|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 18:56:07
|
|
|
|
miklarom
|
Sunia - , res mi je žal nimam besed, ker vem kako se počutiš,naslednjič bo vse vredu, boma obe šle v nove boje in zmagi naproti Mlinčika - ojla pupa, kako kaj srečna družinica seveda še vseeno spadaš sem, in smo vesele mučo, če se nam kaj oglasiš, pa pripopaj nam kako slikico od tvojih dveh pupik, da is malo lušte naredimo rojena77 - nič ni narobe ,če še nisi dobila , malo še počakaj, pa verjetno si dobila barvni list, na katerem ti piše od katerega do katerega datuma naj bi dobila in potem koliki dan začneš jemati femoden, in po teh navodilih se ravnaš,ko pa začneš jemati femoden pa tako morašpoklicati v MB in jim to povedati, da oni vedo za naprej, jaz sem vedno iela kakšen dan zamude takrat, in res je kot pravi Mlinčika, da to dela psiha, tudi jaz hodim v MB in če te karkoli zanima me samo vprašaj pa ti bom rade volje odgovorila, če pa rabiš kako tel. št. od Mb ti jo pa tudi lahko posredujem. Aja pa še to, če si začela hodit k DR, RELJIČU, potem je to tvoj zdravnik, in se kar na njega obrni, na napotnicah pa je podpisan DR, VLAISAVLJEVIČ ker je on glavni predstojnih. sI PA PRI ZELO DOBREM ZDRAVNIKU, KER SEM TUDI SAMA HODLA K NJEMU ENO LETO, DOKLER NI MOJa g. dr.KOVAČEVA PRIŠLA IZ PORODNIŠKE, IN JE FENOMENALEN ZDRAVNIK, PA VSE T BO RAZLOŽIL KARKOLI TE BO ZANIMALO, samo ne boj se vprašati, sicer so pa tam vsi zdravniki, pravi stručnjaki. Želim ti uspešen postopek.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|