Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 21:35:31
|
|
|
|
bit
|
S... ne sej st sm tut za to da sem prva... k mi ni za čakat... sammaja ko sem šla je reku ob 8 ..dobr sej nema veze pol ure gor dol... to da te pika...ni nič hudega...to je tut mene pa je pol ratal plus.. uhh te štekam... glede oblačil ...sama sem takrat šla po hlače na štrik... al pa na slabo elastiko....ker drugega nisem spravla nase...sm tut mela hiperco....sam ne tok hudo k ti pa ne razmišlji preveč.. a je prav mi kr sede da je punkcija v petek... bo podalšan vikend... iz Postojne ga pičiva direkt v Koper
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 21:38:13
|
|
|
|
S*
|
No lepo, da si boš privoščila mini dopust, ti kar mal zavidam . Jaz bom pa šla v ponedeljek v službo, po 14 dnevnem izlegavanju na kavču. Če mi pa zaupaš recept, kako zaboga ne preveč razmišljat ti ga z veseljem plačam in to dober denar
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 21:42:27
|
|
|
|
diana79
|
meni so v ljubljani rekli da dam isto kot ostale injekcije pod kožo!in ker se jaz špikam v trebuh tuudi tako sem dala!mogoče ima dr.RES drugače sistem! mogoče sem jaz naredila narobe! punce ki ste v lj. kam damo stopka????????podkožno ali v mišice??????? bit:ne se sekirat ,če ate tako rekel že mora biti tako!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 21:51:32
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* No lepo, da si boš privoščila mini dopust, ti kar mal zavidam . Jaz bom pa šla v ponedeljek v službo, po 14 dnevnem izlegavanju na kavču. Če mi pa zaupaš recept, kako zaboga ne preveč razmišljat ti ga z veseljem plačam in to dober denar Mama hotel....je v Kopru.. a kako.... vse koledarje si skri.... pa čaki kaj še ..emmmm a poznaš.... ja itak poznaš pesem od zmelkoow ....poj si to pesem Možgane na off in s čivavo na straži... pa .. luknja v sandalu.. ležanje na plaži ..med dvemi drevesi.....slalom v ravnini z zarjavelimi kolesi... a bo šlo....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 21:52:34
|
|
|
|
bit
|
diana kako si pa ti kaj... aprila sva ble skupaj v akciji
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 22:03:17
|
|
|
|
diana79
|
jaz zdaj špikam z suprefact+gonal!drugi sreda imam uz!sem cel dan zaspana!drugače sem ok!ti boš imela kmalu punkcija a ne???? držim pesti da ti tokrat rata!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 22:31:03
|
|
|
|
bit
|
kako gre hitro ko enkrat štartamo... prej se mi zdi se pa tako vleče tudi tebi mora ratat v tej rundi.... vsem
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 22:43:10
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit diana kako si pa ti kaj... aprila sva ble skupaj v akciji jest sem bila tut aprila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 7.10.2009 23:09:12
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: bit diana kako si pa ti kaj... aprila sva ble skupaj v akciji jest sem bila tut aprila upsič.... hmmm a veš da te nimam v glavi... sorči a si mela kako drugo slikco a ti se pa mene spomniš .. ne verjamem pa konc
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 6:25:02
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 7:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. gasilka, vem, da je hudo ko dobiš slab rezulat, ampak glej na to tako, da imajo pri moškemu dosti možnosti, da dobijo spermije. Poleg ICSI, sedaj delajo še IMSI in to lahko ful pomaga. Držim pesti! sunia, . Žal mi je!! bit, jaz sem si stopko dala v trebuh, pa je blo čist ok! Pa super za punkcijo!! diana, meni so na GK rekli v trebuh, tam kamor sem si prej devala menopur.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 8:58:48
|
|
|
|
cukica
|
file:///C:/Users/uporabnik/Pictures/Zala%20in%20Nike/.gif
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 9:00:51
|
|
|
|
cukica
|
