Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 17:02:31
|
|
|
|
S*
|
hvala dysan, ko bi bilo le res. Ti pa kar še naprej pij pivo. Jaz sem vsak večer ruknila 1 veliko, pa poglej kam me je to pripeljalo . Na prvem UZju pa mi je ata rekel, ja to je pa zelo slabo, pa zelo počasi vam gre. Sem se totalno zasekirala in sem takoj letela po six peck in jajčka
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 17:09:42
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* hvala dysan, ko bi bilo le res. Ti pa kar še naprej pij pivo. Jaz sem vsak večer ruknila 1 veliko, pa poglej kam me je to pripeljalo . Na prvem UZju pa mi je ata rekel, ja to je pa zelo slabo, pa zelo počasi vam gre. Sem se totalno zasekirala in sem takoj letela po six peck in jajčka isto kot jst, moj je mel obisk in so mi pivičke popili, seveda jst tega nisem vedela zvečer po pivo v hladilnik, kaka panika je bla ko sem vidla, da ga ni brž v avto in zadnji trenutek na pumpo, bugsiga vede kaj si je mislil tisti prodajalec
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 18:46:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
hvala vsem pa seveda želim + in vsem, ki čakate na njih! Pa za tiste, ki ste tokrat razočarane in žalostne... Ste pisale o pivu...jst ga imam pa tako rada, pa sem se danes morala nazaj držat pri kosilu, bi tako naredila kakšen požirek, pa si nisem upala, kaj pa vem, zdej verjetno ni taprav trenutek za to, ko pa valim Pa čestitke novi srečki Držite se! Tinka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 18:54:20
|
|
|
|
Matejčika
|
Mismis maš prav, je kr podobne narave kot tvoj podpis, ki je tudi svetovn! Fargi, tokrat pa bo! Ziher bo! Mora bit! Bom fejst navijala Tinkamiška Čestitke novi nosečki! Le tako naprej!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 21:48:23
|
|
|
|
dysan
|
Ja drage moje , za danes dost, lepo mi spančkajte, sladke sanje.... Meni bo ura še prehitro 4:30, ko se bo treba vstat, se tipkamo jutri, ko bo padlo poročilce... Noč, noč
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.10.2009 22:52:36
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, babe! Kok to enih strani naklemfate v enem dnevu - komaj vse sledim... Torej moja cistica je od včeraj operirana, upam, da sedaj začne žleza normalno delovat... G mi je dala zeleno luč za postopek, tako da komi čakam ponedeljek, da rem po drogo in se uradno vpišem v drogeraški klub. Tinkamiška - kaj jest berem!!!! Dve lepi blastocisti! Tokrat mora tvoja mala mis dobit brtca al sestrco al kr oboje - je že cajt! Držim pesti!!!!! Kleja - iskrene čestitke in prelepo nosečnost ti želim! Vsem trepetalkam pa želim mirno noč! Lahko nočko
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 5:08:36
|
|
|
|
dysan
|
Dobro jutro babaike Lep dan...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 7:55:35
|
|
|
|
bozza
|
Dobro jutro. Danes sem imela UZ, dr. je bil zadovoljen, foliklov je veliko, jih sploh ni štel. Pomeril je dva (14 in 18 mm), najbrž bo punkcija v četrtek. V torek imam ponovno UZ. Pa spet me je tako romantično držal z eno roko za koleno, ko me je gledal na UZ. Meni se to tako smešno zdi. Pa en komentar glede kilc je padel, kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 8:06:25
|
|
|
|
bit
|
jutro.... čačke, oooo mene je pa taka gnojna angina ulovila... že dva dni jem ospen 1500 pa me še kr grlo boli... A mislite da mi bo Reš prekinu postopek. Jutri imam UZ... no vas grem prebrat
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 8:20:23
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Brala vas ne bom, ker je čist preveč. Čestitke novim nosečkicam, vsem ki ste v postopku veliko sreče in dobrih foliklov in vsem, ki grejete želim, da zagledate čimprej magični plusek in spečete eno luštno potičko. Za stimulacijo še naš mulc, zdej smo stari 5 tednov, se na veliko pogovarjamo, gledamo knjigice in smejimo.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 8:29:12
|
|
|
|
bit
|
kleja.. za mismis.... no pa je za tabo ...tečen izpit tinkamiska čestitke za dve lepi blastociti pigotov pa ne boš rabla arneja....oklopi se.. napolni si baterije.... in pridi nazaj po zmagovaalno kombinacijo ko boš tako čutila... ostale pridno gejte svoje pikice.....kokoške veliko jajčke...ostale...en velik
< Sporočilo je popravil bit -- 4.10.2009 8:32:04 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 9:49:49
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Dysan, a si bila na UZ??? Poročilce... Špelka , zdej pa bo, mor bit bozza pridna kokoška, naj jajčka pridno rasejo bit evo čajček in limonček, da se pocajtaš reby to pa je stimulacija, imaš cukrčka na kvadrat Pri nas je lep sončen dan in jaz sem se odločila, da peljem moj buši malo na zrak in na sonce. Po enem tednu ležanja mi pripada . Lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 9:52:49
|
|
|
|
bilka
|
