|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
6.10.2009 12:50:49   
sonček33
vrtnica, upam, da je bilo znosno

bit, dysan - fajn opravta

gasilka - ti pa tavelko torbo s seboj vzemi - boš vidla, kolk radodarni so...dajo kr majouser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.10.2009 12:59:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Aqua, se mi dopade tvoj podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 377
6.10.2009 13:58:59   
Rakica_80
Diana79, kar zaupaj Dr. Pintar, če ti že ni blizu imaš pravico zamenjat G, samo se prej zmeni, odsvetujem pa ti G. Šalomon- ali nekaj takegauser posted image user posted image user posted image slabe izkušnje pa še katera verjetno.....
Gigi, a ti mene malo zingi zangiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, bom pustila naj se fajn ščisti,  testa pa ne bom delalauser posted image , ja bom no, ampak enkrat novembrauser posted image Hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image
Lana70, kjeee siuser posted image  te pogrešam, a imaš spet danes predavanjauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 378
6.10.2009 14:16:42   
Fargesia
diana, jst bi tud tok dolg spala....sem ti kr fouš...sem tok utrujena ko iz službe pridem, da sam padem v posteljo...ta teden je noro...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 379
6.10.2009 14:21:46   
diana79
pa pridi k meni pa bova spale!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !sej drugače jaz ostajam ob 4 zjutraj!zdaj ker sem v postopku pa mi ni treba!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako se počutis?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 380
6.10.2009 14:23:33   
Fargesia
uf, no, zdej ti pa nisem več fouš, če drugače ob 4h vstajaš...user posted image drugače sem pa kr fajn...sicer mi je popoldne vedno slabo odkar sem na menopurju, pa zapsana sem in hodim s kurami spat...PA TI?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.10.2009 14:24:13   
diana79
tanja_jes!seveda se vidimo nasljedni teden!kdaj imaš uro?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 382
6.10.2009 14:26:52   
diana79
meni pa tako glava boli,pa tudi hodim že ob 21 uri spat!včeraj sem zdržala do polovice mojega nadaljevanke RAZOČARANE GOSPODINJE!moj se tako smejal ker sem kar na kavči spala!občasno mi tudi slabo,ampak manj kot takrat kot sem bila na menopurju!od kod si doma?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.10.2009 14:40:33   
Rakica_80
Fargi, kdaj imaš punkcijo?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.10.2009 14:43:32   
gigi1
Bebiii jaz tebe nič zingi zangi. To te tvoj user posted image . Vse je možno srce. Dej meni na ljubo pejd polulat palčko user posted image

Diana jaz sem imela s Pintarjevo zelo dobre izkušnje. Je pa pri njej baje odvisno od dneva. Če ima slab dan zna bit kar tečna.
Med tednom vedno lahko prosiš za dr. Drobniča. Samo rečt moraš sestram na SIII. Čez vikend pa ni te možnosti. Punkcije dela tisti, ki je dežuren.

Fargi maš vse moje pestke user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.10.2009 14:47:44   
diana79
sem že pozabila kolikokratponavadi gre na uz pred punkcija?mislim jaz imam 14.10 ampak takrat še niso celice zrele za punkcija a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.10.2009 14:58:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

sem že pozabila kolikokratponavadi gre na uz pred punkcija?mislim jaz imam 14.10 ampak takrat še niso celice zrele za punkcija a ne?

Diana, jaz sem morala iti v zadnjem postopku na UZ pred punkcijo 4x. In ne na prvem UZ-ju, celice še niso dovolj zrele za punkcijo. Če boš pa imela UZ tudi 16.10. se pa spet vidiva user posted image  

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.10.2009 14:59:22 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.10.2009 14:59:45   
mismis
Lepe pozdravčke tudi vsem ostali, sem tukaj in vas berem, žal mi za pisanje zmanjkuje časa

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.10.2009 15:03:01   
diana79
hvala mismis!si mi dala upanja da mogoče ne bom imela čez vikend punkcija!potem pa lakho prosim dr. DROBNIČA da mi naredi punkcija!polepšala si mi dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res upam da se vidiva!super bi bilo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.10.2009 15:03:32   
mismis