Dobro jutro! Sploh mi neče nalimat slikic,...pa to ni prvič.Nič bo že!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 9:07:24
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Pri nas je tako zanič vreme, nizka oblačnost , pa še glava me boli, mah no coment. Bo že bolje, ko bo sonček posijal.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 9:35:29
|
|
|
|
bayb77
|
Živjo punce! Tudi jaz se vam pridružujem, vas pa že dolgo berem in vas občudujem, vsako posebaj! Vaš pogum in optimizem ob neuspehu in veselje, srečo, ki jo privoščite ena drugi, ko kateri uspe zagledati magični + Naj se vam malo predstavim; sem v prvem postopku IVF pri dr. Rešu in z današnjim dnem sem postala uradno "snifarka" Suprefact spraya, drugi dan M pa moram po prvo inekcijo Merionala, potem pa na 8. dan prvi UZ. Kot sem že brala izkušnje drugih, je to pri Rešu standardni prvi postopek a ne? Stara sem 32 let, za mano je ena IMN, na srečo brez posledic. Otroka se trudiva spočeti že 2,5 let in upam, da nama bo končno uspelo, čeprav po trnovi poti. Vsem iskreno želim, da se vam izpolni velika želja, držim pesti za vsako posebaj, res ste super ženskice!! Vas bom pa kaj vprašala, če lahko seveda, saj ste prave poznavalke. Prigodam iz "Atove" ordinacije sem se večkrat nasmejala do solz, sem bila pripravljena na kakšne neumesne pripombe, ampak je bil na prvem pregledu zelooo prijazen Lep dan vam želim!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 9:47:19
|
|
|
|
Inana
|
Hej bayb77, tudi jaz sem na frišno v tej skupini in sem v enakem postopku kot ti, pri dr. Rešu seveda Ah, njega je treba sprejeti takega, kot je, tako kot tudi vse uspehe in neuspehe, ki jih doživljamo ... Mislim, da je najpomembneje, da se ga ne bojiš, pa bo vse skupaj prav zabavno Ima pa tudi on kdaj slab dan - pa kdo bi mu zameril Mi smo že začeli s špikanjem, zaenkrat lahko samo potrkam, kar dobro prenašam vse skupaj. Edino non stop sem lačna in se kar malo nazaj držim, da ne požrem celega hladilnika. Sicer pa za vse nas!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 10:07:03
|
|
|
|
bayb77
|
Živjo Inana! Potem imava pa malo več kot en teden zamika, upam, da mi boš lahko kaj svetovala iz prve roke Teh inekcij se kar malo bojim, upam, da bom tudi jaz dobro prenašala. Zaenkrat še ne vem, kako bom to špikanje izvajala...moj mož je pa tako neroden, da mu ne zaupam. Je bil kar malo užaljen, ko sem mu to rekla. A se ti sama špikaš? Daj napiši kako to izvedeš pliiz, da se malo pripravim, saj mislim, da ko se bom mogla zapičit mi bo slabo!! Punce, ki imate že veliko izkušenj, vsak nasvet je dobrodošel!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 10:28:59
|
|
|
|
S*
|
baby dobrodošla med nami. Nič se ne boj špikat, ker ni noben bav bav. Pri naju je bilo zmenjeno, da me bo pikal moj dragi, ker je meni slabo, samo da vidim iglo. Potem pa je napočil čas za prvo špiko in moj možek je bil tisti dan odsoten, tako da če nisem hotela postopka prenest za cel mesec sem se morala sama piknit. Sem rabla pou ure psihičnih priprav, tresla sem se ko šiba na vodi...Pol sem se pa piknila in je šlo, na koncu sem postala že pravi profi in možu sploh blizu nisem pustila . Tako da, samo brez panike, vse se da, če se more.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 11:03:11
|
|
|
|
bozza
|
Končno sva se pricjazila domov. Na vrsti sva bila prva, ker je en par pred nama cincal in skoraj obupal. Kokodak, kokodak, pridelala sem 17 celic. Foliklov je bilo še več, ampak niso bili vsi polni. Bolelo ni, malo je bilo zoprno, nisem pa nič vzela proti bolečinam. ET imam v torek, 5. dan. Bo pa ICSI, ker se je na zadnjem postopku oplodila le ena celica. Lep dan, grem počivat, po besedah dr. R naj pričakujem hiperco.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 11:05:52
|
|
|
|
Inana
|
