|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
7.10.2009 21:35:31   
bit
S... ne sej st sm tut za to da sem prva... k mi ni za čakat... sammaja ko sem šla je reku ob 8 ..dobr sej nema veze pol ure gor dol...

to da te pika...ni nič hudega...to je tut mene  pa je pol ratal plus..user posted image   uhh te štekam... glede oblačil ...sama sem takrat šla po hlače na štrik... al pa na slabo elastiko....ker drugega nisem spravla nase...sm tut mela hiperco....sam ne tok hudo k ti
pa ne razmišlji preveč.. a je pravuser posted image user posted image user posted image

mi kr sede da je punkcija v petek... bo podalšan vikend...
iz Postojne ga pičiva direkt v Koperuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.10.2009 21:38:13   
S*
No lepo, da si boš privoščila mini dopust, ti kar mal zavidam user posted image . Jaz bom pa šla v ponedeljek v službo, po 14 dnevnem izlegavanju na kavču.

Če mi pa zaupaš recept, kako zaboga ne preveč razmišljat ti ga z veseljem plačam in to dober denar user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.10.2009 21:42:27   
diana79
meni so v ljubljani rekli da dam isto kot ostale injekcije pod kožo!in ker se jaz špikam v trebuh tuudi tako sem dala!mogoče ima dr.RES drugače sistem!
mogoče sem jaz naredila narobe!
punce ki ste v lj. kam damo stopka????????podkožno ali v mišice???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bit:ne se sekirat ,če ate tako rekel že mora biti tako!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.10.2009 21:51:32   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: S*

No lepo, da si boš privoščila mini dopust, ti kar mal zavidam user posted image . Jaz bom pa šla v ponedeljek v službo, po 14 dnevnem izlegavanju na kavču.

Če mi pa zaupaš recept, kako zaboga ne preveč razmišljat ti ga z veseljem plačam in to dober denar user posted image   user posted image   user posted image

Mama hotel....je v Kopru..user posted image user posted image

a kako.... vse koledarje si skri.... pa čaki kaj še ..emmmm a poznaš.... ja itak poznaš pesem od zmelkoow ....poj si to pesem Možgane na off in s čivavo na straži... pa .. luknja v sandalu.. ležanje na plaži ..med dvemi drevesi.....slalom v ravnini z zarjavelimi kolesi...

a bo šlo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.10.2009 21:52:34   
bit
diana kako si pa ti kaj... aprila sva ble skupaj v akciji

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.10.2009 22:03:17   
diana79
jaz zdaj špikam z suprefact+gonal!drugi sreda imam uz!sem cel dan zaspana!drugače sem ok!ti boš imela kmalu punkcija a ne????user posted image user posted image držim pesti da ti tokrat rata!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.10.2009 22:31:03   
bit

kako gre hitro ko enkrat štartamo... prej se mi zdi se pa tako vleče

tudi tebi mora ratat v tej rundi.... vsem user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.10.2009 22:43:10   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: bit

jest sem bila tut aprila user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.10.2009 23:09:12   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: bit

jest sem bila tut aprila user posted image user posted image

upsič.... hmmm a veš da te nimam v glavi...  sorčiuser posted image   a si mela kako drugo slikco
a  ti se pa mene spomniš ..user posted image user posted image user posted image   ne verjamem pa konc

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.10.2009 6:25:02   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.10.2009 7:16:48   
Anonimen
jutro.

gasilka, vem, da je hudo ko dobiš slab rezulat, ampak glej na to tako, da imajo pri moškemu dosti možnosti, da dobijo spermije. Poleg ICSI, sedaj delajo še IMSI in to lahko ful pomaga. Držim pesti!

sunia, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Žal mi je!!

bit, jaz sem si stopko dala v trebuh, pa je blo čist ok! Pa super za punkcijo!!

diana, meni so na GK rekli v trebuh, tam kamor sem si prej devala menopur.

(odgovor članu gasilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
8.10.2009 8:58:48   
cukica
file:///C:/Users/uporabnik/Pictures/Zala%20in%20Nike/.gif

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.10.2009 9:00:51   
cukica
Dobro jutro!
Sploh mi neče nalimat slikic,...pa to ni prvič.Nič bo že!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.10.2009 9:07:24   
S*
Dobro jutro!

