|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
7.10.2009 14:38:05   
cukica
BEBIII to sta moji nečakinji od brata hčerkici,...test nevem če ga bom kaj delala bom vidla,...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.10.2009 14:39:11   
cukica
Gasilka sej bo,danes se da pomagat vsem pa tudi vama bodo,....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.10.2009 14:42:49   
gasilka
 Cukica  hvala za vspodbudo !!!!!  Upam da resuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.10.2009 14:43:39   
miklarom
Tanja_Jes - evo meneeeeeeeeeeeeeeeee, tukaj sem , malo doma delam, da se malo zamotim, tolčem in pobiram orehe, k jih mam ko drv, sam crv nimam ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa malo grabim listje, pa kurim, pa pucam, pa laufam mal okoluser posted image user posted image user posted image , da mi dnevi minejo. In ti kak si

Kleja - user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtnica - user posted image user posted image user posted image user posted image za celice

mismis - pa dej nehi mi s takimi dece, a veš da še ne smem sex-at, mater se mi bo zmešalo ob pogledu na njih mi k'r učke okol letijouser posted image user posted image user posted image

pa še pozdravčke od našega Ratatujčka, zdaj ima oba v porodnišnici in mali Rokec lepo napreduje, samo boji se kako bo z njem ko bojo enkrat doma

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.10.2009 14:56:08   
miklarom
punce pomagite mi nekaj, sem neki zatipkala in se mi je vse full pomanjšal forum, da še brat ne morem, povejte mi kak ga naj nazaj povečam s kerim tipkum

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.10.2009 15:47:22   
Anonimen
Cao punce!

Veckrat vas berem , pisem pa danes prvic. Nujno rabim vaso pomoc. Sem pri Dr. Resu in sem ravno po ET-ju.  Ce sem ga prav razumela, mi je napisal naj vsak dan (poleg prometriuma) vzamem en aspirin ali lekadol 100 (baje da se zarodek lazje prime). Ko pa sem sla v lekarno, so mi punce rekle da lekadol 100 sploh ne obstaja in da zakaj to sploh rabim rabim. Ko sem jim vse povedala so rekle da aspirin  sploh ni priporocljiv ce delas na zanositvi. Kaj je zdaj res user posted image ????? Ali je katera od vas tudi jemala kaj od nastetega.

Full hvala za odgovor!!!!!!!!!!!

...in vsem veliko srece pri zanositvi!!!!!!!!!! 

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
7.10.2009 15:51:01   
BarbiG
Sonček, verjetno je mislil Andol100, je isti šmorn kot aspirin100, sam da ga zdej še dobiš brez recepta.

Gasilka, kaj pa če bi tvojmu naredil biopsijo testisa - tako so namreč pri mojmu prišli do plavalcev? A vama je Zorn kej v to smer nakazal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
7.10.2009 15:51:53   
BarbiG
Miklarom, žal ti ne znam pomagat. user posted image  Bi blo lažje, če bi bla pr tebi. Pol bi zihr kej skupi scumprale. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 458
7.10.2009 15:57:07   
rojena77
Punce, pozdravljene

Težila sem na različnih temah, zdaj pa še vam - k vam sem bila namreč napotena...:-)

Torej nimam nekega vprašanja, ampak le kak nasvet oz tolažbo potrebujem.
Sem v prvem postopku IVF. 3. oktrobra sem pričakovala menstruacijo, ki je bilo vedno do sedaj redna - na 28 dni. En dan pred tem sem prejela Femodem, ki naj bi ga pričela dva dni kasneje jemat! In sedaj težava, ker menstruacije ni, kljub temu, da mi ni še nikoli zamujala, test sem pa tudi naredila in je negativen, tudi kakih drugih znakov nimam!

A jo možno da vse to dela psiha? A naj pokličem ginekologa? Kako vem kdo je moj zdravnik - sprejel me je pred več kot letom dni Reljič, ampak na vseh sedanjih napotnicah piše Vlaisavljevič? Kako vem a sem v dolgem ali kratkem postopku?  Katwri je sploh boljši?

Skratka vidite čist na začetku sem, emšo je pa kar že visok 32 jim imam.

Če se kateri ljubi ukvarjat s tem - prosim, hvaležna bom za vsak odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
7.10.2009 15:58:16   
cukica
Sem tela slikco od tamalih dveh nalimat pa mi neče al pa neznam,...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.10.2009 16:07:39   
Rakica_80
Miklarom, kje si pupa naša, vidim da si v delu, saj cajt hitro mineuser posted image
Zmanjšaš sliko s pritiskom na Ctrl držiš in stiskaš minus, za povečavo pa +user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
7.10.2009 16:51:20   
miklarom
BEBIII - pa evo mene tukaj, jaz ne pozabim na vas, sam mal se zamotim z delom ja, da si živčke mirim. Hvala ti za pomoč sem že naštimala, jee zdaj lahk spet berem in pišemuser posted image , se vidi da sem blond, in mi počas vse delujeuser posted image , kak si ti meni, če bo vse po sreči in ne bom takrat delala se vidima na žižolahuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.10.2009 17:39:57   
mlinčka
Rojena77, dobrodošla! Sama sicer ne spadam več sem (zaradi dveh prečudovitih malih razlogov user posted image user posted image ), sem pa kar nekaj časa vsakodnevno ždela tule in debatirala s fenomenalnimi puncami, s podobnimi ali še bolj žalostnimi zgodbami, pa vendar z neizmernim optimizmom in kopico dobronamernih nasvetov. Vsekakor si prišla na pravi naslov!