Bayb77, ja te razumem ... sicer mene ni strah igle in prav uživam, ko mi kri vzamejo in se tudi tega nisem bala. Je pa moj čisto nasprotje in gleda bolj proč, ko se špiknem. Je pa on ekspert za pripravo zvarka . S skupnimi močmi bosta zmogla, boš vidla . Prvič je najtežje, potem pa gre.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 11:09:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Končno sva se pricjazila domov. Na vrsti sva bila prva, ker je en par pred nama cincal in skoraj obupal. Kokodak, kokodak, pridelala sem 17 celic. Foliklov je bilo še več, ampak niso bili vsi polni. Bolelo ni, malo je bilo zoprno, nisem pa nič vzela proti bolečinam. ET imam v torek, 5. dan. Bo pa ICSI, ker se je na zadnjem postopku oplodila le ena celica. Lep dan, grem počivat, po besedah dr. R naj pričakujem hiperco. čestitke....sedaj pa počivat in ni nujno, da bi morala fasat hiperco , jaz sem imela 24 foliklov, pa sem biladaleč od hiperce, zgolj napihnjena, tako da nič mislit na to, dosti pij in bo...držim pesti za torek.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 11:53:32
|
|
|
|
gigi1
|
Bozza super kokoška. Upam, da se jih čimveč oplodi. Sunia joj groza . Tudi meni se je že podobno zgodilo, le da sem na koncu morala še na čiščenje. Velik objem zate . Upam, da se hitro pobereš in nadaljuješ z bojem. Mlinčka helou pupa. Lepo, da si nas prišla pogledat . Upam, da se kmalu kje vidimo. Diana na GK se daje stopka v trebuh. Ata pravi, da v ritop. Jaz sem mu rekla, da sem si še vsako stopko dala v trebuh in mi je rekel, da potem lahko tudi sedaj. Na stopki sicer piše, da gre v mišico, vendar ni nič narobe, če si jo daš v trebuh. Srčice nimam časa zato: Vse novinke dobrodošle. Vse, ki ste v postopku: naj bo uspešno
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 12:28:17
|
|
|
|
Reby
|
Dan vsem! Uf, vas je pa toliko novih, super, torej bo veliko IVF otročkov bozza - pa ti si taprava kokoška, upam, da te tokrat pričaka veliko oplojenih celic žižetka - ste se nakofetkale? Kdaj boš pa prišla kaj naokoli k nam, da malo pocartaš nečakca? A veš, da sem si pa jaz pri atu dala stopko v trebuh. sunia - žal mi je S* - tudi glavobol je dober znak Še 5 dni... skuštranka - kako si mi pa kaj ti? loremi - kako je v službi, glavoboli? Vidim, da me pridno nadomeščaš bit - držim pesti miklica - mi se pa tak kmalu vidimo, samo Goldy še sporoči, kdaj. Jaz bi najraje dopoldan, tam okrog 10., ker imam G ob 12., po G pa morm šibat domov Bebiii - še morm na forumu pohvalt tvojo novo frizurco, res ti ful paše mlinčka, mismis, Barbi, Zarja, tanja_jes, lana, kimsy, pikovitek, aqua in vse ostale lepe pozdravčke!
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 12:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
bayb, dobrodošla med nami - kokoškami. Boš videla, da špikanje ni noben baubau. Jaz sem imela več problemov z odpiranjem vodic, kot pa s samim špikanjem. Injekcijo lepo pritisneš ob kožo in ker je igla tanka, kar sama zdrsi pod kožo. Tako, da brez skrbi. Prvič rabiš 10 minut, drugič 8, potem 6, na koncu je pa tko hitro, da kar ne moreš verjet. Pa srečno!! bozza, uau, uau, 17 celic!! Bravo kokoška!! Pa še ICSI bo? To boš imela otrok za izvoz! Kar se pa hiperce tiče - jaz sem imela cca. 45-50 foliklov in tudi delno punkcijo, pa sem dobila čisto rahlo hiperco - malo boleč trebuh, napihnjen..
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 8.10.2009 12:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
reby, jaz sem ok.. čakam konec tedna, da začnem jest dabroston.. Drugače pa delam dolgoročne plane za naprej. Je pa vse pogojeno z nosečnostjo, tako, da skos govorim: "Če do spomladi ne bom zanosila, bom naredila tole, če do poletja ne zanosim bom šla v ta tečaj... ". Skratka, plani, plani in še enkrat plani. Ampak zamenjam vse te plane za eno . Pa ti? Kako kaj Tomi? Priden?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......