

user posted image user posted image user posted image

veš kaj, da te ne bo na piknik dr.D sploh ni izgovor, da veš, najbolj d ga s sabo pripelješ, mljasdk ...ja jest ga nisem upala vprašat, takrat nisi tako govorila user posted image user posted image user posted image

košarkaš je en velik zaspane, me zanima, če bo tudi pol tak...se kar bojim, ta mi bo verjetno vse vrnil, kar mi je moj zlat sine prišparal..user posted image

BEBIII, ma ta staro zalogo je treba spucat!!!! Ja ne boš jedla straih sendvičev, user posted image user posted image pol ko boš pa ti začela gor hodit, pa jaz itak ne bom več glancala tiste ceste...pa ene nove so dobili, je zraven sladica, ma halo!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.10.2009 9:16:12   
vrtnica.m
Hvala ti za odgovor in za tolažbo.

Za vse tiste, ki pa ste pred punkcijo: saj ni tako hudo. Na srečo ne traja dolgo in se splača potrpeti. Potem pa tudi če uspe ali pa ne - je treba biti optimističen. Je pa res, da sem se zelo prestrašila, saj sem namreč prvič v tem postopku in zato kar veliko sprašujem na okrog.
Tako pa kar pogumo user posted image

l.p. m

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......