Z MB kliniko sicer nimam izkušenj, zato ti bodo lažje svetovale punce, ki jih imajo (kar nekaj jih je), lahko pa ti napišem eno spodbudno ali dve user posted image . Kar se tiče izostanka M, je vsekakor lahko razlog psiha. To ni nič nenavadnega in se pred ali pa med postopki rado dogaja, sej gre koneckoncev za precej stresno obdobje. Da boš pomirjena, kar čimprej pokliči na kliniko in se posvetuj. Če ti na vseh napotnicah piše dr. Vlaisavljevič, bo verjetno kar on pravi naslov, sicer te bodo pa že ustrezno usmerili, ko boš povedala za kaj gre. So pa baje izredno prijazni, zato nič bat user posted image . Za sprožitev M pa lahko poskusiš kak kozarček rdečega pa seksat je baje tud fajn (v ta namen mislim, fajn je tko al tko user posted image ).

Glede dolgega in kratkega postopka je težko rečt, kateri je boljši. Je čisto odvisno od posameznice in se odločijo glede na njene ginekološke posebnosti. Jaz sem mela vedno dolgega (3x) pa niti ne vem točno, zakaj so se tako odločili. Glavno, da je uspelo user posted image ! Katerega so določili tebi, ti verjetno lahko povejo, ko boš klicala zaradi M. Ti se samo nič ne boj spraševat, saj gre zate! Bolj je človek informiran, lažje se spopada z vsemi bremeni in stresom, to je pa v postopku izrednega pomena.
Če imaš čas, ti vsekakor svetujem, da greš v teh temah tudi nazaj brat, saj se zadeve ves čas ponavljajo in lahko ogromno zveš. Drugače pa le pridno čvekaj tule pa bo prec lažje!

Pa obvezno te moram podučit, da si še prav rosno mlada, zato ga ne sračkaj user posted image !

Ko sem že ravno tukaj, moram obvezno še poobjemčkat vse "moje pupe", ki žal še kar vztrajajo tukaj pa močno navijam, da ne bodo več dolgo user posted image  ! Enako seveda želim tudi vsem ostalim! Naj vsak vaš dom obišče vsaj ena štorklja user posted image !

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 7.10.2009 17:41:48 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 463
7.10.2009 17:53:32   
Sunia
Pozdravljene

moje veselje je trajalo malo manj kot 14 dni, ko sem zvedela, da mi je uspelo zagledat+, a žal mi je bhcg v tem tednu začel padat in tako prišel včeraj pod 100 in danes ponoči ss.
Sploh ne morem verjet da se mi je to zgodilo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
7.10.2009 18:06:09   
rojena77
Sunia

Žal mi je, in hudo je to brati, ker pomagati itaq ni mogoče! Razen toplih besed! Tudi meni se je to že zgodilo - in to na moj rojstni dan, torej vaš kakšno darilo sem dobila!

Čas zaceli vse... Kmalu boš sporočila dobre novice - v to moraš verjeti!

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 465
7.10.2009 18:56:07   
miklarom
Sunia  - user posted image user posted image , res mi je žal nimam besed, ker vem kako se počutiš,naslednjič bo vse vredu, boma obe šle v nove boje in zmagi naproti

Mlinčika -
ojla pupa, kako kaj srečna družinica user posted image seveda še vseeno spadaš sem, in smo vesele mučo, če se nam kaj oglasiš, pa pripopaj nam kako slikico od tvojih dveh pupik, da is malo lušte naredimouser posted image

rojena77 - nič ni narobe ,če še nisi dobila user posted image , malo še počakaj, pa verjetno si dobila barvni list, na katerem ti piše od katerega do katerega datuma naj bi dobilauser posted image in potem koliki dan začneš jemati femoden, in po teh navodilih se ravnaš,ko pa začneš jemati femoden pa tako morašpoklicati v MB in jim to povedati, da oni vedo za naprej, jaz sem vedno iela kakšen dan zamude takrat, in res je kot pravi Mlinčika, da to dela psiha, tudi jaz hodim v MB in če te karkoli zanima me samo vprašaj pa ti bom rade volje odgovorila, če pa rabiš kako tel. št. od Mb ti jo pa tudi lahko posredujem. Aja pa še to, če si začela hodit k DR, RELJIČU, potem je to tvoj zdravnik, in se kar na njega obrni, na napotnicah pa je podpisan DR, VLAISAVLJEVIČ ker je on glavni predstojnih. sI PA PRI ZELO DOBREM ZDRAVNIKU, KER SEM TUDI SAMA HODLA K NJEMU ENO LETO, DOKLER NI MOJa g. dr.KOVAČEVA PRIŠLA IZ PORODNIŠKE, IN JE FENOMENALEN ZDRAVNIK, PA VSE T BO RAZLOŽIL KARKOLI TE BO ZANIMALO, samo ne boj se vprašati, sicer so pa tam vsi zdravniki, pravi stručnjaki. Želim ti uspešen postopek.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 466
7.10.2009 19:01:55   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