dobo jutro še od mene, ufa kok ste napisale nisem utegnila še vse prebrati, zato sem si od bit sposodila ta stavek, ki vam ga želim tudi jaz, srečno!!! pridno gejte svoje pikice.....kokoške veliko jajčke...ostale...en velik
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 9:58:12
|
|
|
|
aqua77
|
En lep nedeljski pozdravček vsem skupaj.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 10:59:27
|
|
|
|
Fargesia
|
dysan, poročilce!?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 11:00:14
|
|
|
|
dysan
|
Evo mene, sem glihkar domov prišla, kok je lepo na nedeljo it na pot, kr so ceste prazne Pa evo S* moje poročilce : sem ful zadovoljna še nekaj foliklčkov je pokukalo na plan, je dr. rekel ,,ja gospa vi se pa počasi zbujate,, , ful mi je posrečen ta moj dr. Naslednji UZ 7.10. Tanja tebi pa lahko kr čestitam, nekaj čarovništva pa je v tebi , , kr 6 foliklčkov je bit -ufff boga, upam, da se pocajtaš, čimprej, mogoče ti pa nebo prekinil.... Reby - ta tvoj cukrček je pa pravi melem za oči... aqua - tudi tebi pozdravček
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 11:00:58
|
|
|
|
Fargesia
|
dysan,
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 11:04:33
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dysan, poročilce!? ooo Fargi, čawči, vsakič ko pridem gor lepše in lepše , pa ti, kakšno je počutje po dodajanju Menopurja ???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 11:05:52
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dysan, hvala, hvala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 11:25:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan Evo mene, sem glihkar domov prišla, kok je lepo na nedeljo it na pot, kr so ceste prazne Pa evo S* moje poročilce : sem ful zadovoljna še nekaj foliklčkov je pokukalo na plan, je dr. rekel ,,ja gospa vi se pa počasi zbujate,, , ful mi je posrečen ta moj dr. Naslednji UZ 7.10. Tanja tebi pa lahko kr čestitam, nekaj čarovništva pa je v tebi , , kr 6 foliklčkov je bit -ufff boga, upam, da se pocajtaš, čimprej, mogoče ti pa nebo prekinil.... Reby - ta tvoj cukrček je pa pravi melem za oči... aqua - tudi tebi pozdravček bravo pupa!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 11:48:57
|
|
|
|
dysan
|
hvala aqui, naj bo še na koncu dober rezultat pa ga bomo vriskal, mičken me je strah, tega kaj se je tebi zgodilo, uuffff saj si rečem ššcccc takšne misli...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 12:14:06
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dysan, poročilce!? oo Fargi, čawči, vsakič ko pridem gor lepše in lepše , pa ti, kakšno je počutje po dodajanju Menopurja ??? zaenkrat ok...sem mela pa učer kr težavo vso tisto tekočino notr spravit...ne vem, tele tadebele injecije so tko trde nekam...ful gre težko počas notr spuščat...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 13:15:41
|
|
|
|
dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: dysan IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dysan, poročilce!? oo Fargi, čawči, vsakič ko pridem gor lepše in lepše , pa ti, kakšno je počutje po dodajanju Menopurja ??? zaenkrat ok...sem mela pa učer kr težavo vso tisto tekočino notr spravit...ne vem, tele tadebele injecije so tko trde nekam...ful gre težko počas notr spuščat... Ja, res je smotano in nerodno, ja mam celo 3 ampule, pupa me je že štopala ( ne, da bi vedela), je rekla,mami pa ti rabiš 12. min., da si obe inekcije pripraviš, pikneš se pa v pol min., sm se ji tak nasmejala Super, da nimaš večjih težav, meni so se tud vmirile slabosti in glavoboli, kr prve dni je blo tega dost.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 13:41:25
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan Tanja tebi pa lahko kr čestitam, nekaj čarovništva pa je v tebi , , kr 6 foliklčkov je iiiiiiiii...sem vedla...včasih me moj šesti čut ne izda :) ja sem včasih coprala iz kave mamičinim prijateljicam, so kr k men hodile , zdej že 10 let ne več... Ja, sem si prislužila eno kavo, a ne?! Koliko imaš pupo staro?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 4.10.2009 14:01:50
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Bozza...a tko ti hormončki nagajajo...he he...sem se ornk narežala.... drugač si pa taprava kokla...tko kt jest...men moj že tko pravi da sem kura, imam skoz kurjo polt, kokodakam, zdej bom pa še jajca nesla Aqua...hvala za pozdravček...dobro jutro...sem namreč komaj vstala , mam dons odklop...13 ur sem spala Reby....ker sonček, pa kako je fotogeničen...ta bo maneken Bit...je kje si pa angino staknila...a si naga spala c c c c c ...upam da se pocajtaš pa da ne bo treba prekint... Fergesia... men sploh niso delale težav injekcije...sem si boljš dala sama kot sestre...zgleda da sem zgrešla poklic, kot tudi moj mož...on bi bil lahko ginekolog jest pa medicinska sestra Spelka... srečno v ponedeljek...aja to je že jutri S* ...ja res je lep vreme...a si šla mal bušija kazat Kje so pa ostale ?! Pozdav od
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?