lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Diana79, za punkcijo se odločijo takrat, kadar imaš folikle dovolj zrele, boš videla, kaj ti bodo rekli na UZ, sej bo hitro Gigi moja, jaz če ti povem po resnici, sploh več nevem kdo me zingi zangi Za testek pa boš še malo ja no, včasih te tudi jaz malo če ne njo, pa njeno OK! Do tukaj zastopim. Letelo je na to, kako je Mišmiš zadnjič od Bebiii sekirala z muco pri nas ni, mene, tebe, BEBIII, BEBIII-no , ampak je bolj tko, da jih dobi tisti, ki pravočasno ne zbeži Tega pa ne zastopim spljoh. Mišmiš može podnapise? žižet, sem isto razmišljala kot ti, pa kaj pri hudiču se gresta...ta zadnji post sem pa čist padla ven ...punce moje stare in nove borke (pol vas sploh ne poznam), vsem skupaj en lep večer BEBIII, evooo meneeeee, ti bom na AC pojedla vse sendviče uuu, mismis dala dovoljenje diani79 za dr.D, ulala, maš privilegije Diana , držim pesti, da pa zdej uspe.....se še zdaj spomnim, ko si čakala na punkcijo prvič in kako se je cela čakalnica režala tvojim štosom, si pomagala, da punc (in mene) ni bilo toliko strah.... bejba moja, ti se kar naspi, briga te za taščo, bo preživela!