BEBIII - pa evo mene tukaj, jaz ne pozabim na vas, sam mal se zamotim z delom ja, da si živčke mirim. Hvala ti za pomoč sem že naštimala, jee zdaj lahk spet berem in pišemuser posted image , se vidi da sem blond, in mi počas vse delujeuser posted image , kak si ti meni, če bo vse po sreči in ne bom takrat delala se vidima na žižolahuser posted image

Jaaaa, probaj reees, ker bi te tako rada spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Datume pa maš naštimane na 40+user posted image pa se prilimaj goruser posted image
Drugače sem vredu, dnevi šibajo kot noriuser posted image in šibam nimam kejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drži seuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.10.2009 19:12:00   
gasilka
BarbiG : Lepo pozdravljena !
Za enkrat nama Zorn še ni nakazal nič na biopsijo testisa
bova videla kako bo 22.12.
in kako bo potekal in se iztekel tle 2. poizkus. Sporočim !
Pozdravčkeuser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 468
7.10.2009 20:33:41   
Tanja_Jes

POZDRAVLJENE...

Samo da se javim, sej sem tko al tko tečna dons tko da vas bom kr na mir pustilauser posted image user posted image

Sem vesela MIKLAROM da greš naprej...življenje gre dalje...

KLEJA80....upam da ni IMN...naj te poobjemčkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   naj se dobro izteče...maš pa nas tukaj da te mal potolažimo...smo pa vse v istem dre.ku takšnem ali drugačnem...na žalost!!!
Saj bo vse še v redu in vse bomo nekoč mamice...

Dysan in Bit...kako je šlo danes?!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.10.2009 20:49:37   
bit
vrtnica.m.... za deco vse a neeuser posted image user posted image user posted image

kleja   . kaj naj rečem en velik in topel user posted image

bozza...  naj ne bo boleča punkcijauser posted image user posted image

sunia ...groza user posted image user posted image

konec s slabimi novicami...user posted image user posted image user posted image

no moje poročila

sem šele sedaj prišla iz službe user posted image user posted image   od 8 do 20.... tu mač

no gremo.

stopka je padla....je Ata reku da je leva stran boljša k desna.... itak k nisam za JJ.  user posted image user posted image user posted image
na levi strani je kr črno... pa veliko... no v petek imam punkcijo  9.10  ob 7.30 a ta naš Ata mal pretirava z urami... a ni blo ponavadi ob 8.00
no ja tko kot je reku je reku...user posted image user posted image user posted image

zdej pa mam jst eno vprašaj za vas... stopka vem da gre v mišico... sam ko sm se obrnla da bi si jo dala v rito ..jst ne vem nisem je dosegla...zgleda so se mi roke skrajšale.. user posted image user posted image pa sem si jo dala v kako naj opišem ....user posted image recimo po elastiko od spodnjih hlačk...
a je to dobr....sm pozabla..od zadnjič.....maj je dalečuser posted image
sej ne bo popokalo kar čaka na valjenje v petekuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.10.2009 20:53:24   
diana79
zdaj pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image meni so rekli da stopka dam isto tako kot menopur,podkožno!in tako sem prvič tudi dala!prvič slišim da stopka gre v mišicouser posted image user posted image user posted image !popravite me če nimam prav!!!!!!!!!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.10.2009 20:58:24   
bit
diana....hmmm  danes mi je Reš reku... no.... potrdil mojo izjavo...ko sem rekla stop  inekcija gre v  mišico..on je pa kazal na mojo zadnjo plat...zdej pa ne vem mogoče je na GK drgačuser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.10.2009 20:58:46   
S*
Bit meni je ata rekel, naj si stopko zapičim tam, kjer imam mejo med belo ritko in rjavo kožo od kopalk, tako da po mojem nisi nič falila.

Sunia, nimam besed user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 473
7.10.2009 21:06:48   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Bit meni je ata rekel, naj si stopko zapičim tam, kjer imam mejo med belo ritko in rjavo kožo od kopalk, tako da po mojem nisi nič falila.

huhh hvala...

kako si ti... hiperca se je umirila...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
7.10.2009 21:27:28   
S*
Jaz sem vredu, o hiperci ni več ne duha ne sluha. Se mi pa dogaja, skozi me nekaj ščipa tam doli, sploh zvečer in zjutraj, pa rahel glavobol imam, kar ponavadi nakazuje prihod user posted image . Aja pa trebuh je splahnel, si vsaj hlače lahko zopet zapnem user posted image .

Glede ata in zgodnje ure, jaz sem ga na dan punkcije klicala, če lahko moj od doma prinese user posted image , pa mi je rekel naj pohitiva da bo on takoj po 7h tam in res je bilo tako. Ma meni je boljše, da sem bila prva na vrsti, ker me je blo strah in potem bi bla sam živčna tam v čakalnici.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......