|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
3.10.2009 17:02:31   
S*
hvala dysan, ko bi bilo le res.

Ti pa kar še naprej pij pivo. Jaz sem vsak večer ruknila 1 veliko, pa poglej kam me je to pripeljalo user posted image   user posted image   user posted image . Na prvem UZju pa mi je ata rekel, ja to je pa zelo slabo, pa zelo počasi vam gre. Sem se totalno zasekirala in sem takoj letela po six peck in jajčka user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.10.2009 17:09:42   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: S*

hvala dysan, ko bi bilo le res.

Ti pa kar še naprej pij pivo. Jaz sem vsak večer ruknila 1 veliko, pa poglej kam me je to pripeljalo user posted image   user posted image   user posted image . Na prvem UZju pa mi je ata rekel, ja to je pa zelo slabo, pa zelo počasi vam gre. Sem se totalno zasekirala in sem takoj letela po six peck in jajčka user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image isto kot jst, moj user posted image je mel obisk in so mi pivičke popili, seveda jst tega nisem vedela zvečer po pivo v hladilnik, kaka panika je bla ko sem vidla, da ga ni user posted image user posted image user posted image brž v avto in zadnji trenutek na pumpo, bugsiga vede kaj si je mislil tisti prodajalec user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.10.2009 18:46:21   
tinkamiška
hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda želim + in user posted image user posted image vsem, ki čakate na njih! Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za tiste, ki ste tokrat razočarane in žalostne...

Ste pisale o pivu...jst ga imam pa tako rada, pa sem se danes morala nazaj držat pri kosilu, bi tako naredila kakšen požirek, pa si nisem upala, kaj pa vem, zdej verjetno ni taprav trenutek za to, ko pa valimuser posted image

Pa čestitke novi srečkiuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite se!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.10.2009 18:54:20   
Matejčika
Mismis user posted image maš prav, je kr podobne narave kot tvoj podpis, ki je tudi svetovn!user posted image
Fargi, tokrat pa bo! Ziher bo! Mora bit! Bom fejst navijalauser posted image user posted image user posted image
Tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke novi nosečki! Le tako naprej!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.10.2009 21:48:23   
dysan
Ja drage moje , za danes dost, lepo mi spančkajte, sladke sanje....
Meni bo ura še prehitro 4:30, ko se bo treba vstat, se tipkamo jutri, ko bo padlo poročilce...
Noč, noč

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.10.2009 22:52:36   
Špelka
Čao, babe! Kok to enih strani naklemfate v enem dnevu - komaj vse sledim...

Torej moja cistica je od včeraj operirana, upam, da sedaj začne žleza normalno delovat... G mi je dala zeleno luč za postopek, tako da komi čakam ponedeljek, da rem po drogo in se uradno vpišem v drogeraški klub. user posted image

Tinkamiška - kaj jest berem!!!! Dve lepi blastocisti! user posted image user posted image user posted image  Tokrat mora tvoja mala mis dobit brtca al sestrco al kr oboje - je že cajt! Držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kleja - iskrene čestitke in prelepo nosečnost ti želim! user posted image user posted image user posted image

Vsem trepetalkam pa želim mirno noč! user posted image

Lahko nočko

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.10.2009 5:08:36   
dysan
Dobro jutro babaike

Lep dan...user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.10.2009 7:55:35   
bozza
Dobro jutro. Danes sem imela UZ, dr. je bil zadovoljen, foliklov je veliko, jih sploh ni štel. Pomeril je dva (14 in 18 mm), najbrž bo punkcija v četrtek. V torek imam ponovno UZ.

Pa spet me je tako romantično držal z eno roko za koleno, ko me je gledal na UZ. Meni se to tako smešno zdi. Pa en komentar glede kilc je padel, kot ponavadi.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.10.2009 8:06:25   
bit
jutro.... čačke,

oooo mene je pa taka gnojna angina ulovila...user posted image   že dva dni jem ospen 1500 pa me še kr grlo boli...

A mislite da mi bo Reš prekinu postopek. Jutri imam UZ...

no vas grem prebrat

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.10.2009 8:20:23   
Reby
Dobro jutro! user posted image

Brala vas ne bom, ker je čist preveč. Čestitke novim nosečkicam, vsem ki ste v postopku veliko sreče in dobrih foliklov in vsem, ki grejete želim, da zagledate čimprej magični plusek in spečete eno luštno potičko. Za stimulacijo še naš mulc, zdej smo stari 5 tednov, se na veliko pogovarjamo, gledamo knjigice in smejimo.

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 285
4.10.2009 8:29:12   
bit
kleja..user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

mismis....user posted image user posted image user posted image user posted image no pa je za tabo ...tečen izpit

tinkamiska  čestitke za dve lepi blastocitiuser posted image user posted image   pigotov pa ne boš rablauser posted image

arneja....oklopi se.. napolni si baterije.... in pridi nazaj po zmagovaalno kombinacijo ko boš tako čutila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale pridno gejte svoje pikice.....kokoške veliko jajčke...ostale...en velikuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 4.10.2009 8:32:04 >

(odgovor članu kleja80)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.10.2009 9:49:49   
S*
Dobro jutro!

Dysan, a si bila na UZ??? Poročilce...

Špelka user posted image   user posted image   user posted image , zdej pa bo, mor bit

bozza user posted image   user posted image   user posted image pridna kokoška, naj jajčka pridno rasejo

bit
user posted image user posted image    evo čajček in limonček, da se pocajtaš

reby
to pa je stimulacija, imaš cukrčka na kvadrat

Pri nas je lep sončen dan in jaz sem se odločila, da peljem moj buši malo na zrak in na sonce. Po enem tednu ležanja mi pripada user posted image   user posted image   user posted image .