Pri nas je tako zanič vreme, nizka oblačnostuser posted image , pa še glava me boli, mah no coment. Bo že bolje, ko bo sonček posijal.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.10.2009 9:35:29   
bayb77
Živjo punce!
Tudi jaz se vam pridružujem, vas pa že dolgo berem in vas občudujem, vsako posebaj! Vaš pogum in optimizem ob neuspehu in veselje, srečo, ki jo privoščite ena drugi, ko kateri uspe zagledati magični +
Naj se vam malo predstavim; sem v prvem postopku IVF pri dr. Rešu in z današnjim dnem sem postala uradno "snifarka" Suprefact spraya, drugi dan M pa moram po prvo inekcijo Merionala, potem pa na 8. dan prvi UZ. Kot sem že brala izkušnje drugih, je to pri Rešu standardni prvi postopek a ne? Stara sem 32 let, za mano je ena IMN, na srečo brez posledic. Otroka se trudiva spočeti že 2,5 let in upam, da nama bo končno uspelo, čeprav po trnovi poti.
Vsem iskreno želim, da se vam izpolni velika želja, držim pesti za vsako posebaj, res ste super ženskice!!user posted image

Vas bom pa kaj vprašala, če lahko seveda, saj ste prave poznavalke. Prigodam iz "Atove" ordinacije sem se večkrat nasmejala do solz, sem bila pripravljena na kakšne neumesne pripombe, ampak je bil na prvem pregledu zelooo prijazenuser posted image

Lep dan vam želim!

Uživaj življenje...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.10.2009 9:47:19   
Inana
Hej bayb77, tudi jaz sem na frišno v tej skupini in sem v enakem postopku kot ti, pri dr. Rešu seveda user posted image Ah, njega je treba sprejeti takega, kot je, tako kot tudi vse uspehe in neuspehe, ki jih doživljamo ... Mislim, da je najpomembneje, da se ga ne bojiš, pa bo vse skupaj prav zabavno user posted image Ima pa tudi on kdaj slab dan - pa kdo bi mu zameril user posted image
Mi smo že začeli s špikanjem, zaenkrat lahko samo potrkam, kar dobro prenašam vse skupaj. Edino non stop sem lačna in se kar malo nazaj držim, da ne požrem celega hladilnika.
Sicer pa user posted image user posted image user posted image za vse nas!

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.10.2009 10:07:03   
bayb77
Živjo Inana! Potem imava pa malo več kot en teden zamika, upam, da mi boš lahko kaj svetovala iz prve rokeuser posted image Teh inekcij se kar malo bojim, upam, da bom tudi jaz dobro prenašala. Zaenkrat še ne vem, kako bom to špikanje izvajala...moj mož je pa tako neroden, da mu ne zaupam.user posted image Je bil kar malo užaljen, ko sem mu to rekla. A se ti sama špikaš? Daj napiši kako to izvedeš pliiz, da se malo pripravim, saj mislim, da ko se bom mogla zapičit mi bo slabo!! Punce, ki imate že veliko izkušenj, vsak nasvet je dobrodošel!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.10.2009 10:28:59   
S*
baby dobrodošla med nami. Nič se ne boj špikat, ker ni noben bav bav. Pri naju je bilo zmenjeno, da me bo pikal moj dragi, ker je meni slabo, samo da vidim iglo. Potem pa je napočil čas za prvo špiko in moj možek je bil tisti dan odsoten, tako da če nisem hotela postopka prenest za cel mesec sem se morala sama piknit. Sem rabla pou ure psihičnih priprav, tresla sem se ko šiba na vodi...Pol sem se pa piknila in je šlo, na koncu sem postala že pravi profi in možu sploh blizu nisem pustila user posted image  user posted image  user posted image . Tako da, samo brez panike, vse se da, če se more.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.10.2009 11:03:11   
bozza
Končno sva se pricjazila domov. Na vrsti sva bila prva, ker je en par pred nama cincal in skoraj obupal.

Kokodak, kokodak, pridelala sem 17 celic. Foliklov je bilo še več, ampak niso bili vsi polni. Bolelo ni, malo je bilo zoprno, nisem pa nič vzela proti bolečinam.

ET imam v torek, 5. dan. Bo pa ICSI, ker se je na zadnjem postopku oplodila le ena celica.

Lep dan, grem počivat, po besedah dr. R naj pričakujem hiperco.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.10.2009 11:05:52   
Inana
Bayb77, ja te razumem ... sicer mene ni strah igle in prav uživam, ko mi kri vzamejo user posted image in se tudi tega nisem bala. Je pa moj čisto nasprotje in gleda bolj proč, ko se špiknem. Je pa on ekspert za pripravo zvarka user posted image . S skupnimi močmi bosta zmogla, boš vidla user posted image user posted image user posted image . Prvič je najtežje, potem pa gre.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.10.2009 11:09:38   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Končno sva se pricjazila domov. Na vrsti sva bila prva, ker je en par pred nama cincal in skoraj obupal.