AKTUALNO  

Torek, 06.10.
vrtnica.m - punkcija
Bozza - UZ + stopka

Sreda, 07.10.
gasilka - prevzem zdravil
dysan - UZ
Bit - UZ

Četrtek, 08.10.
  september1 - prevzem Dipherlina
Bozza - punkcija

Petek, 09.10.
BarbiG - prevzem zdravil

Sobota, 10.10.
Fargesia - UZ

Sreda, 14.10.
Tanja_Jes - prevzem zdravil
Diana79 - UZ

Četrtek, 15.10.
n74 - UZ

Petek, 16.10.
Nellika - prevzem zdravil
Biba77 - prevzem Dipherline

Četrtek, 22.10.
Aljonka - prevzem zdravil

Petek, 23.10.
Špelka - UZ

Četrtek, 29.10.
Biba77 - Gonal

OBJEMČKI 

user posted image user posted image  Arneja, Naska user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

cukica greje   user posted image user posted image   test 12.10.
S* greje  user posted image   test 14.10.
tinkamiška greje   user posted image user posted image   test 19.10.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • cukica ( GK LJ, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Milarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE OKTOBER    

user posted image  Kleja80 (PO)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.10.2009 15:04:36   
Rakica_80
Diana79, za punkcijo se odločijo takrat, kadar imaš folikle dovolj zrele, boš videla, kaj ti bodo rekli na UZ, sej bo hitrouser posted image

Gigi moja, jaz če ti povem po resnici, sploh več nevem kdo me zingi zangiuser posted image user posted image
Za testek pa boš še malo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.10.2009 15:04:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

hvala mismis!si mi dala upanja da mogoče ne bom imela čez vikend punkcija!potem pa lakho prosim dr. DROBNIČA da mi naredi punkcija!polepšala si mi dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res upam da se vidiva!super bi bilo!

takoj, ko boš vedela, kdaj imaš punkcijo, počakaj Drobniča tam na hodniku pri avtomatih in ga osebno prosi, da ti naredi punkcijo. Na dan punkcije pa prosi še sestre, da ga pokličejo. Če le ne bo zaseden, bo rade volje prišel in ti naredil punkcijo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.10.2009 15:05:21   
mismis

Diana79, za punkcijo se odločijo takrat, kadar imaš folikle dovolj zrele, boš videla, kaj ti bodo rekli na UZ, sej bo hitrouser posted image

Gigi moja, jaz če ti povem po resnici, sploh več nevem kdo me zingi zangiuser posted image user posted image
Za testek pa boš še malo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no, včasih te tudi jaz malo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 393
6.10.2009 15:07:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

če ne njo, pa njeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.10.2009 15:08:56   
Rakica_80
Oooo Mismis user posted image , ja sej pravim, koliko vas je, človek se zgubi v vsem temuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.10.2009 15:09:55   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

če ne njo, pa njeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ni od nje je steriliziranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.10.2009 15:11:30   
diana79
hvala za nasvet!tako bom naredila kot si napisala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.10.2009 15:25:03   
mismis

pri nas ni, mene, tebe, BEBIII, BEBIII-no user posted image , ampak je bolj tko, da jih dobi tisti, ki pravočasno ne zbeži user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.10.2009 15:37:55   
gigi1

OK! Do tukaj zastopim. Letelo je na to, kako je Mišmiš zadnjič user posted image  od Bebiii sekirala z muco user posted image  user posted image  user posted image
pri nas ni, mene, tebe, BEBIII, BEBIII-no user posted image , ampak je bolj tko, da jih dobi tisti, ki pravočasno ne zbeži user posted image user posted image

Tega pa ne zastopim spljoh. Mišmiš može podnapise?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.10.2009 15:49:14   
mismis
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

OK! Do tukaj zastopim. Letelo je na to, kako je Mišmiš zadnjič user posted image  od Bebiii sekirala z muco user posted image  user posted image  user posted image

Tega pa ne zastopim spljoh. Mišmiš može podnapise?

gre tako nekako, tale mismis je.be koga stigne user posted image user posted image user posted image  (saj veš kaj to pomeni, a ne?)

bolj podrobno razložim v živo, čez cca 1 uro in 15 minut  user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.10.2009 15:50:37 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kaznovanje otrok
пеперутка16

Ali podpirate kaznovanje otrok do sedmega leta starosti ali ste bolj za:

telesno kaznovanje (0%)

brez risank (21%)

pogovor (79%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!