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.10.2009 9:52:49   
bilka
dobo jutro še od mene, ufa kok ste napisale nisem utegnila še vse prebrati, zato sem si od bit sposodila ta stavek, ki vam ga želim tudi jaz, srečno!!!user posted image

pridno gejte svoje pikice.....kokoške veliko jajčke...ostale...en velikuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.10.2009 9:58:12   
aqua77
En lep nedeljski pozdravček vsem skupaj. user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.10.2009 10:59:27   
Fargesia
dysan, poročilce!?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.10.2009 11:00:14   
dysan
Evo mene, sem glihkar domov prišla, kok je lepo na nedeljo it na pot, kr so ceste prazne user posted image

Pa evo S* moje poročilce : sem ful zadovoljna še nekaj foliklčkov je pokukalo na plan, je dr. rekel ,,ja gospa vi se pa počasi zbujate,, user posted image user posted image user posted image , ful mi je posrečen ta moj dr.

Naslednji UZ 7.10.

Tanja tebi pa lahko kr čestitam, nekaj čarovništva pa je v tebi user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image , kr 6 foliklčkov je user posted image user posted image user posted image

bit -ufff boga, upam, da se pocajtaš, čimprej, mogoče ti pa nebo prekinil....

Reby - ta tvoj cukrček je pa pravi melem za oči...

aqua - tudi tebi pozdravček

počasi pa le gre.....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.10.2009 11:00:58   
Fargesia
dysanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.10.2009 11:04:33   
dysan

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dysan, poročilce!?

ooo Fargi, čawči, vsakič ko pridem gor lepše in lepše user posted image user posted image , pa ti, kakšno je počutje po dodajanju Menopurja ???

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.10.2009 11:05:52   
dysan

dysanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image user posted image user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.10.2009 11:25:51   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Evo mene, sem glihkar domov prišla, kok je lepo na nedeljo it na pot, kr so ceste prazne user posted image

Pa evo S* moje poročilce : sem ful zadovoljna še nekaj foliklčkov je pokukalo na plan, je dr. rekel ,,ja gospa vi se pa počasi zbujate,, user posted image user posted image user posted image , ful mi je posrečen ta moj dr.

Naslednji UZ 7.10.

Tanja tebi pa lahko kr čestitam, nekaj čarovništva pa je v tebi user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image , kr 6 foliklčkov je user posted image user posted image user posted image

bit -ufff boga, upam, da se pocajtaš, čimprej, mogoče ti pa nebo prekinil....

Reby - ta tvoj cukrček je pa pravi melem za oči...

aqua - tudi tebi pozdravček

bravo pupa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.10.2009 11:48:57   
dysan
hvala aqui, naj bo še na koncu dober rezultat pa ga bomo vriskal, mičken me je strah, tega kaj se je tebi zgodilo,
uuffff saj si rečem ššcccc takšne misli...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.10.2009 12:14:06   
Fargesia

dysan, poročilce!?

oo Fargi, čawči, vsakič ko pridem gor lepše in lepše user posted image user posted image , pa ti, kakšno je počutje po dodajanju Menopurja ???

zaenkrat ok...sem mela pa učer kr težavo vso tisto tekočino notr spravit...ne vem, tele tadebele injecije so tko trde nekam...ful gre težko počas notr spuščat...

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.10.2009 13:15:41   
dysan

dysan, poročilce!?

oo Fargi, čawči, vsakič ko pridem gor lepše in lepše user posted image user posted image , pa ti, kakšno je počutje po dodajanju Menopurja ???

zaenkrat ok...sem mela pa učer kr težavo vso tisto tekočino notr spravit...ne vem, tele tadebele injecije so tko trde nekam...ful gre težko počas notr spuščat...

Ja, res je smotano in nerodno, ja mam celo 3 ampule, pupa me je že štopala ( ne, da bi vedela), je rekla,mami pa ti rabiš 12. min., da si obe inekcije pripraviš, pikneš se pa v pol min., sm se ji tak nasmejala user posted image
Super, da nimaš večjih težav, meni so se tud vmirile slabosti in glavoboli, kr prve dni je blo tega dost.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.10.2009 13:41:25   
Tanja_Jes

iiiiiiiii...sem vedla...včasih me moj šesti čut ne izda :) ja sem včasih coprala iz kave mamičinim prijateljicam, so kr k men hodile user posted image user posted image user posted image , zdej že 10 let ne več...
Ja, sem si prislužila eno kavo, a ne?!user posted image user posted image
Koliko imaš pupo staro?

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.10.2009 14:01:50   
Tanja_Jes

Bozza...a tko ti hormončki nagajajo...he he...sem se ornk narežala....
drugač si pa taprava kokla...tko kt jest...men moj že tko pravi da sem kura, imam skoz kurjo polt, kokodakam, zdej bom pa še jajca nesla user posted image user posted image user posted image

Aqua...hvala za pozdravček...dobro jutro...sem namreč komaj vstalauser posted image , mam dons odklop...13 ur sem spala user posted image

Reby....ker sonček, pa kako je fotogeničen...ta bo maneken user posted image user posted image user posted image

Bit...je kje si pa angino staknila...a si naga spala c c c c c ...upam da se pocajtaš pa da ne bo treba prekint...

Fergesia... men sploh niso delale težav injekcije...sem si boljš dala sama kot sestre...zgleda da sem zgrešla poklic, kot tudi moj mož...on bi bil lahko ginekolog jest pa medicinska sestra
Spelka... srečno v ponedeljek...aja to je že jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

S* ...ja res je lep vreme...a si šla mal bušija kazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje so pa ostaleuser posted image ?!  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Pozdav od user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?