Kokodak, kokodak, pridelala sem 17 celic. Foliklov je bilo še več, ampak niso bili vsi polni. Bolelo ni, malo je bilo zoprno, nisem pa nič vzela proti bolečinam.

ET imam v torek, 5. dan. Bo pa ICSI, ker se je na zadnjem postopku oplodila le ena celica.

Lep dan, grem počivat, po besedah dr. R naj pričakujem hiperco.

user posted image user posted image user posted image  čestitke....sedaj pa počivat in ni nujno, da bi morala fasat hiperco user posted image , jaz sem imela 24 foliklov, pa sem biladaleč od hiperce, zgolj napihnjena, tako da nič mislit na to, dosti pij in bo...držim pesti za torek.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.10.2009 11:53:32   
gigi1
Bozza user posted image  user posted image  user posted image  super kokoška. Upam, da se jih čimveč oplodi.

Sunia joj groza user posted image . Tudi meni se je že podobno zgodilo, le da sem na koncu morala še na čiščenje. Velik objem zate user posted image . Upam, da se hitro pobereš in nadaljuješ z bojem.

Mlinčka helou pupa. Lepo, da si nas prišla pogledat user posted image . Upam, da se kmalu kje vidimo.

Diana na GK se daje stopka v trebuh. Ata pravi, da v ritop. Jaz sem mu rekla, da sem si še vsako stopko dala v trebuh in mi je rekel, da potem lahko tudi sedaj. Na stopki sicer piše, da gre v mišico, vendar ni nič narobe, če si jo daš v trebuh.

Srčice nimam časa zato:
Vse novinke dobrodošle.

Vse, ki ste v postopku: naj bo uspešno user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 497
8.10.2009 12:28:17   
Reby
Dan vsem! Uf, vas je pa toliko novih, super, torej bo veliko IVF otročkov user posted image

bozza - pa ti si taprava kokoška, upam, da te tokrat pričaka veliko oplojenih celic user posted image
žižetka - ste se nakofetkale? Kdaj boš pa prišla kaj naokoli k nam, da malo pocartaš nečakca? user posted image  A veš, da sem si pa jaz pri atu dala stopko v trebuh.
sunia - žal mi je user posted image  user posted image  user posted image
S* - tudi glavobol je dober znak user posted image  Še 5 dni...
skuštranka - kako si mi pa kaj ti?
loremi - kako je v službi, glavoboli? Vidim, da me pridno nadomeščaš user posted image
bit - držim pesti user posted image
miklica - mi se pa tak kmalu vidimo, samo Goldy še sporoči, kdaj. Jaz bi najraje dopoldan, tam okrog 10., ker imam G ob 12., po G pa morm šibat domov
Bebiii - še morm na forumu pohvalt tvojo novo frizurco, res ti ful paše user posted image
mlinčka, mismis, Barbi, Zarja, tanja_jes, lana, kimsy, pikovitek, aqua in vse ostale lepe pozdravčke!

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.10.2009 12:28:46   
Anonimen
bayb, dobrodošla med nami - kokoškami. user posted image Boš videla, da špikanje ni noben baubau. Jaz sem imela več problemov z odpiranjem vodic, kot pa s samim špikanjem. Injekcijo lepo pritisneš ob kožo in ker je igla tanka, kar sama zdrsi pod kožo. Tako, da brez skrbi. Prvič rabiš 10 minut, drugič 8, potem 6, na koncu je pa tko hitro, da kar ne moreš verjet. user posted image Pa srečno!!

bozza, uau, uau, 17 celic!! user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo kokoška!! Pa še ICSI bo? To boš imela otrok za izvoz! user posted image   user posted image Kar se pa hiperce tiče - jaz sem imela cca. 45-50 foliklov in tudi delno punkcijo, pa sem dobila čisto rahlo hiperco - malo boleč trebuh, napihnjen..

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
8.10.2009 12:30:58   
Anonimen
reby, jaz sem ok.. čakam konec tedna, da začnem jest dabroston.. Drugače pa delam dolgoročne plane za naprej.user posted image Je pa vse pogojeno z nosečnostjo, tako, da skos govorim: "Če do spomladi ne bom zanosila, bom naredila tole, če do poletja ne zanosim bom šla v ta tečaj... ". user posted image Skratka, plani, plani in še enkrat plani. Ampak zamenjam vse te plane za eno user posted image .  user posted image Pa ti? Kako kaj Tomi? Priden?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......